Syrische “rebellen” verenigen zich en plannen radicaalislamitische “ideale staat”

Screenshot_11

Executies zijn onder de terreurheerschappij van de radicaalislamitische “rebellen” in Syrië aan de orde van de dag

Dat in werkelijkheid de radicale islamieten van Al Qaida achter de Syrische “rebellen” zitten, is bij enkele media en regeringen al bekend. In het Westen gaan echter nog steeds heftige stemmen op die oproepen tot ondersteuning van de “opstandelingen”, met in de eerste plaats de Amerikanen. Dankzij de nieuwste eis van de “rebellen” zouden hun internationale bondgenoten wel eens minder kunnen worden.

Want onlangs sloten meerdere radicaalislamitische groeperingen aaneen tot de grootste gewapende rebellengroepering “Islamitisch Front Irak en Groot-Syrië” (Isis). Het doel is om in Syrië en het noorden van Irak een grote islamitische staat uit te roepen. De nieuw opgerichte alliantie omvat meer dan 50.000 strijders en dient de versplintering van de vechtende oppositie in Syrië gedeeltelijk tegen te gaan. Hoe de Europese bondgenoten van de “rebellen” – in de eerste plaats Frankrijk – op deze nieuwe ontwikkeling reageren, moet afgewacht worden.

Er ontstaat een voorbeeldstaat van Al Qaida

In een onlangs gepubliceerde video laten de Jihadisten zien hoe hun “ideale staat” er uitziet. Er worden in de door de “rebellen” gecontroleerde gebied massaal islamitische rechtbanken geïnstalleerd, die het recht van Allah moeten verbreiden. Voor deze gebouwen wordt gewaarschuwd voor de straffen bij een “belediging van de profeet”. Tegelijkertijd nemen de horrorberichten uit de islamitisch gecontroleerde regio´s toe. Executies en amputaties zijn aan de orde van de dag. Vrouwen en meisjes worden gedwongen zich volledig te versluieren, wat daarvoor in Syrië een bijna onbekend fenomeen was. Op school worden de lesroosters aangepast aan de religie en natuurlijk worden andere geloven behalve de islam verboden.

Onder het regentschap van Baschar al-Assad was er geen sprake van religieuze spanningen in Syrië en ook de bevolking was een van de meest ontwikkelde en vooruitstrevende in het Midden-Oosten. Na de bloedige burgeroorlog, op touw gezet door de “rebellen”, moet je als christen in Syrië voor je leven vrezen, lijdt de bevolking honger en wordt het land in toenemende mate blootgesteld aan radicaalislamitische terreur.

Bron:
http://www.unzensuriert.at/content/0014457-Syrische-Rebellen-vereinigen-sich-und-planen-islamistischen-Idealstaat

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Al Qaida, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Rotzakken, Syrië, Terrorisme, Westen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Syrische “rebellen” verenigen zich en plannen radicaalislamitische “ideale staat”

 1. Jan zegt:

  Zij zijn behoorlijk modern, doen aan recycling en composteren

  Like

  • Louisa zegt:

   Lieve Jan,
   Ik vind dit een ongepaste opmerking.
   Medelijden zou gepaster zijn….

   Like

   • lucky9 zegt:

    Ik vind dit helemaal geen ongepaste opmerking. Het was ook het eerste wat door me hoofd flitste: muslim trash. Bovendien verdedigt en wapent iedereen zichzelf op een heel eigen manier psychologisch tegen zulke gruwel. Het sarcasme van Jan verdient geen afkeurende opmerkingen geformuleerd van in de luie zetel door moraalridders. Gelet op de paramilitaire kledij die te zien is op de video meen ik zelfs te mogen stellen dat medelijden waarschijnlijk totaal ongepast is.

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Nee hoor vindt het ook geen ongepaste opmerking van Jan, het islamitische tuig wat naar de wapenen grijpt, zal door wapens omkomen. Het zijn er in ieder geval weer een stel minder die ons ongelovigen, honden en apen noemen.

    Like

 2. louis-portugal zegt:

  Ik kan niet bevatten dat er nog blanke westerlingen zijn die de islam nog als een religie willen beschouwen en haar dus willen faciliteren en zelfs hier en daar via moskeën willen subsidiëren.
  O.K van een groot gedeelte begrijp ik best dat ze niet genoeg IQ hebben om dat te kunnen onderscheiden.
  Maar er zitten ook hele plukken universitair gevorderden tussen.
  Nog erger onze eigen valse profeten vooral bij de linkse kerken.

  Like

 3. luckybee zegt:

  Weten onze linksen dat ook?of willen ze helemaal niet zien?

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Hoofdoorzaken: de koran, moskeeën en imams cq ronselaars.
  http://www.telegraaf.nl/reportage/22098053/__Zit_in_elke_jongen_een_jihadist___.html

  Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  Als Allah echt zou bestaan zou hij alle moslims al lang hebben gewist.
  Welke godheid zou zoveel leed en ellende op zijn geweten willen hebben?

  Like

 6. lucky9 zegt:

  @ Louis Portugal om 12:02
  Het is inderdaad moeilijk te bevatten. Zelfs op plaatsen waar je het helemaal net verwacht is de islamofilie vermomd maar manifest aanwezig. Een voorbeeld hiervan vond ik eergisteren op http://mediawerkgroepsyrie.wordpress.com/2013/11/28/het-conflict-in-syrie/

  Een Belgische journalist slaagt op deze verondersteld objectieve site er in om tussen zijn analytische beschouwingen het volgende zinnetje in te lassen: “….islamitisch extremistische groepen die weinig of niets gemeen hebben met de ware islam.” (sic)
  Ik reageerde met enkele vlijmscherpe definities van de islam, die uiteraard voor moslims beledigend zijn, en trok de geloofwaardigheid van iemand die zo iets wil schrijven in twijfel door te suggereren dat hij misschien grappig wou doen. Gisterenmorgen was mijn comment op de “mediawerkgroep Syrië” al verwijderd.

  Men zou kunnen veronderstellen dat dergelijke individuen niet tegen kritiek bestand zijn, een soort van onvolwassen pubers die denken dat zij altijd gelijk hebben en het volstrekte recht hebben om islamofobe racisten de mond te snoeren en te censureren. Maar dat lijkt me te eenvoudig als verklaring. Er is m.i. duidelijk meer aan de hand.

  Geïndoctrineerde en dus opgelegde en opgedrongen overtuigingen zijn een klasse apart. Ze werden niet zelf ontwikkeld in een persoonlijk denkkader maar geplant door anderen. Daarom zijn ze veel resistenter voor de waarheid die objectief zou kunnen vastgesteld worden, dan overtuigingen die het brein zelf ontwikkeld heeft op basis van eigen vaststellingen, redeneringen en inzichten.

  Het autoriteitsargument is een niet te onderschatten wapen. Dat argument gebruikt geen overtuigingskracht of overreding, is vaak ook onlogisch en strijdig met de feiten maar legt brutaal op wat de ideologie, de autocraat of de oligarchen willen dat je gelooft. Daarom staat het buiten verdenking bij de aanhangers van diegenen die zulke valse argumenten verspreiden.

  Religieuze mensen zijn uiterst vatbaar voor autoriteitsargumenten in zoverre ze verspreid werden door de religieuze organisaties waartoe deze religieus gelovige mens behoort. Als de pastoor, dominee, imam of rabbijn zegt dat de islam een religie van de vrede is gaat deze nonsens er in als zoete koek. Religieus geïnspireerde mensen controleren de standpunten niet op basis van waarnemingen, vergelijkingen en kritische analyses.

  Een vergelijkbaar fenomeen doet zich voor bij mensen die een collectivistische ideologie aanhangen. De verspreiders en zulke ideologie planten apriorismen in het brein van de door hen gehersenspoelde mensen, die niet bij machte zijn het te erkennen als resultaat van een indoctrinatie, maar het onware dus tegen alle logica in “against all odds” blijven aannemen als zijnde waar.

  Bijkomend manifesteert zich een ander fenomeen. Naarmate de geïndoctrineerde overtuiging meer tegengesproken wordt door de feiten of door anderen, treedt een verdedigend reflex op waardoor het fanatisme soms recht evenredig toeneemt met de weerstand die de leugen (alias takiyya) ondervindt.

  Universitair gevorderden wiens hersenen collectivistisch geïndoctrineerd werden tijdens hun opleiding vertonen hierbij nog het meest fanatieke reflex. Zij achten het, zelfs afgezien van het feit dat het ideologisch dogma fout zou zijn, totaal onmogelijk dat ze zelf verkeerd zouden zijn en dus zouden beschikken over een minderwaardig brein.

  Zulke individuen zijn inderdaad het allergevaarlijkst.

  Like

 7. Argusoog zegt:

  Islam is geen religie. Islam is politiek.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  De islam heeft nog nooit ergens ter wereld iets goeds voort gebracht.
  Het is één grote bende moordenaars, rovers, pedofielen en verkrachters !!

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  En de DOODSE STILTE van onze zgn. “christelijke partijen”, de SGP,de CU, het CDA! En de DOODSE STILTE bij de RK, de PKN, de WERELDRAAD van KERKEN! Wat een HUICHELAARS bij elkaar, hun medebroeders-en zusters mogen afgeslacht worden door de HAATBAARDEN!

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  We zullen inderdaad moeten afwachten hoe ze op deze nieuwe ontwikkeling reageren, want als ze totaal NIET reageren is dan een schandaal dat schrééuwt om massale volksopstanden! (Al zal dat ook wel weer een illusie zijn.)

  Like

 11. Joost Visser zegt:

  Behalve correct politiek Nederland ziet toch iedereen dat teruggekeerde Syriegangers deze waan(denk)beelden toch mee naar huis nemen?

  Like

 12. Avidia zegt:

  Stelletje smeerlappen zijn het, meer niet, geen geloof heeft hier mee te maken, alleen smeerlapperij, weg ermee, allemaal verwijderen, ons Nederland terug, zo snel mogelijk!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s