SP-Kamerlid roept illegalen op tot aangifte tegen PVV’er

Screenshot_17

SP-Kamerlid Sharon Gesthuizen is woedend over een tweet van haar collega-Kamerlid Roland van Vliet (PVV) die opriep om illegalen ‘het land uit te stampen’. Ze hoopt dat de ‘vluchtillegalen’ aangifte tegen de PVV’er doen.

‘Nederlanders staan in rij voor voedselbank. Afgewezen illegale asielzoekers wijzen gratis bad, bed en brood af? Eruit stampen die gasten!’ twitterde Van Vliet woensdagavond naar aanleiding van het bericht dat Amsterdamse illegalen door de gemeente aangeboden gratis onderdak afwijzen.

Oproep tot geweld

Volgens Gesthuizen gaat Van Vliet met de tweet een grens over omdat hij met het woord ‘stampen’ oproept tot geweld. ‘De groep kan zich bedreigd voelen,’ zegt Gesthuizen die vindt dat een Kamerlid het gebruik van geweld nu legitimeert.

Lees verder>>>
(h/t A.W. J.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

52 reacties op SP-Kamerlid roept illegalen op tot aangifte tegen PVV’er

 1. Cathja zegt:

  En, mevrouw Gesthuizen, wat is er volgens u fout aan de woorden van de heer Van Vliet?
  Komt er dan nooit eens een eind aan het illegaal zijn? Uitgeprocedeerd is uitgeprocedeerd. Dat is deze groep illegalen al meer dan eens duidelijk gemaakt.
  Heldere taal van het PVV-Kamerlid.
  We hebben al meer dan genoeg gepikt door het gezeur en gedram van die linkse rakkers!

  Like

 2. peterselie1 zegt:

  Hier het zoveelste bewijs dat SP-Kamerlid Sharon Gesthuizen vroeger in haar jeugd op haar achterhoofd is gevallen en daar door een paar draadjes los zitten, als de PVV maar gebashed kan worden dan is het goed. Gesthuizen laat hiermee weten waar het verschil tussen PVV en de crypto communisten van de SP is, namelijk zij is er op uit om te scoren deze rode ‘grijze’ muis heeft eventjes media aandacht om vervolgens weer aan de sloop van Nederland mee te werken.

  Like

 3. Monalisa zegt:

  wat ik niet begrijpt ze zijn illegaal dus het land uit dus als je straks op de SP gaat stemmen komen nog meer van deze leu binnen, dus niet

  Like

 4. Martha N zegt:

  Die lui weten wel beter dan dat ze eruit gestampt worden…
  DAAROM zitten ze juist hier..!
  Lachen zich een puist en weten dat ze alles kunnen doen.
  Het woord discrimineren is totaal uit verband gerukt.
  Dank zij kletsmeijers zoals deze vrouw en consorten, aangevuld door het leger advocaten die heus niet gratis procederen… Daar gaan de duizenden banen waar Rutte het over had, wanneer er geen buitenlanders meer te verdedigen zijn…

  Like

 5. exter39 zegt:

  De S.P is bezig het land tot de grond toe af te breken,ik zou tegen die halve zool zeggen neem er een stuk of 10 in huis .

  Like

 6. Scarlatti Bombatti zegt:

  Ik was BOOS! Ben gelijk aan het tweeten geslagen!

  Eerst naar deze idioot die dit denkt te moeten tweeten!:
  “Marcus Lucas @politiq 17m
  Gadverdamme misselijke vent @RolandvanVliet1”

  @RolandvanVliet1 NIX ‘misselijke vent’ Gewoon iemand met GEZOND verstànd! kamer te klein mààr 1 arabische zender in Duinrell, hoe dùrven ze!

  Scarlatti Bombatti @ScarlattiBomba Afgeschermde tweets nu
  @RolandvanVliet1 Ik geef je groot gelijk Roland en dat die wereldvreemde tuthola zich maar eens informeert alleen al over Duinrell!

  @RolandvanVliet1 GEEN excuus aanbieden!Wàt zeg je dan vr iets gruwelijks? ‘er uit stampen’? Belàchelijk!Ik ga iedereen oproepen te retweeten

  @RolandvanVliet1 Wie denken ze wel dat ze zijn, ga anders lekker terug nr dat fijne Syrië of 1 vd andere haat/yihad/sharialanden!

  @RolandvanVliet1 niet de PVV en mensen die er nèt zo over denken zijn doorgeslagen maar de ‘socialistische’ regeringen gedurende 40 jaar al!

  @RolandvanVliet1 Den Uyl n Thijs DeClerq zijn hier verantwoordelijk voor door in 1975 te tekenen in ruil vr olie toestemming EU islamisering

  Like

  • Monalisa zegt:

   @RolandvanVliet1 Den Uyl n Thijs DeClerq zijn hier verantwoordelijk voor door in 1975 te tekenen in ruil vr olie toestemming EU islamisering
   Beantwoorden dat klopt de Uyl had een grote mond aan Koeweit gericht ik heb die benzine bonnen nog.

   Like

   • Henk der Niederländer zegt:

    Even ter verduidelijking wat betrefd die olie crisis.
    Wij gingen indertijd vissen op open zee en op een moment lagen er buitengaats een paar supertankers voor anker.
    Ik vroeg aan de kapitein van de viskotter wat liggen die daar te doen er is toch olie nodig???
    Zegt die viskotterbaas: die liggen hier al enkele weken en mogen niet binnen om te lossen.
    Kijk zo maak je een oliecrisis.
    Er zijn nog steeds mensen die de Uil hoog in het vaandel houden, maar naar mijns inziens was het de grootste politieke oplichter die Nederland indertijd heeft gehad.
    Naar mijn mening is ie ook een jaar of 50 te laat kapot gegaan.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Henk der Niederländer om 09:19

    Dat klopt, heer Henk; die ‘oliecrisis’ was één grote leugen.
    Ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat de olietankers de opdracht kregen om terug te keren omdat er in de volle olietanks in de haven geen druppel olie meer bij kon!
    En het volk hier maar voorliegen, benzine op de bon laten kopen en verbieden om op zondag te rijden.
    Nou is dat natuurlijk wel lekker rustig en stil, maar het gaat mij om de smerige leugens die ons altijd worden verteld!

    Like

 7. Sjaak zegt:

  Vaderlandsverraderin ! Het is wie een mes in de rug van de Demokratie !
  Velen die in werkelijke nood zijn zouden alle tien vingers er na aflikken !
  Vies vuil goor tuig heeft dan wel niet Meer de mogelijkheid met jullie drogentroep
  te handelen !

  Like

 8. Lucky9 zegt:

  Nog eentje die te lui is om de koran te lezen!
  Ik zou zeggen, klacht noteren en dan per direct naar Vught en daarna asap voor de volgende vlucht home naar Shiphol.

  Like

 9. HansFire zegt:

  Roland van Vliet PVV heeft gewoon gelijk, hij heeft het nog netjes gezegd, ik zou het veel grover zeggen. Al die zg. illegale vluchtelingen zijn gewoon profiteurs, en willen onze belastinggeld van ons afpakken, als hier zijn hebben wij alleen maar problemen. Ik begrijp wel waarom ze opkomt voor deze klootzakken, dat is n.l toekomstig stemvee voor alle linkse tuig en dat wil ze beschermen, kortom gewoon oprotten met dat TUIG.

  Like

 10. hans zegt:

  Ze moeten die Sharon Gesthuizen er ook uit stampen en weliswaar uit ons parlement!
  Eruit met die rode totalitaire fascisten en volksvijandige heulers.

  Like

 11. Jan zegt:

  Meer tieten dan hersenen

  Like

 12. jowitteroos zegt:

  PVV-er van Vliet had het wat mij aangaat nog grover mogen stellen……….En illegalen aangifte doen? hahaha, gelijk oppakken dus,….of zullen ze de aangifte laten doen door de door ons betaalde advocaten…………. wordt toch tijd dat Madam Sharon de politiek uitgestampt wordt!

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Mevr. Gesthuizen van de partij van verheerlijkkers van moordenaars zoals Stalin, Mao, Pol Pot en ander links tuig en tevens de partij van de anti Semiet van Bommel de Joden hater, deze onbenullige trut gooit ook met modder. Schoon eerst is je eigen bruine partij is op !!
  Mensen wordt wakker en zie wat een smoezelig partij-je de SP is.
  Een partij van knuffelaars van Moordenaars en Jodenhaters, kortom een onfris zooitje.

  Like

 14. bigljohn zegt:

  En dan wil de PvdA het illegaal zijn ook nog eens bij Wet opheffen. Iedere gelukszoeker die een bruin leventje wil kan ons land zonder controle zomaar binnenlopen en overal van profiteren zoals;
  Een uitkering, gratis medische voorzieningen, een gestoffeerd en gemeubileerd huis, terwijl Nederlanders die bij een woning corporatie staan ingeschreven ineens te horen zullen krijgen dat zij nog jaren moeten wachten omdat Allah (on)mensen nu eenmaal voorgaan. Steeds meer Nederlanders zullen een gang naar de voedselbank moeten maken, terwijl ik ergens anders op dit blog las dat de PvdA per 1 juli 2014 de bijstand en de A.O.W. flink wil inkorten. Moeten vele Nederlanders op een gegeven moment op straat gaan leven en bedelen om een aalmoes, terwijl die Allah (on)mensen in uw huis wonen en een levenslange uitkering genieten.

  Like

 15. Jean zegt:

  De troep niet binnenlaten is véél efficiënter w.w.z. grenzen potdicht, enkel nog binnen wat nuttig is en bijdrage levert aan welvaart, veiligheid en leefbaarheid.
  Laat Vlaanderen en Nederland de handen in mekaar slaan, die poppenkasten opdoeken en werken aan de toekomst w.w.z. republieken maken.

  Like

 16. Monalisa zegt:

  het word ook tij dat we de telegraaf gaan boycotten de privé + alle bladen geen krant meer kopen en de artikelen van deze onderneming.

  Like

 17. Monalisa zegt:

  ik hoop dat de mensen dit ook zien jan.

  Like

 18. Tistochwat zegt:

  “Volgens Gesthuizen gaat Van Vliet met de tweet een grens over omdat hij met het woord ‘stampen’ oproept tot geweld. ‘De groep kan zich bedreigd voelen,’ zegt Gesthuizen”

  Inderdaad een fout woord; hij had beter het woord ‘trappen’ kunen gebruiken.
  Mens, waar maak je je druk om en waar bemoei je je mee??!!!
  Kijk om je heen en zie hoe bijv. onze eigen bejaarden ‘bedreigd’ worden!
  Zonder uitzicht op lichamelijke verbetering steeds ouder en hulpelozer worden… steeds verder in de hoek getrapt, als een stuk afval terwijl de criminelen en de moslims op ziekelijke wijze worden verwend!
  In welk gekkenhuis moeten wij verkeren en hoe lang nog? Ik voel me steeds meer verraden door ‘landgenoten’!

  Ga iets nuttigs doen, Gesthuizen, zoals iets leuks koken voor je vent!
  Of heb je die niet?

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Is ze een “beffertje” denk je, Tistochwat….? 😉 😆

   Like

  • oogenhand zegt:

   Wie te weinig kinderen krijgt wordt in het beste geval doodgespoten door zijn of haar vrienden, in het slechtste geval langzaam doodgemarteld door zijn of haar vijanden. De imbeciel Malthus kon klaarblijkelijk niet doorrekenen dat als je de geboortecijfers laat dalen, er euthanasie op bejaarden moet zijn (NIET, of niet alleen, euthanasie op gehandicapten zoals Hitler deed). Moslims zijn een straf van God. De hel is eeuwig.

   Like

 19. bataviawillem zegt:

  Worden gestampte muisjes nu ook veboden of zijn ze dat al.

  Like

  • Monalisa zegt:

   zou de dame ik kwestie niet zelf een aanklacht willen doen ze laat wel een ander er voor opdraaien, of geeft dat schade aan haar partij! ze wind dit nooit wat zijn ze uitgekookt bij die SP. Kijk naar Adam ik zou niet langer wachten op pakken meteen op het vliegtuig naar het land van herkomst maar ik zou het anders doen, is niet humaan maar daar vragen ze zelf om, in het vliegtuig en niet landen daar maar droppen met en parachute.

   Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Dat wordt inderdaad verboden.
   Je hoort nu te zeggen: de ”machinaal gescheiden muisjes” smaken lekker. (cynisch)

   Like

   • Daiyu-ninja zegt:

    Correctie. gescheiden moet gemaakte, zijn.
    We gebruiken, gescheiden als het om roze en blauwe muisjes gaat.

    Like

 20. Jan zegt:

  Plasterk: “PVV dient te zwijgen”

  Minister Ronald Plasterk is negativiteit PVV zat
  Minister van Binnenlandse Zaken Ronald Plasterk (PvdA) is het bashen van de politiek en politieke partijen zat. De minister gaat dan ook niet in op het voorstel van de PVV om nog verder te korten op subsidies voor politieke partijen.
  http://www.elsevier.nl/Politiek/nieuws/2013/11/Minister-Ronald-Plasterk-is-negativiteit-PVV-zat-1419439W/

  Like

  • Tistochwat zegt:

   En ik ben het bashen van de PVV zat; meer dan zat!
   Ook de rooie publieke media-vriendjes (die 24/7 gratis reclame maken voor de ‘linksen’) van Ronaldje mogen hiermee ongestraft doorgaan!
   Er wordt steeds gevaarlijker gemeten met twee maten.

   Like

  • Monalisa zegt:

   Minister Ronald Plasterk is negativiteit PVV zat daar komt nog een mooie van geert aan jan over de trippel AAA status kunnen ze daar ook weer over klagen.

   Like

 21. Jan zegt:

  Amsterdamse illegalen halen neus op voor gratis bed, brood en bad
  De illegalen die al meer dan een jaar door Amsterdam zwerven, wijzen het aanbod van burgemeester Eberhard van der Laan (PvdA) voor gratis opvang en eten af. De locatie voldoet niet aan de wensen van het gezelschap omdat het een voormalige gevangenis betreft. “Wel zien wij iets in een verzorgingsflat zodat wij kunnen bellen en wij worden bedient. Tenslotte zijn wij moslims.” De woordvoerder van de zwaar getraumatiseerde vluchtelingen die geweld zijn ontvlucht gaf te kennen dat voor het weekend een beslissing genomen zou moeten worden omdat anders geweld niet zou worden uitgesloten.”
  http://www.elsevier.nl/Nederland/nieuws/2013/11/Amsterdamse-illegalen-halen-neus-op-voor-gratis-bed-brood-en-bad-1418305W/

  Like

  • Cathja zegt:

   Als je bent ‘gevlucht voor geweld’, dan weet je hoe erg dat is. Als je dan in het gastland niet je zin krijgt, terwijl je nota bene uitgeprocedeerd bent (dus geen recht en reden om hier te verblijven!), ga je dan geweld gebruiken?
   Dan moeten wij daarop maar antwoorden met ……………GEWELD!!

   Het is blijkbaar het enige wat ze begrijpen!

   Like

 22. luckybee zegt:

  Ik heb gedacht dat ze in Oss ALLE SP ERS HEBBEN OMGEBRACHT?Is dus niet waar Jammer.

  Like

 23. G.Deckzeijl zegt:

  Ik zal ’t jullie makkelijk maken: r.vvliet@tweedekamer.nl
  Te zot voor woorden: gratis onderdak en eten(op onze kosten) en nog commentaar ook?
  Raus, und zwar schnell!!

  Like

 24. Tom Hendrix zegt:

  Hoe zat het ook weer met die RODE HOOFDCOMMISSARIS RIESSEN van Amsterdam, die alle PVV KIEZERS wenste te DEPORTEREN! Hé vuil ROOD SECREET zak een eind in de stront, landverraadster!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   O ja, en van geheel LINKS, m.i.v. de SP, kan de oorspronkelijke bevolking van NEDERLAND-WIJ- DOODVALLEN. De maskers zijn gevallen, voor mij mag er een nieuwe GENERAAL FRANCO opstaan, die het RODE GESPUIS de weg zou versperren!
   Zo KWAAD ben ik dat ik dit SCHRIJF! Kots laffe politici tergen de eigen bevolking tot het uiterste, dan zal de bevolking straks ook tot het uiterste reageren. RODEN wees gewaarschuwd, “wie wind zaait zal storm oogsten”.

   Like

   • Monalisa zegt:

    tom tom denk om je hard dat zijn ze niet waard.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Beste Tom, het is gewoon een verademing om mensen hun woede over het huidige schrikbewind te zien uiten.
    Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik ben minstens twee keer zo kwaad als jij vanwege het grote en vooral schofterige onrecht dat ons en (ik kan het niet vaak genoeg zeggen) onze bejaarden wordt aangedaan!
    Waar ik helemáál witheet door raak, is dat gesp*** dat meent hier op de ‘troon’ te mogen zitten; waar hálen ze het onbeschofte lef vandaan om zo weelderig te leven, geen belasting te willen betalen, enz. enz. enz., terwijl het volk (hieronder reken ik NIET de PvdA-stemmers en andere masochisten) het steeds zwaarder krijgt.
    Die troonklevers hebben een bevroren ziel maar hun leven is één groot feest; wát een onrecht!

    Voor vele anderen geldt: “all work and no play”…

    Like

   • Monalisa zegt:

    zij worden van dat vakwerken niet moe, als je ziet hij groeit dicht.maar wel samen met mammie zee veel miljoenen van en van de shell aandelen en geen belasting betalen iedere Nederlander moet belasting betalen dus hun ook.

    Like

   • Monalisa zegt:

    zij worden van dat vakwerken niet moe, als je ziet, hij groeit dicht.maar wel samen met mammie zeer veel miljoenen vangen van de Shell aandelen en geen belasting betalen iedere Nederlander moet belasting betalen dus hun ook.

    Like

  • koddebeier zegt:

   We zullen maar is op internet zoeken naar een bouwtekening van de guillotine.

   Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Precies, Tom Hendrix.
   Dat stuk vuil van een riessen ( tuig verdient geen H-Letter) heeft nooit verantwoording hoeven af te leggen voor zijn walgelijke en misselijkmakende opmerking, want dat linkse tuig vond het allemaal best.
   Dat ze over het woord, stampen vallen is dan ook heel bizar.

   Like

 25. Tom Hendrix zegt:

  @Tistochwat: 19.01. uur. In principe was ik voor de democratie beste tistochwat. Maar sinds ik weet wat partijen sinds 1972 hebben gedaan met ons land- met name door VVD,CDA,PvdA en D66- ben ik ervan overtuigd geraakt dat we GEEN DEMOCRATIE hebben maar een PARTICRATIE, voornamelijk van SOCIALISTISCHE MAKELIJ. En ik word droevig, als ik zie hoe ons MOOIE LAND kapot is gemaakt, met name door vermelde partijen. En mensen die voor deze ontwikkelingen waarschuwden zoals: Janmaat, Theo van Gogh, Pim Fortuyn en nu Geert Wilders, ervaren het nu, of hebben het reeds ervaren. De RODEN zijn het ergste!

  Like

 26. Tom Hendrix zegt:

  O ja, het Koningshuis, deze idiote komedie op onze beurs, daar heb ik helemaal niets mee!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s