Herdershond beet Oriëntaalse rover

Screenshot_16

Je vriend en beschermer met het oog op de Oriëntaalse roversbendes is in toenemende mate de goede oude Duitse herder. Het roverstrio, waarvan de Oriëntaals etnische afkomst politiek correct in het bericht niet wordt vermeld, had het voorzien op Duitse smartphones, creditcards enz. Het was met messen bewapend, wat heel gebruikelijk is bij migrantenrovers. Maar het slachtoffer had een echte “vriend en helper” bij zich, een trouwe herdershond, die bekend staat om zijn trouw tegenover zijn mensen. En de hond hield niet van geintjes, hij had niets op met het gebruikelijke Berlijnse integratiegelul en culturele verrijking:

Afgelopen nacht werd een paartje door gemaskerde mannen beroofd. De 32-jarige en zijn 35-jarige begeleidster bevonden zich tegen 00.20 uur in Hakenfelde op weg naar huis, toen het door drie gemaskerde onbekenden in de Parkstraße werd aangesproken en hun geld moesten afgeven. Daarbij had een van de rovers een mes in zijn hand. Het paartje gaf zijn portemonnee aan de rovers. Toen de daders hun slachtoffers fouilleerden, beet de herdershond van de vrouw een van de onbekenden in zijn knie. Daarop sloeg het trio op de vlucht richting Neuendorfer Straße. Het stel raakte niet gewond.

Polizeipresse

Of men tegen de Duitse herder nu een proces moet aanspannen wegens vreemdelingenhaat?

Bron:
http://www.kybeline.com/2013/11/30/schaeferhund-biss-orientalischen-raeuber/
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", Berlijn, Criminaliteit, Immigratie, migrantengeweld, Multiculti. Bookmark de permalink .

22 reacties op Herdershond beet Oriëntaalse rover

 1. Joop Klepzeiker zegt:

  Geboren en getogen met Duitse herders en Belgische herders hebben wij nu 2 blue heelers.

  Heel erg trouw en waaks en ongelofelijk sterk

  Like

 2. Harry zegt:

  Zo ver zijn we al gedegenereerd , een Duitse herdershond met meer verantwoordelijkheidsbesef dan de baas van zijn heimat , Angela Merkel .
  Die laat het kankergezwel lekker voortwoekeren .
  De oplossing is duidelijk ; we moeten meer en sneller agressieve honden fokken dan dat de buitenlanders zich kunnen vermenigvuldigen .
  Die honden moeten zoveel mogelijk op elkaar lijken , net als noord- Afrikanen .
  Als er dan iemand gebeten wordt weet niemand welke hond het nou precies gedaan heeft en gaan ze net als de Marokkanen bij ons , die allemaal naar elkaar wijzen , vrijuit .
  Zelfs bij overlijden .

  Trouwens wie is er op het onzalige idee gekomen om frau Merkel ” Angela ” te noemen ?
  Als je nou Doutzen Kroes , Yvon Jaspers of Wendy van Dijk ” engeltje ” wilt noemen , kan ik me goed voorstellen .
  Als je van het woonwagenkamp komt en je vindt dat Barbie die kwalificatie verdient ; vooruit , maar om uitgerekend Merkel nou met zo’n complimenteuze naam te behangen , wat een blijk van wansmaak !
  ’t Is toch nét een vent met tieten !

  Like

 3. Jan zegt:

  Had beter in roverskruis kunnen happen 😉

  Like

 4. dutchess43 zegt:

  Nee geen proces aanspannen wegens vreemdelingenhaat, maar een medaille voor betoonde moed!

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Prachtig !!! Deze pracht hond heeft toch wel een beloning gehad ??

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Einfach spitze!!! Heb zelf kort een Mechelaar gehad die onhandelbaar bleek.
  Maar hij moest niks hebben van Marokkanen: die bleven op grote afstand.
  Hond heb ik weggegeven. Nieuwe bezitters zijn de koning te rijk.

  Like

 7. Sister zegt:

  Medaille voor de hond en eigenaar 🙂

  Like

 8. luckybee zegt:

  Jammer dat de hond niet gedresseerd wordt om Orientalen dood te bijten.

  Like

  • Ron Thome zegt:

   @luckybee
   Men kan de hond dresseren om mensen dood te bijten. Wist u dat honden de grootste racisten zijn? Ze maken zeer snel onderscheid tussen mensen. Ze weten wie hoort bij de omgeving van hun baas en wie niet. Ze kunnen zelfs onderscheid maken tussen gesproken talen. Bijvoorbeeld als een vreemde Nederlands spreekt zouden ze hem met rust laten, maar als de vreemde Frans of Italiaans zou spreken, vallen ze hem in alle heftigheid aan.

   Like

 9. Ron Thome zegt:

  Dit verhaal hoorde ik van een Israëlische vrouw. Na de Tweede Wereldoorlog zaten de Britten in de toenmalige Palestina met een overschot aan waakhonden en paarden. De waakhonden kwamen uit krijgsgevangenenkampen van de Engelsen, Italianen en Duitsers en er was een bezigheid meer voor ze. De Joodse nederzettingen in Palestina hadden juist zeer grote behoefte aan getrainde honden en ze mochten ze voor nop van de Engelsen overnemen. Deze honden waren zo vals als de tering. Door hun waakzaamheid, trouw, moed en agressie hebben ze vele leven gered. Zonder een goede waakhond stond het leven op het spel. De Arabieren waren doodsbang voor ze omdat de honden vielen aan zonder te blaffen. Ze pakten rovers en aanvallers direct bij de strot. Duitse herders zijn prima honden, maar ze zijn tot hun derde jaar zeer speels en eigenwijs. Als zij in een omgeving van kinderen opgroeien, worden ze speelkameraden voor kinderen; maar geen waakhonden. Ze moeten worden getraind. Het is helemaal geen slecht idee een goed getrainde hond te houden; zeker niet in een omgeving waar het gevaar loert.

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  Over 7 minuten op Ned 1, Kassa, o.a. over de aankoop van rashonden…

  Like

 11. Tiny zegt:

  Het is dus bij de politie bekend. Nu vertel ik jullie dan maar hoe het verder met de herdershond zal aflopen. Die krijgt geen medaille. Hond heeft gebeten op de openbare weg. De baasje hebben dit (heel dom) dus zelf bevestigd. De hond zal op zijn karakter getest moeten worden. Het kan zelfs al zijn dat de hond al afgehaald is voor deze test. Baasjes moeten test doen (In Duitsland heb je een certificaat van bekwaamheid nodig als je honden wilt houden, wettelijk verplicht. En voordat er hier iemand begint te schreeuwen. Nee, dat certificaat hoef je niet te halen als je kunt bewijzen dat je al een X aantal jaren honden hebt gehad en er geen calamiteiten mee waren). Kunnen er meerdere dingen gebeuren. Baasjes onbekwaam = hond weg naar asiel. Hond test niet doorstaan = hond afgemaakt. Beide wel goed = hond muilkorf op straat daar gevaarlijk en heel veel extra hondenbelasting betalen. Hier in onze gemeente is hondenbelasting voor gevaarlijke honden 650,– euro. In ieder geval, ook als de dader/slachtoffer van beet zich niet meldt een proces verbaal en de rechter stelt de te betalen som vast. Aantekening als voor bestraft,

  Verder, als jullie wel een D. kranten lezen, plaatjes/video’s en TV kijken, is het jullie al wel niet opgevallen dat de Duitse politie geen honden meer inzet of bijna nooit bij calamiteiten?

  Overigens wie nog een een origineel Oud Duitse Herdershond zoekt, die kan zich bij mij melden,

  Like

 12. Trucker zegt:

  Man’s best friend is de hond.
  Kan er zelf een ontroerend verhaal over vertellen toen ik vijftien was en mijn Mechelse herder triest verhaaal maar dat ga ik niet pennen op een blog.
  Een hond weet “goed en kwaad” bij mensen te onderscheiden ze zijn daar zeer goed in en “voelen” ook perfect de stemming van hun baasje als er iemand bij is zelfs zonder dat er iets wordt gezegd.
  Dat “talen” gedoe is uit flauwekul een hond begrijpt geen vreemde taal of kan er geen onderscheid in maken hij /zij gaat af op de klank en de intonatie.
  Verder heeft de hond een onfeilbaar geheugen voor schoften die hem (ooit zelfs lang geleden) kwaad hebben gedaan, ik weet er iets vanaf want heb 4 jaar als vrijwilliger in en asiel gewerkt kom dus niet af met zever of iets of verhalen gebaseerd op…ja op wat eigenlijk.

  Like

  • lucky9 zegt:

   Kan uw vaststelling alleen maar beamen. Dit geldt overigens niet alleen voor herdershonden. Ook Cockers, Setters, Retrievers, Maltezers, Griffons en allicht ook andere rassen hebben deze kwaliteit.
   Mijn eigen hond slaagde er zelfs in, tegen haar gewoonte, zeer vervaarlijk te gaan grommen en hem te fixeren als er een moslim in mijn leefkamer was doorgedrongen.
   Die wist niet hoe hij zich moest keren of draaien. Een schoothond van 14 kg die hem discrimineerde!
   Mijn huisdier voelde gewoon agressie en vijandigheid terwijl er voor mij objectief niets waar te nemen viel in de gelaatsuitdrukking van de (bij veronderstelling) brave moslim.
   Zever? Verhalen? Nee, instinct en waarnemingsvermogen!

   Like

   • Trucker zegt:

    De laaste voor vandaag, yep Lucky je hebt het bij het rechte eind en inderdaad is elke hond te trainen tot waakhond (dus zelfs hoe belachelijk het ook klinkt ook de poedel).
    Dat een hond de persoon zijn/haar intenties ruikt is veelgezegd maar het is een feit dat en hond weet dat er iemand voor hem/haar staat die bang is ze weten het gewoon, net als een vijandig iemand ze weten het;
    Een hond kan perfect tot “aanvalswapen” getraind worden (aanvallen op commando bv) en TOCH voor de hele famlie de liefste hond zijn die men kan wensen.
    Mijn gebuur is aan zijn vierde herdershond (hij is dan ook in de tachtig) leid ze zelf op zonder enige dwang en ze zijn de perfecte waakhond, hoe hij het doet ik weet het niet, het is mijn kameraad hij ziet me graag als ik kom want ik speel er altijd mee maar voor velen ai zeer gevaarlijk.
    Zijn vorige was een zeer gevaarlijke voor vreemden is er ooit éne op zijn hof gekomen die op zijn knieen heeft gezeten tot mijn gebuur thuis kwam (een vertegenwoordigeren in zijn broek gepist van schrik) nochthans hangt er een plaatje op het hek…
    Honden, nu ik gestopt ben met rijden zou ik er een hebben kunnen nemen maar het lot heeft beslist dat het een katje zou zijn…ben er ook zeer gelukkig mee.
    Genoeg emo voor vandaag.

    Like

 13. Joannes den Hollander zegt:

  Mijn jaar voorwaardelijk is achter de rug na dat ik bij de derde inbraak een drietal marokkaanse inbrekers op heterdaad betrapte bij het forceren van mijn achterpoort.

  Wat mij kwalijk genomen werd was niet omdat ik de met een mes bewapende marokkaan zijn arm op enkele plaatsen brak, maar omdat ik aan de binnenzijde van de poort op de hoogte waar normaliter een schuifje zit om de poort te openen een dubbelgeveerde metalen rattenklem had bevestigd waardoor een klootzakje enkele vingers brak.

  Ik heb inmiddels een Bouvier pup van 7 maanden oud. Een zwarte en uitermate racistisch naar Marokkanen en andere negers. Ik socialiseer haar ook door tussen moslima’s in het zwart door te lopen. Ik roep haar niet terug als ze tegen hen opspringt. Als ze in het park picknicken laat ik haar vooral daar, lekker tussen hun in schijten. Dat vinden ze niet zo leuk. Veelal rennen ze hard weg, hoe harder ze rennen, des te harder rent mijn hond achter ze aan, wat ik overigens bijzonder leuk vind. Picknickende moslima’s met hun hordes kinderen zullen a.s. zomer nog wel zeldzamer worden. Dit klinkt voor velen wellicht als irritant / provocerend gedrag. Maar mij geeft het persoonlijk een heel fijn en bevredigend gevoel.

  Als veteraan heb ik aantoonbaar oorletsel opgelopen waardoor ik slecht hoor.
  Als mijn hond na africhting om te bijten op eigen terrein uitgespeeld is met de ongewenste indringers hoop ik dat de rechter wel rekening houd met mijn beperking.

  Like

 14. johannes zegt:

  je hebt een biertje van me tegoed .
  vr.groet
  johannes

  Like

 15. johannes zegt:

  eh meerdere biertjes natuurlijk.

  Like

 16. fleckie zegt:

  Net als de moslems gewoon zeggen”het is Allah’s wil” als men zich “verdedigt”,(kan niks schelen op WELKE MANIER!!). (Dieren geven een mens ONVOORWAARDELIJK hun liefde, tot aan hun dood)

  Like

 17. Ronald Soeverein Mens zegt:

  Als wij niet massaal in opstand komen zoals de bevolking van IJsland heeft gedaan en hun regeringsleiders heeft afgezet de bankmanagers heeft afgezet en laten veroordelen en berechten tot gevangenisstraffen toe dan wordt dit straks de toekomst: elke Nederlander loopt alleen nog buiten rond met minstens 2 Duiste Herders, Rottweilers, Dobbermans of andere grote afschrikkende honden om zich te beschermen tegen dit gajes wat ons land maar binnen blijft komen.
  We zijn met bijna 17 miljoen inwoners en ruim 7 miljoen huishoudens en laten ons regeren door 150 mislukte en zelf verrijkende randdebielen die in Den Haag de regering vormen en door een zooitje grootgraaiers in Brussel die niet eens zijn gekozen om daar te zitten!!!.
  Het wordt tijd voor een opstand in dit land i.p.v. op de bank te blijven zitten voor de tv!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s