Wenen: Eindelijk gerechtigheid voor Elisabeth Sabaditsch-Wolff?

Screenshot_10

Elisabeth Sabaditsch-Wolff

Op 11 december zal een hof van appel in Wenen het proces heropenen dat geleid heeft tot de veroordeling van Elisabeth Sabaditsch-Wolff in het jaar 2011. Destijds werd ze veroordeeld wegens ophitsing tegen een religieus geloof.

Jerry Gordon van de New English Review schrijft dat het virtuele kalifaat van de OIC al jarenlang beslissende invloed zou hebben op de 56 lidstaten van de OSCE, doordat individuele OIC-leden respectievelijk hun partners van hun invloed gebruikmaken via de commissies van de OSCE.

Als lid van de Burgerbeweging Pax Europa en vooraanstaand mensenrechtenactiviste kent Sabaditsch-Wolff deze stromingen en samen met haar collega´s van andere burgerbewegingen komt ze in verzet tegen de sharia-conforme blasfemiewetgeving binnen de OSCE-landen.

Dit gebeurt vooral tijdens de vergaderingen van de ODIHR in Warschau, evenals in het Weense hoofdkwartier van de OSCE. Daarmee behoort zij tot de weinige opmerkelijke mensen, die zich verzetten tegen de beperkingen van deze blasfemiewetten, die honderden miljoenen eraan hinderen de doctrine van de islam te bekritiseren.

Als er nog gerechtigheid bestaat, dan zou Elisabeth-Sabaditsch-Wolff door het hoogste gerechtshof van Oostenrijk vrijgesproken moeten worden, net zoals Geert Wilders in Nederland en Lars Hedegaard in Denemarken, die echter uiteindelijk alleen daarom werd vrijgesproken, omdat er sprake was van een vormfout.

Bron:
http://europenews.dk/de/node/74697

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, Censuur, Islam, Islamkritiek, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, Moslims, OIC, Oostenrijk, Rotzakken, Sharia, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

Een reactie op Wenen: Eindelijk gerechtigheid voor Elisabeth Sabaditsch-Wolff?

 1. Theresa Geissler zegt:

  Nou, laten we het beste hopen.
  Eerlijk gezegd leef ik al met deze dame mee, sinds ik van haar geval hoorde.
  En met des te meer plezier bekeek ik nadien de video op You Tube “Wilders in Bonn,”waarop het volgende me zo trof: De drie mede-redenaars van Wilders, die middag, Stefan Herre, Willi Schwend en dan Elisabeth zelf werden in díe volgorde aangekondigd en konden vervolgens plaats nemen op de daarvoor bestemde canapé op het podium -Eregast en prijswinnaar Wilders had zijn eigen stoel. Willi Schwend, echter, bleef na zijn opkomst onopvallend staan, liet Elisabeth passeren en gebaarde discreet, dat ze kon gaan zitten en ging zelf pas zitten, zodra ZIJ
  zat.
  Zó hoffelijk! Ik dacht toen echt: Dit is nu het absoluut tegenovergestelde van de moslim-wereld.
  En ik was blij voor haar: Eindelijk wat respect na die rot-ervaring……

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s