Augsburg: “Onbekenden” bekladden kerken met Arabische schrifttekens

Screenshot_52

In de binnenstad van Augsburg werden de deuren van meerdere kerken beklad – blijkbaar in de Arabische taal.

“Onbekenden” hebben in de nacht naar donderdag de portalen van meerdere kerken in de binnenstad van Augsburg met Arabische schrifttekens beklad. Volgens de politie gaat het om de dom van Augsburg, de Moritskerk en de evangelische Ullrichskerk. De dom werd zowel aan het noordelijke als zuidelijke portaal met witte verf beklad.

Tot nu toe is onduidelijk welke achtergronden het geklieder zou kunnen hebben. Blijkbaar gaat het echter om het Arabische “Allahu Akbar” (“Allah is de grootste”). Tot nu toe ontbreekt ieder spoor van de daders. De politie hoopt dat getuigen iets gezien hebben.

Screenshot_53

Bron:
Augsburger Allgemeine

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", christenhaat, Criminaliteit, Duitsland, Immigratie, Islam, Islamisering. Bookmark de permalink .

21 reacties op Augsburg: “Onbekenden” bekladden kerken met Arabische schrifttekens

 1. Tom Hendrix zegt:

  Ik verwacht dat het NU eens tijd gaat worden, wat VARKENSKOPPEN de HAATHUTTEN in te gooien. Het kan mij niet snel genoeg gebeuren! Kots-en kotsmisselijk ben ik van onze KLOOTZAKKEN van POLITICI, die deze HAATBAARDEN MAAR BLIJVEN STEUNEN. Sterf ISLAM, sterf!

  Like

 2. Republikein zegt:

  Pauluskerk zoekt ervaren toiletjuffrouw met soepjurk en weinig massa!

  Like

 3. Cathja zegt:

  ‘Onbekenden’ hebben de kerkdeuren beklad. Iedereen weet uit welke hoek ook nu weer de wind waait. Het wordt tijd voor een tegengeluid, en wel in de vorm van een Bijbeltekst op de deuren van drie moskeeën. Met gelijke munt terugbetalen. Ook dan zijn de daders ‘onbekend’, dus aangifte doen vanuit de moslimgemeenschap heeft geen zin. Telkens als christelijke gebouwen beklad worden moet er op gelijke manier een antwoord gegeven worden. Hopelijk snappen ze het eens een keer dat de Europeanen hun gedrag spuugzat beginnen te worden!

  “Hetgeen gij niet wilt dat u geschiedt, doet het ook een ander niet”.

  Like

 4. Jade zegt:

  “De politie hoopt dat getuigen iets gezien hebben.”
  Dan geven ze die namen even door aan de vijand,
  en doen vervolgens geen éne hol…

  Like

 5. Tiny zegt:

  Als dat nu eens een moskee was geweest, ik denk dat heel Duitsland en Europa zelfs te klein waren geweest. Dat zou een ware shitstorm zijn geworden.

  Like

  • Trucker zegt:

   Zou de Duitse president al zijn excuses hebben aangeboden en dat communistische vrouwmens merkel zich gehaast hebben om een ontmoeting te beleggen met de haatbaarden in vrouwenjurken om door het stof te kruipen.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Tiny: 23.07. uur, op 5/12. Kijk Tiny, dat klopt helemaal. Onze eigen politici, zijn de grootste moslimkontlikkers geworden!

   Like

   • Tiny zegt:

    Het liefste kruipen ze er helemaal in. Soms vraag ik me af of ze ondertussen allemaal geconverteerd zijn, omdat ze hun eigen volk zo bestrijden, naar de mallemiezen helpen en uitpersen tot er niks meer in zit.

    Like

 6. delamontagne zegt:

  Het is toch niet de deur van de kerk waar Luther ooit zijn standpunten op vast-pinde. Waren er trouwens meer dan die 2 Arabische worden . Mischien een idee om aan ,t begin van die linker-foto, de begin lijn met een flinke “dot ” te laten beginnen. Dan staat er: allah-hakkenbar. Nee toch maar niet, vind ik beledigend voor de kerk.

  Like

 7. lucky9 zegt:

  Als voldragen atheïst (jawel) vind ik deze barbaarse bekladding van christelijke kerkgevels volstrekt en totaal 100% onaanvaardbaar!
  Raus islamitische und deswegen schmutzige Schweinhunde! Géén genade voor mohammedanen!

  Like

 8. Philippine zegt:

  Kerst komt eraan.
  Christenen moeten zich gaan beveiligen.

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Dus allah is nog steeds de grootste? Waarin dan..???

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Gerrit in,
   moorden,plunderen, kinderen verkrachten stelen enz. enz.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Louis-portugal: 11.10. uur, op 6/12. en, veinzen, bedriegen,halzen afsnijden en infiltreren. Ja, beste Louis, de HAATJURKEN weten de tijd goed te gebruiken, dat dan weer wel!

    Like

 10. john zegt:

  Wat zijn de Angolese bestuurders toch verstandige mensen. Daar kan je binnenkort geen moskeeën meer bekladden.

  Like

 11. Baksteen zegt:

  Vandaag een uitstekende column van nausicaa marbe in de telegraaf over de toenemende macht van de islam op de engelse universiteiten. Het centrale bestuur kiest voor vrijheid van religie boven vrouwenrechten en ander recht. Ook waarschuwt zij voor de ontwikkelingen in brussel mbt de ontwikkeling van het islamofobe protocol.
  Als de krant nu eens wat meer aandacht zou besteden aan deze aspecten dan 4! volledige pagina’s aan een kritiekloze lofzang op mandela.

  Like

 12. luckybee zegt:

  Ik wordt mijn hele leven lang door Jezus Christus beschermd.In Malangbong leefde ik tussen de Darul islam, en heb het overleefd.

  Like

 13. Pingback: Opnieuw een aanval op onze hele samenleving: Kerk in München met “Allahu Akbar” beklad | E.J. Bron

 14. Pingback: In heel Duitsland pogroms tegen christendom | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s