NEE en nogmaals NEE tegen de ISLAM

Screenshot_47

(Door: M.A.L. Sion)

Nederland word wakker! Decennia lang wordt er al gepraat over deze moordenaarsbende alsof hij een geloof zou zijn. Vertegenwoordigers van het katholicisme en het protestantisme laten zich verleiden om samen met moslims erediensten te houden. TE GEK VOOR WOORDEN. We moeten gewoon erkennen dat de islam een afschuwelijke IDEOLOGIE is, een sekte zoals er geen andere op de aarde is geweest, zo crimineel! Nederlanders, die niet zo’n grote belangstelling hebben voor zaken m.b.t. RELIGIE halen de schouders op en laten deze kwestie voor wat het is. Dat zal nu toch wel anders worden. De kruik gaat zo lang te water tot ze barst. De laatste gebeurtenissen met de behandeling van moslims door onze overheid doet wel de deur dicht.

Om het maar rechtuit te zeggen. Er moet absoluut een einde komen aan de TOLERANTIE. De jonge moslims die terugkomen uit Syrië worden gepamperd. Ze moeten volgens lokale deskundigen en bestuurders begeleid worden om weer normale leden van onze samenleving te worden. Nu, wat mij betreft, mooi niet! Ze hebben zich schuldig gemaakt aan strafbare feiten. Ze hebben deelgenomen aan activiteiten in vreemde krijgsdienst.

Moslims die naar Syrië zijn gegaan, gingen erheen om te MOORDEN! En mocht het zo zijn dat ze daar niet ingezet zijn om te vechten en deden ze slechts humanitair werk, dan nog zijn ze medeplichtig aan wat de criminele bendes daar aan massamoorden aanrichtten.

De Syrië-crimes zijn de laatste druppels die de emmer over laten lopen. We kunnen er toch niet omheen,dat aan de lopende band in Afrika en ook in Syrië hele christengemeenschappen worden uitgemoord. In Iran worden regelmatig homoseksuele mannen opgehangen aan hijskranen of ze worden zelfs gekruisigd. In Syrië worden met wellust de inwoners van hele dorpen, die niet islamitisch zijn, christelijk of zelfs van de verkeerde stroming binnen de islam, onthoofd. De mensonterende beelden hiervan zijn regelmatig op video’s te zien geweest.

Lijfstraffen zijn nog gewoon een alledaagse gebeurtenis. 100 zweepslagen voor een vergrijp waar hier geen magistraat voor uit zijn luie stoel opstaat. Verminkingen in de vorm van het afhakken van handen en voeten. Op het Tahrirplein in Caïro werden groepsverkrachtingen uitgevoerd.

Screenshot_48

In Saoedi-Arabië wordt huishoudelijk personeel als slaven behandeld. Vrouwen tellen daar nauwelijks mee. Ze mogen niet autorijden en naar buiten slechts onder begeleiding van een mannelijk familielid. Overal zie je vrouwen rondlopen in een zware, zwarte tent: de niqaab.

Bij alle criminele daden wordt luid “Allah Akbar!” (“Allah is de grootste!”) gescandeerd. Ze zwepen zichzelf en elkaar op om de meest immorele dingen te doen. En dat in de dwaze veronderstelling dat er een goddelijk opperwezen zou kunnen bestaan dat dit soort gruwelijkheden van mensen zou eisen.

Als we dat allemaal op een rijtje zetten, dan kunnen we toch wel stellen dat we het wel gehad hebben met deze misdaadorganisatie. Het is de hoogste tijd om de islam in Nederland te verbieden, omdat het een verachtelijke, gevaarlijke, mensonterende, zieke ideologie is. Moskeeën sluiten. Moslims die aan deze ziekelijke leefwijze willen blijven vasthouden het land uit en terug naar de zandbak waar ze vandaan kwamen.

Er past geen TOLERANTIE voor een organisatie die tot op het bot zelf absoluut INTOLERANT is. De islam is zelf INTOLERANT voor de eigen aanhang en in hoge mate voor de zogenaamde ONGELOVIGEN, waartoe wij onszelf mogen rekenen.

Er moet niet langer gesproken worden over EXTREMISTEN binnen de moslimgemeenschap. Nee, het is veel simpeler. De islam op zich is een EXTREMISTISCHE ORGANISATIE. En dat hoeft geen verwondering te wekken als je de misdaden van de profeet Mohammed er bij betrekt. Deze roverhoofdman, pedofiel en fantastische leugenaar bestond het – en ging er prat op – om in één bloederige sessie tegen de duizend joden te onthoofden, waar hij persoonlijk aan meewerkte. Je zou van schrik bijna vergeten om de kwalificatie  massamoordenaar op hem te plakken.

Bij volgende verkiezingen kunnen we het best kiezen voor een partij die het aandurft om ook NEE te zeggen tegen de islam.

Screenshot_49

Door:
M.A.L. Sion
(voor www.ejbron.wordpress.com)

P.S. Je zou het haast vergeten. Deze bende heeft ook nog de gore moed om zich de “religie van de vrede”. te noemen. Breken er nu klompen?

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Islam, Jihad, koran, Krankzinnigheid, Mohammed, Moslims, Rotzakken, Sharia, Terrorisme. Bookmark de permalink .

29 reacties op NEE en nogmaals NEE tegen de ISLAM

 1. JooJootje zegt:

  Dat laatste klopt Vrede en islam zijn met elkaar verbonden.
  Zonder islam is er veel meer vrede.
  De moslims begrijpen het alleen verkeerd zo als er wel meer zaken zijn die ze niet begrijpen.

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Simpel: dat handboek* (en dat niet alleen) hoort thuis op de vullishoop van de geschiedenis!
  http://www.pi-news.net/2013/11/der-islam-gehort-auf-den-mullhaufen-der-geschichte/
  *>> hier is dat handboek(wordt op dit moment vertaald): http://tinyurl.com/mzj8jex

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  M.A.L. Sion, aangezien het technisch gesproken niet mogelijk is, U dwars door het computerscherm heen de hand te drukken, ben ik blij dat we elkaar 21 September jl. op de Koekamp hebben ontmoet en dat het bij díe gelegenheid gebeurd is!
  Wat een ongelofelijk ware stelling benadrukt U hier nog eens, mijn Waarde!
  En hoe even ongelofelijk, dat zovelen deze waarheid nog steeds niet zíen……Of mogelijk niet wíllen zien, wie zal het zeggen……?
  Hoe dan ook, het kan niet vaak genoeg naar voren worden gebracht!

  Like

 4. fleckie zegt:

  “Islam means peace,”klopt wel, als je hoofd eraf is gehakt, dan heeft men immers “de eeuwige rust” veroorzaakt door iemand anders geestesgesteldheid !

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Helemaal eens! Nooit TOLERANTIE tegen INTOLERANTEN. Deze weerzinwekkende nazi-ideologie, te weten deze islam, heeft in 1400 jaar tijd plm. 278 miljoen mensen het leven gekost. En dan dit nog, ik hou de volgende politieke partijen, VVD,D66,PvdA en het CDA, aansprakelijk voor deze toestroom van HAATBAARDEN naar ons land!

  Like

 6. delamontagne zegt:

  moet dat nou zulke vleselijke foto,s erbij ?

  Like

  • Jade zegt:

   Misschien is het wel de methode om TV kijkend
   Nederland wakker te schudden…
   Dit soort foto`s zal je dus ook nooit in een krant zien.

   Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   @ delamontagne
   Beste.
   Gruwelijk is het. Wat je op deze foto’s ziet is een heel mager aftreksel van de werkelijkheid. Een kort moment van ‘afgrijzen’ valt geheel in het niet bij het niet te beschrijven leed van miljoenen mensen, die in de loop van de tijd zijn vernederd, gemarteld en uiteindelijk onbarmhartig zijn gedood door de aanhangers van deze onmenselijke moordenaarsbende. Laten we ons inspannen om te voorkomen dat deze bende blijvend ellende aanricht. Zeker in Nederland.

   Like

  • Harry zegt:

   Jezus , ik zat net te eten , gatverdamme .

   Like

 7. Tiny zegt:

  Vreemd dat iemand inderdaad nog gelooft dat islam, vrede betekent. Het woord islam betekent helemaal niet vrede. Het betekent: ONDERWERPING. Dat is wel iets geheel anders dunkt mij.

  Like

 8. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Het is erg genoeg dat een deel van de wereld is blijven hangen in het stenen tijdperk! Maar nóg onbegrijpelijker is, dat de rest van de geciviliseerde wereld keihard terug rent in de evolutie om zich bij hen aan te sluiten!

  Like

  • Joop Klepzeiker zegt:

   Ik heb wat problemen met de uitdrukking ¨de rest van de geciviliseerde wereld¨
   Omdat die zogenaamd geciviliseerd is door collectieve drang en dwang maatregelen en niet door een algemene metale opstap naar het volwassen mensdom.
   Daarom is de terugval naar primitiviteit ook zo eenvoudig.

   De dwang en drang maatregelen zullen dan ook steeds meer toenemen op wereldschaal om de diversen snelheden van de ontwikkeling der mensheid te controleren en te reguleren, tenminste dat is het idee.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Zit wat in, Joop.
    Die zogeheten civilisatie komt veelal bepaald niet voort uit de mensheid-zelf.
    Zijn eigen initiatief en zijn eigen tempo worden niet zelden veronachtzaamd, zodat je van een terugval, vroeg of laat, bij het minste of geringste niet raar moet opkijken.
    Vroeg of laat verloochent de natuurlijke gang van zaken zich niet, met als maatschappelijke reactie: Nog meer controle.
    Gewoon de vicieuze cirkel…..

    Like

 9. Martha N zegt:

  M.A.L.SION je hebt totaal en volledig gelijk, het is trouwens net of Geert Wilders dit zegt.

  Hier horen we de media amper over, komt niet in hun kraam te pas, noch in deze van de heren dames in de politiek.
  Je weet dat ik me hier volkomen bij aansluit..!
  Laten we hopen dat we ooit een doorbraak kunnen bereiken!!!
  Aan jou en mij, Bert en al deze die hier reageren, zal het niet liggen.

  Mensen zijn vaak een logge massa om in beweging te krijgen, zeker wanneer zij dag in dag uit de verkeerde beelden voor ogen krijgen, willens en wetens door de media verspreid.
  Indoctrinatie is een machtig wapen.

  De EU en onze regering gesteund door de media, werkt mee aan misdadige praktijken, aan de genocide van vele, vele mensen.

  In feite horen ze berecht te worden door den Haag, voor oorlogsmisdaden!
  Hier horen we christelijke partijen niet over, die allen één front vormen met de VVD en de PvdA tegen Wilders.

  Wilders de enige die inzicht heeft en vecht tegen het verschrikkelijke toekomstbeeld dat ons te wachten staat.
  Bedankt M.A.L.Sion

  Like

 10. Wans Horst zegt:

  Ik word een beetje simpel van die vergelijkingen tussen het westen en de islamitische wereld, zet er een muur omheen, sluit al het (vlieg)verkeer tussen die werelden en laat ons in rust leven. Ze hebben kennelijk nog veel verbeteringen door te maken. Laat ze zich ontwikkelen, maar laat ons erbuiten!

  Like

 11. luckybee zegt:

  De meeste mensen denken nog steeds:” dat, gebeurd bij mij beslist niet!!!!

  Like

 12. AdriePVV zegt:

  Ik doe het even zo, maar volgens mij verdient onderstaand artikel meer aandacht, ook al is het gepubliceerd op Sargasso.

  http://sargasso.nl/slavernij-sudan/#more-215106

  Like

 13. Joost Visser zegt:

  Deelneming aan een organisatie die tot oogmerk heeft het plegen van misdrijven, wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste zes jaren of geldboete van de vijfde categorie. WvS art. 140.

  Criminele organisatie in de jurisprudentie LJN: BM2037, Rechtbank Breda, 16 april 2010
  Voor het bestaan van een criminele organisatie in de zin van artikel 140 Wetboek van Strafrecht blijken uit de geldende jurisprudentie de navolgende criteria.
  Er moet sprake zijn van deelname aan een samenwerkings¬verband van twee of meer personen met een zekere duurzaamheid en structuur en een bepaalde organisatiegraad, dat tot doel heeft het plegen van misdrijven. De eis dat zo’n organisatie gekenmerkt moet zijn door gemeenschappelijke regels en gemeenschappelijke doelstellingen waardoor een zekere druk op de individuele leden kan worden uitgeoefend, kan niet worden aangenomen.
  De deelnemers aan zo’n organisatie dienen niet ieder voor zich, maar in het verband van deze organisatie te participeren en dus te behoren tot de organisatie, zonder dat vereist is dat zij met alle personen in de organisatie samenwerken. De deelnemers zullen in het kader van zo’n samenwerking niet slechts over en weer met elkaar te maken moeten hebben, maar zich primair tegenover die organisatie gebonden moeten achten.

  Duidelijker kan het niet zijn.

  M.n. de laatste zin betreft de zgn. vreedzame moslims, die dus ook strafbaar zijn door hun verbondenheid met de islam.

  Like

 14. john siegert zegt:

  “vreedzame moslims, die dus ook strafbaar zijn door hun verbondenheid met de islam.”

  geweldig! al die nederlandse wantrouwende voc-mentaliteitskenmerken zoals gedurende WOII!
  dit soort sentimenten komen in tijden van crisis meteen weer naar boven..
  ook een beetje nederlands is dat..

  Like

 15. John zegt:

  De islam is t kwaad de moslims zijn t kwaad, fuck die moslims ben je niet goed bij je hoofd met je alleen maar!!
  Het land en europa uit trappen en laten ze het zelf maar uitzoeken in hun eigen land! Irak iran of zo

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s