ACTUEEL! 86-JARIGE DOOR ZIEKENHUIS OP STRAAT GEZET! (+ update!)

EU unmask

(Door: Realpredictor)

Zo gaan ze met onze ouderen om! (Gestimuleerd door het beleid van ons kabinet!)

Ik kreeg dit bericht vannacht!:
Onze oma (86 jr.) is in verwarde toestand gisteravond op straat gezet door HAGA ziekenhuis Leyenburg op haar sloffen en pyjama…. Ze lag op de hartbewaking….
Onze verwarde oma en moeder is gisteravond in verwarde toestand (vrijdag 29-11-2013) op haar slofjes en in haar pyjama op straat gezet door HAGA ziekenhuis Leyenburg Den Haag…. (ze lag daar op de hartbewaking nota bene)…. Niemand van de familie (zij heeft 9 kinderen en 37 klein- en achterkleinkinderen) is daarvan op de hoogte gesteld…. Oma stond ineens voor de deur bij haar oude buren in Monster (oma woont daar niet meer).

Deze mensen zijn ook hoogbejaard en de oude buurman heeft een oom van mij in tranen opgebeld omdat onze oma in haar pyjama met 2 tasjes voor de deur stond…. Oma moest nog zeker tot zondag in het ziekenhuis blijven i.v.m. monitoren nieuwe medicijn. Dit was de familie medegedeeld op vrijdagochtend. Wij zijn echt verslagen hoe dit heeft kunnen gebeuren….

Screenshot_16

Na uiteindelijk navraag gedaan te hebben ‘s avonds bij CCU Leyenburg, hebben ze haar in de lift gezet en op de knop gedrukt, want oma wist niet hoe de lift werkte!! Gaat er dan niet een belletje rinkelen als verpleger van de hartbewaking????? Er is niemand met haar meegaan… Ze hebben alleen een taxi gebeld, omdat oma had gezegd dat haar kleindochter uit Amsterdam haar niet kon komen halen…. (die zou ze hebben gebeld…. maar oma heeft helemaal geen mobiele telefoon) en ik (kleindochter uit Amsterdam) ben ook niet eens de contact persoon maar diegene die ze ‘s middag voor het laatst gezien had…. Oma blijkt niet in de gebelde taxi gestapt te zijn (kregen ze door van de receptie beneden). Oma is zelf naar buiten gelopen en heeft rondgezworven. Ze is daarna in een taxi gestapt en heeft gezegd dat ze naar Monster moest…  Ten eerste wist de taxichauffeur niet waar dat was en oma moest vooraf € 70,- betalen (pin) en ten tweede woont oma niet meer in Monster, maar zolang bij een tante in Naaldwijk…. Oma was al eerder in dit ziekenhuis opgenomen (4 weken geleden) en ook toen waren ze oma vergeten. Ze hebben oma een dag zonder eten en drinken op een kamer laten liggen (moest nuchter blijven i.v.m. hartoperatie). Niemand van de afdeling wist wat er met mijn oma moest gebeuren… Na 3 dagen ziekenhuis was ze totaal uitgedroogd…. Na 2 weken werd ze ontslagen.

Oma moest aansterken (weegt nog maar 39 kilo)… Afgelopen woensdagnacht weer met spoed opgenomen op de hartbewaking en nu dit!?!?!??! Dit kan en mag niet gebeuren in NL!!!!!

De geschokte familie!

UPDATE! – Excuses ziekenhuis voor ontslag patiënt: 
http://www.telegraaf.nl/

Door:
Realpredictor

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Nederland. Bookmark de permalink .

84 reacties op ACTUEEL! 86-JARIGE DOOR ZIEKENHUIS OP STRAAT GEZET! (+ update!)

 1. HUUBSAN zegt:

  DIT IS ECHT TE GEK VOOR WOORDEN ,SCHANDALIG GEWOON ,WAT EEN KLOTE LAND IS NEDERLAND AAN HET WORDEN ,,MOET JE EERST moslim ZIJN OM VOOR VOL AANGEZIEN TE WORDEN >????

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @HUUBSAN: 14.31. uur. Inderdaad MOSLIM, of achter-achter-achter – achterkleinkind van een slaaf uit bv. 1780, of een ZIELIGE ASIELZOEKER uit whole AFRIKA. En ons eigen volk, dat MAG BARSTEN! Denkt U er wel aan, dat het deze 4 partijen zijn, en waren, die sinds 1972 ons IN DEZE ROTZOOI HEBBEN GEBRACHT: PvdA,CDA,VVD,D66!!!!

   Like

  • Als je bij de Agis zit: Ja, dan gaan deuren open die voor ons gesloten blijven…

   Like

 2. peterselie1 zegt:

  Bedankt Realpredictor voor deze eyeopener.

  Toont nog maar eens aan hoever het is ver het is gevorderd met de destabilisatie van ons land dit is beoogd beleid! Trouw uitgevoerde door het PvdA & VVD adepten. Mag hopen dat de MSM er over bericht, niet dat het veel zal uitmaken.

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  En dat land loopt met opgeheven vingertje de hele wereld incl. Rusland te vertellen hoe die zich te gedragen heeft.
  Laten we maar eens wat meer geld van OS gebruiken om ons eigen land op te schonen.

  Like

 4. Fred zegt:

  Dit kàn niet waar zijn.
  Zeg me dat het niet waar is.
  Of wel?
  Maar hoe dan, hoe en waarom?

  Like

 5. tjonge zegt:

  gelukkig kunnen er nog wel een hoop “asiel”zoekers/moslims/illegalen elk jaar opnieuw hier in nl een nieuw thuis krijgen met alle gratis verzorging er bij…

  hoezo de wereld op zijn kop ?

  Like

 6. bigljohn zegt:

  In ons land worden gelukszoekers, zijnde misbruikers van ons systeem, in tegenstelling tot onze bejaarden, in de watten gelegd en gekoesterd. Zolang onze kiezers in hoofdzaak links blijven stemmen, krijgen wij steeds meer van deze toestanden. Ook bij niet bejaarden !

  Like

 7. Tiny zegt:

  Van de hartbewaking, midden in de nacht, in pyama op sloffen, maar met haar tasjes?

  Las ik niet een paar dagen geleden dat de Nederlandse zorg de allerbeste van de wereld is?
  Ik moet rennen, overgeven……..

  Like

 8. De familie zal wel een uitnodiging krijgen van de linkse ratten P.& W en dan word het allemaal zo gedraaid dat de linkse kerk het snapt,want ze moesten hierdoor ook eens op Wilders gaan stemmen ,en dat zullen ze met alle middelen willen voorkomen.

  Like

 9. jowitteroos zegt:

  Een soortgelijk verhaal gehoord van een oude man in een zorgcentrum die dagen zo niet weken op zijn kamer bleef, aldaar ( alleen broodmaaltijd) zijn eten kreeg wat ook weer werd opgehaald ( dus hadden kunnen zien dat er nauwelijks gegeten was) en al niet meer in staat was zijn medicijnen in te nemen laat staan naar de avondmaal te gaan ( warme maaltijd). Op het einde moest hij in verzwakte toestand opgenomen worden in het ziekenhuis, waar o.a. bleek dat hij een bloedvergiftiging had en een enorm zwakke hartslag). Vermoedelijk had hij daarvoor in verwarde toestand ( sinds dagen???)een grote hoeveelheid medicijn mix ( ochtend, middag en avond medicijnen van één dag of meerdere dagen ) ingenomen. Verplegend personeel, wat ingehuurd is voor alléén de geïndiceerde punten van de patiënt ( welke natuurlijk kunnen veranderen omdat de toestand van een patiënt kan veranderen) hield vol geschokt te zijn en van niets te weten. Tja,…….verpleging tegenwoordig ( niet allen gelukkig) met hun eed en geweten………………niet normaal.

  Like

 10. Cathja zegt:

  Om uitgeprocedeerde illegalen hier te houden worden hemel en aarde bewogen, maar de Nederlander mag het lekker zelf uitzoeken. Op alle fronten hebben we het nakijken. Ouderen worden gewoon aan hun lot overgelaten, en niemand hoeft me te vertellen dat dit in de praktijk wel meevalt, want bewijsmateriaal is er genoeg.
  Nu dit arme oudje weer! Ik kan hier geen woorden voor vinden om te uiten hoe afschuwelijk ik deze behandeling vind! Aan de schandpaal met dat ziekenhuis!
  Ach, die oudjes kosten natuurlijk teveel geld. Weg ermee.
  Gisteren weer de aankondiging dat mogelijk niet alle medicijnen voor kankerbehandeling meer verstrekt zullen worden. “Te duur”! Hoezo te duur? Die farmaceutische industrie moet zich eens rot gaan schamen, en de middelen betaalbaar maken. Hoeveel mensen betalen maandelijks hun zorgpremie en hebben geen zorg nodig? 100% winst dus.
  Maar dit arme mensje was kennelijk ook ‘de moeite niet meer waard’?

  Bah, wat is er toch in onze samenleving aan de hand? De VERKEERDEN krijgen alles! De rechthebbenden kunnen verrekken.

  Arm Nederland!

  En het wordt er zéker niet beter op….!

  Like

 11. Theresa Geissler zegt:

  Je moet allochtoon zijn óf lid van een zekere familie v.A. te Wassenaar, één van tweeën.
  Anders word je beschouwd als wegwerp-artikel en krijg je geen optimale zorg meer.
  En voor de beetjes, die je nog wèl ontvangt, knijpen ze je financieel totaal uit.
  Afgezien van dit verschrikkelijke geval alleen al, ik weet er van mee te praten:
  Luchtweg-infectie en noodgedwongen van de huisartsenpost met de ambulance naar het ziekenhuis? Een paar maanden later krijg je van de Univé een declaratie ‘eigen risico’ van 450 Euro! Heus niet omdat ik het ben, maar ik vind het een schandààl om een onbemiddeld iemand zo’n bedrag te laten ophoesten omdat hij -volgens de arts- doodziek is!
  Als autochtoon word je in dit land niet langer ontzien, niet de moeite waard…..
  Uitknijpen tot de laatste cent en dan laten kreperen, is het devies.
  Uitzonderingen? Eh…..jawel. Ik noemde er hierboven al twee.

  Like

  • delamontagne zegt:

   450 euro taxi-kosten ?, was ,t een limousine ? waarmee U werd vervoerd. En de afstand ? hoeveel moet dat dan wel niet zijn, voor zo,n prijs.
   Ik werd per AMBULANCE van hier naar Toulouse ververvoerd. Meer dan 120 km, nooit een rekening gezien (hoeven te betalen….)

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Nee, het was dus ook een AMBULANCE, weet U…….
    Ik had -het was na zevenen ’s avonds- de huisartsenpost gebeld omdat ik hàpte naar adem en je eigen huisarts geeft tegenwoordig om die tijd niet meer thuis. Ik kon langs komen, zeiden ze en dat deed ik ook. Met een taxi, want dat was in Alkmaar-Noord, al gauw zo’n vier kilometer van mijn huis. Eenmaal daar constateerden ze een luchtweg-infectie en zeiden, dat ik te ziek was om naar huis te gaan, dat ze de ambulance zouden laten komen. Die rit, van Noord naar het MCA, was ook weer zo ’n vier kilometer.
    Het was dus wel een echte ambulance met alle voorzieningen, zuurstof en dergelijke, wat wel nodig was ook, maar tja…..450 Euro……Je bloed staat er stil van!
    Misschien is de zorgverzekering in Frankrijk beter geregeld, dat weet ik niet, maar wat, vraag ik me vanaf die dag af, doen ze als een dakloze op straat een beroerte krijgt? Laten liggen of zo? Die kan dat immers nooit betalen! Het heeft mij al geruïneerd, toen!

    Like

   • Een ritje zonder zwaailampen en herrie van zo’n 20km kost zo’n 946 euro… en dat was in 2009

    Like

  • Tistochwat zegt:

   De wereld – en dus ook dit land- is alleen maar plezierig leefbaar voor de al dan niet ‘koninklijke’ ‘elite’ die zichzelf bovenaan de pikorde hebben geplaatst.
   De ‘ons kent ons’ en laat verder iedereen maar barsten-kliek.
   De rest van de ‘modale’ mensheid bestaat uit (stem)vee dat uitgemolken wordt om de elite te onderhouden.
   Het is zo dieptriest dat het grootste gedeelte van het vee dit niet doorheeft en nog steeds hysterisch wordt bij het aanschouwen van leden van de familie Von Amsberg en die ons -degenen die zien en begrijpen wat er om ons heen gebeurt- ook nog eens met plezier uitleveren aan de islamitische vijand. Het is werkelijk om van te kotsen!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Tistochwat: 19.42. uur. Inderdaad, als je behoort tot de “sprookjesfiguren”, van de fam. A. te W. dan hoef je maar te hoesten, en je wordt gelijk gepamperd en verzorgd rondom de klok! Maar WIJ geboortige Nederlanders, mogen ons blauw en scheel betalen, maar hebben door het criminele BELEID van de ROVERS in DEN HAAG, nergens meer RECHT op. Zo rolt dat hier in deze BANANENMONARCHIE!

    Like

  • delamontagne zegt:

   Ik vermoedde al dat de afstand een lachertje zou zijn. We hoorden net op TV- journal dat als men in NL in verkeerde ziekenhuis terecht komt (waar de verzekeraar geen contract mee heeft….), je zelf de rekening (duizenden euro,s ? ? ) voor een operatie moet betalen. Of ,t hier VEEL beter is dan in NL ? Ik heb sinds we hier wonen een chronische hartkwaal, moet dus allerlei medicijnen slikken, waaronder DURE.
   Eigen risico, kennen ze hier niet.
   Iedereen die een chronische ziekte heeft, is voor 100% via de basis-verzekering verzekerd,rekeningen zie je dus totaal niet.

   Like

 12. Bruins zegt:

  ik had medicijnen nodig de 3 maandelijkse herhalingen die kwamen niet aan de praktijk ondersteuner gevraagt waar ze bleven antwoord oh die heb ik naast me neer gelegt want je hebt specifieke medicijnen tussen haakjes verband ik heb al 50 jaar open benen een ziekte,, en zegt ik heb het te druk met ernstige zieke mensen. dien maar een nieuw verzoek in,, en bij de apotheek gaat het nu ook hetzelfde alleen dan is het geen zieke mensen maar dan ben je een paar dagen te vroeg dus toevallig geen pijnstilling en ik was nog jarig ook dus weg verjaardag

  Like

 13. delamontagne zegt:

  Nou breekt m,n….
  Je mag er natuurlijk niet mee spotten, maar is dit echt waar ? Ik moet me aansluiten bij mevr. Tiny hierboven, EEUWIG en altijd wordt er maar verkondigd: “NL,…..de beste gezondheids-zorg ter wereld” ! ! NL-ers gemiddeld willen dit maar al te graag aannemen en GELOVEN.
  Ik moet weer denken aan die grote groep NL-ers, die, toen ter sprake kwam ik voor m,n hart in ziekenhuis had gelegen in Toulouse: onder hilariteit.. zeiden: oh, dan lag je zeker met z,n 30-tigen op een zaal. Tsjah, was toch wel even anders.
  M,n vrouw had 10 dagen terug ( week) ziekenhuis wel een klacht; ze kreeg alleen s,middags bij de maaltijd “slechts” een kwart litertje rode wijn ( moest om nog een flesje vragen……! !)

  Like

 14. Leo zegt:

  “” Dit kan en mag niet gebeuren in NL !!! ”
  Nauh , dit gebeurt dus gewoon wel in NL !
  En het gaat nog veeeel erger worden.
  Met een voorkeur voor Rasechte Nederlanders.

  Hou je maar vast.

  Brrraaaaaak.!

  Like

 15. nieuwenhuis zegt:

  Oh wat erg. Zie hier hoe gaat in de ziekenhuizen. Je bent geen patient meer , maar een nummer. SCHANDALIG!

  Like

 16. schnoebel zegt:

  Vind dit een erg vreemd verhaal. Oma wist de familie wel te vertellen dat zij niet op het knopje van de lift kon drukken. Oma nam niet de taxi die voor haar besteld was maar besloot een andere te nemen. Dat zij 70 euro voor de taxirit moest betalen en dat de taxichauffeur de weg naar Monster niet kende wist oma ook haarfijn aan haar familie uit te leggen. Heeft oma hem dan de weg gewezen? Elders heb ik gelezen dat oma dikwijls als bedelaarster bij de Haagse markt staat alwaar ze diverse malen door de politie is weggestuurd en in de buurt van de HEMA/Bijenkorf heb ik haar zelf zien staan! Voordat ik een oordeel kan vellen wil ik graag de reactie van het ziekenhuis vernemen.

  Like

  • schnoebel Lezen is schijnbaar moeilijk voor je! Allereerst heb ik dit van haar eigen kleindochter! Er staat dat ze verward is, dan kan ook niet anders als je al 86 jaar! En jouw verhaal is volkomen uit die dikke duim van je gezogen, zeker een linkse hypocriet? Deze dame woont bij familie en omdat ze last heeft van atzheimer, is ze dus ze vergeetachtig! Bovendien heeft de dochter bij de receptie van het ziekenhuis geinfotmeerd! Ze heeft genoeg familie waar ze opgevangen wordt, dus bedelen hoeft ze niet! Ga jij maar eerst je ontbrekende hercencellen zoeken alvorens zulke vette leugens hier te verkondigen, UILEBAL!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Realpredictor: Het is overduidelijk en volkomen begrijpelijk, dat deze zaak U ten zeerste aan het hart gaat, maar ik zou niettemin graag in het midden brengen, dat ik intussen de nodige comments van Schnoebel gelezen heb en dat zij -ik meen intussen begrepen te hebben dat het om een ‘zij’ gaat- géén linkse hypocriet is.
    Het is mijn eerlijke indruk. Anders zou ik me er wel buiten houden.
    Het is rot genoeg als je tekst hier eens -om welke reden dan ook- verkeerd valt. Meestal wordt het nog weer anders bedoeld dan dat het er staat, dat kan gebeuren.
    Dus alstublieft…….

    Like

   • Theresa, de tekst van het artikel was anders duidelijk genoeg! bovendien vind ik dat ongeacht de status van een patiënt (oma was niet alleen verward maar zij lag op de Hartbewaking notabene (hetgeen betekent dat er duidelijk iets mis was!) niet zondermeer als excuus mag worden gebruikt om deze zonder pardon de straat op te schoppen!

    Like

   • Tonia zegt:

    Nou, nou, nou kan het ietsje minder? Ik heb ook zo mijn vraagtekens bij het geheel en zou ook eerst graag een reactie van het Leyenburg zien. Heb daar zelf gelegen met hartproblemen en kan me bij dit verhaal niks voorstellen. Mijn moeder heeft daar ook gelegen terwijl ze heel erg verward was en ik zeg niks dan lof voor de verpleging die haar opgevangen heeft.

    Like

  • treintrien zegt:

   Waar heeft u dat gelezen, Schnoebel? Linkje?

   Die demente oudjes weten precies hoe de weg 50 jaar geleden was. Dus dat ze die taxi de weg kon wijzen, dat snap ik wel.

   Zelf eens mogen ervaren met een demente man die met de trein van Almelo naar een of ander nu niet meer bestaand station daar in de buurt wilde. Hij kon me precies vertellen hoe laat die trein er had moeten zijn, waar die onderweg ging stoppen en dat ik geen conducteur was want die hadden een héél ander pak. Klaar. 😉
   Gelukkig waren we met 2 hc’s op die trein. Kon ik er vanaf, samen met die man op de politie wachten en op de terugweg mijn treintje weer oppikken. Anders had ik weer vertraging gemaakt (of moet ik zo een man alleen op een perron laten staan?) en dan had ik het weer gedaan 😉 Want ja, die (vul willekeurig scheldwoord in)- ns is áltijd te laat.

   😉 Graag gedaan. In dit soort gevallen wel Met liefde 😉

   Like

  • Joost Visser zegt:

   Uw reactie past niet in de scheldcanonade van de andere reageerders, maar is wel zo objectief. Er gebeuren te regelmatig rare dingen met ouderen, zoals je hier en daar in de media doorgesijpeld krijgt. Net zoals oma wellicht een beetje de weg kwijt is, is er voor velen geen adequate hulp meer in het kader van de bezuinigingen. En dat is hier wellicht het geval. Ook bij verzorgenden zit een grens dat men het niet meer aankan.

   Het bezuinigen in de zorg, de aow treft vooral ouderen en m.n. de zieke ouderen. Je zou haast gaan denken dat er een geheime agenda is, die uitgevoerd wordt. Als de gemiddelde leeftijd van een Nederlander verlaagd kan worden van 80 naar 70, door mindere zorg en tegelijkertijd de aow-leeftijd naar 67 gaat, verandert op relatief korte termijn het begrotingstekort in een begrotingsoverschot. Ben benieuwd of het CPB dit al uitgerekend heeft.

   Ook het bericht dat er voor kankerpatienten een máximum aan kosten zouden moeten zijn, omdat de medicijnen zo duur zijn, past in dit plaatje.

   ´Joost, ik heb goed nieuws! De chemokuur slaat aan. Nog drie behandelingen en u bent er hoogstwaarschijnlijk vanaf´.
   ´Zeg dat wel dokter,goed nieuws´.
   ´Helaas heb ik ook minder goed nieuws: uw budget is op.´

   Like

   • delamontagne zegt:

    Nou,nou, U denkt wel erg veel DOOR.! !
    Maar mischien weer een kern van waarheid. Als wij dat hier zo-van-verre volgen, GAAT ,T TOCH ALTIJD WEL HEEL VEEL OM geld in de NL-zorg.
    Toen ik nog jong was en in NL woonde, had het woordje “ZORG” een heel andere betekenis. (voor mij.)
    Ik vind NL maar een “zorgelijk”-land worden.

    Like

   • treintrien zegt:

    Dat bedoel ik:
    Nog niet eens zo lang geleden kreeg je (van zowel manager als burger) de tijd om dit soort gevallen op een menswaardige manier af te handelen.
    Helaas is dat heden ten dage niet meer altijd zo.

    Ik weet ook nog heel goed dat ik met een (achteraf bleek ernstig depressieve) vrouw zat te praten. Ik voelde ook wel dat ik met gewoon wat aandacht misschien heel wat kon bereiken. Een jaar later zag ik haar weer, heel fijn gepraat en ik kreeg duizendmaal dank.
    Maar ondertussen had ik wel een klacht aan mijn broek van een andere mevrouw: ik had geen kaartjes geknipt tussen x en y…. Nou, dan breekt mijn klomp onder mijn afgezakte broek, za’k maar zeggen. De maatschappij, dat ben jij. Toch?

    Like

  • Truus zegt:

   Ik vind het ook een vreemd verhaal. Maar dat neemt nog niet weg dat het waar kan zijn, ondanks uw ervaringen (al dan wel niet ergens gelezen)
   Kijk hier meer eens naar:
   http://www.omroepwest.nl/nieuws/04-06-2013/vrouw-breekt-heup-ziekenhuis-en-wordt-niet-geholpen

   Like

   • Er wordt door de meute (die nog steeds in de rooskleurige verhalen van onze bestuurders geloven), getwijfeld over het aantonen van de waarheid! Net zoals men nog steeds gelooft in de euro! De berichten over een verkeerd en/of een mislukt beleid van onze zorg is voor hen dan ook onbespreekbaar!

    Like

 17. Sjaak zegt:

  Deze mevrouw van surinaamse afkomst heeft voor
  Nederland waarscheinlijk meer bij gedragen als iedere
  Asylant die naar hun uitkomst onder levensgevaarlijke
  naar Nederland gekomen zijn ! En het toppunt is dat ze
  dan ook nog voor willen schrijven wat ze te krijgen hebben
  of ook niet !!!! Dit is nu Parade voorbeeld hoe het daadwerkelijk
  om Nederland bestelt is ! Ik zou zeggen gooi die poorten Maar
  verder open in 2014 ! Daar krijgen we een invasie uit roemenie
  en bulgarijen ! Alles legale EU burgers !Helemaal EU komform !
  Ik raad vele Nederlanders aan begin Maar je huis dicht te timmeren !

  Like

  • Sjaak, waar halen jullie toch allemaal die onzin vandaan! Oma is een indische Nederlander! Die net als alle indische Nederlanders vanaf de geboorte de Nederlandse nationaliteit hebben (1 paspoort dus!) De meeste indische ouderen hebben hun hele leven hier gewerkt en dus recht op hun AOW en hun zelfgespaarde pensioen! Dat ze als grof vuil worden behandeld geldt niet alleen voor hen maar voor ALLE Nederlandse ouderen!

   Like

 18. lucky9 zegt:

  Ik zou klacht neerleggen bij het OM wegens poging tot moord of doodslag (bij de opname van 4 weken geleden), met de verzwarende omstandigheid dat deze pogingen gepleegd werd door artsen en/of verplegend personeel.
  Men had uw oma eventueel voor opname kunnen weigeren, maar eens opgenomen had het hospitaal een verbintenis aangegaan. Die hebben ze alvast geschonden en uw oma samen met uw vertrouwen misbruikt.
  Wat ik echter niet begrijp is dat uw oma in hetzelfde hospitaal een 2° keer is kunnen opgenomen worden. Dat had iemand van haar kinderen en kleinkinderen toch moeten voorkomen?

  Like

 19. luckybee zegt:

  Dank je wel Rutte en Dijselbloem!!!

  Like

 20. oinnk zegt:

  Nu weten we gelijk waarom de ” zorg ” onbetaalbaar is.
  weiger die geile oplichterspremie te betalen aan dit geile kanke.land , en weiger dan ook maar meteen die geile belastingen die nergens meer over gaan

  Like

 21. Trucker zegt:

  Dit is het resultaat van een liks multilul islamofiel beleid, voorrang voor islamieten die uit het buitenland komen voor een medische ingreep, de wachtlijsten zo lang dat men op voorhand bijna moet weten wanneer ziek of hulpbehoevend zal worden.
  Ik weet zeker was dat het omaatje van een islamiet geweest ze zelfs niet aan gedacht zouden hebben om haar de kamer uit te laten om rellen te voorkomen.
  Omgekeerde werel maar ook zo vergelijkbaar met ons in Vlaanderen, de maatschappij is op de terrugweg en alle aandacht gaat naar voorkomen van “problemen” met de achterlijke cultuur islam.
  In Vlaanderen was er onlangs een advertentie voor een verpleegkundige ergens met de specifieke eis arabsich sprekend.
  Onze ouders hebben hard gewerkt in hun leven, wisten nog niet wat er aankwam en nu zien we alles naar de kloten gaan met schoften in de nationale regeringen en in brussel, met een media die kwaakt dat we gelijk zijn, met een maatschappij die niet weet wat er gebeurd.
  Dante’s inferno zal een sprookjesverhaal lijken in vergelijking met wat ONZE toekomstige generaties wacht.

  Like

 22. Jade zegt:

  De managers van de zorg zitten er in ieder geval
  warmpjes bij… En dat is volgens mij nog maar het
  topje van de ijsberg.
  http://www.zorgwijzer.nl/zorgverzekering-2014/wat-verdient-de-directeur-van-jouw-zorgverzekeraar

  Like

 23. Als je 86 bent heb je toch onderhand wel een keertje lang genoeg geleefd, volgens zieken- en verzorgingshuizen. Zij willen wel helpen het proces van overlijden eventjes te versnellen… Bijna iedere bejaarde droogt er uit, omdat men gewoon niets te eten en drinken krijgt… ’n Beetje helpen is te duur (dank regering). Waag het niet om 87 te worden mevrouw!

  Like

 24. G.Deckzeijl zegt:

  Voor jullie informatie: ik heb net een paar pittige mailtjes naar Den Haag gestuurd.
  Zouden jullie ook ‘ns vaker moeten doen en VOLHOUDEN. Hier je gram halen snap ik
  maar zet echt geen zoden aan de dijk.
  Lezers in Amsterdam en Den Haag roep ik op resp. L.Asscher en J.Klijnsma(voor zover hun adressen + telnrs bekend zijn) te bestoken met brieven en telefoontjes totdat ze ervan rondtollen. De hierboven beschreven praktijken zijn een grote schande, een geciviliseerd land als het onze 200% ONWAARDIG.
  Die praktijken moeten heel snel worden gestopt.
  http://www.tweedekamer.nl (klik in de header op alle kamerleden)

  Like

 25. laura van der storm zegt:

  Ik vind dat realpredictor een excuus verschuldigd is aan schnoebel. Zo ga je niet met mensen om!! Ik lees schnoebel al jaren met regelmaat en zij komt bij mij over als een uiterst integer mens!!

  Los van dit, ik vind het bovenstaande verhaal ook zeer twijfelachtig. Ga eerst maar eens verifieeren bij dat ziekenhuis. Het land is al hysterisch genoeg, zonder dit soort niet-gecontroleerde verhalen.

  Ik verneem graag een check-up van realpredictor…..

  Like

  • Truus zegt:

   Ik vind ook dat de reactie van Realpredictor niet correct is. Echter haalt Schnoebel wel dingen naar voren, die voor ons niet te controleren zijn en zo het “slachtoffer” schoffeert.

   Daarnaast is het wel zo dat dit ziekenhuis het al eens eerder heeft gepresteerd. Zie mijn eerder genoemde reactie (link) op de reactie van Schnoebel.

   Tevens is het ziekenhuis in gesprek met de familie (Zaterdag en Zondag is er met elkaar gesproken). Dit terug te lezen in een reactie van het ziekenhuis zelf, ik kan de link zo niet terug vinden, sorry. Als dit een twijfel geval zou zijn waarom dan een gesprek hervatten. Er is dus wel degelijk iets aan de hand. De uiteindelijke waarheid zal naar alle waarschijnlijkheid in het midden blijven.

   Like

  • Laura, als iemand dit over jouw oma zou zeggen: “Elders heb ik gelezen dat oma dikwijls als bedelaarster bij de Haagse markt staat alwaar ze diverse malen door de politie is weggestuurd en in de buurt van de HEMA/Bijenkorf heb ik haar zelf zien staan!” terwijl dit een volkomen uit de duim gezogen verhaal is, zou jij hier niet kwaad over worden? Als dat zo is, kan zij dit met bewijzen staven? Ik denk het niet, want als er iets is dat wij indische mensen op handen dragen is het wel onze ouders en grootouders! Vooral in grote gezinnen wordt er altijd heel goed (om de beurt) voor ze gezorgd!

   Like

   • Trucker zegt:

    @ realpredictor : Trollen bewegen zich op de blog…Heer Bron zal wel eens een “sweep” uitvoeren 🙂

    “…Er is dus wel degelijk iets aan de hand…”

    Persoonlijke mening en ik laat ze graag horen : excuses stop ze waar het zonlicht nooit schijnt Godverdomme.
    Als jullie een waargebeurde gebeurtenis in twijfel trekken door een uiterst objectieve blogmedewerker geplaatst ga dan maar op de linkse brol gaan janken.

    Like

   • delamontagne zegt:

    Ik lees nu pas de laatste alinea,s goed. Nou wat U daar zegt over verzorgen van hun ouderen, daar kunnen de nl_NL-ers inderdaad nog wat van leren. Alhoewel tegenwoordig met die beide banen en druk,druk etc. ik daar eigenlijk ook niet te hard over mag oordelen.

    Like

 26. Avidia zegt:

  Ik heb een gordijnenwinkel gehad, de gemeente kwam vaak in mijn winkel om te vertellen dat er Turken kwamen die gordijnen voor hun huis kwamen uitzoeken, ik moest dan de rekening naar de gemeente sturen die dan natuurlijk na maanden overgemaakt werd. Ze kregen echt alles voor niets, en de eigen burgers?????

  Like

 27. Wat me opviel is dat Renske Leijten, *SP Tweede Kamerlid Volksgezondheid, Welzijn en Sport) zich wel geïnteresseerd toonde in het lot van deze oma en contact heeft gezocht met de kleindochter! Dit valt me dus 100% mee!

  Like

 28. HansFire zegt:

  Dit is super schandalig, nu zie j maar weer dat alles voor de echte Nederlanders, alles na de knoppen gaat. Dat hebben we te danken aan onze super helden (LINKS TUIG), dat alleen de ZIELIGE Buitenlanders helpt, voor dat, SVP NEDERLANDERS ontwaakt, Stem de PVV. Wordt tijd dat het HAAGSE TUIG eens oprot,

  Like

 29. Martha N zegt:

  Bij het lezen van zo een bericht, dat ons een beeld van de toekomst van ouderen geeft, springen de tranen je in de ogen.
  Tranen helpen echter niet..!
  WIJ Nederlanders moeten onze stem verheffen!!
  Zoveel wegschenken aan buitenlanders terwijl onze eigen mensen nood lijden..?
  Och dit is nog maar het allereerste begin!
  Ligt de Lachende Rutte hier wakker van..?
  Samsom..?
  Spekmans..?
  DE CHRISTELIJKE PARTIJEN..?

  DE ENIGSTE MANIER OM ONS TOEKOMSTBEELD, DOOR DEZE ARME VROUW VERTEGENWOORDIGD, TE ONTGAAN IS:

  STEM NEE TEGEN EUROPA..!
  UIT DE EU..!
  WEG MET HET STOMPZINNE MONSTER BRUSSEL
  WEG MET AL DE POLITICI/CA DIE ACHTER DEZE/ONZE NEDERLANDSE TOEKOMST STAAN!!

  MENSEN U KIJKT NAAR UW TOEKOMST..!

  GEEF DEZE WOORDEN DOOR AAN ANDEREN..!

  Like

 30. Tom Hendrix zegt:

  @Martha N. 10.13. uur. Sta geheel achter uw oproep Martha!

  Like

 31. Voor al die linkse trollen, die nog steeds geloven dat dit geval verzonnen is, lees dit maar:
  LEIDERDORP – Het Rijnland Ziekenhuis Leiderdorp heeft woensdag om twaalf uur ’s nachts de 58-jarige Pauline Kloesmeyer, herstellende van een zware hersenbloeding, op straat gezet.
  http://www.leidschdagblad.nl/regionaal/leidenenregio/article21127503.ece

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   @realpredictor

   Maak je toch niet zo druk. Dat is niet besteed aan onwetenden….. 😉

   Like

   • Aegolius cs zegt:

    Het land gaat naar de klote,als het niet aan de gezondheidszorg zou liggen of de islamisering, beste E.j. Bron….. Waarover mogen we ons dan wel over opwinden?!
    Terecht realpredictor.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    @Aegolius

    U begrijpt me verkeerd. Realpredictor kan haar energie beter besparen. Dat zij zich hierover opwindt, begrijp ik volledig. Maar in dit geval is het boter aan de galg gesmeerd. Horende doof en ziende blind).

    Like

   • Ik weet het EJ, die linkse trollen heb je op elke rechtse blogsite! Waarschijnlijk aangestuurd door hun bestuurders die geen enkele kritiek op hun beleid dulden, en helemaal niet de openbaring van de waarheid!

    Like

 32. Aegolius cs zegt:

  Aantijgingen
  Het Hagaziekenhuis neemt de aantijgingen hoog op. Toen het verhaal ging rollen, heeft de Raad van Bestuur zaterdag contact opgenomen met de familie en zondag is er een gesprek geweest. ‘Vandaag willen we uitzoeken wat er precies is gebeurd’, reageert Marnix Beekmans, voorlichter bij het Hagaziekenhuis. ‘De resultaten bespreken we eerst met de familie. Dan zullen we onze reactie naar buiten toe met de familie afstemmen.’

  http://www.omroepwest.nl/nieuws/02-12-2013/hagaziekenhuis-zette-mijn-oma-pyjama-op-straat

  Het zal uiteindelijk wel op een misverstand berusten…. Een enigszins demente 86 jarige heeft het niet goed begrepen, welke excellente werkwijze “we” op de hartbewaking voorstaan, zo denk ik maar. Wellicht is abnormaliteit in de (administratieve)verpleging niet langer fatsoenlijk te duiden, Realpredictor!
  Het pilletje van “Drion” reserveer ik bij dezen! Wat een land met ’n Huis dat juist zijn 200 jarig bestaan/overheersing viert met als vlaggendragers “onze politiek gekozen regering” = koning+kabinet.

  Like

 33. Anneke zegt:

  Bovenstaand verhaal lijkt in veel opzichten wat wijlen m’n man is overkomen; afgelopen zomer. Eveneens hartpatiënt…cardiomyopathie en lekkage re.(pulmonalis)-klep. Ruim achtenhalf-jaar een rugzak vol preventieve medicatie moeten slikken. Zijn lichaam ging zo’n vier jaar geleden heftig in protest, wat medicatie is langzaam afgebouwd maar de (meest gevaarlijke) bloedverdunners niet. Meer en meer bijwerkingen richting o.a. zijn nieren, darmen, lever en maag. Helaas op het einde van z’n rit, tekenen van dementie. Conclusie na z’n overlijden…..de bloedverdunners hebben hier toe bijgedragen dat de overige organen ondervoed zijn geraakt. Ook de hersenen!!! ! !!! Te lang zuurstofarm-bloed, met alle gevolgen van-dien. Afgelopen zomer opgenomen en na twee weken beurs te zijn geprikt, ontslag. Maar onverantwoord, enorm veel vocht in de benen…de plaspillen functioneerden niet meer. Nee; wat wil je na zoveel jaar preventieve verslaving, de nierfunctie wordt wel lui zo niet laks. Een compressiezwachtel werd niet nodig geacht, nee hij kon gaan. Reden: TE VEEL COMMENTAAR op het ‘beleid’. Er werd in de laatste week meerdere malen op de vingers getikt…U bent lastig, u lijkt wel een koppig klein kind !!! ! !!! Een kleine twee weken thuis volop lijden en weer een spoedopname, in z’n ‘eigen’ EZ-ziekenhuis te Tilburg….Maar TE LAAT !!! ! !!! De artsen stonden paf van verbazing wat het andere Tilburgse ziekenhuis had ‘geflikt’. “Mw, u moet toch naar de medische tuchtraad gaan,,,,,Nee; ben uitgestreden”.

  Like

  • Anneke zegt:

   Letterlijke AFBRAAK van de maatschappij op alle fronten wordt ons Europa gesloopt!!! ! !!! Wij burgers zijn een grote sta-in-de-weg van de machts-elite uit Den Haag, Brussel ,London en Washington. !!! ! !!! Waarom betalen we met z’n allen nog onze maandelijkse zorgpremie’s…..We krijgen er ieder jaar minder en minder voor terug. Terwijl de premie’s blijven stijgen…evenals de belastingen. Pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Anneke: 16.26. uur. Inderdaad EIGEN VOLK LAATST! Maar wel alles voor de zgn. koninklijke elite, de fam A. te W. Die zal dat NOOIT hoeven te overkomen. En deze gore gang van zaken mogen de PVDA, VVD,CDA, en D66 zich aanrekenen. Deze klootzakken hebben Nederland vanaf 1972 VAKKUNDIG KAPOT gemaakt. En de EU, de BILDERBERGKLIEK en de NWO kunnen tevreden zijn!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    “Maar wel alles voor de zgn. koninklijke elite, de fam A. te W. Die zal dat NOOIT hoeven te overkomen.”
    Zo denk ik er ook over, beste Tom! Wát er ook gebeurt, die ‘Christelijke’ uitvreters zullen NOOIT wat dan ook hoeven inleveren.
    Die ouwe demente Juliana bijv. verkeerde in een paradijselijke omgeving, omringd door een deskundig medisch team.
    Wat een verschil met mijn bejaarde ouders die in een hokje zitten, alwaar ze gaarkeukenvoedsel krijgen toegediend; en vooral waar ze een schamel rantsoen aan verzorgings-minuten per week krijgen. Die stumpers raken helemaal afgestompt door die prikkel-arme omgeving.
    Nou kunnen sommigen natuurlijk wel roepen dat het in Verweggistan veel erger is met die oude vrouwtjes in lemen hutjes zonder verwarming op een uitgemergeld matrasje, maar zulke toestanden krijgen we binnenkort hier ook!
    Onze generatie is de écht sigaar!

    Like

   • Trucker zegt:

    “…Terwijl de premie’s blijven stijgen……”

    Ik wil u niet bozer maken dat u al bent maar die duurdere premies heeft alles te zien (toch bij ons in Vlaanderen) dat de asielTOERIST (dus de islamiet per definitie) GRATIS de zelfde gezondheidszorg als u kan krijgen.
    Wat ook veel gebeurd is ze “medisch” (ZEKER IN Vlaanderen) geregulariseerd worden, dus het begeerde dokument dat een Win For Life is en hun dezelfde (FOUTJE ik verbeter) nog meer rechten geeft als een Vlaming.

    Like

 34. Aegolius cs zegt:

  Geachte E.J. Bron, 17:02
  Soms loopt het hart over van, en begrijp uw beschermende reactie jegens realpridictor.

  Like

 35. delamontagne zegt:

  Ik geloofde dat verhaal van die meneer/mevr. bijna onmiddellijk. Maar JA , dat is een grote fout van mij, ik geloof bijna altijd negatieve berichten uit ,t voormalig vaderland. Heb ,t verhaal nu in verscheidene bladen gelezen. Lees nu ineens dat ze uit Grenoble Fr kwam, met een brief van de franse specialist
  haar nog 5 dagen vast te houden.( tijd om nu die fr artsen een trap na te geven ) Zullen wel in dat ziekenhuis hebben geredeneerd: “ach./die fransen.franse slag he ! !
  ” Nu zullen ze het wel op die franse artsen afwentelen.
  Hoe meer ik dat bericht lees in Leidsch Dagblad, hoe meer ik me zit te ergeren.

  Like

 36. Tistochwat zegt:

  Tistochwat om 18:57

  Onze generatie is de écht sigaar! = Onze generatie is écht de sigaar!

  Like

 37. MISSIE GESLAAGD!
  Mijn Blog hierover is wereldwijd gelezen!

  HART VAN NEDERLAND: Ziekenhuis laat hoogbejaarde aan lot over
  http://www.hartvannederland.nl/nederland/zuid-holland/2013/ziekenhuis-laat-hoogbejaarde-aan-lot-over/

  TELEGRAAF: Excuses ziekenhuis voor ontslag patiënt
  DEN HAAG –
  Het Haga Ziekenhuis in Den Haag heeft excuses aangeboden voor het ontslag van een patiënt, waarover met de familie „slecht gecommuniceerd” is. Dat meldde het ziekenhuis maandag. De excuses zijn zowel aan de patiënt zelf als aan de familie gemaakt!

  Like

 38. JA zegt:

  Ongelofelijk. En als we danken dat het ” maar een voorval is” hebben we het mis.
  Ja, wat je zaait wordt geoogst! Mensen, het lijkt wel of ik hier naar de film “SICKO” zit te kijken. Niet te geloven! Wat is het volgende?
  Denken we nu echt dat regeringen , onze regeringen hierin geen enkele verantwoordelijkheid dragen? Er wordt systeemmatich afbreuk gedaan aan heel veel in dit land, En Den Haag, de zogeheten “leiders” halen schouders op. Zien het niet of doen alsof ze het niet zien. Ja, het gaat geweldig Rutte!! De economie trekt aan! Toch?

  Like

  • Tistochwat zegt:

   U zegt: “De economie trekt aan! Toch?”
   Sterker nog: de heren van ‘het beste kabinet aller tijden’ beweerden onlangs zelfs dat ‘we groeien als een gek’!

   Nou, je zou het haast geloven want volgens de rode nieuwslezers is er door Sinterklaas meer gekocht dan vorig jaar.
   En dat is natuurliijk erg fijn voor Rutje omdat hij hierdoor ziet dat we nog geld genoeg hebben en hij de belastingdruk volgend jaar dus weer flink kan verhogen!

   Wij hebben geen cent in het 5 decemberfeest gestoken.
   Niet omdat we iets tegen deze Hollandse traditie met ZWARTE PIET hebben, maar omdat we ons geld nodig hebben voor onze vaste lasten…

   Like

   • Republikein zegt:

    http://www.republiekallochtonie.nl/grootste-toename-armoede-in-niet-westerse-huishoudens
    Ik heb een keer de begrotingswijzer naar eigen dunken ingevuld met alle toeters en bellen.
    De leuke linkse dingen heb ik laten vallen of zeker teruggebracht tot aanvaardbare proportie, en kwam zo uit naar een in mijn ogen redelijke huishouding waar veel mensen zich in konden vinden.
    Cijfers liegen niet en het papier is geduldig.
    Elke register accountant zou zijn fiat hier aan gegeven hebben, geen dromerij of hallucinatie.
    Binnen 3 jaar zou de Nederlandse Staat uit de schulden zijn en 2 jaar later waren wij het rijkste land ter wereld.Waar een wil is, is een weg.Ik wil wel, maar de roden en aanverwanten laten dit niet doorgaan, voor het belang waar wij tegen zijn, en dat het de langste tijd maar gehad heeft. Weg met die landverraders.

    Like

   • Republikein zegt:

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s