Joëlle Milquet op de foto met Al Qaida prediker die dreigt met aanslagen tegen België

Screenshot_46

De Belgische minister van Binnenlandse Zaken Joëlle Milquet zit in haar maag met een foto van haar en een Al Qaida prediker die dreigt met aanslagen tegen België.

Op het internet circuleert een foto van minister van Binnenlandse Zaken Joëlle Milquet aan de zijde van Al Qaida predikant Iliass Azaouaj. De man dreigt vanuit Syrië met terroristische aanslagen tegen ons land. Hij was eerder imam in Brussel.

Milquet zit in haar maag met de foto, die in eerste instantie verspreid is via het Twitter account van de prediker zelf en intussen wereldwijs verspreid wordt via de sociale media.

In Het Laatste Nieuws zegt de minister dat ze niet wist wie hij was toen de man op een evenement haar vroeg om te poseren. ‘Als ik omringd ben door honderden mensen, kan ik die niet allemaal hun identiteitskaart vragen.’

Nog vervelender voor Milquet, die bevoegd is voor terreurbestrijding, is dat de foto verspreid wordt om aan te tonen dat ons land terroristen in Syrië steunt.

Lees verder>>>
(h/t Peterselie1)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", Al Qaida, België, Islam, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, Naïviteit, Overheid, politici, Rotzakken, Syrië, Terrorisme, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

11 reacties op Joëlle Milquet op de foto met Al Qaida prediker die dreigt met aanslagen tegen België

 1. Trucker zegt:

  Is gemakkelijk, kopieer men eigen.

  Trucker zegt:
  29 november 2013 om 12:06
  Niet de volle 100% on topic maar relevant genoeg om hier te plaatsen.
  Dat vrouwmens op de foto is een pelgische minister van binnenlandse zaken, lachen naar het vogeltje en hopla met wie staat ze daar op het plaatje…oeps foutje.
  Een minister van binnenlandse zaken heeft staatsveiligheid onder de vleugels en dan zie je daar dat stom WIJF (is van walenland waarschijnlijk daardoor kent niet de prioriteiten) met een notoir al queda terrorist staan flemen…
  GODVERDOMME wanneer zijn het ook alweer verkiezingen in Vlaanderen (ach ja verdomme in pelgie)…
  Naar het stort met dit soort onbenullen, het is trouwens alleen in pelgie waar de meerderheid Vlamingen zijn dat de fucking walen (een minderheid die lui en economische profiteurs zijn) want Vlaanderen GEEFT elke jaar een transfersom van over de 14 miljard euro’s (VEERTIEN MILJARD EURO’S JAARLIJKS voor de parasieten in walenland).
  Velen buiten pelgie weten dat niet en de waarheid is dat vele DOMME kiezers in Vlaanderen dat ook niet weten of negeren, indertijd op het werk was er ook zo’n IDIOOT ik zeg hem “jaarlijks betaal jij aan de waal 1500 euro weet je dat?” hij : “ik ben pelg”
  Yep, als argument kan dat tellen…niet voor niks dat ik de domme kiezer DOM heet en ik zie het somber in voor de eurabia verkiezingen want de meerderheid is te stom om te helpen donderen en weten alleen de knop op de tv staan van de BRT en de VTM twee pretzenders die alles voorschotelen maar niet the real world.
  Ach ja ze weten ook waar de frigo staat om de zoveelste fles bier te kraken en lui en vadsig in hun zetel te kijken naar de zoveelste rotzooi (wat is er anders op de tv) op hun scherm.
  Ik zou daar moeten van wakker liggen…in de supermarkt wordt ik al niet goed als ik de soorten naast mij hoor leuteren.
  Oke, on topic dat idiote vrouwmens is superviserend hoofd van de staatsveiligheid en wat stuurt ze als boodschap de wereld rond?, voila en reken maar dat ze met een Vlaming niet zo breed zou staan grijnzen als ze er al mee op de foto wil. AFVOEREN naar een mental institute liever vandaag als morgen.

  http://www.zita.be/nieuws/binnenland/2952747_foto-milquet-naast-radicale-imam-bewijs-dat-westen-terroristen-steunt.html

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Het criterium ligt anders nogal voor de hand, dacht ik:
  De man in kwestie draagt een baard en een hoofdbedekking en is aldus herkenbaar als meer orthodoxe Islamiet, wat de noodzakelijke neutraliteit niet waarborgt. Wie even z’n verstand gebruikt gaat daar als minister liever even NIET mee op de foto; kan niet schelen wie het verder is……
  Hoe oud is deze dame? Neem me niet kwalijk,dat ik het nogal stóm vind, ronduit gezegd.

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Mee eens Theresa. Ik ben het niet eens met het gekat van hollanders op domme belgen maar in dit geval hebben ze gelijk.
   Ik denk ook dat ze de islam verdedigd.

   Like

 3. bigljohn zegt:

  Als die Belgische dame dan zo graag op de foto wilde met die smerige Moslim, had ze een boerka aan moeten trekken. Geheel in stijl met de Islam, en voor iedereen onherkenbaar. Kon ze naderhand met succes weerleggen dat zij NIET op die foto stond. Maar ja, veel Belgen zijn niet zo bijster slim…..

  Like

 4. Harry zegt:

  Ik ken zelfs een dame – echt waar – die Osama Bin Laden een leuke man vond .
  Toen ie geperforeerd werd vond ze dat maar niks , ” wat een rotstreek ” !
  ” Hij stond tenminste ergens voor ” was de motivatie .
  Waar ie dan precies voor stond was kennelijk niet zo relevant .
  Ze stemde dan ook pvda .
  En nu wordt het D66
  Sommige dames zien het niet allemaal even scherp , kennelijk .
  Verontrustend !

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Niet helemaal “on-topic”, maar toch………..
  CURSUS HEBREEUWS:

  Een 92-jarige oma komt voor informatie over de lessen naar de Volkshogeschool en vraagt aan de baliemedewerkster:::
   “Ik zou graag Hebreeuws leren en dan specifiek het ” oud-Hebreeuws”.
   Antwoordt de jongedame: “Het spijt me zeer, maar dat zit niet in het lesrooster. Maar waarom wilt u juist deze taal leren?”
   Oma: “Zodat ik met Jezus kan converseren zodra ik in de hemel ben”.
   De jongedame:  “Maar hoe zeker bent u dat u in de hemel komt? Want wat gebeurt er nou als u in de hél terechtkomt?”.
   
  Antwoordt oma: “DA,S GEEN ENKEL PROBLEEM ; Pools, Marokkaans, Roemeens en Turks beheers ik al…!”.
   

  Like

 6. realist zegt:

  soort zoekt soort zeker?

  Like

 7. lucky9 zegt:

  Joëlle 1000-ket is een “christelijke” Vlamingenhaatster die niet liever wil dan dat het onland.be al de Vlamingen uitbuit tot ze niet meer zijn dan de skeletten van Bergen-Belsen en Dachau in ’45.
  Niettegenstaande ze beweerde niet te kunnen weten met wie ze allemaal op de foto stond bewijst haar ‘glossy smile’ het tegendeel, tot ze zelf bewijst dat het om een getrukeerde foto zou gaan.
  Dit fotografisch vastgelegd bondgenootschap is dus allicht even echt en reëel als dat van A. Hitler met Mohammad Amin al-Hoesseini.

  Like

 8. Jan zegt:

  Straatnamen die ethnische minderheden schokken, moeten worden verwijderd. De betaalde feestdagen moeten worden aangepast aan de multiculturele samenleving: Pasen, Hemelvaartsdag en Allerheiligen sneuvelen. De hoofddoek moet op school kunnen vanaf het vierde middelbaar en ook overal in de ambtenarij, behalve bij leger, politie en gerecht. De overheid én privébedrijven die overheidsaanbestedingen willen krijgen, moeten met tijdelijke quota voor etnische en culturele minderheden werken. Dat alles staat in het eindrapport van de Interculturele Dialoog, dat zopas werd aangeboden aan minister voor Gelijke Kansen, Joëlle Milquet (cdH) in bijzijn van Prins Filip.

  Een greep:
  1. VOORSTELLEN
  A. ONDERWIJS
  * De geschiedenis van de kolonisatie, de migratie en de verschillende vormen van discriminatie moeten een deel van het leerplan worden. Leraars moeten zich voor ons koloniale verleden excuseren.
  * Vergelijkend godsdienstonderwijs, waarbij de leerlingen kennis krijgen van alle levensbeschouwingen, moet worden gepromoot.
  * Levensbeschouwelijke tekenen (de hoofddoek, het keppeltje, de tulband) mogen vanaf het vierde middelbaar gedragen worden.
  B. WERK
  * Om meer mensen uit minderheden aan het werk te krijgen moet de overheid werken met tijdelijke quota.
  * Anonieme sollicitaties
  * “Redelijke aanpassingen” moeten ook voor culturele en etnische minderheden
  * De verplichte feestdagen moeten worden aangepast
  * Vakantiejobs moeten bij voorkeur worden aangeboden aan jongeren in moeilijkheden en dan vooral aan jongeren uit etnische, culturele en religieuze minderheden.

  Meer stompzin uit de koker van Joëlle op:
  http://www.gva.be/nieuws/experts/johndewit/het-eindverslag-van-de-interculturele-dialoog.aspx

  Like

 9. Harry zegt:

  Misschien dat wij hier ook eens : HOERRRRR mogen roepen ?
  Zo aan haar oogjes te zien is de gebeurtenis reeds achter de rug .
  Of kijkt ze altijd zo ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s