De Nederlandse universiteit versus de ketter (+ video!)

Screenshot_42

(Door: Bruce Bawer)

De links gerichte Amerikaanse universiteiten zijn een nachtmerrie. Maar daar kunnen  Amerikaanse studenten zich tenminste wenden tot groepen zoals de Stichting Individuele Rechten in het onderwijs en websites als “Mind the Campus” – als dingen schaamteloos onrechtvaardig of gewoon ondraaglijk zijn. Maar wat kunnen studenten in een land als Nederland doen als ze iets terug willen doen tegen de politieke correctheid van docenten?

Maak kennis met Yernaz Ramautarsing. Geboren in de voormalige Nederlandse kolonie Suriname in 1987 werd hij opgevoed in Amsterdam – en werd een politieke junkie en een solide aanhanger van links. “Ik was vreselijk links”, vertelde hij me kortgeleden. “Bedwelmd door de Cubaanse Revolutie heb ik altijd gezegd dat ik president van Suriname wilde zijn”.

In zijn late tienerjaren bracht hij negen maanden door in Suriname. In die tijd stuurde zijn broer, die zijn linkse standpunten niet deelde, hem een Engelstalige paperback van Ayn Rand’s Atlas Shrugged. Yernaz las het. “Alles wat ik dacht werd weggeblazen”, zei hij. Rand werd zijn heldin.

Dat was zeven jaar geleden.

Toen het tijd was om te gaan studeren, studeerde Yernaz overheids- en politieke wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) – waar, zoals hij ontdekte, een ingelijste foto van Karl Marx aan de wand hing en waar professoren routinematig de Verenigde Staten beschreven als een achterlijk land. Yernaz heeft sindsdien de UvA “een veilige omgeving voor schoenpoetsers van het establishment” genoemd. In een recent interview met een studentblad beklaagde hij zich erover dat aan de UvA  “het uitgangspunt van de lezingen altijd links is”. Met als gevolg dat die studenten die het aan een sterke politieke basis ontbreekt, gemakkelijk naar het marxisme geleid kunnen worden (een woordvoerder van de UvA noemde de beschuldiging “onzin”).

Screenshot_44

Aan de UvA maakten Yernaz ’s openhartige, pro kapitalistische, pro-Amerikaanse opvattingen – zo zeldzaam als een zonnige dag in Amsterdam in december – hem tot een opvallende figuur. Februari jongstleden debatteerde hij publiekelijk met Hans Achterhuis, een van de meest gerespecteerde filosofen van Nederland en de auteur van een antikapitalistische boek ”De utopie van de vrije markt”, waarin Ayn Rand wordt afgeschilderd als de incarnatie van de duivel. Desondanks deed Yernaz, slechts nog een student, iets geweldigs in het verdedigen van Rand tegen Achterhuis. Daarna, in april, sms’te een vriendin van hem iets over dat een van haar professoren tijdens college had gezegd dat hij hoopte dat de tegenstanders van de Europese Unie spoedig zouden sterven. Yernaz besloot dat het tijd was om iets aan dergelijke ideologische pesterijen te doen, pesterijen door mensen die betaald werden om les te geven, niet om te hersenspoelen. Dus wist hij precies wat een lid van zijn generatie met een sterke overtuiging zou doen: hij begon een Facebookpagina.

De pagina heet “Linkse indoctrinatie op mijn universiteit”.  Nederlandse studenten worden uitgenodigd om schandalige uitspraken van hun docenten te melden. Yernaz heeft kritiek gekregen op zijn initiatief: een schrijver op de website van de Vrije Universiteit in Amsterdam noemde hem een “nieuwe Joe McCarthy​​, maar hij vergaarde ook een mooie kleine collectie van getuigenissen”. Een veteraan, een kopstuk in de buitenlandse politiek, vroeg studenten van de Radboud Universiteit in Nijmegen: “Waarom hebben de Russen de Tweede Wereldoorlog gewonnen? Omdat ze volledig een geplande productie hadden…. Dat is waar een planeconomie goed voor is”. Een professor rechten aan de UvA beschreef aanhangers van Geert Wilders’ Partij voor de Vrijheid als Tokkies – een denigrerende term in de trant van  . . mindere klasse of “white trash”. Een professor in de internationale betrekkingen in Utrecht bespot het idee dat de gewone man-in-de-straat geschikt zou zijn om te stemmen in referenda door te zeggen: “Willen we echt weten wat de mensen denken over immigratie?” Een UvA geschiedenisprof gaf anti-Israël commentaren en toen een student daar iets tegenin bracht zei de prof: “Je moet je realiseren dat de UvA een linkse, progressieve universiteit is” en een prof in Nijmegen, na te hebben verklaard dat Duitsland een partij als van Wilders niet heeft, corrigeerde zichzelf: “Nou, de nazi’s”.

Bijdragen zijn er ook gekomen van middelbare scholieren. Een meisje van het St. Ignatiusgymnasium in Amsterdam werd door haar leraar biologie verteld: “Je bent te intelligent om rechts te zijn. Je moet echt eens naar een bijeenkomst van Groen Links gaan”. Een student aan een middelbare school vroeg een docent filosofie waarom al de Franse denkers die ze in de klas bespraken links waren. De leraar antwoordde: “Omdat ze gelijk hebben”.

Screenshot_43

Vorige week was belangrijk voor Yernaz en zijn Facebook-pagina. Nadat De Volkskrant er op donderdag een stuk over had gepubliceerd, werd Yernaz die avond op tv uitgenodigd voor een populair, nationaal discussie programma. Het eindigde echter met dat hij de draak stak met een collega-gast, de legendarische Nederlandse entertainer Freek de Jonge – een zelfvoldaan links figuur van een zekere leeftijd, die gewend is dat zijn meningen worden toegejuicht, niet worden betwist (denk aan Barbra Streisand). De Jonge, die vertrouwen uitstraalde in het begin van de woordenwisseling en duidelijk dacht dat hij Yernaz in de hoek kon zetten met een paar snotterige, neerbuigende opmerkingen, werd in plaats daarvan handig ingemaakt door de jongeling. Inderdaad, De Jonge openbaarde zich – of liever , Yernaz onthulde De Jonge – als een van die trotse, uitgesproken linksen die er zo aan gewend zijn dat men het met hun eens is, maar als ze in werkelijkheid worden uitgedaagd, volstrekt niet in staat te zijn hun standpunten te bewijzen en te verdedigen.

Hoe dan ook, het was een opmerkelijk schouwspel – David sloeg Goliath. Van de ene dag op de andere werd Yernaz een held voor een ​​hele grote groep van politiek incorrecte Nederlanders. Fanmail stroomde binnen. De Facebook-pagina sprong ´s nachts van rond 400 “likes” naar meer dan 2000.

De triomf van Yernaz op de Jonge kan mensen verbijsterd hebben die dachten dat hij gewoon een vent met een gimmick was – met een Facebook-pagina die hem “fifteen minutes of fame” zou geven. Maar voor diegenen die zijn essays hadden gelezen op de conservatieve website Dagelijkse Standaard kwam zijn scherpe tv-optreden ongetwijfeld niet als een verrassing. Dit is iemand die in augustus een artikel publiceerde getiteld:  “Ramadan verdient geen respect, maar minachting”. Erop wijzend dat moslims hun smartphones gebruiken om uit te vinden wanneer ze snel het vasten kunnen breken tijdens de ramada lokaliseert Yernaz het contrast tussen creativiteit en winstmotief dat de smartphone mogelijk maakte en de ideologie van gehoorzaamheid en onderwerping die ten grondslag ligt aan ramadan.  Zich richtend tot moslims zei hij: “Je houdt letterlijk de keuze tussen moderniteit en pre-moderniteit in de palm van je hand”.

Yernaz breidt nu zijn Facebook-pagina uit om de Nederlands sprekende helft van België ook te bereiken. Hij wil dat de pagina genoeg invloed vergaart dat leraren er bang voor worden – zo bang dat zij misschien zelfs een of twee niet-socialistische schrijvers in hun cursusbundels zullen gaan opnemen. En wie weet? Misschien kan de site zelfs helpen het Nederlandse parlement zover te krijgen de radicale partijdigheid van de universitaire curriculae te onderzoeken (de overgrote meerderheid van de Nederlandse universiteiten is openbaar).

Voor zijn toekomst na de UvA, waar hij volgend jaar juli zal afstuderen, zou Yernaz graag in de politiek gaan – maar geen van de grote Nederlandse partijen is voor hem pro kapitalistisch genoeg. “Een van de partijen zal in mijn richting moeten opschikken of ik moet mijn eigen beginnen”, vertelde hij me met een lach. Hoe zit het met de PVV? Nou, zei hij, Geert Wilders is een geweldig politicus en is sterk op de islam en de EU, “maar zijn economisch beleid is veel te links …. Ik denk dat Wilders bang is dat, als hij te ver naar rechts gaat m.b.t. de economie, hij zijn basis zal verliezen”. Als een politieke carrière niet haalbaar lijkt, kan hij een denktank starten. In ieder geval zal hij zeker blijven schrijven. Waar hij ook belandt, één ding is zeker: hij is nog maar net begonnen te laten zien hoeveel verschil een afwijkende stem, met lef, voor de vrijheid kan maken.

Bekijk hier de video van de uitzending van Pauw & Witteman met  Yernaz Ramautarsing:

http://pauwenwitteman.vara.nl/media/305146

En hier de volledige uitzending:

http://pauwenwitteman.vara.nl/media/304834

Screenshot_45

Bron:
http://www.frontpagemag.com
Auteur: Bruce Bawer

Vertaald uit het Engels door:
Vederso
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Amsterdam, Censuur, Communisme, Desinformatie, Elite, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Marxisme, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

40 reacties op De Nederlandse universiteit versus de ketter (+ video!)

 1. luckybee zegt:

  Met oren stopsels je studie afmaken?

  Like

 2. Pingback: De Nederlandse universiteit versus de ketter | De Vrije Chroniqueurs

 3. rommel zegt:

  Goed artikel, en complimenten voor de vertaling. Bij deze is het dan ook officieel geconfisqueerd door rommel. Scheelt weer een artikel zelf vertalen.

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Mooi dat dit artikel verschijnt na de min of meer negatieve reacties bij die cartoon. Ik vond het PRACHTIG te horen hoe die (jonge)man die OUWE man Freek van repliek diende. Daar was-ie-niet op bedacht, die de Jonge ! !
  -Hoop dat er meer van zulke “Yernaz” in NL verschijnen, en dan bedoel ik niet alleen zijn gedachtengoed maar ook met zijn achtergrond.
  Zijn niet allemaal mensen die NEGATIEF aan NL bijdragen.
  Die Prof, met zijn plan-economie in Rusland, is zeker vergeten dat die Russen door de 100-duizenden tonnen goederen die met o.a “Liberty-schepen” naar USSR werden vervoerd uit U.S., de oorlog samen met geallieerden hebben gewonnen/, ANDERS was het mischien wel anders verlopen………

  Like

 5. 4sjun zegt:

  Vreemd toch weer dat over zo’n jongen met lef en tijd over vanuit het buitenland bericht moet worden. Kennelijk kan dat hier bij de MSM nog niet met het oog op de eigen carrière. Samen met de sociale wetenschappen is de journalistiek in ons land twee handen op een zelfvoldane buik (enkele uitzonderingen daar gelaten). De goedmenselijkheid straalt er van af…

  Like

  • treintrien zegt:

   Als een blanke jongen deze uitspraken had gedaan, was het een racist en een nazi geweest voor de heren Pauw en Flauw.
   Je zag de verwarring bij Knabbel en Babbel: voor wie gaan we nu kiezen? Voor de arme onderdrukte kleurling óf de ‘originallinkser gutmensch’ Freak… ehm.. Freek. 😉
   Het werd de eerste. Ik denk omdat de reflex héél diep zit bij p en w. Hij is zwart, die twee meiden zijn geel, dus die mogen we alvast niet afvallen, want dan zijn we sowieso racistisch. Dan laten we, heel links en sociaal, die ouwe Freek maar vallen als een baksteen.
   Dat vond ik het mooiste stukje, vorige week. Dat die twee Chinese dames ook beslist niet in het kamp van Freek ingedeeld wilden worden. ’t Was in ieder geval de eerste keer in jaaaaren dat ik p en w met een glimlach helemaal uit heb gekeken. En daarna nog eens. Gewoon, omdat het kan 😉 In tijden niet meer zó gelachen.
   Ik denk dat ik gewoon nóg eens ga kijken. 😉

   Like

   • louis-portugal zegt:

    Mee eens Treintrien
    Freek had hem weer uitgevonden.
    Populistisch correct tegen politiek correct.
    Met al dat gedoe over veel marokkanen in de gevangenis. enz.
    Helaas zijn het gewoon de feiten.
    Dag freek en de volgende keer niet meer weglopen als je ongelijk krijgt.

    Like

 6. Harry zegt:

  Een aanwinst , deze man !
  Wat een schril contrast met gekke Freekie , die naar eigen zeggen op de top van zijn kunnen is nu !
  Die “top” is een triest dieptepunt , zijn repliek bestond uit gestotter , iedere keer beginnen aan een nieuwe zin en dan na vijf woorden begon ie wéér aan een nieuwe , er kwam geen zinnig woord uit die man !
  Iemand in totale verwarring ! Ik kon er geen touw aan vast knopen , terwijl ik toch een ervaren zeiler ben .
  En dat is dan de top van zijn kunnen ?
  En een heel zielig verweer dat ie niet serieus genomen werd . P&W hadden hem in bescherming moeten nemen tegen dat zwarte monster .
  Koekie van eigen deeg Freek .
  Prachtig dat het nou ook nog een allochtoon is die hem versnippert .
  Of begint ie soms te dementeren ?
  Dan hadden P&W hem inderdaad in bescherming moeten nemen .
  Tegen zichzelf !
  De man is allang en zwaar passé .

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Ik had zijn artikel al gelezen in de Telegraaf, van vandaag. Deze man heeft volkomen gelijk. Ook ik herken mij terug, van progressief in het begin van de jaren ’80 van de vorige eeuw, naar realist, nationalist en conservatief anno heden.

  Like

 8. Anneke zegt:

  Wat gedroeg Freek de Jonge zich als een Freak..(Freaky Freek)…..Wat heeft hij zich laten ‘kennen’; de ware aard van dit linkse beest is ruimschoots publiekelijk geopenbaard !!!! Lag zelf in een positieve ‘deuk’….kon m’n lol dubbel op !!!! Over Yernaz kan alleen dit zeggen: door G’d gezonden, op ’t juiste moment…….Deze jongeman zal zich zeer zeker goed ontplooïen……

  Like

 9. Mak Assar zegt:

  Met genoegen gekeken naar deze gast bij P & W … http://tinyurl.com/nnyrna5

  Like

 10. Paardestaart zegt:

  Als hij mag afstuderen tenminste.. +lol+

  Like

 11. Wachteres zegt:

  Een schitterend stuk, Vederso, mijn complimenten. Ik heb alles van die man gemist.

  Dat moet ik goed maken, zo gaat dat als je, om ergernis te voorkomen, alleen nog maar naar Engelse detectives op de TV kijkt.

  En eh, kijk uit voor rommel, ik ken die jongen al jaren….. 😆

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Klopt! Rommel is extreem gevaarlijk! Een gewaarschuwd man telt voor twee vederso!! 😆 😆

   Like

   • Wachteres zegt:

    O help, rommel komt nooit meer bij ons op de site, E.J. 🙂

    Ik heb net het tv porgramma bekeken, mensen dit is geweldig! Wat een vent!

    Zo iemand hebben we nodig. De zure blikken van Pauw en vooral van Witteman.

    Linkse indoctrinatie, dat is toch niet mogelijk? Wij wisten dat al lang; hét plan van de Frankfurter Schule. Het niveau van het onderwijs in heel Europa is niet voor niets zo gekelderd. Ik moet nu nog de reacties van Freek de Jonge bekijken. Jullie horen nog van me.

    Heb je trouwens naar de gezichtsuitdrukkingen van Rita gekeken? Zij genoot intens!

    Ach wat mooi. Bruce Bawer/Vederso, jullie geven de burger weer moed!

    Mijn hele weekend is goed!

    Like

   • Vederso zegt:

    Bij mij heeft rommel ook een streepje voor!

    Like

 12. Henk.V zegt:

  Ik mag lijden dat Yernaz Ramautarsing ook hier op deze site zijn stukken ter discussie aanbiedt.Het lijkt mij een goede zaak gesprekken aan te gaan met deze veelbelovende, jonge man die zelf denkt en opmerkelijk goed kan observeren.

  Like

 13. Martien Pennings zegt:

  Geweldig dat Vederso mij hierop attent maakt!
  Ik heb geen tijd me ermee te bemoeien.
  Maar: geweldig Vederso!
  Ik heb het gebookmarked !

  Like

 14. treintrien zegt:

  En ik wil toch effe kwijt dat Rita er goed uitzag. Ze kreeg ook alle ruimte om haar verhaal te vertellen. Comlimentje waard, voor p en w.

  ’t Lijkt me gewoon een tof wijf, die Rita. Veuls te eerlijk voor de polletiek.

  En de schop na die ze Freek gaf was onbetaalbaar:
  “Lach eens een keer. vertel een mop. Je bent toch cabaretier? Zing een leuk liedje of zo 😉 ”
  Ik lag drie keer gevouwen van het lachen. Enig.

  Ik hoop dat dát het fragment wordt wat het meest wordt teruggekeken. Dan hebben we rond oudejaarsavond ook nog wat te lachen, met de herhalingslijstjes ;). Nou ja, lachen. Ik geloof dat dat meesmuilen heet of zoiets 😉 Moehaha.

  Like

 15. Wachteres zegt:

  Leeghoofd, dat blijkt wel weer, Freek de Jonge, wil in gesprek gaan met rechts.

  Waar hebben we dat aan te danken? De filosofie van Freek is als volgt: “’Politiek correct’ heeft vanaf de 70-er jaren gedacht dat zij het bij het rechte eind hadden”. Tot zover klopt zijn verhaal, zelfkennis is nooit weg. Maar nu is, volgens Freekje, een andere richting ontstaan, dat zijn ‘wij’, de ‘populisten’.

  En die zijn, volgens hem, net zo gek als de politiek-correcten waren en zijn [zij zeggen dat de hele wereld naar hier moet komen] , want de populisten vinden, althans volgens Freek, dat ‘alle buitenlanders eruit moeten’.

  Oké, Freek heeft ons op een, volgens hem, juiste linkse manier geanalyseerd. Hij begrijpt niet dat zijn analyse slechts een linkse opvatting is, zelfs het etiketje dat wij opgeplakt krijgen [populisten] komt uit linkse hoek en daar moeten wij het dus mee doen. De sterke kant van links is dat hun ‘opvattingen’ als waarheden worden verkondigd en enig nader onderzoek over de juistheid ervan is dus niet nodig.

  Vanuit de ‘analyse’ van Freek, en hij is erg populair bij links, dus hij heeft altijd gelijk, mogen wij nu met hen in gesprek gaan. We moeten natuurlijk wel blijven voldoen aan de opvattingen die links over ons heeft en we zullen onze ‘populistische ideeën’ tegenover hen moeten verdedigen.

  Ach, Freek en links kunnen lang wachten; in gesprek gaan met hen is totaal zinloos zolang wij moeten denken wat zij denken [anders zijn we racisten en fascisten] en, zoals nu blijkt, zelfs moeten zijn wie zij denken dat we zijn.

  Doei Freekje, we gaan vandaag in Assen de dode zee rollen bekijken. Heeft te maken met onze cultuur, weet je wel? En die willen we graag behouden. Is daar iets op tegen? Of is zoiets ook populistisch?

  Like

 16. Jan zegt:

  Hoe de Amerikaanse staat de rassenhaat aanwakkert. Voorbeeld Common Core test:

  One group of questions for 8th graders – unrelated to a specific reading – is titled “Group Identity and Social Class.”

  Among the questions students answer are:
  With which ethnic group do you most closely identify? To which social class would you say you belong?
  When you watch TV or read newspapers or magazines, are people of your ethnic group, gender, and social class widely represented?
  enz.
  http://eagnews.org/test-prep-book-has-students-to-draw-conclusions-about-their-ethnic-group-and-social-class/

  Like

 17. Henk.V zegt:

  Een goed initiatief om ons op dir artikel te attenderen, Vederso.
  De jongeman, Yernaz, was een verademing om te beluisteren.Wanneer er mensen van kaliber opstaan ziet de toekomst er wat zonniger uit.
  Wat mij fascineert is dat in de rustig en correct verlopen vraaggesprekken in het programma van P&W de opmerkingen van de vleesgeworden linksmensche, Freekie, al mijn vermoedens over de huidige linkse, modieuze denk cultuur bevestigen.
  Allereerst waant men zich moreel en intellectueel superieur, want anders kan ik niet begrijpen hoe deze man, die stellig meent dat hij een kritische observator van de samenleving is, die het recht heeft de maatschappij een spiegel voor te houden, zijn flinterdunne analyse over ”populistisch correct” aan biedt, waarin hij de ene na de andere kwalificatie van ONS ten beste geeft.

  Het is werkelijk opmerkelijk dat ”links” ons van eenzijdigheid en ongenuanceerdheid beschuldigt en overduidelijk niet beseft dat de eigenschappen die men ons toedicht volstrekt op links zelf van toepassing zijn: eenzijdig en volstrekt ongegrond.

  Links begrijpt niet dat het een oordeel velt over mensen die qua opleidingsniveau hun gelijken zijn.
  Links pretendeert altijd dat het opkomt voor de welzijn van het volk, maar zelden zag ik zoveel regenteske arrogantie en ongelofelijke drang tot betutteling dan juist daar!

  En men heeft dat niet eens in de gaten en dan vraag je je werkelijkheid af uit welke informatie- en inspiratiebronnen de geesten van de linkschmenschen zich voeden..

  De enige diagnose die nu bij mij opkomt is dat het politieke denken genoeg heeft aan de idealen die men koestert.Toetsing aan de werkelijkheid is overbodig. Een typisch voorbeeld van geestelijke zelfbevruchting, of geestelijke inteelt. Des te langer dat voortwoekert, des te gekker wordt men.

  Like

  • Vederso zegt:

   Henk, je moet weten dat Bruce Bawer een tijdje in ons land heeft gewoond. Hij heeft wel iets met Nederland. Het is bijzonder dat wij van hem moeten horen over deze Yernaz en Freek in P&W. Bawer schreef wel vaker artikelen over Nederland, bijzonder als Amerikaan in Oslo, Noorwegen.

   Like

 18. helletocht zegt:

  Kijk eens naar de cultuur op de Engelse Uni’s waar de islamistische studenten mannen en vrouwen scheiden, waar het onderwijs verstoord wordt door de nazi-dogmatiek van de islamisten, en waar de laffe Britten uit het oogpunt van politieke correctheid of pure angst niets durven te doen. Dit is het ideale recept om stap voor stap veroverd te worden door een boosaardige cultuur. Waarom zijn al deze gasten hier? Op de eerste plaats omdat het past binnen de strategie van een in 1970 in Egypte afgesproken, toen geheime beleidslijn, om Europa binnen een eeuw te islamiseren. Daar werken onze laffe bestuurders aan mee, en vooral de Europese pro-islam doctrine is er mede debet aan dat het hier zo uit de hand loopt. De helft van alle bijstand gaat naar allochtonen. Ze veroveren niet alleen onze vrijheid en cultuur, maar zuigen ons financiëel ook volledig leeg. Dank je wel Vogelaar, Cohen, Pechtold, Groen Links trutten en andere collaborateurs, Partij van de Allochtonen, dank je wel pro-integratie industrie, dank je wel linkse ambtenaren, dank je wel laffe politici!!!!

  Like

 19. Jan zegt:

  San Francisco State University: Muslim Student Posts Selfie With Knife, “I Want To Stab An Israeli Soldier”…

  The Simon Wiesenthal Center sent a warning to officials at San Francisco State University on Monday, Dec. 2, advising them of a potential threat to Jewish students there. The basis for the warning was the posting on the social media forum Tumblr which appears to be by the president of San Francisco State’s General Union of Palestine Students, Mohammad Hammad. The photo shows Hammad with a knife, beneath which is the caption, “I seriously can not get over how much I love this blade. It is the sharpest thing I own and cuts through everything like butter and just holding it makes me want to stab an Israeli soldier.”
  http://www.jewishpress.com/news/did-sfsu-student-post-selfie-with-knife-i-want-to-stab-an-israeli-soldier/2013/12/03/

  Zie ook:
  SFSU’s GUPS president explains that he wants to see all Israelis dead
  http://elderofziyon.blogspot.nl/2013/11/sfsus-gups-president-explains-that-he.html#.UqIJL-VtDTO

  Like

 20. bezem zegt:

  Normaal gesproken heeft Freek zijn woordje wel klaar en zou hij deze student een stevig lesje in links fatsoen geleerd hebben door hem bulderend in de racistische, xenofobische uitbuitershoek te blazen. Maar er was één probleem, de student was niet blank. Een surrealistische ervaring voor onze Freek die hem nog wel eens een nachtmerrie kan bezorgen. Trouwens inderdaad een verademing deze jongeman, Yernaz!!! Meteen zijn site geliked!

  Like

 21. treintrien zegt:

  Die site zit op gezichtenboek 😉
  en daar doe ik niet aan:
  dus moeten jullie maar voor mij mee liken 😉

  https://www.facebook.com/pages/Linkse-indoctrinatie-op-mijn-universiteit/317329701730105

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s