Strip in strijd tegen Hamas

Screenshot_18

Het Israëlische leger zet in de strijd tegen Hamas nu ook striptekenaars in. “Terreur en tirannie in Gaza” heet het album, waarin de Israëlische visie op de streng-islamitische Palestijnse organisatie uiteen wordt gezet.

Het online-stripalbum geeft een kort overzicht van de geschiedenis van Hamas. Daarin ligt de nadruk op de schending van mensenrechten, aanvallen op Israëlische burgers, de discriminatie van vrouwen en indoctrinatie van jonge kinderen.

Lees verder>>>
(Opm. webmaster: lees vooral de laatste drie regels van het NOS-artikel…)

(h/t Gerard)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Gazastrook, Hamas, IDF, Israël-vijandigheid, NOS, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

8 reacties op Strip in strijd tegen Hamas

 1. dgneree zegt:

  Inderdaad een bijzonder schofterige, ongenuanceerde en propagandistische toevoeging van de NOS.

  Like

 2. Martha N zegt:

  Ja, drie venijnige indoctrinerende regels… De NOS heeft zeker zelf de doden geteld…
  Ja die Palestijnen zijn goed te vertrouwen.
  In ieder geval, weten we waar de media achter staat, maar dat wisten we al.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Beste webmaster, de laatste 3 regels van het NOS artikel, had U iets anders verwacht van deze volksverlakkers??? Links tuig, bah !!

  Like

 4. Republikein zegt:

  lees vooral de laatste drie regels van het NOS-artikel.

  Nu breekt mijn klomp.

  Like

 5. Jan zegt:

  NOS: Nederlandse Omroepvereniging ‘Stront’

  Like

 6. jowitteroos zegt:

  De Palestijnse doden komen door de Palestijnen zelf die hun kinderen en vrouwen als schietschijf gebruiken dan wel als schild……………

  Like

 7. Trucker zegt:

  De antisemieten komen eens vanonder hun steen gekropen, is er iets te vieren, zijn er verkiezingen in aantocht…
  Who cares want het tuig heeft geen reden nodig om de massa te beinvloeden.
  Zoals ik hier enkel dagen eerder pende is de openbare KRomroep BRT een antisemieten nest (ik heb toen ook al geopperd dat de “journalisten” als voorwaarde om aan de slag te kunnen anti Israel moeten zijn en in het verlengde daarvan is er het antisemietisme en de adoratie van de blinde adoratie voor de “palestijn”.
  Ik heb het hele artikel op de webstek van de BRT deredactiebe niet gelezen, kwam enkel regels ver en begreep onmiddelijk wat de bedoeling is dat ze dit plaatsten (vermoede reeds bij de hoofding van dat schandalig artikel dat het fout zat en men intiutie bedriegt me weinig…eigen lof stinkt i now maar de waarheid mag gezegd worden).
  Goed wat krijgen we, een uiting van onvervalste Jodenhaat regelrecht antisemitiesme en wat blijft er hangen bij de DOMME kiezer…moet er geen tekening bij maken want er bewegen zich intelligente figuren op deze blog.
  Wat blijkt overduidelijk uit deze publi reportage is dat het (net zoals ik in deze comment van 25 nov. pende momentje zal er een stukje uit lichten:

  Trucker zegt:
  25 november 2013 om 14:00
  “…Tanghe martine, het vrouwmens staat symbool voor wat de openbare omroep VRT voortstelt links, multikul en absolute tegenstander van Vlaanderen (en vergeet ik nog hun als vijand van het Vlaams Belang te noteren).
  “Het huis van vertrouwen”, jawel deze kreet gebruikten ze indertijd toen de andere
  pretzender VTM een lastiger concurent bleek te zijn als gedacht in de “duidingsprogramma’s” en journaals…
  Ik heb de BRT openbare KRomroep als jonge man gevolgd, niet moeilijk er was niks anders maar nadat ik op het www “ging” hoefde ik geen tv journaals meer.
  De BRT is immer een rabiate tegenstander van Israel geweest en in het verlengde daarvan ook de USA, ik herinner me nog die tanhge martine als het over Ronald Reagan (één van de beste Presidenten ooit in de US) moest hebben of George Bush senior (toen waren er nog geen stand ups bullshitters in elk contigent wegens het kostenplaatje), het gezicht sprak boekdelen de verkrampte trek was voor iedereen duidelijk ook hetwelfde als het vrouwmens over Vlaams of Vlaams Belang moet “oreren”.
  De openbare KRomroep BRT staat onder voogdij van een Nationaal Socialistische kabinet dus evident dat de teneur van dezelfde strekking is, ik kijk er NOOIT naar, raadpleeg hun webstek niet zozeer om informatie maar wel om iedere keer verbaasd te zijn hoe ze steeds wegkomen met hun gezuiverde/gemanipuleerde weergave van feiten.
  Ook hoe ze er altijd maar weer in slagen om zonder enige tegenstand of op de vingers getikt te worden feiten kunnen verzwijgen, (manipulatie mag onder verstaan worden suggestieve duiding en daar vele kijkers alleen maar kijken naar “hun” BRT kan men op de vingers natellen wat ze weten en hoeveel ze NIET weten).
  Een graag geziene gast in hun duidingprogramma’s is ook coolseat rick, een echte US hater wat te merken is in zijn tussenkomsten (wars van alle objectiviteit), en in hetzelfde bedje ziek als de gehele redactie ANTI Israel (beide zijn misschien voorwaarden om aan de slag te kunnen als “journalist” op de BRT redactie) dus navenant PRO palestijen…”

  Dit heb ik enige dagen terug gepend en ik denk niet één letter verkeerd te hebben geschreven (euh ik praat niet over de vele schrijffouten is inherent aan mijn temperament 🙂 )
  Het artikel staat bol van de suggestieve bullshit en dat is net het handelsmerk van de openbare KRomroep BRTals ze een artikel wijden aan iets dat hun visie niet is…(understatement i now maar ik wil beleefd blijven vandaag).
  Zal er één voorbeeld uit lichten “…evenals de zogenoemde broederstrijd met Fatah….”.
  Dus het tuig dat de BRT bevolkt claimt te weten dat er geen “broederstrijd” (om hun kromme taaltje) te gebruiken aan de hand is…momentje op deze video zijn ze een fatah lid zijn benen tot pulp aan het slaan en in de andere filmpjes is te zien dat ze een brutal war houden.
  Zonder meer toont het artikel van de BRT dat ze bewust (met hun eigen agenda links multikul islamofiel voorop) manifeste leugens propageren en suggestieve duiding in de finesse bespelen. De DOMME kiezer blijft DOM en de BRT met hun (weinig) hidden agenda triomfeert.
  Tussen haakjes waar ze dit schrijven :”… Hamas “kinderen in Gaza indoctrineert om Israël te haten”. Op school zouden ze bijvoorbeeld tot kleine terroristen worden opgeleid…” suggereren ze dat er geen waarheid aan kleeft…er zijn nochtans talloze video’s waarop kinderen door hamas een militaire opleiding krijgen (kinderen die in de Vrije Westerse Wereld op hun leeftijd met de poppen spelen of cowboy en indiaantje) waar ze door de terroristen opgeleid worden in drill en elementaire wapenkunde.
  Tot slot, de BRT laat in het artikel doorschemeren dat hamas een gewone organisatie is zonder bloed aan hun handen…
  Heb het al vaker (decennia) reeds gepend dat ze de BRT moeten opdoeken want het is een opnebare KRomroep die de DOMME kiezer (oke kijker voor deze) bespeeld en het jammere is dat de stommelingen voor hun tv kast het niet beseffen.
  (“Thats the way we do it Dire Straits…mooie aktie…”suppose…)  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s