Grootste moslimvergadering van Noorwegen eist steniging van echtbreeksters en homoseksuelen (+video!)

Screenshot_55

Een video laat de grootste tot nu toe gehouden islamitische vergadering in Noorwegen zien, waarop de moslims een eigen vertegenwoordiging in het parlement eisten. De vergadering stemde unaniem voor de steniging van vrouwen die van overspel worden beschuldigd en voor de steniging van homoseksuelen.

De gebeurtenis vond afgelopen maart al plaats, maar werd nu pas bekend. De video toont niet zomaar enkele ondergrondse moslims in een verborgen kelder, die zich onttrekken aan de autoriteit van de staat. Integendeel! De video toont de vergadering van een officieel islamcentrum in de Noorse hoofdstad Oslo. Daar kwam niet stiekem een verboden moslimorganisatie bijeen. De filmopnames tonen een reguliere vergadering van heel gewoon in Noorwegen levende moslims, van wie velen al het Noorse staatsburgerschap bezitten. Aan de driedaagse vergadering met de titel “Peace Conference Scandinavia 2013” van “Islam Net” van 23 tot 25 maart namen in totaal ongeveer 4000 moslims deel. “Islam Net”, op het internet islamnet.no, ziet zichzelf als overkoepelende organisatie van de Noorse moslims.

“Zijn jullie het eens met de steniging van echtbreeksters en homoseksuelen?”

Tijdens een gedeelte van de vergadering ging het om thema´s zoals de scheiding van mannen en vrouwen, steniging van vrouwen en homoseksuelen. De organisator van de vergadering,  Fahad Ullah Qureshi van “Islam Net”, vroeg de aanwezigen of zij hier voor of tegen zouden zijn.
De vraag luidt: “hoeveel van jullie zijn het eens met de in de koran vastgelegde straffen, hetzij executie, hetzij steniging voor overspel, dat zij rechtstreeks afkomstig zijn van Allah en zijn profeet, dat het om de beste straf voor mensen gaat en dat zij in deze wereld moeten worden toegepast? Wie is het daar mee eens?” Het grootste deel van de aanwezige moslims is hier voor. Uit de opnames blijkt dat het resultaat zelfs bijna unaniem is.

“Zijn jullie radicale moslims?”

Een andere vraag luidt: “Zijn jullie radicale moslims?” Niemand beschouwt zichzelf zo en niemand antwoordt dus met “ja”. Ook de vraag of homoseksuelen gestenigd moeten worden, vindt unaniem instemming. Opnieuw vraagt de presentator: “En nu, wat zullen ze van ons zeggen, dat we extremisten zijn?” De vergadering levert het bewijs dat opvattingen, die in het Westen evenals door het christendom als extremistisch worden afgewezen, voor de islam geenszins extremistisch zijn, maar de uitdrukking van de ware islam.
In talrijke islamitische landen geldt de doodstraf, onder verwijzing naar de koran. Deze wordt bij afvalligheid opgelegd, maar kan net zo goed bij overspel, homoseksualiteit, sodomie, verraad en andere aanleidingen worden opgelegd.

“Islam is de waarheid” – Moslimvertegenwoordiging in het parlement geëist

Een jonge moslim vraagt waarom in de islam mannen en vrouwen van elkaar gescheiden moeten zijn, terwijl dat bij de christenen of de joden niet het geval is. De presentator antwoordt: “Het antwoord is simpel: De islam is de waarheid, het Jodendom en het christendom zijn niet de waarheid.”

De video werd door de organisator “Islam Net” zelf bekendgemaakt. De organisatie liet met de vergadering officieel de eis naar een eigen vertegenwoordiging in het Noorse parlement horen. Bij de door “Islam Net” georganiseerde vergadering ging het om de tot nu toe grootste islamitische manifestatie in Noorwegen.


Bron:
http://www.katholisches.info/2013/11/27/groesste-moslemversammlung-norwegens-fordert-steinigung-von-ehebrecherinnen-und-homosexuellen/
Auteur: Giuseppe Nardi

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Moslims, Noorwegen, Rotzakken, sharia. Bookmark de permalink .

17 reacties op Grootste moslimvergadering van Noorwegen eist steniging van echtbreeksters en homoseksuelen (+video!)

 1. Tom Hendrix zegt:

  Schop die GEITENEUKERS nu eens Europa uit. Kotsmisselijk word ik van deze breingestoorden, die door DE RODE EN LINKSE KERK, bejubeld en bevoordeeld worden. Zum kotzen!

  Like

 2. Th.M. van Baarle zegt:

  1. Kunnen we een reactie van de MSM – Nederland uitlokken over deze walgelijke gebeurtenis?
  2. Op welke termijn kunnen we verwachten dat dit in Nederland en onze buurlanden ook gaat gebeuren?
  3. Wat voor middelen hebben we om ons hiertegen te verzetten?
  4. En …. inderdaad Tom, het is Zum kotzen …. maar dan van de MSM en de autochtone Nederlanders en overige Europeanen voor de manier waarop ze over zich laten lopen. Alles voor een beetje benzine.

  Like

  • Het is toch niet meer normaal, dat wij deze onzin pikken.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Vooral die eerste vraag lijkt mij essentieel. Als de MSM zoals gewoonlijk over dit soort zaken blijft zwijgen wordt het tijd, dat de reacties worden ‘uitgelokt,’ op welke manier dan ook.
   Want dat zwijgen is onrechtmatig; het publiek BEHOORT dit soort zaken te vernemen.
   Zodra het onder de aandacht is gebracht kan het door niemand meer worden genegeerd en ontstaat de mogelijkheid om een volgende bijeenkomst van dit soort te verbieden op grond van de inhoud van de vorige, waarin in het openbaar gewelddadigheden werden besproken die in het westen in strijd zijn met de wet. Tamelijk eenvoudig, lijkt me.
   Maar dan moet er dus wel ruchtbaarheid aan gegeven worden, dat die dingen metterdaad gezegd ZIJN. Nu, de video ís er al, om te beginnen.
   Gewoon een kwestie van de zaak aan het rollen brengen.

   Like

 3. fleckie zegt:

  Uit”OVERTUIGING”! kan men moord en doodslag, gemakshalve. Op. ALLAH, en de koran “afschuiven”.

  Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Oh, wat zou ik ze toch graag Europa uit knikkeren, want mijn haat tegen dit krapuul is wel bijzonder hoog geworden. En het groeit met de dag.
  De eerste tien grote vrachtwagens met opleggers, gevuld met handzame maaskeien schenk ik op voorhand al aan het Nederlandse volk wiens handen evenals die van mij enorm jeuken.

  Like

 5. Republikein zegt:

  Tijd voor een breivikje.

  Like

 6. Henk der Niederländer zegt:

  Feitelijk is dan de volgende vraag: was Anders Breivik dan zo verkeerd bezig om de toekomstige “elite” van het socialisme een zware slag toe te brengen.
  Die hebben namelijk steeds een platform gegeven om zulke achtelijken hun ideologie te laten verbreiden.
  Vooropgesteld dat er mischien ook andere wegen waren geweest.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Socialisme en de Islam zijn de wortels van het kwaad !!

   Like

   • Wans Horst zegt:

    De wortel van het kwaad is de mens, helaas is daaruit de islam en het socialisme ontsprongen. Waarom kunnen die mensen gewoon eens niet doen zoals Mohammed 1400 jaar geleden deed? Waarom kunnen zij die balast niet van hun schouders werpen? Omdat ze het niet willen. Waarom moet het westen zich dan gedwongen zien een stukje papier te gehoorzamen waarop staat dat iedereen gelijk is, terwijl dat gewoonweg onwaar is. Waarom zijn sommigen zo vervuld van zelfhaat (oikofobie) dat zij zich liever laten slachten dan dat zij logisch leren nadenken? Sommige mensen willen wel namelijk, de niet-moslims en mensen die niets aan de islam doen en in feite kafir zijn. Zie de Nederlandse gevangenissen: oververtegenwoordigd is het niet-westerse allochtone tuig, per saldo kost men ons €7,3 miljard per jaar. Aan ontwikkelingssamenwerking is sinds de oorlog van 1940-1945 al €100 miljard gegaan. Een diepe put, ja. Heeft niets opgeleverd, nee. Maar we hebben wel ons schuldgevoel afgekocht, maar zij zijn er niets beter van geworden. Juist het tegenovergestelde is waar. Die €100 miljard hadden we kunnen gebruiken voor de binnenlandse sores, waarschijnlijk hadden de ontwikkelingslanden er dan beter voorgestaan, maar wij hadden er in ieder geval beter voorgestaan, win-win.

    Deze niet-welgevallige waarheid ziet ex-KGB’er Putin wel in, misschien is hij daarom wel de rijkste man van Rusland. Rusland is al 20 jaar een democratie, maar zo heeft de media het niet willen zien. In plaats daarvan kregen we het beeld van Chernobyl op onze netvlies gegrift als het Rusland betrof, leer zelf nadenken luitjes, gooi de tv, krant, radio de deur uit en volg alleen ejbron.wordpress.com! Feiten, gratis 🙂

    Wat hebben deze twee met elkaar te maken? Gek genoeg rent het westen richting een totalitair communistisch regime en gaat Rusland de richting op van de democratie.

    Like

 7. Trucker zegt:

  Kunnen ze gelijk dit tuig

  gaan opzoeken die hebben al ervaring met de gebruiken van een achterlijke cultuur die in het stenen tijperk is blijven steken.. Video dateert van 20 maart ’13 waar de media “ophef” maakte dat het IDF “kinderen op weg naar school arresteerde”, zoals gewoonlijk als Israel ter sprake kwam werd er “gerommeld” met de feitenweergave en liet men de oorzaak weg.
  Bijgevoegde link is van BNI en is het relaaas van een moeder die haar baby een schedelbreuk heeft opgelopen door stenengooiend tuig.
  De vijf daders in de leeftijd tussen 15 en 20 werden onmiddelijk opgepakt en naar goede gewoonte weten de ouders van niks.
  Zuiver persoonlijke reflextie : 5.56 “Nato spul” in “zacht weefsel” 🙂 zou hier de oplossing zijn.

  http://www.barenakedislam.com/2013/11/29/israeli-mother-of-victim-of-rock-throwing-attack-by-muslims-speaks-out/

  Like

 8. luckybee zegt:

  De Islam beslist in Noorwegen hoe een Noor moet leven? en de Linkse Noorwegen slaap nog steeds een diepe slaap?

  Like

 9. Jan zegt:

  De oorlog van Noorwegen tegen Israël

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s