Na Londen leggen ook Berlijn en Parijs EU-immigratie aan banden

Screenshot_50

Nadat David Cameron woensdag in een opiniestuk aankondigde een beperking van het recht op vrij verkeer van mensen binnen de EU te zullen bepleiten op de top voor Oost-Europese zaken die vandaag in het Litouwse Vilnius van start gaat, hebben ook Frankrijk en Duitsland aangekondigd beprekingen op ‘ongebreidelde immigratie’ te zullen invoeren.

Berlijn en Parijs delen Camerons visie dat de intrede van Bulgaarse en Roemeense werkers in de EU-28 begin volgend jaar de steun voor populistische partijen in de aanloop naar de Europese verkiezingen van mei enkel dreigt te vergroten.

Merkels grote coalitie van CDU en SPD pleit voor strengere maatregelen om het ‘frauduleus claimen van sociale uitkeringen’ tegen te gaan en zo de aansporingen voor immigratie te beperken. Frankrijk plant strengere grenscontroles voor grensarbeidersverkeer.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Na Londen leggen ook Berlijn en Parijs EU-immigratie aan banden

 1. Sjaak zegt:

  Ik vertrouw ze geen moer ! Wat zal ze hinderen meteen daarmee
  te beginnen ? Het behouden van de EU ! Maar deze rekening gaat
  zowiezo niet op ! De Ukraine weet verdomt goed waarom ze aan
  Rusland vasthouden ! De hele troep van naive Demonstranten
  zullen nog dankbaar zijn voor deze beslissing !

  Like

 2. Jan zegt:

  De Roden voelen de hete adem van de EU-oppostie in hun nek en dus nemen zij het programma van haar, éxtreem rechts’ over.

  Like

 3. Q zegt:

  Het is keloel in de ruimte !!!
  1 – de grenzen staan wagenwijd open
  2 – als er dan toch nog een gepakt word hoe gaan ze die dan uitzetten ?

  stoere praat
  god wat haat ik die lui zo langzamerhand. Imbecielen !

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Weer een MISLEIDING van de eerste orde. Ook CAMERON, zal uiteindelijk bukken voor ” DE HOER VAN BABYLON”, de EUSSR. Dit is gewoon een grote komedie, om de burgers “zand in de ogen”, te strooien!

  Like

 5. Trucker zegt:

  Ik lees dat de multikulle islamofiele ratten op de valreep het zinkende euroschip willen verlaten (eerder de koers verleggen) want blijkbaar zijn ze door een of andere Goddelijke voorzienigheid ingegeven dat ze op averij afstomen.
  Alleen in de bioscoop weet men het op voorhand, deze stuurmannen hebben echter geen enkel idee hoe groot de averij zal blijken en besluiten zonder de kapitein of eerste officier te wekken (door blinde paniek ingegeven) de koers te verleggen.
  Men weet dat iedere handeling in paniek genomen meestal fataal afloopt, ook voor dit logge kostenverslindende monster is dit van toepassing.
  Goed on topic 🙂 heb het al een paar keer geplaatst ; opties nemen op Pampers zal een gestage klim op de beurs maken door een plotselinge grotere vraag en dan niet door blije mama’s in de huishouding.
  Het begint te dagen bij het schoften dat het wel eens grondig fout zou kunnen gaan met de nakende eurabia verkiezingen en dus doen wat ze de dag ervoor verweten van “extreem rechts/ populistisch/racistisch”.
  Het kan verkeren als de nood hoog is, we weten dat er in Italie een schoft tererchtstaat die vrouwen en kinderen liet sterven omdat hij in zijn broek scheet en in een bootje sprong en mensen die bij hem aan boord wilde wegduwde, (zuiver persoonlijke mening 9mm in zijn blaaskop case solved en kosten gespaard) dus paniek is er everywhere waarom niet bij islamofiel linkse multikulle schoften die hun eiegn bevolking eronder stampen en likken bij de islam(iet).
  Hoop op een verpletterde overwinning voor Rechts en islamofoob maar dat zal het enkel worden in het land van meisje Marine op andere locaties zal het een kleinere verschuiving geven, maaar net niet genoeg zodat de islamofiel ratten lustig gaan verderdoen(mark my words jammer maar zo zal het zijn).
  Tussen haakjes lees steeds dat reageerders praten over revolutie of zelfs “civil war”… een beetje de situatie analyseren dan de feiten zoals ze zijn en de vooruitzichten bij elkaar leggen en…dan weet men dat zoiets je reinste wishful thinking is niet meer dan dat, ik weet ‘de wens is de vader van de gedachte’ maar anno 2013 start je geen revolutie, je start zelfs geen begin van een “civil war” een beetje de brains gebruiken en het hoe en waarom is duidelijk men moet alleen voor ogen houden dat het anno 2013 is.

  Like

  • Q zegt:

   …je reinste wishfull thinking…
   …je start zelfs geen begin…

   Zoals ik het zie gaan we die inderdaad niet beginnen. Wij gaan smeken om~ en stemmen op regeringen die ons daartegen beschermen.
   Zodat we avondklokken, roadblocks op strategische kruisingen, razzia’s in wijken, en dat soort grappen alleen maar in het begin een beetje wennen zullen vinden.

   En voor we een paar jaar verder zijn zullen we blij zijn als het bij een paar honderd geïmproviseerde mortieren per jaar uit de enclaves blijft.

   Like

   • Trucker zegt:

    Yep, iemand die het ook weet al die plannen klaarliggen, ik heb dat al vaker gepend maar wat baten kaars en bril…
    Het is zoals steeds mensen denken van och het komt allemaal nog wel goed en als het nodig is doen we zoals in de cinema en starten maar eventjes een revolutie…
    Wat voor zinnings kan men daar nog op antwoorden.

    Like

 6. realist zegt:

  uit schrik voor een verpletterende afstraffing van de kiezer gaan ze vlug wat rechtse,zogenaamde populistische thema’s overnemen,niet inlopen!!!

  Like

 7. Tiny zegt:

  Duitsland zegt dat nu wel, maar ze sturen zelfs vliegtuigen en bussen om het spul op te halen uit alle windstreken. Want er kan nog meer bij, we zitten nog lang niet vol en we hebben nog genoeg Bio Duitse arbeidsslaven die de uitkeringen, huizen, inrichtingen, huur en gezondheidszorg voor ze verdienen. Veel Bio Duitsers hebben dan ook zelfs twee banen ondertussen. Zolang die nog niet uitgestorven, afgemaakt, gekopschopt of op andere wijze verwijderd zijn, is het motto: kom binnen alsjeblieft, hoe meer hoe beter. Dat moet de Bio Duitser maar uithouden is het credo.

  Like

 8. Jan zegt:

  Maar wij hebben deze vakkrachten toch dringend nodig?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s