VIDEO: Terug naar het Stenen Tijdperk – “Heksen”verbranding in Kenia (SCHOKKENDE BEELDEN!)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Linsky)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

28 reacties op VIDEO: Terug naar het Stenen Tijdperk – “Heksen”verbranding in Kenia (SCHOKKENDE BEELDEN!)

 1. Marc Bouwman zegt:

  Schokkend inderdaad. Ik heb geen idee wie de daders zijn of wat de veronderstelde ‘misdaad’ van de slachtoffers. Maar dit kan natuurlijk niet.

  Laat Timmermans hier wat aan doen!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  EN DEZEV PRIMATEN WIL DE VIEZE GORE TEEF MALMSTRÖM EUROPA BINNEN HALEN! EUSSR STERF,STERF!!

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Weet iemand de aanleiding tot deze waanzin, buiten dat “heksen”-geleuter??

  Like

 4. Q zegt:

  Gaat lekker zo. Filmpje zouden we eigenlijk naar Balkenende, Rutte, en consorten moeten sturen met de oproep om schuld te bekennen en om berechting door een tribunaal te vragen.
  Dan komen ze er misschien nog met een gevangenisstraf vanaf.

  Als ze blijven wachten tot het volk hen komt halen

  wie weet wat er dan gebeurt.

  Like

 5. Trucker zegt:

  Dan zou je (ik toch ) één ding willen doen daarvoor gaan staan met de minimi die kan je staand gebruiken zonder veel last te hebben van de recoil (in tegenstelling tot (ik pen het graag de good ol’ ).50 en die achterlijke satans naar de hel helpen.
  Tussen hazakjes is allebei FN dus UITSTEKEND “spul”.

  Like

 6. Leo zegt:

  Wanneer komt dit onze kant op !!!!
  KRIJGEN WE ER NOG WAT CULTUUR VERRIJKENDE STRAAT SPELLETJES BIJ !!!

  Like

 7. Maloch zegt:

  Ongelooflijk!
  Na dit filmpje komt er nog een hele reeks van wreedheden wat dat soort gasten kunnen uithalen met een levend mens.
  Waar is de politie? Waar zijn de omstanders die ingrijpen?
  Gezien de (blije) toeschouwers en vele beulen die meewerken, lijkt dit wel op volksvermakerij.
  Zelfde geldt voor de stenigingen in moslimlanden. 100den mensen die een steen mogen gooien en ze zijn er nog trots op ook.
  Al die mensen uit die landen moet je gewoon op hun plek laten zitten (tenzij….). Er zit zo’n gigantische cultuur- en/of tijdsverschil tussen hun en de moderne tijd. Die moet je hier niet binnenhalen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Maloch: 20.47. uur. Om te janken Maloch. En dit volk, wordt massaal uitgenodigd door de EUSSR en ons FAALKABINET RUTTE, om toch vooral ook naar Europa en met name Nederland te komen! Mijn hekel aan POLITICI WORDT MET DE DAG GROTER! Ik denk aan Frankrijk 1789!

   Like

  • Trucker zegt:

   Ja dat begrijp ik ook n et goed steeds die joelende menigte errond waar de meest gruwelijke daden worden gepleegd en het is inderdaad net als een feest voor die SOORTEN.
   Ik kan me voorstellen dat ieder zijn grenzen heeft en daarover is het out of control maar dat is dan nog iets helemaal anders als die fucking lunatics die met vrouw én kinderen daar wreedheden begaan die men zich amper kan inbeelden.
   Dieren doden enkel uit noodzaak maar dit zijn soorten die in de rangorde van de zoogdieren ergens onderin bengelen en zelfs het predikaat primitief niet verdienen.
   Gewoon uitroeien is case solved en een hoop onschuldigen gered.
   Ik weet niet of het de islam is die hier een rol speelt want veel van die stammen geloven nog in magie, trouwens in Zuid Afrika zijn er zwarten die babys offeren dit gebeurd nog altijd en niet alleen in donket Afrika, eerder overal waar die primitieven huizen.

   Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Oké, ik geef het eerlijk toe: Je moet een tijd op een site als deze zitten en beelden zoals deze voor ogen krijgen om langzaam, ik zèg: langzaam, íets te gaan doorgronden van de redenen voor de voormalige Apartheid in Zuid-Afrika.
  Ik keur het nóg niet goed, want de blanke Zuid-Afrikanen entten het te veel op hun ‘christelijke waarden’ en dat is op die manier geen zuiver uitgangspunt; té veel bigotterie…..
  Maar dat de zwarte Afrikaan over een mentaliteit beschikt, die angst wekt en om veiligheidsmaatregelen vraagt, dàt begint dus langzamerhand wel door te dringen.
  Sorry, In Nederland hoorde je daar nooit iets over: Links en rechts was hier destijds tegen de Apartheid omdat ze de andere kant -deze- nooit te horen kregen.

  Like

  • sylvia Groot zegt:

   @Theresa Geissler zegt:
   3 december 2013 om 21:41

   Theresa, de heksenverbrandingen, -martelingen en -verdrinkingen in Europa onder aanvoering van de katholieke kerk, dat waren toch echt blanken hoor.
   Achterlijkheid zit’em dus niet zozeer in een huidskleur alswel in een ziekelijke debiele denkwijze waar gelovigen en bijgelovigen nu eenmaal aan leiden.

   Like

   • Trucker zegt:

    Ik weet dat u een probleem hebt met religie maar uw gelul “…waren toch echt blanken hoor…” waar u over pent dateren van vele eeuwen geleden.
    Die achterlijke zwarten doen het net als de islamieten VANDAAG de dag nog altijd.
    Vind nodig om eens te nuanceren want heb het niet begrepen op piepeltjes die aan DESINFORMATIE doen.
    Verder les ik deze SMEERLAPPERIJ…”een ziekelijke debiele denkwijze waar gelovigen en bijgelovigen nu eenmaal aan leiden…”
    Waarschijnlijk bent u ook zo ene die de ACHTERLIJKE cultuur van de FUCKING islamiet gelijksteld aan religie u doet maar ik lig geen nanoseconde wakker van uw persoontje maar wel van de BULLSHIT die u uitademt in uw irrationele haat tegen de Joods Christelijke levensbeschouwing (nota bene de wortels van onze Westerse waarden).
    Tussen haakjes, er zijn talloze voorbeelden van onbaatzuchtige religieuzen die door de eeuwen heen hun leven hebben gewijd aan hun naaste heb het al eerder gepend GET LOST GODVERDOMME.

    Like

   • sylvia Groot zegt:

    @Trucker zegt:
    5 december 2013 om 10:37
    “Ik weet dat u een probleem hebt met religie maar uw gelul “…waren toch echt blanken hoor…” waar u over pent dateren van vele eeuwen geleden.
    Die achterlijke zwarten doen het net als de islamieten VANDAAG de dag nog altijd.
    Vind nodig om eens te nuanceren want heb het niet begrepen op piepeltjes die aan DESINFORMATIE doen.
    Verder les ik deze SMEERLAPPERIJ…”een ziekelijke debiele denkwijze waar gelovigen en bijgelovigen nu eenmaal aan leiden…”
    Waarschijnlijk bent u ook zo ene die de ACHTERLIJKE cultuur van de FUCKING islamiet gelijksteld aan religie u doet maar ik lig geen nanoseconde wakker van uw persoontje maar wel van de BULLSHIT die u uitademt in uw irrationele haat tegen de Joods Christelijke levensbeschouwing (nota bene de wortels van onze Westerse waarden).
    Tussen haakjes, er zijn talloze voorbeelden van onbaatzuchtige religieuzen die door de eeuwen heen hun leven hebben gewijd aan hun naaste heb het al eerder gepend GET LOST GODVERDOMME.”

    Zo zo dat zijn nogal wat aannames over mijn persoontje.
    U kunt zich dan vast niet voorstellen dat mijn beste vriend een israelisch kunstenaar is wiens familie door de nazi’s is vermoord. Hij is dan wel niet gelovig, maar net als ik vind hij dat men dat niet hoeft te zijn om joods-christelijke en humanistische waarden hoog te houden in het dagelijkse leven. Wij zijn het ook samen eens dat de multikul onze samenleving reeds heeft ontwricht en dat fascisme zich vermomt als een zekere religie.
    Waaruit maar weer blijkt dat uw helderziende gaven kennelijk niet goed zijn ontwikkeld; daar kunt u vast niets aan doen. Maar gelukkig, u heeft zich kunnen uiten.
    Pent u er dus maar lustig op los als dat oplucht, en daar lig ik dan weer geen nanoseconde wakker van.
    .

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Sylvia Groot, 5 December , 1.55u. Sylvia, dat wat U aanhaalt, daar ben ik echt ten diepste van doordrongen, hoor.
    Ik heb zelf op deze site twee artikelen gepubliceerd, die dat gegeven uitvoerig bespreken: “Christendom een goed antwoord op de Islam? Ja, mits pragmatisch,” en “De Islam, gewelddadig, hypocriet, pervers. Maar satanisch……?” Op respectievelijk 16 September en 27 Oktober jl. (Linkjes zetten beheers ik niet, maar als het U mocht interesseren zijn ze op die data dus te vinden.)
    Het is waar wat U stelt: In het verleden heeft het Christendom ook afschuwelijke dingen gedaan en ze hoeven in ieder geval niet te denken dat ze de fouten van de Islam zelf nooit (meer) zullen maken: Dat gevaar blijft er in zitten als ze zich niet openstellen voor het Humanisme dat zich volkomen op de mens en de praktijk van alledag richt. Ik ben zelf ook niet gek op religie; van huis uit bleven ze me maar dwingen en dat is nu eenmaal het stomste wat je kunt doen als je wilt dat een kind er nog eens door gepakt wordt; dat werkt averechts.
    Het punt is hier alleen, dat ik tot enige maanden geleden voor de Apartheid nog veel minder begrip had, dan nu: Ik wist dat de blanke Zuid-Afrikaner er tevens zijn -nogal bekrompen- geloofsbeleving bij betrok, wat het helemààl tot een gedrocht van schijnheiligheid maakte. Trouwens, dat vind ik nóg. Maar je kreeg dan ook decennia lang niet te horen, waartoe de zwarte Afrikaner in staat was, zodat bepaalde scheidingsmaatregelen (bepààlde dus,hè) nodig waren als veiligheidsmaatregel.Die kant hoor je hier pas langzamerhand. Alles heeft uiteindelijk twee kanten. Sommigen hier hebben de neiging het zwaartepunt op die andere kant te leggen en beweren, dat blank en zwart het onder de Apartheid beiden prima hadden. Dat geloof ík dus weer niet. Bovendien was er die vreselijke minachting -van blanke zijde- die het onverteerbaar maakt. Maar iets lag er dus wel aan ten grondslag……

    Like

 9. Dr. Kwast zegt:

  Krankzinnig geen woorden voor. Rome ? Galigula ? Arena’s , Nero ??????????????????

  Like

 10. luckybee zegt:

  Heeft Paul Kruger toch gelijk? wij moeten appart van elkaar gaan ontwikkelen voor dat wij zamen kunnen leven?

  Like

 11. Trucker zegt:

  Dame Geissler zal nog eens vlug een stukje pennen wou normaal enkel nog eens alles lezen maar ja je kent het moeilijk ophouden.
  Goed over Zuid Afrika heb ik al vaker gepend, zoals het was onder het apartheids bewind bleek het (bijna) een paradijs voor blanken en voor heel veel zwarten want ze werkten en hadden een loon en huisvesting en het was niet onder slaven omstandigheden zoals immer hetzelfde tuig : links multikul (en nu bovenop islamofiel) iedere dag in de media mochten verkondigen.
  Ik zeg niet dat het voor iedereen echt top of the bill was maar vergeleken met vandaag was het inderdaad een paradijs ei zo na.
  Nu kreunt het land onder ongeveer de hoogste misdaadcijfers ter wereld, aids is een torenhoog probleem en economisch is het welvarende land tot een puinhoop verworden.
  Nu hoort men geen jota in de media wat zich afspeelt in Zuid Afrika of och ja als de heilige terrorist moordenaar mandela een verkoudheid heeft of iets in die strekking maar over de Plaasmoorde…geen woord over de gruwelijke folteringen (als je de verslagen leest wordt je als normaal mens echt ongemakkelijk) die de zwarten plegen op de blanken,, dat ze de grond inpikken is niet vodoende eerst moet er dolle pret zijn met ja “handelingen” soms nog erger als in het filmpje.
  Media?
  Als er een telex binneloopt bij Reuters met de zoveelste gruwelijke slachtpartij op blanken beland dit waarschijnlijk onmiddelijk in de versnipperaar en de stand up bulshitters die in Zuid Afrika verblijven hebben nooit weet van die slachtpartijen maar owé de heilige mandela die gerocheld heeft en het is bruin of groen en ze weten het en wij moeten het dus ook weten.
  Nu worden de mensen (dus ook zwarten) die voor de blanken werken en ze (de onmenselijke joelende slachters) komen een lynchpartij houden ook vermoord, in de media hoor ik NOOIT over die Plaasmoorde maar als er GODVERDOMME een FUCKING islamiet ontslagen wordt omdat ze een tent op haar kop heeft staat de media een week overhoop.
  Zimbawe en zijn loepzuiver psychopaat mugabe, waarom de special forces van welke natie dan ook nog niet zijn licht hebben uitgeblazen is voor mij een raadsel was vroeger Rhodesië de graanschuur van Afrika en nu…geen Afrikaans land heeeft een bloeiende economie maar zijn allemmal onder het bewind van moordenaars, terroristen of psychopaten.
  Zuid Afrika waar de zwarten babys verkrachten om zeker geen aids te krijgen nog NOOIT gehoord in de mecdia maar die fucking heilige moordenaar mandela die uit het hospitaal mag en de stand up bulshitters verdringen zich voor de camera’s.
  OPRUIMEN HET ZOOITJE.

  Like

 12. Lucky9 zegt:

  Dom en intellectueel blind zijn doet geen pijn. Vandaar!

  Like

 13. Joost Visser zegt:

  Ik schat nog een jaar of tien en dan zal dit stukje cultuurverrijkende folklore op de Dam in Ámsterdam plaatsvinden. Zwarte Piet is dan verruild voor dit.

  De oogst zal wel mislukt zijn en dan worden zondebokken gezocht. De goden moeten gunstig getsemd worden door de oorzakers (heksen) te verbranden. Het liefst oude vrouwen die het minst weerbaar zijn. Is ook wel bekend van de duistere middeleeuwen.

  Even overzetten naar 2023. De uitkeringen die iedere maand zomaar komen, is op. Blijkbaar is de ‘oogst´ mislukt. Uitkeringsambtenaar zijn lijkt mij voor de toekomst geen carriere om te ambieren. Zeker niet als je vrouw bent en over de vijftig.

  Like

 14. sylvia Groot zegt:

  Schokkend …. om te huilen. Het zal je oude moedertje maar zijn.
  Wat een ongelooflijke achterlijkheid, en dat in 2013.

  Like

 15. Jabus budje zegt:

  Waar zou al het ontwikkelingsgeld naar toe gaan , jaren vanaf 1969 in ieder geval honderden miljarden en dit is nog steeds toegestaan , en wij hier de VN met onderzoek naar een niet humaan kinderfeest met zwarte piet , onvoorstelbaar , om je dood voor te schamen , maar er zullen daar geen grondstoffen zijn denk ik .

  Like

 16. Jean zegt:

  NOOIT of te NIMMER dergelijke achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij gezien en dergelijk crapuul halen die EU misdadigers naar hier?
  Wordt het niet hoogdringend tijd dat wij die EU misdadigers ook eens gaan aanpakken “ter voorkoming” van dergelijke praktijken in onze gemeenschap?
  Of moeten eerst nog wat de bankrekeningen van die lafaards gespekt worden?

  Like

 17. oogenhand zegt:

  Dit is op oogenhand herblogden reageerde:
  Zijn moslima’s een soort heksen? Die mogelijkheid heb ik met Hans Holtrop besproken.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Interessante vraag. Alleen zou je dan ook nog moeten vernemen wat de mening van Hans Holtrop in deze is.
   Afgaande op wat er over heksen (en satanisme) in het algemeen bekend is zeg je enerzijds bijna Jà, omdat het binnen de Islam meestal de vrouwen zijn die het initiatief nemen tot praktijken als vrouwenbesnijdenis en die hun zonen stralend van trots de Jihad in sturen.
   Maar concreet is het antwoord volgens mij uiteindelijk toch nee: Moslima’s omarmen de onderwerping aan Allah en dat is exact het tegenovergestelde van wat een echte heks doet. Zij aanbidt de individualiteit in plaats van het collectief en is -in tegenstelling tot de moslima- absoluut gelijk(waardig) aan de man. Vanuit diezelfde individualiteit zou zij haar kinderen bovengenoemde moslim-gruwelen zelfs juist níet aandoen.
   Met andere woorden: De vraag is in feite beledigend voor heksen te noemen!

   Like

 18. G.Deckzeijl zegt:

  Wat ze daar “recht” durven noemen is niks anders dan goor slagerswerk, 14 eeuwen geleden
  verzonnen door een paar geschifte kameelpiloten.
  Als we niet goed oppassen valt dat hier straks onder Art.6/grondwet die wat dat aangaat
  in 1848 goedbeschouwd anders ingedeeld had moeten worden.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/22111452/__Libie_krijgt_islamitisch_recht__.html

  Like

 19. Theo zegt:

  Dat is nergens voor nodig, en toch gebeurt in Afrika in Kenia, en is toch rare volk!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s