VIDEO: EDL populairder dan de Conservatieven, Labour en de Liberal Democrats…


Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Luchtpint)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in English Defence League. Bookmark de permalink .

4 reacties op VIDEO: EDL populairder dan de Conservatieven, Labour en de Liberal Democrats…

 1. Henk.V zegt:

  De kwalificatie die de Britse premier David Cameron geeft van Britten die de opvattingen van de EDL delen is ‘ dreadful and sick people”
  De video maakt duidelijk dat de mening van de EDL weerklank vindt bij een breed scala aan mensen, waaronder ook Sikhs, Hindoes, Joden en Homo’s en lesbiennes.
  Dat is buitengewoon hoopgevend, want ook hier is de suggestie die er van politiek correct steevast uitgaat, altijd geweest dat onze maatschappij kritische opvattingen worden gemotiveerd door RACISME.
  De etnische diversiteit onder de aanhangers van de ideeën van de EDL vaagt die standaardreactie van ”links” in één keer van tafel!
  Kritische mensen voeden zich niet met raciale ressentimenten!

  De uitkomst van het BBC onderzoek is ook bemoedigend voor ons .Ik ben er zeker van dat de boodschap van Wilders, indien hem de KANS WERD GEGUND zijn opvattingen eens IN ALLE RUST uiteen te zetten door vele mensen zou worden onderschreven en NIET ALLEEN door een op leeftijd gekomen blank publiek! .Nu is het links nog steeds gelukt , door gebruikmaking van stemming makend boegeroep en lasterpraat de mensen te verhinderen te horen wat de boodschap van Wilders feitelijk inhoudt!
  Een politiek correcte stroming die als grootste wapen het OVERSCHREEUWEN van anders denkenden hanteert kan ik met geen mogelijkheid serieus nemen.

  In een open, eerlijke atmosfeer zouden we namelijk zien dat mensen met verschillende etnische achtergronden zich volledig zouden kunnen vinden in wat de PVV zegt!

  Overschreeuwen is het wapen van jonge kinderen, een enkele keer misschien nog van pubers, maar NOOIT van volwassenen van geest!
  Van volwassenen mag men verwachten dat men goed naar elkaar luistert, om daarop , gebruik makende van feiten, tegenover de meningen van anderen de eigen mening te stellen.

  Dat principe is tijdens het dwangmatige politiek correcte denken volkomen in onbruik geraakt.
  Zeg maar iets kritisch over de islam en een kudde loeit: RACISME!
  Wijs op het gevaar van de EU een links blaat : ”Rechts extremi-i-i-sme!

  Het is zo langzamerhand wel duidelijk waarom ik de linkse politiek veracht en die voor onoprecht, totaal onvolwassen en ongelofelijk dom en kortzichtig houd.

  Daarom ben ik blij met Camerons treffende omschrijving ” dreadful and sick people”.
  Inderdaad, heel raar volk ,David. En met die termen in je hoofd nu nog maar eens goed naar jezelf kijken in de spiegel.

  ”Dreadful and sick”, dat is precies de juiste kwalificatie van de genen die de westerse wereld verzieken.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Geen speld tussen te krijgen, Henk. Het enige is misschien dat wij in Nederland tot op heden geen volwaardige tegenhanger van de EDL hebben.
   De EDL is een volksbeweging, maar geen politieke partij in die zin, dat ze aan verkiezingen meedoet -dacht ik. De vergelijking met de PVV gaat daardoor wellicht enigszins mank.
   Het zou mooi zijn als wij hier een dergelijke volksbeweging van de grond zouden kunnen krijgen. Maar gelet op de persoonlijkheid van de gemiddelde Nederlandse jongere heb ik daar op de één of andere manier een hard hoofd in, vraag me niet waarom.
   Misschien wel omdat de Britten op de één of andere manier toch een sterkere verenigings-traditie hebben, zie onder meer het voetbal-supporterswezen. Hooligans, ja, inderdaad. Maar toch…….(De bereidheid tot groepsgewijs knokken zit in elk geval diep. En daarmee de nodige saamhorigheid, zeg wat je wilt….)

   Like

  • lucky9 zegt:

   Sluit ik me graag bij aan.

   Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  @Henk V: 18.30. uur. Hierop zeg ik met volle overtuiging: AMEN! Helemaal waar, Henk!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s