VIDEO (reprise): Oorlogsverklaring van de “Génération Identitaire”


JONGEREN VAN NEDERLAND, WORD WAKKER! MELD JE AAN!

Over IDVerzet

Beginselverklaring Identitair Verzet

Terwijl onze sociale zekerheden worden ingeperkt, worden miljoenen aan subsidies en toelagen toegekend aan de mislukte multiculturaliteit. Terwijl de media ons de multiculturele droom voorspiegelden, werden ‘no-go areas’ gecreëerd voor Nederlanders, predikten religieuze leiders over oorlog tegen ons.  Wij weigeren nog langer te geloven in de leugens van de kranten en televisie, wij trekken hier een grens. Wij laten de leugens van de media achter ons en treden in het verzet, voor ons land en onze toekomst.

Wij zullen niet langer zwijgend toezien hoe vreemde culturen een aanslag plegen op onze identiteit. Wij passen ons niet meer aan, maar staan voor wie wij zijn, wie onze ouders zijn en waar wij vandaan komen. Niet langer zal de EU-moloch de ongeremde influx van vreemdelingen kritiekloos kunnen propageren en opleggen, niet langer zullen de politici -die ons land verraden en verkwanseld hebben- discriminatoire maatregelen tegen Nederlanders op kunnen leggen zonder te hoeven vrezen voor een tegengeluid.

Wij kiezen voor onze identiteit, ons erfgoed. Wij wensen ons niet langer te schamen om van ons Nederland te houden. Wij kiezen niet voor consumptie en egoïstisch gewin, wij staan voor onze tradities, ons land, het Nederlandse volk en de Nederlandse cultuur.

De omega onze handtekening, het verzet ons geloof. Wij zijn niet langer slachtoffers, wij zijn het Identitair Verzet.

Tot hier en niet verder!

Screenshot_35

Lees verder>>>

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

30 reacties op VIDEO (reprise): Oorlogsverklaring van de “Génération Identitaire”

 1. oogenhand zegt:

  Volgens “experts” is Identitair Verzet racistisch. Maar zolang moslims het creationisme aanhangen is er geen enkele reden “experts” serieus te nemen. Het islamitisch creationisme van Harun Yahya is overgenomen van de Christenen. Harun Yahya is bovendien van mening dat de zichtbare wereld niet echt is, en dat racisme en atheisme/evolutie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Zolang op onze scholen bij biologie evolutie onderwezen, kunnen Linkse sociologen en onderzoekers van “racisme” dus niet zeuren over “racisme”. Als het atheisme wetenschappelijk juist is, is het bijzonder vreemd dat atheisten minder rechten zouden hebben dan moslims.
  Waarom wordt het “racisme” beoordeelt door vijandige “experts” en wordt de islam beoordeelt door zijn eigen “experts”? Het gezag van de 3ulama baseren op de koran is vergelijkbaar met het op de Bijbel baseren van het gezag van de Paus.

  Toch heeft Identitair Verzet ideologische problemen. Wie een samenleving wil waar Nederlanders de baas zijn over Marokkanen (eigen volk eerst) en mannen de baas zijn over vrouwen (traditioneel gezin) moet niet raar opkijken als Nederlandse mannen seks hebben met Marokkaanse vrouwen. Dit voorkomen vereist zeer veel zelfbeheersing van beide kanten.

  Like

  • Sjaak zegt:

   Nederlandse mannen seks hebben met Marokkaanse vrouwen.
   ————————————————————————————
   Daaruit is weer te zien hoever we met deze links/groen gestrickte
   smeerlappen gekomen zijn ! Natuurlijk zijn deze halfphedofile met
   list van de moslim cultuur besmet ! Want de Islam is wie een ziekte
   die aanstekend is wie Aids !

   Like

 2. Thomasson zegt:

  Eindelijk worden jonge mensen in Europa wakker!. Ze zijn erg laat, maar zoals de Engelsen het zeggen : “Better late than never”. Waarom moet de jonge generatie van Europa met de afvalberg van de Derde Wereld leven? Wie zegt dat het moet? Is dat wat de toekomst voor ze in petto heeft? http://islamversuseurope.blogspot.nl/2013/11/sweden-police-found-somali-raping-dead.html?showComment=1385674994718#c8945644068156275101
  West en noord Europa worden door een bende van “gehersenspoelde” psychopaten geregeerd. Sommigen behoren tot de gehersenspoelde idioten uit de “Generatie 68” met idolen zoals Mao Tse Tung, Pol Pott, Fidel Castro en de brute moordenaar Che Guevara etc.. De anderen behoren tot de “Milton Friedman generatie” (geboren in midden jaren ’50 tot de jaren ’70 hebben zich bij de multiculturele regiem gevoegd omdat daar valt een berg geld te halen. (Denk maar aan de EU en de Islamitische lobby).
  Niemand van beide generaties interesseert zich voor de toekomst van onze kinderen met de drek die zij achterlaten. Op het moment dat de pleuris uitbreekt, zijn ze weg!!. Foetsi. Ze navigeren zich in de voetsporen van de dictators-familie Marcos, Erich Honecker (ging v.d. DDR naar Chillie), en de toppers van de Nazi regiem die naar Zuid Amerika hadden gevlucht. Onze bobo’s gaan niet zo ver. Hun adelaarsnest zit in de Zwitserse Bank.

  Geliked door 1 persoon

 3. Begin van een volksopstand?

  Like

 4. Morpheus zegt:

  Reblogged this on RECHTS ACTUEEL and commented:
  Voeg hier je gedachtes toe.. (optioneel)

  Like

 5. Jean zegt:

  Dit initiatief steun ik voor 1.000%, nu nog Vlaanderen overtuigen om hetzelfde te doen.
  In België staan de politiekers liever met barbaars tuig op de foto dan met belastingbetalers, het kan verkeren…
  Het verzet in héél Europa stijgt spectaculair, fantastisch, nog wat tandjes bijsteken zodat we volgepropte treinen zien vertrekken richting noord Afrika, daar kunnen ze spelen in grote zandbakken en zich onder mekaar het leven zuur maken.
  Laten we wel op elke trein minimaal 50 EU klaplopers zetten want ze zijn toch zo bezorgd voor hun Afrikaanse vriendjes, zij blij en wij zééééééér blij.

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Ik had graag wat (meer) willen lezen over ,t ontstaan van deze beweging/organisatie. Is dit een zijtak van de franse organisatie? . Die is hier vorig jaar begonnen. Zijn de franse jongere mensen ietwat vlugger te “enthousiasmeren” dan in NL ? ? Hoop, ze krijgen veel succes.

  Like

 7. Trucker zegt:

  Niet de volle 100% on topic maar relevant genoeg om hier te plaatsen.
  Dat vrouwmens op de foto is een pelgische minister van binnenlandse zaken, lachen naar het vogeltje en hopla met wie staat ze daar op het plaatje…oeps foutje.
  Een minister van binnenlandse zaken heeft staatsveiligheid onder de vleugels en dan zie je daar dat stom WIJF (is van walenland waarschijnlijk daardoor kent niet de prioriteiten) met een notoir al queda terrorist staan flemen…
  GODVERDOMME wanneer zijn het ook alweer verkiezingen in Vlaanderen (ach ja verdomme in pelgie)…
  Naar het stort met dit soort onbenullen, het is trouwens alleen in pelgie waar de meerderheid Vlamingen zijn dat de fucking walen (een minderheid die lui en economische profiteurs zijn) want Vlaanderen GEEFT elke jaar een transfersom van over de 14 miljard euro’s (VEERTIEN MILJARD EURO’S JAARLIJKS voor de parasieten in walenland).
  Velen buiten pelgie weten dat niet en de waarheid is dat vele DOMME kiezers in Vlaanderen dat ook niet weten of negeren, indertijd op het werk was er ook zo’n IDIOOT ik zeg hem “jaarlijks betaal jij aan de waal 1500 euro weet je dat?” hij : “ik ben pelg” 🙂 🙂 🙂
  Yep, als argument kan dat tellen…niet voor niks dat ik de domme kiezer DOM heet en ik zie het somber in voor de eurabia verkiezingen want de meerderheid is te stom om te helpen donderen en weten alleen de knop op de tv staan van de BRT en de VTM twee pretzenders die alles voorschotelen maar niet the real world.
  Ach ja ze weten ook waar de frigo staat om de zoveelste fles bier te kraken en lui en vadsig in hun zetel te kijken naar de zoveelste rotzooi (wat is er anders op de tv) op hun scherm.
  Ik zou daar moeten van wakker liggen…in de supermarkt wordt ik al niet goed als ik de soorten naast mij hoor leuteren.
  Oke, on topic dat idiote vrouwmens is superviserend hoofd van de staatsveiligheid en wat stuurt ze als boodschap de wereld rond?, voila en reken maar dat ze met een Vlaming niet zo breed zou staan grijnzen als ze er al mee op de foto wil. AFVOEREN naar een mental institute liever vandaag als morgen.

  http://www.zita.be/nieuws/binnenland/2952747_foto-milquet-naast-radicale-imam-bewijs-dat-westen-terroristen-steunt.html

  Like

 8. peterselie1 zegt:

  Steun het Identitair Verzet met een donatie via Paypal, Tsja daar gaan we weer heb helemaal geen intentie meer om iets te steunen, alleen het Kanker-fonds steun ik royaal, de burgers van Nederland zijn hun hele leven uitgebuit door de politiek en linke organisaties en gladde praatjes-makers. Laat eerst maar eens de straten rood en glad van het bloed worden door een echte opstand. Enfin in eerste begin is het wel een goed plan om de jongeren er van te overtuigen dat zij niet meer voorgelogen dienen te worden, maar een ieder weet dat dit vechten tegen de bierkaai is. Op de basis-scholen begint de linkse indoctrinatie al door zacht-zinnige linkse, crypto communistische juffen die hun utopie over een linkse heilstaat waarin een ieder gelijk is en evenveel verdient als een ander willen transporteren op de nog lege breinen van de kinderen. Vraagt men zich toch zo weinig af waarom er maar steeds weer op de politiek correcte partijen gestemd wordt, met als uitkomst dat alles zo bleef als het was, en niet bewust dat men genaaid werd waar men bij staat. Succes Identitair Verzet!

  Geliked door 1 persoon

  • Edjan zegt:

   Heel overtuigend. Dank daarvoor. Denk dat ik ze maar weer eens een paar euro ga overmaken. Per slot van rekening zijn zij de enigen die met een spandoek op een moskee in aanbouw durven te klimmen.

   Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Dat geneuzel over de behandeling van bankpersoneel (09:00) slaat absoluut nergens op!

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  Tijdens zijn leven zei Pim Fortuyn dat de islam een achterlijke cultuur is en daar is geen letter van gelogen:
  http://www.hln.be/hln/nl/9556/Opstand-in-Midden-Oosten/article/detail/1749343/2013/11/29/Uitgehongerde-Syriers-peuzelen-leeuw-uit-zoo-op.dhtml

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  Groot voordeel: we hebben geen bijen nodig om die veroveringsideologie te detecteren, dat krijgt zelfs een kind van 3 zonder hulp prima voor mekaar!
  http://www.hln.be/hln/nl/961/Wetenschap/article/detail/1749426/2013/11/29/Boeiend-bijen-detecteren-kanker-in-je-adem.dhtml

  Like

 12. Luchtpint zegt:

  Hier de andere kant van het verhaal. En dit is nu net DE reden waarom er identitaire bewegingen ontstaan. Maar de politiek blijft gewoon prut in z’n ogen hebben. Het ene is gewoon het logische gevolg van het andere.

  “Foto Milquet naast radicale imam “bewijs dat Westen terroristen steunt”

  “Een minister staat geregeld met heel wat mensen op de foto, maar soms duiken kiekjes uit het verleden op die de excellentie wel eens in verlegenheid kunnen brengen. Zo gaat een foto van minster van Binnenlandse Zaken Joëlle Milquet met de radicale Brusselse imam Iliass Azaouaj momenteel de wereld rond.”

  http://www.zita.be/nieuws/binnenland/2952747_foto-milquet-naast-radicale-imam-bewijs-dat-westen-terroristen-steunt.html

  Like

 13. fleckie zegt:

  Die mevrouw had kunnen weten, dat “DIE” BUITENLANDSE. GROEPERINGEN ” VERVELENDE” STREKEN met ANDEREN uithalen.

  Like

 14. greethajaryRepublikein zegt:

  Wakker of onwetend?

  Like

 15. Pingback: VIDEO CBN-News: Génération Identitaire verklaart de oorlog aan de islamisering van Frankrijk | E.J. Bron

 16. Exter zegt:

  Jongens van Jan de Wit verzameld u en strijd voor je land en vrijheid , vreemde krachten willen je beperken in alles wat onze ouders opgebouwd hebben,

  Like

 17. jean zegt:

  Eindelijk…

  Like

 18. MarcGhysels zegt:

  waarom zijn hier geen recente posts?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s