Somaliër verkrachtte Zweedse vrouw dood

Screenshot_50

In Zweden heeft eind september een ongelooflijk wrede misdaad plaatsgevonden. Een Somaliër had een Zweedse vrouw in de parkeergarage van het Sheraton-hotel in Stockholm zó bruut verkracht, dat zij tijdens de misdaad overleed. Zelfs toen de vrouw al dood was, liet de man zijn slachtoffer niet met rust en verkrachtte hij haar anaal.

De man had een weerloos slachtoffer uitgekozen. De vrouw stond blijkbaar onder invloed van alcohol en drugs. Eind augustus verkrachtte dezelfde dader al een vrouw die dronken was. De Somaliër, die sinds 2007 in Zweden woont, heeft al een lang strafblad. Tot nu toe hoefde hij daarvoor nauwelijks verantwoording af te leggen aan de autoriteiten.

De dader mag blijven

De verantwoordelijke officier van justitie, Daniel Johnson, wijst de uitzetting van de dader nadat hij zijn straf heeft uitgezeten van de hand. Als motivering gaf hij aan dat de Somaliër ook in zijn geboorteland weer crimineel zou kunnen worden en daarmee zou het probleem op een ander land worden afgeschoven. Ook zal er geen aanklacht wegens moord komen. Er zou niet duidelijk bewezen kunnen worden dat de verkrachting de doodsoorzaak was.

De man gaf de verkrachting toe, nadat hij daarvoor van seks met instemming had gesproken. Hij hoeft zich nu dus alleen maar voor verkrachting en lijkenschennis voor de rechtbank te verantwoorden.

In Zweden komt het sinds de islamitische massa-immigratie, vooral uit Somalië, steeds opnieuw tot extreme verkrachtingen. Zo werd bijvoorbeeld de zaak Elin Krantz en of de massaverkrachting op Jenny Lemon tot ver buiten de grenzen van Zweden bekend.

Screenshot_49

Bronnen:
http://www.barenakedislam.com/2013/11/28/sweden-police-arrest-somali-muslim-man-found-anally-raping-a-dying-woman-claiming-it-was-consensual/

http://www.pi-news.net/2013/12/somali-vergewaltigt-schwedin-zu-tode/

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Barbarisme, Dhimmitude, Eurabië, Islam, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Zweden. Bookmark de permalink .

19 reacties op Somaliër verkrachtte Zweedse vrouw dood

 1. Tom Hendrix zegt:

  Het RODE ZWEDEN gaat als eerste voor de bijl. Ongelooflijk, dat de “rode horden”, zo een grote verradersbende zijn, zij zijn de 5e colonne van de ISLAM! SOCIALISME en ISLAM een levensgevaarlijk VERGIF!

  Like

 2. Marc Bouwman zegt:

  “De verantwoordelijke officier van justitie, Daniel Johnson, wijst de uitzetting van de dader nadat hij zijn straf heeft uitgezeten van de hand. Als motivering gaf hij aan dat de Somaliër ook in zijn geboorteland weer crimineel zou kunnen worden en daarmee zou het probleem op een ander land worden afgeschoven”.

  Twee dingen kloppen dus niet in de argumentatie van die Johnson.
  1. de misdadiger was al crimineel toen hij naar Zweden kwam. Het is dus onjuist te stellen dat Zweden Somalië zou opzadelen met een probleem dat niet de hunne zou zijn.
  2. Uitzetting van de dader na uitzitten van de straf wordt afgewezen. Maar… als het goed is komt hij nooit meer vrij. Komt hij toch vrij, dan is er er iets ernstig mis met het Zweedse strafrecht!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Er is daar wel meer mis dan met het strafrecht, Mijnheer Bouwman!
   Je vraagt je af, waar die Zweden hun zelfbewustzijn gelaten hebben!

   Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  “…….En daarmee ZOU HET PROBLEEM OP EEN ANDER LAND WORDEN AFGESCHOVEN?!” Dat is helemààl een Gotspe! Het ís zijn geboorteland toch zeker!
  Verplicht die watjesstaat Zweden zichzelf nu ook al om de hele criminaliteit van de landen van herkomst op haar nek te nemen, louter omdat het ‘arme’ landen heten te zijn ‘waar die ‘arme’ mensen vandaan komen, die eindeloos opgenomen en geholpen moeten worden, zodat ze, eenmaal in Zweden geïnstalleerd, eindeloos kunnen moorden en verkrachten?!
  En de autochtone bevolking? Betekent die dan helemaal niets meer? Moeten die er werkelijk onder àlle omstandigheden mee opgescheept blijven?!
  Wat een ONGELOFELIJK staaltje van zelfhaat, zelfverachting of allebei!
  Wat ik me afvraag: Kunnen die idioten het woord assertiviteit -in het Zweeds dan- überhaupt spèllen?

  Like

 4. realist zegt:

  de grootste schuldige zijn de politici die meer begaan zijn met criminelen hun mensenrechten dan die van de slachtoffers,links fascisme en sadisme!

  Like

 5. Scarlatti Bombatti zegt:

  Het is ‘gewoon’ overal t zelfde, iemand vroeg zich af of ‘ze, zo bang waren dat hun tribe zou uitsterven, eerlijk gezegd wààr slààt dat op?
  Het heeft daar niets mee te maken dat wéten toch onderhand iedereen wel?
  Het gaat die sharia volgers er ‘gewoon’ om de hele wereld te islamiseren en iedereen uit te moorden! Het heeft NIX met tribes uitsterven te maken!

  Al dat ‘nagebroed’ overigens heeft slechts maar een doel en dat is ertoe dienen dat zij qua meerderheid ‘straks’ gemakkelijk de dienst uit kunnen maken!

  Wàt hèbben we aan die prietpraatjes er om heen vraag ik me eerlijk gezegd af!

  Wij moeten naar Den Haag ipv hier ‘zitten te keuvelen’ erover!
  Ik zet àl die artikelen neer in de HOOP dat EINDELIJK het doordringt!

  En waarom ‘Zweden’ dat toelaat of met ‘hen wegloopt’ ??

  Om PRECIES dezelfde reden als waarom ooit den uyl, die goorlap, samen met die kalaudte belg thijs declerq, hun handtekeningen hebben gezet in 1975 in ruil voor olie de islamisering geen strobreed in de weg te leggen!

  Sorry hoor maar t maakt me gewoon GIFTIG iedere x al die zinnen te lezen en dan ‘gaan we weer over tot de orde van de dàg’ alsof er goddorie nog tijd te verliezen valt!

  Wàt WETEN wij NU nog niet om niet ONMIDDELLIJK over te gaan tot hàndelen gezien de staat van oorlog waarin wij ZIJN!

  HET VOLK MOET ZELF de touwtjes in handen nemen als de ‘GEKOZEN’ regering hen in staat v oorlog / gevaar brengt!

  Al dat geschrijf zonder echte concrete plannen wáár dienen ze voor?
  Ze leiden iig nèrgens toe, ik wéét dat ik nu geïrriteerd ben maar ik ben bang dat ik gelijk heb,
  er wordt gewoonweg NIX concreets gedaan dan wat ‘ge-oh’ op allerei sites,
  ik word er eerlijk gezegd doodmoe van en ook moedeloos en enz enz enz….

  Like

 6. Scarlatti Bombatti zegt:

  In de heat of…. ‘ze’ moet natuurlijk ook nog een leestekentje er àchter krijgen..

  ‘Wéten moet natuurlijk ‘wéét’ zijn…’
  Het heeft daar niets mee te maken dat wéten toch onderhand iedereen wel?

  ‘Al dat ‘nagebroed’ overigens heeft slechts maar een doel en dat is ertoe dienen’
  dient vóór dienen, nog het woordje ‘te’ gezet te zijn…

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @Scarlatti Bombatti: 19.47. uur. Ik voel geheel met U mee. Ik kan wel janken, als ik dag voor dag zie, hoe lijdzaam de grote massa NEDERLANDERS zich in het pak laten naaien. Geheel murw geluld door Pauw en Witteman, Knevel & Brink, het HANOI STAATSJOURNAAL, en de TELEVAAG! Onze bevolking moet het eerst nog VEEL SLECHTER GAAN. Tot die tijd kunnen we waarschuwen wat we willen, HET VOLK vindt het schijnbaar allemaal okay!

  Like

 8. luckybee zegt:

  De Vickingers zijn Poesjes geworden zo te zien!

  Like

 9. Lucky9 zegt:

  Vandaag in Zweden, morgen in Holland. Mei 2014!

  Like

 10. louis-portugal zegt:

  Hoopelijk komt hij in een goeie gavangenis waar ze niet van pedofilie en incest houden.

  Like

 11. oogenhand zegt:

  Zweden heeft een opvallend hoog aantal abortussen. Neem een foto van een geaborteerd embryo en stuur het op naar een moskee of, nog beter, hun plaatselijke antifa vriendjes. Zet bij de foto: “Wij zijn atheïsten, wij deinzen nergens voor terug!”.

  Like

 12. Pingback: Islamitische massaverkrachtingen in Zweden in de internationale media | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s