Relativeren kan Israël zich niet veroorloven

Screenshot_26

(Door: Leon de Winter)

Ook na het voorlopige akkoord in Genève over het Iraanse atoomprogramma moeten we ons blijven afvragen waarom Iran Syrië in het zadel houdt, waarom het terroristische bewegingen steunt, waarom het zijn eigen volk terroriseert en Israël wil wegvagen.

Onder normale omstandigheden zou niets dit volk van tachtig miljoen mensen ervan weerhouden om net als andere Aziatische volken deel te nemen aan het grote avontuur van de vooruitgang. Maar de Iraniërs worden daar wel van weerhouden. Door de wurgende invloed van een corrupte religieuze elite.

Enkele weken geleden publiceerde persbureau Reuters een uitvoerig opgezet onderzoek naar de bezittingen van de absolute machthebber, de hoogste leider ayatollah Ali Khamenei. Hij leidt een conglomeraat van bedrijven die bij elkaar negentig miljard dollar waard zijn.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Relativeren kan Israël zich niet veroorloven

 1. Aegolius cs zegt:

  Het “werk” van mohammed op de aarde voortzetten laat zo zijn financiële sporen achter. Het is ook zware arbeid, nietwaar geachte Leon. In dit geval oude cijfers…….
  Henk Lomax 30 juni 2009 Oh, die vrome mullahs, zo rechtvaardig! Is dit wat ze bedoelen met het financieren van de sharia? Dit is waarschijnlijk hun idee van een “groene revolutie”. En toch niet vies van Westerse banken. Zwitserse bankrekeningen. Inderdaad, net zoals tijdens de Tweede Wereldoorlog; neutraal voor de nazi’s. Neutraal over de bloedige ruggen van miljoenen.

  Ali Khamenei – Sparkasse Bank (Frankfurt/Germany) Rekeningnummer 234075617: € 112.1 miljoen – Corner Bank (Geneve/CH) Rekeningnummer 217824: US$ 97 miljoen – Banque Cantonale (Lausanne/CH) Rekeningnummer 71713: US$ 73.2 miljoen;
  Ali Akbar Hashemi Rasfandjani – Union Bank Suisse (Geneve/CH) Rekeningnummer 223870390: SF 532.5 miljoen – Societe Generale (Zurich/CH) Rekeningnummer 30064183: € 477.2 miljoen – Sparkasse (Ciborg/Germany) Rekeningnummer 2957132: € 238.2 miljoen
  En meer bekende namen:
  http://forums.marokko.nl/archive/index.php/t-2693623.html

  Like

  • fleckie zegt:

   Dan wordt het de hoogste tijd dat de moslems verteld wordt, hoeveel hun mullahs, dank zij hun PREKEN,(waarbij ze meestal jonge mannen! Oproepen hun levens te offeren voor de GEESTESGESTELDHEID,maar zelf buiten schot blijven, anders waren ze niet zo oud geworden,nietwaar?) hun,(mullahs)kapitalen ,gestald hadden. (zou Merkel daarom zo pro MOSSCHEE zijn?)(maar om hersenspoeling ongedaan krijgen,op z.g.religieus gebied, zal een enorme klus zijn!!

   Like

 2. Th.M. van Baarle zegt:

  Als Israël op Iran een aantal atoombommen gooit, hetgeen in de planning is, dan kunnen die moellahs en ayatollahs hun vermogen niet meer opeisen. Aan wie valt dat dan toe?

  Like

 3. Martien Pennings zegt:

  Dit is een fantástisch stuk!
  Ongelóóflijk raak!

  Like

 4. Henk der Niederländer zegt:

  Ik heb me nooit zo geintresseerd gevoeld In Leo de Winter, maar na het lezen van dit artikel zal Ik toch eens wat meer van hem moeten lezen.
  Geweldige analise en ontleding van het sji’isme en toch in een paar woorden samnegevat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s