‘AIVD hackt internetfora’

Screenshot_8

De Nederlandse inlichtingendienst AIVD verzamelt gegevens van willekeurige gebruikers van internetfora door in te breken op de servers van die webfora. Dat meldt NRC Handelsblad.

Op deze manier worden gegevens verkregen van onbekende personen van wie nog niet is vastgesteld of zij een bedreiging vormen voor de rechtsorde. Volgens deskundigen op het gebied van informatierecht gaat dat veel te ver, zo schrijft de krant.

NRC Handelsblad baseert zich op een geheim document van de Amerikaanse inlichtingendienst NSA, dat is gelekt door voormalig NSA-medewerker Edward Snowden.

Screenshot_9

Lees verder>>>
(h/t Martha N.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op ‘AIVD hackt internetfora’

 1. Harry zegt:

  We moeten onze woorden dus op een goudschaaltje gaan wegen .
  Dit komt de EU-boeven ook goed van pas .
  En ook de islamieten zullen dit omarmen .
  Plus de gewone oplichters en zakkenvullers .
  Wat past alles toch mooi in elkaar , he ?

  Like

 2. Cathja zegt:

  Volgens de deskundigen gaat dit veel te ver. Wij als burgers vinden al lang dat veel te veel zaken van de burgers worden gecontroleerd!
  Ons land is echt geen democratie meer, waar je recht hebt op het geven van je eigen mening, Je krijgt al snel een etiket opgeplakt.
  Het wordt oppassen met wat je zegt en doet, nu al, en zéker in de toekomst!

  Like

 3. Marc Bouwman zegt:

  Ik hoop dat ze dit lezen: de Hoge Raad vormt een gevaar voor de rechtsorde!

  Like

 4. Trucker zegt:

  Wie denkt dat dit NIET gebeurd is pas een “beetje” naief, alle info is relevant voor binnenlandse veiligheidsdiensten dus zeker blogs als deze die ingaan tegen het regeerbeleid.
  Lig ik niet van wakker, ik weet dat ik als lid van het Vlaams Belang “geficeerd” ben bij de staatsveiligheid in pelgie, don’t give a shit ‘bout that. 🙂

  Like

  • Th.M. van Baarle zegt:

   Trucker zegt: Lig ik niet wakker van. Mensen die zich bewust zijn van de kwade bedoelingen van sommige ideologische groeperingen, zoals de mossels, zouden wel eens vaak en langdurig wakker kunnen liggen van wat ONS ALLEMAAL boven het hoofd kan hangen. Als je dan weet dat er veiligheidsdiensten zijn die trachten deze criminelen voor te zijn, dan heb je al iets minder reden om wakker te liggen. Er zijn partijen die vinden dat ‘veiligheidsdiensten’ te ver gaan. Dan zou je ook kunnen zeggen, Nou, en?
   Als er dan een terroristische aanval wordt uitgevoerd door ‘????’ dan zeggen die partijen natuurlijk ook: gelukkig dat de veiligheidsdiensten niet zo ver zijn gegaan. Die paar doden zijn het wel waard dat we de veiligheidsdienst binnen ONZE lijntjes hebben
   weten te houden.
   Die politiek-correcte partijen zeggen dan ook: Wij zullen wel even langs gaan bij de nabestaanden van de slachtoffers om te zeggen dat WIJ de veiligheidsdiensten in toom hebben weten te houden.

   Like

 5. luckybee zegt:

  Ik denk er niet aan niet vergeten wat deze regeringen doen of laten, was in Wenen uitgevonden door allemaal foute kerken.in de Wenner Congres. is feitelijk illegaal.Ook het Konings huis. hoort hier bij.Wij hebben al een koning namelijk Jezus Christus.

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Hier mijn comment van 09:11 gemist, Martha N.?(en jij niet alleen, stel ik vast)
  https://ejbron.wordpress.com/2013/11/29/marokkanen-discriminatie/#comments

  Like

 7. vanhetgoor zegt:

  Ik zal het heel langzaam uitleggen. De AIVD kan niet genoeg doen. Er zijn tal van bedreigingen waar de Nederlandse geheime dienst geen weet van heeft, laat staan dat zij er tegen kan optreden. Zelf ben ik niet bang dat de ‘Gestapo’ alles controleert, ik heb namelijk iets wat anderen niet hebben en dat is een onfeilbaar gevoel voor logica en moraal. Met rechtvaardigheid in het rugzakje en met wijsbegeerte als kompas kan men nooit verdwalen.

  Het maakt ook geen flikker uit of men verdwaalt of niet, als het niet uitmaakt waar je heen gaat dan kàn men helemaal niet verdwalen! (zinloos intermezzo, maar ik zag wel een relevantie)

  Er zijn tal van verderfelijke sujetten die de wereld trachten te veranderen. De moslims, de reactionairen en hele kuddes met geldwolven, raddraaiers en uitvreters. De façade die men gebruikt zorgt er voor dat men verhuld gaat als onder een kleed van onzichtbaarheid. De AIVD kan onmogelijk alle moslims controleren, het is daarom belangrijk dat iedereen weerbaar gaat worden. Iedereen moet zelf een afweer ontwikkelen tegen bullshit. Men kan niet verwachten dat de staat dat voor de mensen gaat doen, kan ook niet. Zo op het eerste gezicht is een moslim een persoon die een vreemd geloof aanhangt, in werkelijkheid is hij een crimineel. De witte-boorden bij de banken zien er uit als keurige leden van de raden van bestuur, feitelijk zijn het dieven. Al dat gezeik over alcohol, tabak en drugs. De werkelijk hersenloze praatjes over energie. Al deze problemen zijn makkelijk op te lossen met een heel klein beetje denkwerk. De reden waarom dit niet gedaan wordt is omdat dit de status quo doorbreekt. Als ik tegen 600.000.000 (zeshonderd miljoen) mensen zeg dat Allah een stupide verzinsel is dan maken ze elkaar af. Kijk naar de cartoon-rellen, de meeste dooien vielen in eigen kamp. Als ik het energie-probleem oplos, dan zijn er totale industrieën werkeloos geworden, complete landen zullen ontvolkt worden en toevallig weer die moslims zullen honger krijgen, dus breekt er weer de pleuris uit.

  De AIVD werkt elke verandering in de maatschappij tegen, ik heb het vermoeden dat ook mijn schrijfselen bij die diverse fora wel interessant zullen worden gevonden. Dat geeft niet, ze doen hun best maar. Een ding is zeker, over een aantal jaren doorziet iedereen dat de islam gelijk staat aan misdaad. Dat kan ik makkelijk zeggen, ik heb namelijk de logica achter mij staan, het gezonde verstand en de rede. Op dit moment komt de machthebbers een nieuwe revolutie niet goed uit. Er zijn te veel belangen die nog veilig gesteld moeten worden. Maar de wereld beweegt en hoe dan ook zal over een paar jaar de energie niet meer uit de moslim-landen komen en over een paar jaar is het dus mogelijk om hen de waarheid te vertellen. Tot die tijd probeert men alles rustig te houden en te zorgen dat niemand de knuppel in het hoenderhok gooit.

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  @vanhetgoor: “ze” moeten niet één keer proberen mij aan m’n kop te te zeiken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s