Nigeria: Islamitische zedenpolitie vernietigt 240.000 flesjes bier

Screenshot_45

In het noorden van Nigeria treedt de zedenpolitie met harde hand op tegen “onislamitische” gewoontes. De shariawachters lieten in de stad Kano 240.000 flesjes bier vernietigen. De ambtenaren riepen “Allahu Akbar!!” (“Allah is de grootste!”), terwijl er een bulldozer over de flessen reed.

“We zijn hier vandaag bijeengekomen om deze giftige producten te vernietigen, in de hoop dat daarmee de consumptie van zulke verboden substanties wordt gestopt”, zei de chef van de religiepolitie Hisbah, Aminu Daurawa. Op deze manier dient het vertroebelde beeld van Kano weer glans te krijgen.”

De Hisbah waakt in het overwegend islamitische noorden van Nigeria over de handhaving van de sharia. Volgens het islamitische recht is alcohol verboden.   

Nigeria is verdeeld in een overwegend islamitisch noorden en een christelijk zuiden. In 2001 werd in het noorden van Nigeria de sharia opnieuw ingevoerd, maar werd sindsdien verschillend streng geïnterpreteerd. Ook in Kano is het op dit moment nog gemakkelijk om in bars en hotels evenals in de christelijke wijk Sabon Gari alcohol te krijgen.

De gouverneur van de deelstaat Kano, Rabiu Musa Kwankwaso, gaf echter opdracht om een einde te maken aan “immorele praktijken” in de stad Kano.

De Hisbah, waarvan de 9000 ambtenaren parallel aan de politie werken, pakte daarop sinds september honderden mensen op, waaronder ook zogenaamde alcoholici, drugsverslaafden, prostituees en homoseksuelen. In oktober werden in Kano alleen al 150 mensen gearresteerd wegens overtreding van de kledingvoorschriften.

Bij een serie bomaanslagen op bars in de christelijke wijk van Kano waren eind juli 24 mensen om het leven gekomen. Achter de aanslagen wordt de radicaalislamitische sekte Boko Haram vermoed, die vecht voor een strikte uitvoering van de sharia in Nigeria.

De regering heeft de noodtoestand uitgeroepen over het hele noordoosten van Nigeria en probeert de opstand van Boko Haram neer te slaan. De groep wordt verantwoordelijk gehouden voor de dood van duizenden mensen in de afgelopen vier jaar.

 

Bron:
http://www.bild.de/politik/ausland/scharia/nigeria-scharia-polizei-zerstoert-240000-flaschen-bier-33590108.bild.html

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, islamofascisme, Nigeria, Sharia. Bookmark de permalink .

9 reacties op Nigeria: Islamitische zedenpolitie vernietigt 240.000 flesjes bier

 1. Sjaak zegt:

  Hartelijk welkom een mooie vakantie in Islamitische vakantie gebieden !
  De volgende stap is stranden zonder Burka verboden !
  Het land is alleen met Kopvodden te betreden !
  De plichtlektuur Koran is iedere morgen te citeren voordat het hallal ontbijt
  word in genomen ! Iedere vrouw is verplicht met het hoofd naar beneden
  te lopen ! Enz.enz.

  Like

 2. Trucker zegt:

  Haha net op het moment dat ik deze topic lees is het op de radio 1 van de openbare KRomroep BRT een onderwerp over Trappistbier in …ben het vergeten…
  Ik ben er zeker van dat de kwakende onbenul (die in een fatsoenlijk land een journalist is maar in Vlaanderen een staat geregeerd door linkse multikulle islamofiele lijperds) niet weet dat in Nigeria de baardmannen in vrouwenjurken zeg dus islamiet (is gemakkelijker schrijven) bier naar de filsitijnen helpen.
  Ben er zeker van dat die kwakende onbenul zomaar uit zijn hoofd alle telefoonnummers kent van de Nationaal Socialisten en ander politieke PRUTSERS om eens naar de studio uit te nodigen in het licht van nakende verkiezingen of om de “populariteitspoll” positie een duwtje te geven.
  Is evident want die kwakende onbenullen zijn ook niet dom en een dienst bewijzen (ik laat u naar de studio komen voor uw publispot of stand up performance en dan zorgt u voor…) staat natuurlijk wat tegenover wie anders geloofd leeft op Mars, (als ik zo rond mij kijk krijg ik soms de indruk dat we bevolkt zijn met colonies van een verre planeet want de meesten zijn echt niet goed bij hun hoofd met de teringrotzooi rondom ons en dan blijken er lieden die van geen mallemoer te weten…).
  Zouden de rechtoplopende vrouwenjurken niet stiekem enkel flesjes achterover drukken het scheen dat osama ook geilde op porno .
  Wie stelt dat er ook maar iets normaal is met een islamiet is fout bezig, en net voor ik het spul wil versturen…millieubewust zijn ze daar ook niet

  Like

 3. Joost Visser zegt:

  Van een kennis, werkzaam in de graanhandel in een ver verleden, exporterend naar Saudie Arabie en aanverwante landen, hoorde ik het volgende.

  De arabische heren kwamen maar al te graag op visite naar Nederland. Standaard stonden er limousines klaar om vanaf het trapje van de privejet hen línea recta naar een nachtclub te brengen om daar als westerse ´honden´ zich niet alleen buitensporig, maar echt buitensporig, zich te buiten te gaan aan alcohol en sex.

  De eerste keer dat ze op visite kwamen was alles ´moslim´-geregeld. Water en limonades op de hotelkamers, het ontvangstcomite met dames die degelijk gekleed waren, geleerd te hebben geen handen te schudden, etc. Al snel werd duidelijk gemaakt dat de bedoeling toch een andere was en dat de hotelregels van geen dames (en heren, al naar gelang de smaak) van plaizier bezoek toch wel snel veranderd diende te worden.

  Hypocretie ten top.

  Like

 4. Maloch zegt:

  Wat een contrast; Zelf wat nuttigen van een bepaalde substantie mag niet maar een ander mag jou wel de keel doorsnijden n.a.v. wat vage regeltjes…….

  Regeltjes die mohammed liet citeren terwijl hij op zijn gemak nog wat papaverbladeren in zijn bek propte.

  Like

 5. Republikein zegt:

  Statiegeld mensen, het Statie geld(t).

  Like

 6. johannes zegt:

  o tempora o mores
  ceterum Senseo birrum

  Like

 7. V.K. zegt:

  -Jammer dat Kano steeds meer op Amsterdam begint te lijken, heb vele flessen Star Beer in Kano soldaat gemaakt, meer dan iin Amsredam.

  Like

 8. luckybee zegt:

  Ze doen maar hoor maak mij niets uit alleen hier komen dat gaat niet.

  Like

 9. Jan zegt:

  Eet smakelijk:
  Nigeria: Restaurant Served Roasted Human Heads
  A restaurant in the Nigerian state of Anambra has been shut down after the authorities reportedly found it has been selling dishes made of human meat.
  http://www.ibtimes.co.uk/nigeria-restaurant-selling-human-meat-dishes-busted-1435500

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s