Syrische moslimstrijders gebruiken nonnen als levende schilden

Screenshot_41

(Door: Kybeline)

Natuurlijk kennen de moslims de Conventie van Genève. Als het om hun eigen families gaat, eisen ze voor iedere burger, die als slachtoffer bij een NAVO-inzet om het leven kwam, schadevergoeding. En als ze met zulke tegenstanders te maken krijgen zoals met de Serviërs in Kosovo of met het regeringsleger in Syrië, rennen ze voortdurend naar de VN en het Europese tribunaal bij iedere kleine overtreding tegen de mensenrechten. Maar zijzelf gedragen zich tegenover andere burgerbevolking als beesten, zeker als het om niet-moslims gaat.

De kranten in Damascus schrijven dat de moslims de nonnen als “menselijke schilden” gebruiken.

“Het Syrische leger komt opnieuw naar Maalula om er de veiligheid te herstellen, nadat honderden moslimstrijders een chaos in de stad hadden veroorzaakt. Ze waren via de bergen de stad binnengedrongen. De “moslimrebellen” hadden 12 Syrische en Libanese nonnen naar Yabrud versleept, een islamitisch rattennest ten noordoosten van Maalula, schrijft Al-Watan.”

De Syrische krant “Al-Watan” berichtte dat de nonnen van het klooster in Maalula door de gewapende radicale islamieten als gijzelaars werden meegenomen. Franciscus uit het Vaticaan riep de wereld op om voor de gevangen genomen nonnen te bidden.

De “Hindustan Times” spreekt in dit geval christelijker dan de goddeloze Duitse journalisten. “Die Zeit” noemt met geen woord het gebruik van de nonnen als menselijke schilden:

Beiroet (AFP). Na de inname van de christelijke stad Maalula in Syrië hebben rebellen volgens informatie van de kerk 12 nonnen gedwongen om het klooster in de stad te verlaten. De vrouwen uit het klooster Mar Takla zouden een groep gewapende mannen hebben moeten volgen naar Yabrud ten noordoosten van Maalula, zei de vertegenwoordiger van de Heilige Stoel in Syrië, Mario Zenari, dinsdag tegenover het persbureau AFP. De weeskinderen, die daarvoor eveneens in het klooster ondergebracht waren, hadden zich daar vanwege de gevaarlijke situatie al lang niet meer bevonden.

Die Zeit – vervloekt tot in alle eeuwigheid!

Maalula is een christelijke stad met een grote symboolfunctie voor de lange aanwezigheid van het christendom in Syrië. De christenen hier stammen nog af van de eerste christenen, ze spreken Aramees, de taal van Jezus – schrijft “Hindustan Times”.

Bron:
http://www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, Genocide, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Rotzakken, Syrië. Bookmark de permalink .

10 reacties op Syrische moslimstrijders gebruiken nonnen als levende schilden

 1. Aegolius cs zegt:

  “De christenen hier stammen nog af van de eerste christenen, ze spreken Aramees, de taal van Jezus – schrijft “Hindustan Times”.
  De taal, zelfs mogelijk van Jezus, is de taal van de absolute macht over het leven dat verder reikt na het beëindigen ervan. De exploitatie van de dood en angst doorvoor…. Hitler zei al eens dat de islambelijders uitstekende “vooruitzichten” hierboven als strijders werd “aangeboden”.
  De roomse kerk als instituut zwijgt in de lange stilte……

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Oh, tjonge, Franciscus roept de wereld op om voor de gevangenen te BIDDEN!
  Kan-ie nog wat anders ook? Wereldwijd protest aantekenen of zo? Wereldwijd, tot in de hoogste regionen zijn afkeer van de slachtpartijen laten blijken?
  Nee.
  De rauwe waarheid, namelijk, dat de moslims beestachtige misdaden begaan jegens de christenen, komt hem toch nog niet ècht over de lippen.
  Ik moest als kind bidden voor “de kindertjes in Hongarije,”terwijl me niet eens verteld werd, wat er precies met ze aan de hand was. Mijn instinctieve afkeer van bidden begon met dat avondgebed, ik weet het nog goed.
  Geen spat veranderd, die van onmondigheid doordrenkte ‘roomse’ inslag.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theresa Geissler: 16.22. uur. Theresa, buiten de roomse kerk, hoor je ook geen woord van protest van: de wereldraad van kerken, en de Protestantse Kerken Nederland. En ook van onze zgn. “christelijke partijen”, zoals CDA, CU en SGP geen WOORD…..Ik heb een steeds grotere hekel aan instituties en de politiek, en de hierboven geschetste gang van zaken geeft mij (ons) dus volledig gelijk. Huichelaars en moslimkontlikkers allemaal, ik rest mijn kaas.

   Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Het verbaast mij al niet meer. Nou net, zum kotzen, gelezen op http://www.GeenStijl. nl dat onze volkomen gestoorde REGERING van de GEK RUTTE, het ISLAMITISCHE GEDROCHT van SOEDAN, de OPPERHAATBAARD daaro, op aandringen van de LEIPMUTS PLOUMEN van de Partij van de Allahtonen, 150 miljoen Euro kwijt scheldt, die SOEDAN schuldig is aan ons land. Maar voor onze ouderen, en de voedselbanken is er geen geld………NEDERLAND=ABSURDISTAN geworden. Loop naar de kloten politiek Den Haag!

  Like

 4. luckybee zegt:

  De probleem is dat ze door VN nog geloofd wordt.

  Like

 5. Linsky zegt:

  Een titeltje erbij staat beter E.J. 🙂

  Like

 6. Linsky zegt:

  Lichtelijk verward door al die cadeautjes zeker?

  Ik zelf heb mijn hand overspeeld, op de 21ste verjaardagen van m’n kinderen.
  Toen heb ik ze formeel meegedeeld dat Sinterklaas niet bestaat, evenmin als de Paashaas, de Kerstman en integere politici die zich inzetten voor het welzijn van hun volk.
  Stom natuurlijk… van toen af heb ik nooit meer wat gehad! 😦

  Like

 7. Tiny zegt:

  Gedragen zich als beesten. Nu, ik kan jullie verzekeren dat zelfs beesten zich niet zo gedragen. Dit is erger, veel erger. Deze lui zijn minder als amoeben.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s