Asscher: Nederlanders moeten inbinden

Screenshot_20

(Door: Joost Niemöller)

Heb je eigenlijk altijd en automatisch recht op gekwetst te zijn, denk ik op deze zondagochtend. Nu ja, het recht op je eigen gekwetstheid heb je natuurlijk altijd. Maar hebben sommige mensen meer recht op gekwetstheid dan anderen? Daar lijkt het wel op. De afgelopen maand hebben we een parade gezien van de gekwetstheid van de zwarte medemens. Ik zag alleen nergens een gekwetst Nederlands gezinnetje dat zijn Sinterklaasfeest kapot getrapt zag toen een zwarte gekwetste mijnheer op de Nederlandse tv, op een tijdstip dat alle kinderen nog op waren, heel hard riep dat Sinterklaas niet bestaat. Ja, ik zag eventjes een Facebook actie voorbij komen. Even je gekwetstheid aanvinken in een hoekje van het internet, dat mag dan nog wel.

Op het internet merk ik sowieso dat er heel veel woede is in dit land over het afpakken van het Sinterklaasfeest, dat nu van een onschuldig kinderfeestje is veranderd in een grimmige parade van gekwetste zwarten die ons, de Nederlanders, op de televisie toebijten dat we racisten zijn.

Joost Niemöller

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

40 reacties op Asscher: Nederlanders moeten inbinden

 1. Cathja zegt:

  Ik denk dat de heer Asscher eens moet inbinden. Wie noemt mij een (aantal) land(en) binnen de EU waar ze zó’n hekel aan de eigen bevolking hebben als in Nederland? Waar ze zó ontzettend hun best doen om uitkeringstrekkers aan zich te binden en van van alles en nog wat te voorzien? Waar ze zich het vuur uit de sloffen lopen om alles wat christelijk is de nek om te draaien? Waar ze alles verwijderen waar de ‘tere’ moslimziel door gekwetst zou kunnen zijn?

  En waar het eigen volk financieel wordt uitgekleed, om aan al de eisen en wensen van de gelukszoekers te voldoen?

  Ik denk dat Nederland koploper is met het vertroetelen van vreemdelingen! Het kan onze overheid niet gek genoeg zijn wat het aantal belastingen betreft, als het maar geld oplevert. Daar hebben ze de burgers dan wel weer dringend voor nodig!

  Maar als de Nederlander opkomt voor zijn kinderfeestje, inclusief zwarte Piet, dan zijn het opeens niet meer die lieve belastingbetalers, waar de overheid alles aan te danken heeft, maar zijn het racisten geworden. En racisten moeten inbinden. Volgens Asscher.

  Tijd dat Nederland de boel eens een poosje plat gooit.

  Dan leren ze ons ook eens van een andere kant kennen.

  Like

 2. Ja je kan net doen of je gek bent,en volgens de alochtonen zijn we dat ook , want die keren dat ik met hun sprak ,zeiden ze ,als dit in ons land gebeurde wat hier gebeurd door de buitenlanders ,waren jullie allang weer terug in je eigen land ,dood of levend, met een beetje geluk.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Tja, onze, overigens zeer gewaardeerde en op vele punten uiterst deskundige mede-reageerder, Marc Bouwman, had nog niet zo lang geleden veel vertrouwen in Asscher, met name in zijn aanpak van het moskee-internaten vraagstuk. Hij had oprecht de indruk, dat Asscher de ernst van de situatie inzag en er het zijne aan zou doen.
  Het is natuurlijk zijn visie, die ik niet zal betwisten, maar persoonlijk ben ik bepaald niet onder de indruk van het beleid van Asscher, tot nu toe; niet daarmee en nergens mee om eerlijk te zijn.
  Hij maakt op mij de indruk van een (potentiële) zwemmer, die zich keer op keer voorneemt, om onvervaard in het water te duiken, maar telkens op het laatste moment koudwatervrees krijgt of zoiets.
  Met dit nou ook weer: Op het laatst lijkt hij zich om te keren om de autochtonen een veeg uit de pan te geven, in plaats van de allochtonen, zoals hij -misschien- half van plan was. Althans, die indruk maakt het.
  Ik weet het nog steeds niet met die Asscher: Ergens lijkt hij te willen, maar als puntje bij paaltje komt kopschuw te zijn om op te komen voor de Nederlanders en de Nederlandse normen en waarden. Daar kom je dus ook al niet ver mee.

  Like

  • leefbarbaar zegt:

   Ho, ho, Asscher heeft alleen bereikt dat haatinternaten nu legaal zijn. Het hoe en waarom van de internaten is onaangeroerd gelaten, vanwege de verkiezingen volgend jaar. En Niemoller runt al jaren een anti-PVV site. Policor net doen alsof je kritiek hebt op de regering en braaf meehuilen met de wolven in het Haagse bos.

   Like

 4. Sjaak zegt:

  Nederlanders moeten helemaal niets !
  En zeker niet over zo een kinderfeest debateren
  waar tot dit jaar een paar over het paard
  getilde subsidivreters iets deden waar ze beter
  hun vingers van hadden gelaten !
  Het is wie met de Islam ! Die laten we ons ook
  niet door de strot duwen !
  Nederlanders moeten Landverkwanselaars en
  overbetaalde Belastingvreters zoals jij er
  een bent eruit sodemie…. !

  Like

 5. Harry zegt:

  Ome Joost heeft weer helemaal gelijk .
  Wij voelen ons precies als een werker in een tehuis voor geestelijk gehandicapten , je zit midden tussen een stel onherstelbare gekken en je weet dat er weinig hoop op enige verbetering is .
  Alleen zitten onze gekken allemaal bij een of andere overheidsinstelling .
  En ons probleem is dat we er helemaal nog niks aan kunnen doen ook , althans niet op vreedzame wijze .

  Is er nog een beter bewijs van onze verdraagzaamheid ?

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Ach Asscher, lid van de Partij van de Arabieren, lid van de Partij van de Allahtonen, lid van de Partij van de Afbraak, wat moet ik nog meer zeggen! Deze PvdA is verworden tot de NSB van deze tijd. Zelden een hypocrieter zooitje bij elkaar gezien!

  Like

  • Leo zegt:

   p.v.d.a verworden tot N.S.B. ?? Via de N.S.D.A.P uit voortgekomen en het N.S.B . gedachtengoed voortgezet ! (achter het schaamlapje wat ze sociaal democratie durven noemen)
   Drees draait zich niet alleen om in zijn graf, nog effe en hij komt er uit.!

   Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Iedere idioot die bv. vindt dat zijn “geloof” is gekwetst, beledigd of gelasterd, zich in dier voege zelf beledigd, gelasterd of gekwetst denkt te voelen omdat er commentaar op zijn verzonnen god en dito instructieboekje werd geleverd, moet maar snel een praatgroep uit de grond stampen om met “lotgenoten” van gedachten te wisselen, om zodoende mentaal in het reine te komen. Echter, naar de rechter stappen is een domme zet. Die heeft wel wat anders te doen, die kan echt niet vonnissen over gevoelens. Kijk maar:
  http://www.de-stek.info/hvv/index3ba43ba4.html?pagina=11545

  Like

 8. Rick zegt:

  Aangezien in het gelinkte artikel toch weer naar de “ZP” discussie verwezen word: Ware het niet mooi geweest indien de ware NL-ers het gehele Sint Nicolaas feest geboycot zouden hebben!??
  Was mooi het laatste zetje voor de kwakkelende economie geweest. Middenstand nog verder naar de kloten en verder oplopende werkloosheid bij dalende overheidsinkomsten….Misschien dan, maar alleen dan zouden de oogjes in het Haagse open gaan. volgend jaar dan maar organiseren?? Zou toch zonde zijn om louter de allochtonen ons land te laten slopen!? Kunnen we beter zelf meedoen 😉

  Like

 9. bigljohn zegt:

  Diegene die werkelijk gekwetst word door die smerige import volkeren zijn wijzelf. Wij zijn verworden tot de witte nikker die op allerlei manieren door die import gediscrimineerd en dwarsgezeten word. Daarin meegeholpen door talloze landverraders, aangemoedigd door hun linkse Fuhrers in De Haag en Brussel. Het roer moet duidelijk om, en wel zeer snel !

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Mooi gesproken John. Hier kan ik me helemaal in vinden.
   Laten we vooral de namen niet vergeten van de huidige landverraders.
   De namen van de eerdere landverraders in 1945 zijn we ook nooit vergeten. en ook niet wat er met hen gebeurde.

   Like

  • Leo zegt:

   Biglejohn, mee eens !!!!
   Roergangers, verzamelen a.u.b.!!! De trossen los en van wal steken.
   Echte Redders varen altijd uit, OOK bij windkracht 10.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLjohn: 21.50. uur. Je zegt John: “Wij zijn verworden tot de witte nikker, die op allerlei manieren, door die import gediscrimineerd en dwarsgezeten worden”. Precies, dat zei mijn overleden vader ook al, en wel in het begin van de jaren ’90 van de vorige eeuw. En het ergste is nog, dat teveel NEDERLANDERS het over zich heen laten komen. Werden ze maar eens wakker, WIJ op dit blog zijn het al!

   Like

 10. Tiny zegt:

  Ik moet helemaal niks, al helemaal niet inbinden/ En dat doe ik dan ook niet. Wie zijn zij die mij, ons dat willen verbieden. Het enige wat ik ooit zal moeten is sterven zoals ieder ander ook. Niet meer en niet minder. Die gekleurde bruine, zwarte brulapen kunnen de pot op. Zolang ze noch van ons aan het vreten gehouden worden, medisch verzorgd op onze kosten en wonen op onze koste, zijn zij degenen die eens heel snel hun grote smoelwerk moeten houden en moeten inbinden. Zint ze dat niet, de grenzen staan wagenwijd open, niets en niemand hindert ze eraan direct te vertrekken naar de soortgenoten. Maar daar komen ze van een kouwe kermis thuis, en dat weten ze donders goed. Die Asscher zou me dat eens in mijn gezicht moeten zeggen. Volksverrader dat ie is.

  Like

 11. Avidia zegt:

  Sinterklaas zal nooit verdwijnen, nog een paar jaar negatieve reacties van de binnenkomers dan is het gebeurt, dan staan wij allemaal tegelijk op, er is een spreekwoord daarover, iets van een kan of een fles te water, kan er niet zo gauw opkomen :-}

  Like

 12. luckybee zegt:

  Kijk toch maar even of Lodewijk Asscher in Poena was geweest?Dan heeft hij ook God verraden.

  Like

 13. Jan zegt:

  Hoor ik de naam Asscher vallen denk ik aan nul (heel zwak uitgedrukt) Job Cohen, beide ruggengraat van een regenworm, verraders van Nederland en voetveeg van moslims, maar te stupide om dit in te zien. Beide lid van een sekte die de anti-moraal hoog in het vaandel heeft, in paniek raakt als iemand hen hierop wijst en dan niets anders kan uitbraken dat de ‘moralist’ een racist is, ja zelfs immoreel omdat hij een ‘kansarme’ de kans ontneemt zich te ontplooien.
  Socialisme is het eindstadium van anti-moraal. Geen schaamte, geen persoonlijke verantwoordelijkheid. “Jammer”, zegt Asscher als het uiteindelijk fout loopt, “maar ik heb er wel iets mee geleerd.” Niet, want men gaat onverdroten verder. Want wat volgt is slechts een variant op “wat werkt voor ons, wij van de PvdA, het beste.”

  Socialisme dient met wortel en tak uitgeroeid te worden en niet alleen ideologisch.

  Like

 14. Jan zegt:

  “Had u, minister Asscher, ook nog een talkshow in gedachten waar de Nederlanders normaal kunnen praten over de gevoelens die zij hebben?”

  Jawel, onder de bezielende leiding van Ghislaine Plag.

  Like

 15. G.Deckzeijl zegt:

  Zie de link van 1-12, 21:27
  Simpel: wat niet bestaat kan niet gekwetst, beledigd of gelasterd worden.
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4500/Politiek/article/detail/3554680/2013/12/02/Heikel-wetsartikel-over-godslastering-wordt-uitgegumd.dhtml

  Like

 16. Ronald Soeverein Mens zegt:

  Asscher was dat niet een wethouder in Amsterdam tijdens het dictatorschap van Cohen. Een wethouder die NIET op de verkiezingslijsten stond tijdens de laatste verkiezingen maar net als zijn voorbeeld Cohen ineens opstapte uit Amsterdam en dan opduikt in Den Haag en vice(vieze) minister wordt onder Rutte terwijl hij niet gekozen is door ons het volk tijdens de verkiezingen. En iedereen hield en houdt zijn mond hierover hoe is dit mogelijk!!!
  Baantjesjagers zijn dit om over de rug van de bevolking hogerop te komen en van een riant en luxe leven te genieten en de bevolking via hun regeltjes verder uit te knijpen. Ze lachen zich rot daar in Den Haag om ons want bij elke nieuwe bezuiniging verwachten ze dat wij in opstand komen en er gebeurt helemaal niks. Dus blijven ze lekker doorgaan en lachen om het stomme klootjesvolk dat wij in hun ogen ook zijn. 150 ,mensen, in de 2e kamer die de regering vormen en de dienst uitmaken over 17 miljoen Nederlanders! Niet te geloven dat wij alles van dit gajes pikken!!

  Like

  • Leo zegt:

   ehh……, rectificatie ; 17 miljoen Nederlanders ?? 11 miljoen Nederlanders.!!
   Van die andere 6 miljoen heeft het wiegje NIET in de noord-oostpolder gestaan

   Like

   • Ronald Soeverein Mens zegt:

    Beste Leo je mist het doel, het is feitelijk volledig on-interessant of er nu 17, 11, 20,of 10 miljoen Nederlanders zijn. Het gaat erom dat wij met zijn allen dit laten gebeuren en dat ze dit donders goed weten in Den Haag en schijt hebben aan ons het domme,domme klootjesvolk!! Kijk naar Frankrijk waar in Bretagne 10 duizenden mensen de straten opgaan om te protesteren tegen belastingverhoging, btw verhoging extra milieu-heffing, waar 45oo Franse Truckers op 47 punten in hetland de boel lam leggen en in Parijs 100.000 mensen de straten opgaan. Overigens bijna niets van vernomen in het Nederlandse media-circuit. Maar de mensen doen tenminste iets terwijl hier bij ons iedereen op zijn reet blijft zitten als die maar naar voetbal en stomme tv spelletjes kan kijken. Eigenlijk verdienen wij ook niet beter we moesten nog verder uitgeknepen worden nog meer voedselbanken en werkelozen erbij en alsjeblieft nog meer asielzoekers en straks Bulgaren en Roemenen.

    Like

 17. Martha N zegt:

  Een HEEL goed en waar artikel..!

  Like

 18. Trucker zegt:

  Inbinden jongens en meisjes, niet zo hardvochtig zijn tegen die arme kansarme sociaal achteruitgestelde cultuurverrijkers.
  Dit komt van Geen Stijl daar kijk ik ook regelmatig op en dit soort zou…gewoon door hun kop moeten geknald worden geen herrie rond en case solved met de zekerheid dat die rechter dit gespuis geen tweede kans mer geeft.
  Tussen haakjes die rechter(s) opsluiten in een mental institute tot pensioen leeftijd en dan evacueren naar een sanatorium met minimale voorzieningen zodat we zeker zijn dat ze geen minuut nog in the real world kunnen vertoeven om hun functie van volksverrader uit te oefenen.

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/12/welja_fopstrafjes_voor_haagse.html

  Like

 19. Anneke zegt:

  “Asscher….kick my ash” !!! ! !!! Al decennia-lang MOETEN wij NEDERLANDERS INBINDEN. Een prachtig fris ruikend MULTICOLOR-boeket is het niet geworden…Dankzij het politieke WANBELEID. Jullie politici terroriseren de wereld en haar inwoners….in de ene regio wat erger, dan in de andere regio, jullie satanische doel is gelijk. Demonische gekken; dat zijn jullie allemaal!!! Volledig in fulltime dienst van de duvelse Lucifer en wat zijn jullie in ’t ijzeren gevoelloze hart eigenlijk doodsbang voor de onontkoombare gevolgen. Helemaal gevoelloos zijn jullie vuurspuwers niet, als het ’t eigen hachie betreft.

  Like

 20. Aegolius cs zegt:

  Hoewel ik redelijk pacifistisch in elkaar steek, denk ik maar: doorgaan mensen met wat u zo kwalijk wordt genomen. Ook Tom Tom weet de weg naar de ivoren toren te vinden. Burgerwoede als in de jaren 60 dat Europese landen, ook bestuurlijk deed veranderen……. In EU genootschap!

  Like

 21. koddebeier zegt:

  En dat noemt zich ‘volksvertegenwoordiger’ ???
  Zijn salaris komt van ‘onze’ belasting euro’s.

  Like

 22. Republikein zegt:

  Het voetvolk is monddood gemaakt door de elite!

  Like

 23. ROOIE IDIOTEN , EN ROOIE INFILTRANTEN op allerlei sleutelposities , we moeten eerst eens even schoon schip maken , ons zelf van die ” paar ROOIEN” bevrijden , normale mensen op goede posities zetten .

  En terugdraaien wat die ROOIEN al die jaren naar HUN hand hebben gezet om aanhang te winnen .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s