Het huwelijk van het kind Mariam met de “heldhaftige” islamitische Allah-strijders

Screenshot_35

(Door: Kybeline)

Het christelijke kind Mariam werd net 15 jaar oud. Toen kwamen die “Allah-strijders”, met wie onze goddeloze evangelische predikanten zo graag tot “dezelfde God” bidden, tot de god van de verkrachters, Allah. Ze sleepten Mariam mee en dwongen haar herhaaldelijk tot islamitische “huwelijken” met vervloekte moslimmannen.

Dit is Mariam uit Syrië. Ze werd door de “rebellen” van Jabhat-Al-Nusra gevangen genomen. Ze moest met 15 verschillende mannen “trouwen”. Door alle 15 werd ze verkracht en verstoten. Dit doorstond ze niet. Vermoedelijk hebben de “rebellen” haar daarna vermoord.

Sabatina e.V., Agenzia

Intussen buitelen de Duitse perverse evangelische geestelijken over elkaar heen om met zulke islamitische misdadigers “gezamenlijk te bidden”. Het is zelfs mogelijk dat ze tijdens zo´n gezamenlijk gebed met de cultuur van de verkrachters  seksueel opgewonden raken en zich daarbij tegelijkertijd als “de betere mensen” voelen. Het is namelijk de bekoring van een god (Allah), in wiens naam men zulke misdaden mag plegen.

Bron:
http://www.kybeline.com/2013/12/02/die-ehe-des-kindes-mariam-mit-den-heldenhaften-muslimischen-gotteskriegern/#more-50782
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Appeasement, Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, koran, Krankzinnigheid, Mensenrechten, Moslims, nieuw fascisme, Religie, Rotzakken. Bookmark de permalink .

17 reacties op Het huwelijk van het kind Mariam met de “heldhaftige” islamitische Allah-strijders

 1. luckybee zegt:

  Schuld hier aan zijn de Nederlandse gereformeerde kerken, meent dat Jezus alles toe liet, en vergeeft.

  Like

 2. Charles Martel zegt:

  Was dat niet de godsdienst van het onreine varken?

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Deze zgn. “christen-predikanten”, zijn een GROF SCHANDAAL. Ik wens nooit van mijn leven met deze RODE KERK AANHANGERS iets te maken te hebben! Een grove schande, dat is het!

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Voor wie nog steeds de hoop koestert, dat het Christendom hèt antwoord is op de Islam en hèt middel om de Islam te bestrijden: Ik blijf er vooralsnog bij, dat er dan eerst nog wat aan het Christendom-zelf zal moeten veranderen.
  Pragmàtisch zal het moeten worden, met een open mind naar met name het Humanisme toe, anders zal het uiteindelijk niet de vereiste afwijzing kunnen opbrengen van het verschijnsel-Islam.
  We zien het hier keer op keer: De christelijke kerken blijven maar proberen tot een dialoog te komen met de islamieten, omdat die volgens hen “uiteindelijk toch dezelfde God aanbidden.” Omdat die ‘uiteindelijk niet weggezet mogen worden.” Daarom blijven ze stelselmatig wegkijken als in moslimgebieden hun eigen geloofsgenoten worden afgeslacht en verkracht, zoals dít meisje. Daarom hebben ze nergens een weerwoord op.
  Tot op zekere hoogte hebben ze onwillekeurig misschien nog wel bewóndering voor de Islam , omdat zij zo bevlogen lijkt: Moslims bidden veel en beroepen zich op de Koran; dat vinden vele christenen misschien nog wel móói ook…..
  En de oorzaak daarvan, ik zal het even hard zeggen, is dat zij onwillekeurig NIET genoeg waardering opbrengen voor het humanisme.
  Daardoor, ik zal ook hier man en paard noemen, weten zij uiteindelijk niet hoe zij tegenover verkrachte vrouwen/meisjes moeten staan: Vreselijk, verkrachting, maar anderzijds…..Wat moet een ‘echte’ christen precies aan met een vrouw, die geen MAAGD meer is? Nee, het was haar schuld dan wel niet, maar tóch……
  Vierkant achter haar staan? Haar helemaal niets verwijten? Dàt blijkt dan weer wat te veel gevraagd……
  Ook vele -niet alle- christenen zijn nu eenmaal niet geheel en al doordrongen van het begrip ‘(vrouwelijk) Zelfbeschikkingsrecht.
  De WARE christen is dat, naast zijn geloof in God, wèl. Maar dan is hij ook een PRAGMATISCHE christen, met oog voor de praktijk!
  En dat te zijn is minder christenen gegeven dan ze zelf misschien denken……

  Like

 5. felix zegt:

  Er zijn geen ergere christenen dan Evangelische christenen. En maar wegkijken, Bagatelliseren.
  (Onder het mom van “met de mantel der liefde bedekken”) De vervangingstheologie omarmen, De gemeenteleden beroven met behulp van de tiendenleer, Het (verder) financiëel kaalplukken van de gemeenteleden door het vragen van “liefdeoffers” Het vragen om “offervaardig” te zijn en hun geld te geven ( vooral op “speciale” diensten, zoals genezingsdiensten). Het plaatsen van schaamte en schuldgevoel op mensen als ze niet “recht” voor God leven. Het misbruiken van het “pastoraat” in preken om de mensen die fout zijn “op de korrel” te nemen. ( Allemaal uit eigen ervaring).

  Like

  • louis-portugal zegt:

   felix daar moet je af een toe eens een voorbeeldje van geven.
   ik ben RK en vrij opgevoed. Bij ons was het geloof geen halszaak ondanks dat ik bij de jezuieten (Canisius) in Nijmegen gezeten heb.
   Nu ben ik al jaren agnost.
   Ik kwam in het weekend weleens bij kennissen in de krimpenerwaard bij vrijzinnige protestanten.
   Ze vertelden wel, wijzend naar huizen verder, dat die daar niks mochten, zoals water warmen, buiten wandelen behalve van en naar de kerk en vooral geen kaartspelen, maar wel de hele dag achter de gordijnen zitten te roddelen over anderen.
   Een van de eerste uitspraken en kennismaking met protestanten was Verolme die vertelde dat zijn linkerhand niet hoefde te weten wat zijn rechterdeed.
   Met mijn RK opvoeding had ik lang moeite uit te vinden wat die lui daarmee bedoelden.
   Als ik nu zo´n uitspraak over die moordenaars van die Strutman in Rotterdam lees dat de chauffeur die in de auto zat gedurende de overval vrijgesproken werd omdat hij niet hoefde te weten wat zijn 2 vrienden van plan waren, en dus geen mededader was.
   Dat is nou zo´n voorbeeld van mijn linker……………………………………….enz.

   Like

  • Wachteres zegt:

   Felix, ik zou er, ook uit ervaring, een boek over kunnen schrijven.

   Ooit over Rob Allart en zijn zoon gehoord?..Wij hebben hem persoonlijk gekend voordat hij op een verschrikkelijke manier de mist in ging.

   En omdat wij niet gevoelig waren voor de schuld die op je werd gelegd en de eisen die aan je werden gesteld, werden we genegeerd en niet serieus genomen.

   Gelukkig ligt die periode achter ons.

   Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Deze wereld is ziek.
  Hoe zou deze wereld eruit zien zonder al die (religieuze) idioten?

  Like

  • Wachteres zegt:

   Gerrit, nogmaals, je vindt net zulke grote idioten en nog erger bij bv. het communisme/marxisme.

   Het christendom heeft ook bepaalde waarden en normen in onze maatschappij gebracht, waar bv de moslims geen besef van hebben.

   Dat niet iedereen zich aan die waarden en normen houdt, is een andere kwestie.

   Essentieel is dat mensen zelfstandig leren denken en van daaruit conclusies trekken.

   Een psychiater zei het eens: “De mensen willen niet zelfstandig denken, ze willen hoe dan ook onder een paraplu schuilen”.

   Like

 7. duinsnip zegt:

  Hierbij wil ik even laten weten dat het christelijk geloof niets gemeen heeft met de Islam. Om die reden heb ik in 1987 al mijn kinderen op een openbare school gedaan. De Islam is net als het Rooms-katholicisme een vervloekte afgoderij. Dat christenen er op een school mee samengaan is een Babylonische verbinding. Met name het CDA is een vervloekte afgodenpartij die de Naam van de Heer Jezus verloochenen. Dat geldt ook voor de CU en de SGP die een pro Islam en EU politiek voorstaan. Het is afschuwwekkend. Laat niemand u ooit wijsmaken dat het evangelie kan worden gemengd met dwaalleer en afgoderij. Het is een satanische leugen. Als de christelijke partijen werkelijk evangelisch zouden zijn dan had men dit ook in de kamer moeten uitdragen. Nu is de huichelarij ontzettend en worden bijbelgetrouwe christenen over een kam geveegd.
  Er is voldoende in de brieven van de apostelen over te lezen, maar dat moet een ieder maar zelf beslissen. Het christendom heeft zichzelf onmogelijk gemaakt door de waarheid te verbergen.
  Het is echt om je dood te schamen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @duinsnip: 11.33. uur. Deze kritische protestant, is het volledig met U eens duinsnip. Ook ik heb een grote afkeer van de INSTITUTIES der KERKEN, en de zgn. CHRISTELIJKE PARTIJEN, ze HUICHELEN allemaal. Ik ben er volledig klaar mee, en trek mij er geen bal meer van aan, – van de Instituties en de politiek! Men laat de MUZELMANNEN hun gang gaan en de CHRISTENEN worden massaal vermoord, en waar zijn nu het CDA, de CU en de SGP….

   Like

 8. Jean zegt:

  Voor dergelijke perverse praktijken is er alleen maar walging, dat we die walging nooit horen in Rome is evident, het zijn daar nl. dezelfde perverse smeerlappen.
  “religie en monarchie zijn de grootste vijanden van democratie”, ik blijf het herhalen tot het bij iedereen goed doordrongen is, ik moet echt walgen van die smeerlapperij.

  Like

 9. Derk zegt:

  Hoe zou de wereld er uitzien zonder “gelovigen” ? Daar kun je je waarschijnlijk geen voorstelling van maken. Zijn “ongelovigen” soms heilige boontjes? Maar wie weet, komt er een tijd dat de “gelovigen” er niet meer zijn. Dan wordt het wereldbeeld helder. Toch? Beter? Toch!!!

  Like

  • Lucky9 zegt:

   Het gaat hem niet om de tegenstelling tussen gelovigen en ongelovigen. Het gaat hem om de tegenstelling tussen “Wat” mensen geloven!

   Ik geloof wat ik geloof. Geen ontkomen aan! Maar, daar heeft niemand inspraak in!
   Als ik geloof dat maagden verkrachten en vrouwen tot moes slaan een eerbare zaak is, dan geloof ik dat. Als ik geloof dat het mijn goddelijk recht is om U een kogel door de hersenen te jagen of helemaal halal de keel over te snijden omdat U een ongelovige bent, dan geloof ik dat! Geloven staat dicht bij doen!

   Geloof me, geloof kan nooit de norm zijn. Gisteren niet, nu niet, nooit niet!
   Geloof is wat het is. Het is juist of het is onjuist. Het is waar of het is onwaar.

   Maar in alle gevallen is het minderwaardig en inferieur aan wat we kunnen waarnemen en dus -min of meer- redelijk kunnen vaststellen. Al de rest is pure speculatie en gissing.

   Geen weerspannige dominee, predikant, pastoor, imam of rabbijn die niet het onderspit delft in een objectieve confrontatie met ondergetekende, voor een onbevooroordeeld publiek althans.

   Al de rest is pure manipulatie en bedrog! Geloof is wat het is: geloof!
   Niet per definitie slecht, maar omgekeerd ook niet per definitie goed!
   Geloof kan nooit een moraal of ethiek vervangen.

   En juist dààr wordt U, alles behalve louter toevallig, bedrogen!

   Like

 10. oogenhand zegt:

  Als je sletjes mag dwingen tot buitenechtelijke seks, mag je maagden dwingen tot binnenechtelijke seks. Deze moslims hebben een zeer dom precedent gezet. Zolang moslims zeggen dat moslima’s een huwelijk mogen weigeren aan een willekeurige voorbijganger, hebben sletjes het recht zina te weigeren. Zolang sletjes niet recht hebben zina te weigeren, hebben moslima’s niet het recht een huwelijk te weigeren aan een niet-moslim. Wederkerigheid, dáár gaat het om!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s