Obamacare

Screenshot_41

(Door: vederso)

Over het fiasco, the delay, fix, website of iets anders heb ik nog niks kunnen vinden waardoor ik kan zeggen, ja, nu begrijp ik wat er aan de hand is. De Amerikanen hebben het er maar druk mee. Zo druk dat ze de geostrategische politiek even vergeten. Krauthammer zei al dat het probleem de eerste weken hoog op de agenda zal blijven staan. Omdat ik gestopt ben naar het Journaal uit de Hilversumse leugenfabriek te kijken, kan ik dus niets beweren over omroepland. Maar de omroepen in de VS stromen zo’n beetje over van het gedoe rond deze zorgverzekering. Nu is het natuurlijk ook niet niks als per 1 januari miljoenen burgers in de VS opeens niet meer verzekerd zijn. Een kwart was toch al niet verzekerd, dus dit is een stap in de goede richting. Waarom maken al die mensen zich toch zo druk?

Dat het maken van een website ongeveer 600 miljoen dollar gaat kosten en ook nog eentje die nauwelijks werkt, dat schijnt iedereen allang vergeten. Nee, het gaat om het geld van de burger, laten we zeggen, van de belastingbetaler en dan wordt iedereen opeens wakker. Gemiddeld genomen kost deze zorgverzekering de kiezer meer dan hij al moest betalen. Soms wel twee keer zoveel. Had Obama dat een jaar geleden op z’n verkiezingscampagne eerlijk gezegd, dan was hij als president niet herkozen. Zijn populariteitscijfers nu waren nog nooit zo laag en Romney zou zeker van hem hebben gewonnen. Of die het beter zou hebben gedaan? In ieder geval was de Amerikaanse burger dit debacle bespaard gebleven.

Screenshot_39

Wat nu te doen? Uitstellen, maar belangrijker nog, voordat de paniek in het Witte Huis helemaal toeslaat, zorg voor afleiding. Leid af van Obamacare, ook al moet daar iemand voor opgeofferd worden. Iets of iemand anders de schuld geven, wil nog wel eens werken. Daar heeft Obama goede ervaringen mee. Eén jaar na het drama weet nog niemand wat er in Benghazi nu eigenlijk is gebeurd. Ze hadden iemand gevonden die ze de schuld konden geven, in de persoon van een obscure filmmaker, maar die is in het geval van deze zorgverzekering zomaar niet gevonden. Dus wat nu te doen? “Rustig in het honderd laten lopen”, vindt Bill Whittle, rustig laten mislukken. En dan? Terwijl Teheran verder bouwt aan z’n atoombom en ze elkaar in Syrië afmaken, soebat de VS over een zorgverzekering, die in principe niet veel afwijkt van z’n Europese voorbeeld. Want wij kennen het begrip “verplicht verzekerd zijn” al lange tijd.

Kost de invoering van Obamacare een paar levens, so what? Dan heb je over een jaar misschien ook wat en dan zien we wel verder. Nee, aan een bijdrage van Amerikanen hoeft u voorlopig niet te denken. Die hebben het even te druk met andere dingen. Dat wilde Obama toch zelf. Amerika geen leidende rol meer in de wereld laten spelen en nu krijgt hij z’n zin. Maar als ze dat hadden geweten, dan…

Screenshot_42Door:
Vederso
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Obama, Socialisten, VS. Bookmark de permalink .

62 reacties op Obamacare

 1. louis-portugal zegt:

  Vederso ik heb veel goed spul van jou gelezen maar deze keer vind ik het niks.
  Als je een beetje op amerikaanse sites (o.a. the economic collapse) rondkijkt zul je zien dat Obamacare voor vele families kan oplopen tot 5 x het bedrag (ongeveer 230 $ per maand) dat ze nu betalen en in de verste verte niet op ons systeem lijkt.
  Veel mensen hebben al opzegging van hun oude verzekeringen gekregen.
  Ook ben ik ervan overtuigd dat Mit Romney een veel betere president zou zijn ondanks zijn mormoonse achtergrond.
  2 punten:
  1 hij zou Amerika in 2020 energie onafhankelijk hebben gekregen.
  Dat wordt door Mohbama nooit bereikt omdat hij veel nieuwe energie en die grote pijpleiding naar Alaska saboteerd en extra zet op hernieuwbaar waarvan we inmiddels genoeg weten.
  2 hij zou Iran nooooooit de ruimte hebben gegeven die het nu krijgt en waarvan we niet kunnen overzien waar dat gaat eindigen.

  Daarbij geloof ik dat Romney nooit zoveel smeerlapperij als Benghazi, bijna een nieuwe wereldoorlag gestart in Syrië enz. had uitgevreten.
  Misschien wat minder homogedoe,

  Like

 2. lucky9 zegt:

  Obama weet dat zijn actuele wet gedoemd is om te mislukken. Waarschijnlijk is dat ook zijn bedoeling en die van zijn partij. Wat op het spel staat is het verzekeringsprincipe waarbij iedereen bijdraagt volgens het risico dat hij zelf uitmaakt én principe van vrije contractuele keuze inzake verzekeraar. In staten met een democratische meerderheid werden er al beslissingen uitgevaardigd die elke andere vorm van ziekteverzekering uitsluiten of boycotten en de verzekeraars dus de facto en a priori weg jagen uit die staten.De bedoeling van Obama is dat de federale staat iedereen op het Amerikaans grondgebied zou gaan verzekeren en de hele kostprijs gelijk verdelen over alle belastingbetalers.

  Dat zien de meeste blanke, gezonde en jonge Amerikanen niet zitten. Waarom zouden zij moeten bij betalen voor Hiv-patiënten, drugsverslaafden en maffiosi met een verhoogd risico?

  Dat zien al de iets oudere Amerikanen overigens ook niet zitten. Waarom hebben zij uit voorzorg al een hele carrière verzekeringspremies betaald aan verzekeraars die nu in één beweging van de markt geveegd zouden worden? Hun opgebouwde reserves worden op de manier van Obama in één keer weg geroofd en waardeloos ingevolge een soort hold-up. Waar zal het vele geld zijn dat gespaard werd voor chirurgie en protheses? Definitief foetsie!

  Dat ziet de gemiddelde Amerikaan ook niet zitten omdat hij en zij op hun sokken aanvoelen dat de kwaliteit van de geleverde zorg zal inzakken als een mislukte cake en er dienvolgens voor kwalitatieve zorg privaat zal moeten bij betaald worden aan premies die astronomisch veel hoger zijn dan nu omdat het marktaandeel van de private verzekeraars die deze opzettelijk veroorzaakte crisis zouden overleven herleid wordt tot een fractie en dan wel nog de minst aantrekkelijke.

  Dat ziet de gemiddelde Amerikaan bovendien niet zitten als hij nog een job heeft, niet omdat hij en zij weten dat alle werklozen en foodstampers zorg zullen krijgen waarvoor ze niet kunnen betalen en ook nooit bijgedragen hebben, maar wel omdat hun ziekteverzekering nu in zeer veel gevallen door hun werkgevers betaald wordt als beloning voor goede en bewezen diensten en dat dit onvermijdelijk gaat wegvallen als Obama zijn zin krijgt en er dan automatisch ook ontslag gaat dreigen!

  Met andere woorden de meeste Amerikanen zien de verstaatsing van de ziekteverzekering niet zitten omdat het gewoon een communistisch en dus oneerlijk plan is.
  Met Obamacare 2.0 zal Amerika belanden in een situatie waar, buiten een klein percentage superrijken, de overige zieken en herstellenden zo slecht verzorgd worden dat het niet eens meer de moeite waard zal zijn om beroep te doen op die Obamacare.
  Elke vergelijking die gemaakt zou worden met de verplichte ziekteverzekeringen in Europa loopt mank om uiteenlopende redenen die verschillen van land tot land.

  Like

  • Joost Visser zegt:

   Blij dat u het echte verhaal schrijft. Denk dat Obama zichzelf wel voor zijn hoofd kan schieten om twee maanden geleden niet aan de Republikeinen tegemoet te komen met een jaar uitstel van Obamacare (voor velen de UNcomfortable act). Immers, geen ´shut down´, of een paar dagen, kans om budget en schuldplafond te regelen voor een jaar.

   Like

 3. Jan zegt:

  Heel mooie ‘affordable’ gezondheidszorg:
  Kankerpatient die kritiek had op dit wrak nu getreiterd door IRS.

  Boy, 7, born with rare cancer loses his insurance because of Obamacare…
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2515122/Hunter-Alford-7-born-cancer-loses-insurance-Obamacare.html

  Verwacht wordt dat binnenkort 1/3 van de bevolking geen verzekering meer heeft, dus 89-100 miljoen Amerikanen.
  http://www.foxnews.com/politics/2013/11/26/evidence-shows-obama-administration-predicted-tens-millions-would-lose-plans/

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  OBAMA is gewoon een VERRADER en MOSLIM, en zijn partij de DEMOCRATEN zijn gewoon vuile COMMUNISTEN. Daarom dit alles!

  Like

 5. Wachteres zegt:

  IK heb nooit goed begrepen waarom rechts in Amerika erop tegen is dat er een ziekteverzekering komt. Clinton heeft het ook al geprobeerd.

  Het lijkt me toch logisch dat in een beschaafde wereld iedereen naar een arts/specialist/ziekenhuis moet kunnen gaan als dat nodig is. Dat Obama er zo’n zootje van gemaakt heeft …. tja, hij rotzooit wel met meer zaken…..

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Wachteres het gaat niet over de verzekering maar over de condities.

   Like

  • lucky9 zegt:

   Laat me even helpen om beter te begrijpen.
   Iedereen kan naar een arts/specialist/ziekenhuis gaan als hij de factuur voor de geleverde diensten betaalt. Als hij daarvoor het geld niet heeft zijn er maar 2 mogelijkheden: geld lenen om te kunnen betalen, of de kosten kunnen laten verhalen op een verzekeraar met wie men een contract heeft afgesloten. Natuurlijk zijn er uitzonderingen dank zij de discriminatie van politiek correcte weldoeners die gul schenken op andermans kosten maar laat me het hier beperken tot de regel en de uitzonderingen even buiten beschouwing laten.

   De meeste Amerikanen hebben al sinds generaties een ziekteverzekeringscontract. Zelf afgesloten op de vrije markt en de premies voor deze private contracten betaald voor henzelf en dikwijls ook voor hun kinderen.

   Obama wil in deze omstandigheden nù een verplichte ziekteverzekering invoeren en de kostprijs helemaal laten betalen door diegenen die 9 kansen op 10 al een verzekering hebben afgesloten. Dat is niet logisch maar gewoon verstaatsing en diefstal.

   In de”beschaafde wereld” van West-Europa werd zo een verplichte ziekteverzekering (na WOII) ingevoerd op een ogenblik dat bijna niemand meer een geldige private verzekering had en de premies zouden worden betaald via het belastingstelsel. Slechts in die omstandigheden was dat logisch en realiseerbaar. Niemand werd uitgesloten van basiszorgen omdat er bijna niemand nadeel werd berokkend.

   Franklin Roosevelt had hetzelfde kunnen doen in 1933 voor de VS maar hij deed het niet. Allicht omdat hij de financiële risico’s wel begreep die Obama niet begrijpt of omdat deze democraat nog wel ethisch handelde. Men kan niet ongestraft een organisch gegroeid systeem van contracten vervangen door een collectivistisch gratis fata morgana. Dan vernietigt men immers een deel van de markt om politieke redenen en dat is een misdrijf.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Er bestond/bestaan in U.S. al 10-tallen jaren ziekte-kosten-verzekeringen. Net als in NL voorheen de “Particulier-Verzekerden”. Een ziekenfonds, zoals in NL kende men daar niet. De inwoners van U.S. zijn nog meer dan inwoners van Fr tegen OVERHEIDS-BEMOEIENIS. en gelijk hebben ze.
    Geen wonder dat daar nu zoveel trammelant over is. Als je dit vergelijkt met NL, het najaar van 2005, toen hogervorst de 2e kamer GEWOON STOND VOOR-TE-LIEGEN. Dit betrof de NL-ers die in ,t buitenland wonen, zoals wij. U schrijft: “Dat is niet logisch maar gewoon verstaatsing en diefstal.”

    Wel daar ben ik en met mij duizenden andere NL-ers die in buitenland wonen, de dupe van geworden. Wij hadden ons hier zelf bij de Fr-instanties verzekerd en betaalden hier rechtstreeks aan Fr. de premie.
    Dat moest volgens hoogervorst ( gedwongen door de EU, zoals hij LOOG, voortaan door NL van de AoW / pensioenen in gehouden worden. Aldus geschiedde. Het wordt nu rechtstreeks van onze AoW / pensioen ingehouden.
    EEN ANDER GEVOLG WAS:: wij betalen nu 2 keer zoveel dan toen we ,t zelf regelden hier.
    Hoogervorst een vvd-er: die hebben toch als motto: “zo min mogelijk overheids-bemoeienis, burgers zelf laten beslsissen”
    Papier is geduldig.

    Like

   • Joost Visser zegt:

    Delamontagne. Volgens mij is ook de algemene- en heffingskorting vervallen stiekemerwijs.

    Like

  • Jan zegt:

   De zogenaamde ziektekostenverzekering is niets anders dan een verkapte belastingverhoging. Wat in de ‘verzekering’ staat is bovendien onleesbaar omdat het pak papier een hoogte heeft van 3 meter (geen geintje) waarin zelfs zaken staat die met wapenbezit te maken hebben. In het reglement staat o.a. dat werkgevers de werknemer in dit wanprodukt moeten opnemen als de werknemer 30 uur en meer per week maakt. Nu hebben zij dus massaal van alle banen halve banen gemaakt omdat de bedrijven anders massaal failliet zouden gaan. Als men wel gedwongen is om het product te nemen verlies je bovendien je huisarts. De enige die er wat aan hebben zijn zwervers of mensen die in de bijstand zitten, maar dat betekent dat werkenden voor hen betalen, dus het zogenaamde solidariteitsprincipe, wat het niet is. Met dit wanprodukt wil de junta slechts iedere Amerikaan afhankelijk maken van de staat zodat zij eindeloos door kan gaan met het verhogen van premies.

   Ik vind dat de staat alleen kan eisen dat iedereen verzekerd is zodat iemand niet gratis geholpen wordt als hij in een ziekenhuis moet worden opgenomen zoals dat nu overal gebeurt en wij die wel betalen de rekening krijgen.

   Like

 6. koddebeier zegt:

  Maar ja, gooi ook onze zorgverzekeraars niet weg, lekker zakken vullen, dikke bonussen, steeds minder vergoeding of geen vergoeding, 2e rangs medicijnen en dat allemaal dankzij de lubbert Hoogervorst en consoorten.

  Like

 7. Q zegt:

  Goh, een prijsstijging van 230%, dat zal om de drommel niet meevallen.

  Even wat rekenen hoor, er kunnen wat hiaatjes inzitten e.d.

  maar een paar jaar geleden zat ik in het ziekenfonds voor 480 gulden per jaar. Dat is 218 eypo.
  was je verzekerd tegen alles, tandarts enz. Alles inklusieve.

  Nu 1200 eypo per jaar. Tandarts zelf betalen. Breek je een been dan komt er nog eens 350 eypo bij = 1550 eypo.
  Prijsstijging net geen 700%
  Nee, dat gaat lekker hier hoor.

  Like

 8. Jan zegt:

  Top California hospitals don’t like Obamacare either
  A survey of the state’s top hospitals has revealed that most contract with only one or two insurance companies under Obamacare, even though the Covered California exchange has 11 companies to choose from. And one hospital, Loma Linda University Medical Center, has refused to participate altogether and has no contracts.

  Obamacare is driven by low-cost policies. So the reimbursement rate hospitals will receive from insurance companies just isn’t worth it to them.
  http://watchdog.org/118306/top-california-hospitals-dont-like-obamacare-either/

  Like

 9. luckybee zegt:

  Helemaal mee eens.

  Like

 10. Jan zegt:

  Obama: People do think I’m trustworthy
  “Obviously my most recent concern has been that MY website’s not working,” Obama said.
  “Affordable Health Care “That is going be a legacy I am extraordinarily proud of.”
  http://politicalticker.blogs.cnn.com/2013/11/29/obama-people-do-think-im-trustworthy/?hpt=hp_bn3

  Psychopaat, krankzinnige, leugenaar, idioot, alles is waar.

  Like

 11. Jan zegt:

  Krauthammer: Dems Will Regret Allowing Obama’s ‘Lawlessness’ When GOP Returns To Power

  Like

 12. Vederso zegt:

  Bedankt, deze had ik gemist.

  Like

 13. Jan zegt:

  Obama: “MY website is not working” Hij heeft het over HealthCare.gov Alsof het van hem is. Ach ja, moslims menen dat alles van hen is, dus ook deze lege stoel.
  http://www.weeklystandard.com/blogs/obama-my-websites-not-working_769158.html

  Like

 14. Jan zegt:

  Ravage aan Healthcare.gov nog groter dan voor de ‘reparatie’.

  The Obamacare insurance marketplace is even more vulnerable to security breaches since the administration “fixed” Healthcare.gov, according to a cyber security expert.

  Health and Human Services (HHS) released a progress report on Sunday following its self-imposed Nov. 30 deadline to repair the website, saying that the “team has knocked more than 400 bug fixes and software improvements off the punch list.”
  http://freebeacon.com/expert-healthcare-gov-security-risks-even-worse-after-fix/

  Like

 15. Jan zegt:

  Verkwisting belastinggeld:

  The to-date cost of the glitchy Obamacare website has topped $1 billion, easily surpassing the $394 million originally estimated by the Government Accountability Office, according to a Bloomberg Government analysis.
  http://www.theblaze.com/stories/2013/12/03/analysis-finds-cost-of-obamacare-website-is-way-more-than-anyone-predicted/

  Like

 16. Jan zegt:

  Geen betalingsmogelijkheid in Obamacare website. Gevolg: Gov To Pay Insurance Companies Based On Their “Estimate” Of What Owed

  Daar verdampt het belastinggeld weer.

  Like

 17. Jan zegt:

  Mark Levin over de krankzinnige Chris Matthews die Obama als Christus beschouwd en de grond waarop hij loopt heilig:

  Like

 18. Jan zegt:

  Het woord ‘affordable’ van ‘affordable health care’ wordt geschrapt, omdat het 200% duurder is:

  Team Obama Takes “Affordable” Out of Latest Obamacare Campaign
  http://patriotupdate.com/2013/12/team-obama-takes-affordable-latest-obamacare-campaign/

  Like

 19. Jan zegt:

  Linkse gek Melissa Harris-Perry: “Wie het woord óbamacare’ in zijn mond neemt zegt ‘nikker’

  Dit beschouw ik als komedie, maar de gek meent het.

  Like

 20. Jan zegt:

  Obamacare niet zo gezond

  Obamacare could force THOUSANDS of volunteer fire departments to close
  The Affordable Care Act forces companies with more than 50 workers to buy them all health insurance or pay hefty fines
  The U.S. Department of Labor takes the term ‘volunteer’ literally, but the IRS says volunteer firefighters are technically employees if they’re on the job more than 30 hours per week, making them subject to Obamacare’s employee-mandate rules.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2520979/Obamacare-mandates-set-shutter-THOUSANDS-volunteer-departments.html

  Like

 21. Jan zegt:

  Nee, je krijgt ook niet meer je medicijnen onder obamacare:

  The out of pocket caps on consumer spending only apply to costs incurred on drugs that are included on a plan’s drug formulary. This is the list of medicines that the health plans have agreed to provide some coverage for.

  If the drug isn’t on this formulary list, then the patient could be responsible for its full cost (with little or no co-insurance to help offset that cost). Moreover, the money they spend won’t count against their deductibles or out of pocket limits ($12,700 for a family, $6,350 for an individual).
  http://hotair.com/headlines/archives/2013/12/10/no-you-cant-keep-your-drugs-under-obamacare-either/

  En je huisarts kun je ook wel vergeten:

  Doctor Took Out To Tell Community He’s Shutting Down Practice Thanks To Obamacare
  http://www.libertynews.com/2013/12/heres-the-newspaper-ad-a-kentucky-doctor-took-out-to-tell-community-hes-shutting-down-practice-thanks-to-obamacare/

  Like

 22. Jan zegt:

  Obamacare werkt zo goed dat van willekeurige personen de bankrekening leeggeplunderd wordt

  Washington State Exchange Arbitrarily Debiting Personal Bank Accounts For Obamacare Fees
  http://www.thegatewaypundit.com/2013/12/washington-state-exchange-arbitrarily-debiting-personal-bank-accounts-for-obamacare-fees/

  Like

 23. Jan zegt:

  Witte Huis schakelt ex Microsoft medewerker in, dus, privé-sector om de niet werkende website in orde te krijgen

  The White House is tapping the private sector for its next point man to oversee the troubled Obamacare website.
  The administration is set to announce that Kurt DelBene, a former executive at Microsoft, will succeed Jeff Zients in leading the oversight of the embattled HealthCare.gov.
  He was most recently the president of the Microsoft Office Division and has been with the company since 1992. Bill Gates, Microsoft’s chairman and founder, praised DelBene for his expertise in “managing complex large-scale technology projects.”
  http://www.politico.com/story/2013/12/kurt-delbene-jeff-zients-obamacare-101237.html

  Like

 24. Jan zegt:

  Het is dermate droevig gesteld met Obamacare dat nu travestieten reclame moeten maker voor dit waardeloze product

  Center for American Progress Uses Drag Queens to Promote ObamaCare
  As a critical deadline for signing up for insurance under President Obama’s health-care law approaches, the lesbian, gay, bisexual and transgender community has emerged as a major target for the White House and outside groups.

  A disproportionate number of LGBT Americans are uninsured and qualify for federal premium subsidies to help buy coverage, and the administration is intensifying its efforts to get them enrolled before the end of the year.
  http://www.frontpagemag.com/2013/dgreenfield/center-for-american-progress-uses-drag-queens-to-promote-obamacare/

  Angstaanjagende foto van de promotors:

  Like

 25. Jan zegt:

  Dem senator Tim Kaine: “Wij worden stapelgek van Obamacare”
  Sen. Tim Kaine (D-Va.) said Wednesday that the implementation of ObamaCare is causing some elected officials “to tear [their] hair out.”

  “There’s a whole lot of parts to this that are really working badly in the execution and implementation,” Kaine said on MSNBC’s “Morning Joe.” “Those of us who’ve run things as mayors and governors, it’s causing us to tear our hair out. But there are also some really good pieces of this.”
  http://thehill.com/blogs/healthwatch/health-reform-implementation/193485-kaine-o-care-implementation-causing-us-to-tear?utm_campaign=briefingroom&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitterfeed

  Like

 26. Jan zegt:

  Cardinal Burke: “The whole question, the idea that, yes, you can have freedom of religion but it’s reduced now to freedom of worship, you can do whatever you want in the four walls of your church but, beyond that, what you believe in the depth of your heart is of no importance to the government of the United States of America–which, by the way, is an absolute contradiction of the founding principles of this nation. That the nation doesn’t care anymore, or the government, I should say, about this relationship [with the Vatican], I could believe it.
  ”http://cnsnews.com/news/article/michael-w-chapman/vatican-chief-justice-obama-administrations-treatment-religious

  Like

 27. Jan zegt:

  Hilarisch: De ‘diversiteitspolitie’ in de VS schuimbekt al maanden vanwege de acteurs in Duck Dynasty omdat zij o.a. voor het eten bidden en hetero zijn. Onlangs escaleerde de confrontatie verder en kwam Phil Robertson tot de volgende uitspraken gericht tot de politiek correcte gekken:
  “Everything is blurred on what’s right and what’s wrong… Sin becomes fine. Start with homosexual behavior and just morph out from there. Bestiality, sleeping around with this woman and that woman and that woman and those men.”
  “It seems like, to me, a vagina—as a man—would be more desirable than a man’s anus. That’s just me. I’m just thinking: There’s more there! She’s got more to offer.”
  ‘Duck Dynasty’ star makes anti-gay comments; GLAAD slams
  http://insidetv.ew.com/2013/12/18/duck-dynasty-anti-gay/

  Prachtig!

  Like

 28. Jan zegt:

  Laatste reparatie aan de website een grote mislukking:
  http://weaselzippers.us/2013/12/20/the-latest-obama-fix-illegal-and-ineffective-again/

  Official who oversaw development of health exchange, Carolyn Lawson, resigns
  Nearly three months after the federal deadline for a functional health exchange website, Oregon’s exchange has emerged as a technological train wreck and a PR nightmare. The state has paid more than $160 million and a fully functional site remains weeks — perhaps months — away.
  http://www.oregonlive.com/business/index.ssf/2013/12/cover_oregon_official_who_over.html

  Like

 29. Jan zegt:

  Gloria J. Browne-Marshall (huidskleur: zwart) over Obamacare: “Dat het zo’n puinhoop is is de schuld van de blanken die in de zuidelijke staten wonen”

  ““[S]outhern White radicals vowed to stop implementation of the Obama-care law leading one to wonder if Tea Party members would oppose affordable healthcare if it came from a nonBlack [sic] President,” writes Browne-Marshall.”
  http://dailycaller.com/2014/01/01/professor-blames-southern-white-radicals-for-obamacare-debacle/#ixzz2pFzOFkCD

  Like

 30. Jan zegt:

  Precies zoals voorspeld: Obamacare-patienten worden naar huis gestuurd omdat het ziekenhuis niet kan zien of zij wel verzekerd zijn

  ‘They had no idea if my insurance was active or not!’: Obamacare confusion reigns as frustrated patients walk out of hospitals without treatment
  MailOnline spoke with patients who were told they would have to pay their bills in full if they couldn’t prove they had insurance
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2532869/They-no-idea-insurance-active-not-At-Virginia-hospitals-Obamacare-confusion-reigns-frustrated-patients-walk-out.html

  Like

 31. Jan zegt:

  Het socialistisch slachthuis: baby aborteren kan wel, pas geboren kind verzekeren is niet mogelijk

  Obamacare will help pay for your abortion but getting you newborn baby covered under an Obamacare exchange health care plan is virtually impossible.
  http://www.lifenews.com/2014/01/03/obamacare-will-pay-for-your-abortion-but-not-include-your-baby-in-your-health-insurance/

  Like

 32. Jan zegt:

  11 staten accepteren de ‘reparaties’ binnen obamacare niet gedaan door Sebelius, die overigens werknemers aanstelt die niet gescreened zijn of zij wel bevoegd zijn of iets op hun kerfstok hebben maar wel toegang hebben tot privé-gegevens van miljoenen Amerikanen.
  “HHS’s proposed rule is also inadequate in another way: it leaves the personal data of
  millions of consumers at great risk of misappropriation by poorly vetted consumer assistance
  personnel…. According to HHS’s training manual, such
  individuals “may collect or come across” personally identifiable information during the
  enrollment process, including a consumer’s name, date of birth, social security number, tax
  information, and protected health information “such as the individual’s past, present, or future
  physical or mental health or condition.” That information readily allows unscrupulous
  individuals to commit identify theft.”

  Klik om toegang te krijgen tot WV%20Attorney%20General%20-%20ACA%20Rule%20Comments%20CMS%209954-P.pdf

  Like

 33. Jan zegt:

  Obamacare cares not: patient uit privé verzekering gegooid vanwege obamacare, nu ten dode opgeschreven omdat hij geen medicijnen meer krijgt.
  http://dontletobamacarekillbrick.blogspot.nl/

  Geheel zoals voorspeld werd door Sarah Palin, die werd uitgelachen, vervloekt en er om werd gehaat. De staat bepaalt of je nog verder mag leven, zei zij destijds:
  Under Obamacare, the sick and weak and old would stand before death panels of bureaucrats to be granted life or death.

  Former Alaska Gov. Sarah Palin was laughed out of town for making four years ago what we now know is a prescient prediction. Perhaps she is one of the few who actually read the health care bill before it passed.

  “And who will suffer the most when they ration care? The sick, the elderly, and the disabled, of course,” she wrote on her Facebook page in 2009.

  “The America I know and love is not one in which my parents or my baby with Down Syndrome will have to stand in front of Obama’s ‘death panel’ so his bureaucrats can decide, based on a subjective judgment of their ‘level of productivity in society,’ whether they are worthy of health care. Such a system is downright evil.”
  http://www.washingtontimes.com/news/2013/nov/5/hurt-palin-knew-a-death-panel-when-she-saw-one/?page=all

  Like

  • delamontagne zegt:

   Ik zie dat U heel,veel over de Obama-care in U.S. schrijft en becommentariert.
   MAAR,als er al mensen in U.S. uit de prive-verzekering worden gegooid en dit, terecht als schandalig wordt betiteld, wat dan te denken van de 10 @ 100-duizenden NL-ers, die in ,t buitenland wonen en die per 1 jan 2006 hetzelfde overkwam EN bovendien vanaf die datum brieven van de NL-overheid
   ontvingen, die je in normale “mensen-taal” als dreigbrieven zoudt kunnen bestempelen…………
   Ook in NL waren er mensen die dingen voorspelden over die geweldige “zorg”,negatief dan, en die zijn ook allemaal uitgekomen.

   Like

 34. Jan zegt:

  Bill Clinton’s favoriete restaurant failliet wegens obamacare

  “We regret we had to make this decision but unfortunately we face new expenses as a result of the Healthcare reform and the Friday Buffet, though wonderful, was not profitable and required extra staff which we can no longer sustain,”

  Businesses across the country have reduced hours and limited hiring in order to meet the requirements of Obamacare and keep costs under control.

  http://dailycaller.com/2014/01/17/bill-clintons-favorite-dc-restaurant-shuts-down-buffet-due-to-obamacare/

  Like

 35. Jan zegt:

  Hundreds In Ohio Lose Their Doctors Due To Obamacare…

  Like

 36. Jan zegt:

  Obama Healthcare Trainwreck:

  Maryland ObamaCare Website Sent Callers To Seattle Pottery Business

  Like

 37. Jan zegt:

  Socialisten willen de rotzzoi zelf niet:

  Running Scared: Senate Dems Don’t Want Obama Anywhere Near Them

  Like

 38. Jan zegt:

  Randdebiel Nancy Pelosi: “I don’t know”

  Like

 39. Jan zegt:

  Obamacare-website mede in elkaar gefrutseld door programmeurs die connecties hebben met de regering van Wit-Rusland

  The intelligence agencies notified the Department of Health and Human Services, the agency in charge of the Healthcare.gov network, about their concerns last week. Specifically, officials warned that programmers in Belarus, a former Soviet republic closely allied with Russia, were suspected of inserting malicious code that could be used for cyber attacks, according to U.S. officials familiar with the concerns.

  The software links the millions of Americans who signed up for Obamacare to the federal government and more than 300 medical institutions and healthcare providers.
  http://freebeacon.com/the-belarusian-connection/

  En zo liggen alle privé-gegevens op straat. Werkelijk geen imbecieler volk dan socialisten.

  Like

 40. Jan zegt:

  Nancy Pelosi (ontsnapte gek) in 2010 over obamacare: 4 miljoen banen er bij en 400.000 direct
  Dat element kan zou in het cabaret Rutte

  Like

 41. Jan zegt:

  Socialistische Congreslid Alex Sink: Dat mensen ontslag krijgen om slechts meer een halve baan hebben vanwege obamacare is een opwindend vooruitzicht:

  Er bestaat werkelijk geen lamlendiger en gestoorder volk dan socialisten

  Like

 42. Jan zegt:

  Dictator: Obamacare is een mijlpaal

  “Thank you, to all of you for hanging in there tough, on issue that I think 10 years from now will look back and say this was a monumental achievement.”

  Ander woord is afval, wrak, shit.

  Like

 43. Jan zegt:

  Stalinist Lawlessness: Companies Must Swear to IRS They Didn’t Fire Employees Because of Obamacare

  Like

 44. Jan zegt:

  Slachtoffers van obamacare. In het begin, psychiatrisch geval Harry Reid

  Like

 45. Jan zegt:

  De empathie van socialisten

  ‘Hope cancer kills you soon’: Tolerant Left reaches out to Julie Boonstra
  Michigan mom and leukemia patient Julie Boonstra already had her run-in with the tolerant Left. Boonstra, who filmed an ad about her struggles with Obamacare for Americans for Prosperity, was targeted by Michigan Rep. Gary Peters, who threatened to sue her into silence.

  That wasn’t the end of the attacks, however. Slade O’Brien, southern regional director for AFP, shared this letter sent anonymously to Boostra.

  http://twitchy.com/2014/03/31/hope-cancer-kills-you-soon-tolerant-left-reaches-out-to-julie-boonstra/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s