De stad Bochum verbiedt adventskaarsen

Screenshot_14

(Door: Kybeline)

Een prachtige adventskrans voor het raadhuis in het Noord-Beierse Memmelsdorf. De ambtenaren van de stad Bochum hebben niet zoveel geluk. Het werd hen verboden om de adventstijd met kaarslicht te vieren:

Brandende kaarsen hebben niets te zoeken in kantoren van de overheid van Bochum. De stad Bochum heeft haar medewerkers er nu in een circulaire aan herinnerd dat het branden van kaarsen “in alle openbare gebouwen” verboden is. “Kaarslicht in de kersttijd is mooi en sfeervol. Het daarmee gepaard gaande brandgevaar wordt echter vaak onderschat”, staat er in de circulaire van de “centrale dienst” van de stad.

Komisch, dat de stad Bochum andere religieuze feesten niet ook d.m.v. een circulaire verbiedt, bijvoorbeeld het ramadan hongeren, dat volgens criminaliteitsstatistieken tot verhoogde agressie leidt. En dan had de stad ook het ontsteken van de Chanoeka-kaarsen moeten verbieden, “in naam van de joods-christelijke traditie.” De stad wil echter beetje bij beetje christelijke tradities uitroeien, en daarom gaat men er zelfs helemaal niet op in of elektrische kaarsen wel toegestaan zouden zijn. Een door God verlaten stad!

Bron:
http://www.kybeline.com/2013/12/01/stadt-bochum-verbietet-adventskerzen/
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Appeasement, Christendom, christenhaat, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Hypocrisie, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

17 reacties op De stad Bochum verbiedt adventskaarsen

 1. bobzelf zegt:

  nou dan ram je die kaarsen toch in hun reet !!!
  brandgevaar ook gelijk geweken !!
  sorry ik liet me effe gaan !!! whahahaha

  Like

  • HUUBSAN zegt:

   DAN WEL ZO DIEP MOGELIJK …HET LIEFST BRANDEND

   Like

   • Cathja zegt:

    Maar wie zijn gat verbrandt moet op de blaren zitten…!

    De echte reden wordt weer eens verzwegen of verdraaid! Duitsland begint me steeds meer tegen te vallen! Nog maar enkele jaren misschien, en dan is overal de kerstversiering verboden. Islamieten ergeren zich er aan.
    Ik hoop dat wanneer het hier ook zover komt, we hun suikerfeest ook flink gaan tegenwerken. Met gelijke munt terug betalen heet dat.

    Like

 2. Bruins zegt:

  dacht er net zo over stelletje gekkies

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  En dan vinden wij islamisering in Nederland al te ver gaan.
  Die duitsers zijn ook niet meer te redden.

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Mag niet van Moslim, hoe dikwijls moet ik dat nog horen. Hoe lang gaat dat nog duren, dat gekruip van Westerlingen voor Moslim barbaren ! Geen een vogel bevuilt zijn eigen nest, en elk beest verdedigt zijn eigen territorium. Maar het Westen haalt het paard van troye binnen, gevuld met Moslim barbaren, en is er naderhand nog zeer content mee ook. En dan dat beruchte wegkijken, gelijk als minister Colin voor de radio ons volk toesprak naar aanleiding van de ontwikkelingen in het vooroorlogse Duitsland; Er is niets aan de hand mensen, gaat u maar rustig slapen. Het gaat weer dezelfde kant op. We moeten eerst onze les voor de tweede keer leren, vooralleer een zwaar bevochten bevrijding er weer aankomt. Ten koste van misschien wel honderden miljoenen doden. Een ezel stoot zich geen tweemaal aan dezelfde steen. Maar de mens, die is hier een stomme ezel !

  Like

 5. Tiny zegt:

  ~Er zijn mooie kaarsen te koop en die werken op een batterijtje 😉 Ik heb en hele leuke set voor m’n verjaardag gekregen. Wie niet groot is moet gewoon slim zijn. 😉

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  En maar bukken en moslimkontlikken. De RODEN en hun vuile gore laffe VRINDJES van de LINKSE KERK! Alles wordt ons ontnomen, alleen om de HAATBAARDEN terwille te zijn! KOTS!

  Like

 7. luckybee zegt:

  Waarschijnlijk wegens brand gevaar?

  Like

 8. Jean zegt:

  Wanneer wordt die rotzooi van die zandbak verboden?

  Like

 9. Trucker zegt:

  Ik begrijp het probleem niet, een ambtenaar is vastbenoemd zal in Duistland niet veel anders zijn, dus zeg je ik laat die kaars branden want ze heeft vroeger altijd gebrand.
  Ze kunnen niet ontslagen worden wel dat ze kloten aan hun lijf hebben en die kaars laten branden desnoods in een emmer.
  Het probleem is dat er geen groepsgevoel is bij die lieden, anders zouden ze zeggen; geen kaarsen wij staken punt aan de lijn.
  Kom niet af met dat dit te vergezocht is ze hebben ALTIJD hun kaars laten staan en nu ineens mag het niet meer, zou wel eens willen weten op welk niveau die beslissing genomen is, die fucking ambtenaren (ik heb er mijn hele loopbaan mee te maken gehad ken dus de mentaliteit) gebruiken allemaal de paraplu om zich onder te verschuilen.
  Kaars om mijn bureau of ik mag thuis zitten als sanctie, so what’s the big deal.

  Like

 10. Trucker zegt:

  Oke niet helemaal on topic maar toch in de fucking islam context dus lachen (zeker met de “911 call”)

  http://www.barenakedislam.com/2013/11/30/oh-noes-bacon-attack-on-muslim-man-was-racially-motivated/

  Like

 11. Joannes den Hollander zegt:

  Onderschat de Duitsers niet. Vanwege hun naam uit een duister verleden willen ze absoluut niet als eerste beginnen om het krapuul Duitsland uit te trappen. Dit heb ik van diverse Duitsers mogen vernemen.

  Like

  • bobzelf zegt:

   oP WIE DACHTEN ZE DAN TE WACHTEN ???

   Attila de Hun ???

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Oké, duidelijk……
   Dan wordt het langzamerhand eens tijd dat WIJ ermee beginnen!
   En als je dan vanuit andere landen geluiden hoort dat ze ‘verbijsterd’ zijn en dat ‘juist niet van de Nederlanders hadden verwacht,’ nou, gewoon een goede levensles: Verwacht nooit van de ene groep meer dan van de andere; we zijn allemaal maar mensen en eens is de maat vol!
   Hebben al die anderen meteen wat om bij stil te staan. En…..goed vorbeeld doet goed volgen!

   Like

 12. Martha N zegt:

  Het begin van het einde van Kerstmistijd.
  Dit alles komt vanwege het NIET DUIDELIJK PROTESTEREN van de bevolking, ze zijn gewoon te schijterig, te lui of bang voor hun baantjes.
  De toekomst ligt in handen van de originele bevolking, door luiheid en laksheid en stompzinnig ja en amen knikken, hebben zij deze toestand zelf in de hand gewerkt. Nu is het jammeren.
  Tolerantie, tolerantie, tolerantie… zo graaf je je eigen graf.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s