“Dissidente”

Screenshot_7

Wie kent haar nog, één van de twee dissidenten van het CDA? De CDA’er met afwijkend stemgedrag. Hoe zal het nu met haar gaan? Is ze terug naar haar geboorteland Suriname ?? Ze had de mond vol  over eerlijk delen. Pakt nu even € 5.500,-wachtgeld per maand. In het buitenland i.v.m. de belastingen.

Kathleen Ferrier (ex CDA-politica) ontvang € 710.00,-wachtgeld!

Mevrouw Ferrier heeft het heel slim gespeeld. Nadat zij 55 was geworden, gaf ze in 2012 aan zich niet herkiesbaar te stellen voor de Tweede Kamer. Wie 55 is en stopt, kan 10 jaar lang wachtgeld incasseren. Ferrier doet een greep uit de staatskas (jouw belastinggeld!) van in totaal € 710.000,-
Kathleen Ferrier stopt dus zelf met haar baan. Maar wat doet Kathleen nu? Kathleen is geëmigreerd naar Hong Kong. Een gunstiger belastingklimaat en buiten het zicht van de Nederlanders die zij besteelt.

Door:
Brielse Geus

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, Hypocrisie. Bookmark de permalink .

29 reacties op “Dissidente”

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Ze zoekt ’t maar uit. Er verandert toch niks, hoe hard je ook roept.
  Ze hebben vierkant SCHIJT aan alles en iedereen.

  Like

 2. Harry zegt:

  Je socialistische kant etaleren loont !
  Hoort iemand nog wel eens wat van die ingeteelde Zeeuwse kleiaardappel waar ze altijd mee samenspande ?

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Een klompenvolk krijgt wat het verdient !

  Like

 4. Ronald Soeverein Mens zegt:

  Je kunt je hierover wel druk blijven maken maar zolang het gros van de in slaap gesukkelde Nederlanders niet bereidt zijn om de straat op te gaan en te demonstreren zoals b.v. in Frankrijk,Griekenland etc. kunnen dit soort figuren dit ongestraft blijven doen en lachen ze zichzelf bijna dood om het domme gepeupel die ze continue geld afhandig blijven maken om erzelf beter van te worden. Ze weten dondersgoed dat de Nederlander lekker op de bank blijft hangen voor de tv om maar niks te missen van: GTST, DWDD, Paul de Leeuw , voetbal en andere domme spelletjes!

  Like

 5. Henk der Niederländer zegt:

  Helaas Ronald Soeverein Mens heb je een overschot aan gelijk als je stelt dat de gemiddelde Nederlander niet van zijn geliefde bank af te branden is.
  Er word hier dan ook zo af en toe gesteld dat de bevolking de regering krijgt die het verdiend maar dat is pertinent niet waar.
  Ik ben ervan overtuigt dat de bevolking beter verdient maar ze zouden eens met hun luie kont omhoog moeten komen.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Een volk krijgt de regering die het verdient !!
  En de ‘wakkere’ burger lijd mee.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Ja, zegt u dat wél! De ‘goeden’ moeten altijd lijden onder de ‘kwaden’; in ELK opzicht!
   Ik was aanwezig bij de demonstratie van Geert en hoe nu verder?
   Aan vreedzame demonstraties lappen de dames en heren ‘aan de top’ hun laars omdat ze ervan verzekerd zijn dat hun niets kan gebeuren en dat ze hun eigen zakken ongelimiteerd kunnen spekken.
   Maar nóg moeilijker te bestrijden, zijn de volgelingen van de zakkenvullers ‘aan de top’.
   Tegen blinde domheid is niet te vechten.

   Maar er is ook iets leuks: het volk kan lekker gaan vieren dat een bepaalde -zichzelf ‘koninklijk’ noemende- ‘eenvoudig gebleven’ familie al 200 jaar op ons zit te parasiteren. Fijn toch? http://home.wanadoo.nl/dewilde-deligny/emoticons/mooning-langzaam.gif

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Noem je dat iets leuks? Ik had er -ongelogen- vanmiddag ng een jankbui over.
    Het zít me namelijk financieel al weer zo tegen en toen bracht nota bene de post een ‘betalingsherinnering’ van de stichting bijzondere Tandheelkunde voor 250 Euro, die ik, zonder dollen, op 31 Oktober contant bij de balie had betaald!
    Dat moet ècht rechtgezet worden, want ik kan dat bedrag geen tweede keer ophoesten. Trouwens, ik had het voldaan! Kwitantie kan ik me natuurlijk weer niet voor de geest halen, maar wie verwacht ook dat dat nodig is bij de VU?!
    Bellen gaat ook niet direct, want het is Zaterdag! Hoe ontstaat zo’n fout?
    Nou, en op zulke momenten denk ik dus prompt aan een -inderdaad- al 200 jaar parasiterende familie in Den Haag/Wassenaar, die nooit ook maar één cent hoeven betalen voor iets, niet eens belasting…….
    Dat het Nederlandse volk zó krankzinnig is, dat ze dàt toelaten!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Natuurlijk bedoelde ik juist het omgekeerde, beste Theresa; dat begreep je vast wel.
    Ik voel met je mee; wij -het ‘gepeupel’- hebben de zorgen en ‘zij’, de zichzelf rijk gestolen patsers hoeven alleen maar te genieten!
    Die schaamteloze ‘oranjes’ heb ik vanmiddg bij toeval even gezien, toen ik aan het zappen was.
    Oh, oh, oh, de feestzaal barstte uit zijn voegen door de vele aanwezige baantjesgasten en onze leugenachtige premier zat zelfs tussen Bea (met d’r zure kop) en W.A. (met z’n bolle kop, ‘plechtig’ kijkend) in; wat voelde hij zich belangrijk!
    Hij zat gewoon te glunderen van trots.
    Als ik dat arrogante stel ‘oranjes’ zie, voelen mijn zorgen des te schrijnender aan.
    Ook ik had een onverwachte schadepost m.b.t. mijn auto en op zo’n moment groeit mijn afkeer tegen die ‘koninklijke’ lui met bijv. hun wagenpark meer en meer.
    Wat lijkt het me heerlijk om zonder zorgen te kunnen leven; tjonge jonge, wat een hemel op aarde moet dat zijn! En dan worden ze figuurlijk nog afgelikt en bewierookt ook; ONBEGRIJPELIJK!!!

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Tistochwat: 14.28. uur. Ik sluit mij volkomen aan bij jou en bij Theresa! Ik denk er krek hetzelfde over!

    Like

 7. luckybee zegt:

  Ik heb allang geen TV meer gezien, als ik alleen die visages zij, dan wordt ik al kotsmisselijk.En schakel het gelijk weer uit.

  Like

 8. Leo zegt:

  Hoe meer van dit soort berichten, hoe meer promotie voor Geert.

  Like

 9. Tiny zegt:

  Tistochwat zegt:
  30 november 2013 om 17:27
  Oranjes? Dat zijn geen Oranjes. Zelfs als je de niet bestaande familiebanden buiten beschouwing laat, hebben ze zelf dat Oranje gestolen ook al was het familie geweest. Oranje staat deze familietak niet eens toe. Nu is deze tak dus niet echt dus dubbel op.
  Ik vind het overigens wel grappig, dat er nu vandaag ook dat boek uit komt over deze Willem Frederik die in Scheveningen aan land gespoeld werd, waarin dus gewoon beschreven staat dat hij buiten z’n echtelijke familie er nog een buitenechtelijke op na hield. Waaruit 4 kinderen voort kwamen. Als daar dus nog nazaten van zouden leven, hadden die dus het werkelijke recht op de troon gehad of niet soms. In directe lijn afstammend van Willempie van Oranje.

  Like

 10. Tiny zegt:

  @ Theresa,

  Even diep adem alen, laten bezinken en dan morgen in alle rust op zoek gaan naar de papieren van je behandeling die je contant hebt betaald aan de balie. Dat moet geboekt zijn.
  Anders dreig je op jouw beurt maar met aangifte van diefstal van dat geld, dan gaan ze wat sneller lopen daar.
  Heb hier ook een tandartsrekening liggen, kleine 500,– euronen. Ben ik ook niet blij mee en ze moeten maar even nog wachten. Heb het ook niet onder m’n kussen liggen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   De papieren, dat is mijn afsprakenkaart, Tiny. Die heb ik nog. Drie afspraken stonden er op met als laatste: 31 Oktober jl, toen ik het nieuwe gebit kwam ophalen. Achter die laatste afspraak schreef de assistente: E 250 wat inhield, dat ik het bij die gelegenheid bij me moest hebben.
   Zo geegd, zo gedaan, dus na ontvangst van de prothese haal ik de enveloppe met geld tevoorschijn en zeg: Wilt U afrekenen, Dokter? Nee, zegt hij, dat doet U bij de balie. Romy -de assistente- loopt met U mee. Nou, zo gezegd zo gedaan. Er zijn dus in feite twee mensen buiten de balie die weten dat ik het geld bij me had.
   Op die herinnering stond het standaardzinnetje, dat de facturen me misschien ontgaan waren. Nou, nee dus: Ik heb er nooit meer één gehad en terecht…!

   Like

   • Tiny zegt:

    OK, nu denk even rustig verder. Wat gebeurde er aan de balie. De baliemedewerkster moest dus in de computer jouw naam, adres en behandeling opzoeken naar aanleiding wat op die kaart stond. Ze zei u moet inderdaad 250,– betalen hier. Jij gaf haar dat geld of legde het voor haar op de balie. Heeft ze het nageteld? Heeft ze nog iets op de computer vermerkt. Heeft ze je een kwitantie gegeven zoals het behoort.
    Want het zou tenslotte kunnen zijn, dat je die ergens nog kon indienen om iets van dat bedrag terug te krijgen. Zij het een extra verzekering of ook op een andere manier.
    In ieder geval heb je al getuigen, heel zeker de assistente Romy. Die moet zich dat herinneren.
    Rustig blijven en recapituleren. Je zult verbaasd zijn hoeveel je nog precies weet wat er gebeurd is.

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Theresa Geissler: 22.22. uur, op 30/11. Theresa, als je tandarts een eerlijke vent is, dan zou er bij hem een aantekening in de boekhouding moeten zijn, omtrent het bedrag dat je betaald hebt. En normaal is het, net zoals Tiny zegt, dat er een kwitantie aan jou gegeven had moeten worden. Misschien is het wel gebeurt, en ligt de kwitantie ergens bij je thuis. Veel succes en sterkte in ieder geval. Groet: Tom.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Tiny en Tom: In orde; vanmorgen vond ik de kwitantie en kon ik met goed fatsoen bellen. De medewerkster zag de boeking ook en snapte niet hoe dit heeft kunnen gebeuren. Goddank., want ik kon dit er niet meer bij hebben, echt niet.
    Vanmorgen heb ik anderzijds met de Univé een regeling moeten treffen over 261 Euro voor hetzelfde geval, dat onder het ‘eigen risico’valt. Gelukkig is het ingewilligd: Dat bedrag kan ik evenmin in één keer opbrengen.
    Je vraagt je af waar die verplichte Zorgverzekering nog voor dient want je krijgt er geen pest meer voor.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Dat is een geluk bij een ongeluk; het heeft je ‘slechts’ twee dagen getob gekost. 😦
    Wat je zegt over het net zo goed niet verplicht verzekerd kunnen zijn, vind ik ook.
    Je moet steeds meer zelf gaan betalen terwijl de premie blijft stijgen..
    Maar als je niet verzekerd bent en je komt in het ziekenhuis terecht, ben je meteen helemáál failliet.
    Want onverzekerd in een ziekenhuis behandeld worden, is natuurlijk alleen maar weggelegd voor de islamieten, de asielzoekers en ander vreemd volk.
    Een dergelijke luxe zit er voor ons autochtonen (alleen dat woord al; vroeger was ik Nederlander en nu ben ik ‘autochtoon’) vanzelfsprekend niet in.

    Like

 11. Republikein zegt:

  Ik wilde in eerste instantie een andere comment geven, maar mijn laptop werkt niet mee..
  Het komt er in het kort hier op neer..
  Mijn vrouw, je weet wel Gerrit met jouw hoog iq, die van de bruine boterham buiten de koelkast, die is een nicht van een minister in een kabinet van de schoteltje melk en hoge bomen kabinet ten tijde van de vredeslievende bauxiet oorlog toen je nog nooit van Paramaribo gehoord had, en helemaal nog niet wist wat bauxiet was, laat staan dat je het begrip koelkast kon bevatten.
  Het is inmiddels wel 60 jaar geleden, wel te rusten.

  Like

 12. gert-jan zegt:

  die kathleen ferrier is gewoon een antilliaanse en dt zegt genoeg

  Like

 13. Rami de Lieme zegt:

  Slim,kan haargeen ongelijk geven misbruik te maken van onze domme wetgeving.

  Like

 14. Pieter Nokkio zegt:

  princ(da)ipes….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s