Nieuwe bedreigingen tegen “varken” Wilders

Screenshot_33

Onderzoekers van de Israëlische/Amerikaanse inlichtingen- en veiligheidsdienst Company (ITRR) hebben een nieuwe bedreiging op een internetforum voor jihadisten, gericht aan PVV-leider Geert Wilders, onderschept. De boodschap is een oproep om Wilders te vermoorden door een aanval met explosieven. De schrijver van het bericht noemt Wilders een ‘varken’ en een ‘lafaard’. Het bericht is geplaatst als een reactie op de recente oproep van Wilders om een ​​tekst toe te voegen aan de vlag van Saoedi-Arabië, die luidt: “De islam is een leugen, Mohammed is een crimineel, de Koran is vergif”.

Wilders is een veelvuldig onderwerp van bedreigingen op internetforums en via e-mail en sociale media. Afgelopen vrijdag tweette hij: “Na negen jaar bezorgen zieke geesten op het internet me nog steeds de koude rillingen”.

Sinds de moord op Theo van Gogh, begin november 2004, heeft de PVV – leider onder politiebescherming geleefd. Op de website van de partij ‘vierde’ Wilders dat feit : “Sinds die onheilspellende dag, negen jaar geleden, ben ik gedwongen om onder politiebescherming te leven. Ik heb in kazernes, gevangenissen en ‘safe houses’ gewoond. De bedreigingen blijven doorgaan en hebben me beroofd van mijn privacy en mijn vrijheid’.

Bron:
http://www.nltimes.nl/2013/12/04/new-threats-pig-wilders/

Vertaald uit het Engels door:
Wachteres
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Geert Wilders, Islam. Bookmark de permalink .

24 reacties op Nieuwe bedreigingen tegen “varken” Wilders

 1. Cathja zegt:

  Laat ik om te beginnen duidelijk maken dat ik een PVV-er ben en Wilders steun en op hem stem. Ik sta volledig achter zijn boodschappen, die hij steeds opnieuw de wereld in stuurt. In de hoop dat velen eindelijk eens wakker worden en zien wat er aan het gebeuren is.
  Vreselijk dat deze man en zijn vrouw nu al zóveel jaren moeten worden beveiligd! Dat zegt alles over de VARKENS die hiervoor verantwoordelijk zijn.
  Wat ik wat minder verstandig vind van Wilders is zijn opmerking over bovengenoemde zin over de islam, Mohammed en de koran, om deze zin toe te voegen aan de Saoedische vlag. Hiermee gooit hij olie op de golven, terwijl een beetje rust rond Wilders voor hemzelf en voor de partij beter zou zijn geweest. Soms is het beter om niet alles wat je denkt hardop te zeggen!

  Like

  • Harry zegt:

   Cathja , ik kan me heel goed voorstellen dat als je eeuwig ! onder stress moet leven , altijd onder beveiliging , alles moet overleggen , nooit eens even bij Albert Hein o.i.d binnen kunt lopen om wat lekkers uit te zoeken , nooit eens spontaan tegen een boom kunt plassen , dat je dan wel eens iets zegt dat misschien verstandelijk gezien een beetje doorschiet .
   Zijn zelfbeheersing verdient al de Nobelprijs .
   Ik werd al hels toen ik bovengenoemd artikel onder ogen kreeg .
   Op 14.37 vloog ik ook al haast uit de bocht , je wilt niet weten wat ik allemaal ge-delete heb .
   En dan sta ik er nog maar naast , laat staan als het jezelf betreft .
   We zijn nog steeds mensen van vlees en bloed , met een hart en een geweten .
   Dit in tegenstelling tot ” die anderen ” .

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Harry 17:18

    Je hebt zéker gelijk, maar ik ben bang dat Wilders nóg meer problemen krijgt door dit soort uitspraken! Ik deel je mening, maar ik ben ook bezorgd dat het een keer verschrikkelijk fout afloopt! Van alle kanten dreigt er gevaar voor hem, en daarom had ik liever gehad dat hij in zijn uitspraken iets gematigder zou zijn. Alleen voor zijn eigen veiligheid!
    Wilders is de enige politicus waar ik zeer veel respect en waardering voor heb.
    Ik moet er niet aan denken dat we ooit zonder hem verder zouden moeten!

    Like

  • treintrien zegt:

   Gooide Theo van Gogh ook olie op het vuur?
   En Pim Fortuyn? Had die ook maar liever minder of niets gezegd?

   Ik vind dat je altijd alles mag zeggen.
   Wat je niet mag is iemand iets aandoen.
   Regel één is:
   Blijf beleefd.
   Denk ik.
   En dat lijkt Wilders aardig te lukken.
   Na negen (!) Jaar (!) zware bewaking nog steeds niet praten over die (volstrekt ongeschikt scheldwoord) NAFfers die hem het leven onmogelijk maken. Maar redelijk neutraal het over zieke geesten hebben.
   Ik vind het knap. Echt.

   Even in een volstrekt ongepaste vergelijking:
   Nog negen jaar en Wilders wordt al net zo lang bewaakt als Mandela op Robbeneiland heeft gezeten. Hij is al op de helft… zou er dan net zo veel ophef gemaakt worden?

   Zingt: “Free-hee onze Geert Wilders” 😉

   Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Wanneer stoppen we eens met het accepteren, wat de gewelddadige ISLAM ons wenst op te dringen! Het is GEEN GELOOF, maar een Ideologie, met de trekken van het nazisme. Suggestie; laat ons maar een varkentje los laten in hun moskee!

  Like

 3. Republikein zegt:

  Code rood, fijne pakjesavond allemaal!

  Like

 4. Harry zegt:

  Nou Rutte , laat nou eens zien dat je niet de lafaard bent waar wij je voor houden .
  Bezweer die gekken nou eens dat ALS er ooit iets tegen Wilders ondernomen wordt , dat we die hele geitenbrigade het land uit donderen . Tot en met het laatste hoofddoekje . Voorgoed !
  Wees een vent en laat die boevenbende in Brussel verrekken .
  Waarom zou je door een stel criminelen in Brussel ons hele leefplezier en veiligheid laten vergallen ? Waarom moeten wij overspoeld worden met ongeletterd tuig met een hele rare ideologie ? WAAROM ? En waarom moeten en zouden wij dat maar goedvinden dan ?
  En waarom moeten wij dat verplicht financieren dan ?
  Wanneer houdt dat op ?
  Ik ben het godverdomme spoegzat !
  Je bent dankzij leugens en manipulatie gekozen tot minister-president en daardoor heb je de plicht om voor de Nederlanders te zorgen .
  En je hoeft niet hun kont te komen afvegen , maar je dient wel hun welzijn te behartigen .
  Daarbij hoort de bescherming van onze biotoop .
  Zo niet dan maak je je schuldig aan landverraad .

  Persoonlijk ben ik een buitengewoon zachtaardige sul , maar mocht er ooit iets met Wilders gebeuren , dan breekt de pleuris uit , op z’n oud-Nederlands gezegd .
  Duik dan maar gerust onder .
  Voorgoed !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Harry: 14.37. uur. Woorden recht uit het hart, die ik volledig onderschrijf! En denken dat Rutte een kerel is, nou die illusie heb ik niet meer Harry!

   Like

 5. Martha N zegt:

  Bedankt Wachteres, alweer een prettig vooruitzicht voor Geert Wilders.
  Dat het zover kon komen is de schuld van onze regering, van alle partijen die de zittende macht ondersteunen.

  Het ging net zo bij Pim Fortuyn, dankzij de smerige praktijken van de media EN de regering…
  Laten we gewoon zeggen: van LINKS, rood en Mao volgers, Stalinisten en ga maar door.
  Maar ook van de Christelijke partijen die heel menselijk zijn, maar niet zo dat ze niet zullen lachen wanneer Geert Wilder het loodje legt.

  DEZE mensen, die NU de macht in handen hebben genomen OVER de Nederlanders, zij staan het toe..! de Media promoot het, net zoals toen bij Pim Fortuyn en waaraan ook Theo als slachtoffer viel!
  Als één massaal blok staan ze tegenover Geert Wilders en ons, de mensen die de PVV steunen.

  Wanneer hem ooit iets zal overkomen in de trant van Fortuyn, dan weten we allemaal WIE hierachter staan..!

  Like

 6. helletocht zegt:

  Ik hoop dat de dag komt waarop we al deze smerige baardmannen en kopdoekmonsters aan de horizon zien verdwijnen, en laten we dan een grote start- en landingsbaan maken van het Midden-Oosten en Noord-Afrika

  Like

 7. Aegolius cs zegt:

  Ik vraag me ernstig af hoe als politicus maar bovenal als mens met dergelijke doodsbedreigingen nog sociaal/politiek kunt functioneren?!
  Als u zich kunt voorstellen in welke omgeving hij zijn gezinsleven poogt te leven is een cordon sanitair een lachertje. Zou Geert Wilders een bijzonder mens zijn? Wellicht en wie wil in dergelijke omstandigheden zijn plaats willen innemen?
  Ik schrijf dit vanwege de veelal negatieve reacties over Wilders en “zijn” PVV.

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  ’t Zat er aan te komen. De zoveelste.
  Laat overigens maar schelden: Als Wilders iets NIET is -afgezien van dat irrationele ‘varken’- is het wel een ‘lafaard.’ Dat weten degenen die het uitspreken in de grond natuurlijk óók donders goed, want over een lafaard zouden ze zich niet zo hoeven opwinden, doodsimpel.
  Eh…..zeg, hoe zit het eigenlijk met al die-eh- líeve moslims, die de ‘ware’ Islam aanhangen, die van de Vrede, en zoooooo goed integreren? Nemen die eigenlijk nog openlijk afstand van dit soort levensbedreigende haatmails? Bijvoorbeeld omdat ze Geert dan wel niet zo ’n fijne jongen vinden, maar niettemin door hebben dat dít toch echt niet kan?
  Nee?
  Dacht ik al.

  Like

 9. Jantje zegt:

  En het kabinet? doet weer geen fl*kker.
  Maar als je zegt dat iemand bruin is, die bruin is, dan achtervolgen ze je tot in de hel en heb je geen leven meer.

  Like

 10. isidor zegt:

  als er ooit iets met Geert zou gebeuren,spandeer ik de rest van mijn leven om de daders om te brengen.

  Like

 11. Fred zegt:

  Hij had er nog iets aan toe moeten voegen.
  Dit; “en de waarheid mag niet verteld worden.”

  Like

 12. Jan zegt:

  De titel geeft aan wat voor uitschot in het Binnenhof zit.

  Like

 13. luckybee zegt:

  Tsia wat Wilders vind, dat vind ik meestal ook.Alle moslims er uit uit onze mooie land.

  Like

  • Wachteres zegt:

   @ luckybee, Wilders wil alleen maar een stop op de immigratie uit moslimlanden.

   Degenen die hier al wonen en zich aanpassen, dus gewoon werken zonder gestook, kunnen blijven.

   Like

 14. bigljohn zegt:

  Jihad strijders die na hun tijd in Syrie door NL opgevangen en vertroeteld gaan worden.Jihadisten die een fatwa (hier een doodvonnis) uitgesproken hebben tegen onze Geert Wilders. Je gelijk hebben en je gelijk krijgen zijn twee verschillende zaken. Maar in deze wereld word alles omgedraaid. Van een notoire leugen wordt een waarheid gemaakt, en de waarheid wordt betiteld als een pertinente leugen. Arme Geert, ik heb het met hem te doen. Hij die al zoveel voor ons betekend heeft !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLjohn: 19.18. uur, op 5/12. Inderdaad John, en hierbij komt dus uit wat George Orwell geschreven heeft in het boek 1984, en ook in het boek ” Animal Farm”. Bedankt VVD,PvdA,CDA,D66, dat jullie ons hebben uitgeleverd aan de communisten van de EUSSR, en aan de nazi-ideologie ISLAM! MAAR NIET ECHT!!

   Like

 15. Johan zegt:

  Beste mensen, wat jullie waarschijnlijk niet weten, is dat er 1975 tussen de toenmalige landen van de EEG is afgesproken om het vuilnisvolk uit de zandbakken VOORRANG te geven met immigratie!!! Maar het leuke is dat je dit stuk papier niet eens kunt opvragen bij de EU. Zijn wij te pakken genomen voor olie? Het resultaat is dat wij nu opgescheept zitten met één GROOT VUILNISVOLK, die ook al in de regering zijn doorgedrongen. Wedden dat wij dat niet voor elkaar krijgen in bv Marokko? Dhr. Wilders ( ome Geert voor ons natuurlijk) is hier waarschijnlijk ook van op de hoogte, maar kan hier niets over zeggen. En deze varkens, eigenlijk is dit geen goede benaming voor dit arabische kotsvolk die Wlders bedreigen, want varkens zijn intelligente dieren in tegenstelling tot de zandbakbewoners, weten ook van deze overeenkomst. Feit is dat dit minne tuig heel hard begint te schreeuwen en dreigen als zij hun zin niet krijgen, maar met dit vod van een overeenkomst uit 1975 zal het nog een hele tour worden om hun ism ome geert eruit te krijgen. Dat vereist SAMENWERKING met de PVV en anderen, dus wie doet ermee???

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  @Johan: 02.05. Inderdaad Johan, het is door: “De Resolutie van Straatsburg”, dat massaal moslims toestemming kregen om zich hier en in de rest van Europa te vestigen.

  Like

 17. Wans Horst zegt:

  Verbiedt de haatzaaiende islam, gooi de moskeeën dicht en maak een verbod op vrouw onterende praktijken als de hoofddoek en sharia strafbaar. Moet je kijken hoe snel Nederland verschoond is van het gespuis. Welnee, we laten het zo, dan kunnen de mensen alleen nog op de islam afgeven en kunnen we onze plannetjes erdoorheen drukken. Dus, stem Wilders, maar als hij zich er druk over maakt is het al goed genoeg.

  Dan wat anders: door de nodige focus op de islam, zou men bijna vergeten dat er een Europees-Amerikaans vrijehandelsakkoord op de stapel ligt dat niets anders doet dan de grote bedrijven als Monsanto meer macht geven, terwijl de nationale parlementen straks door die bedrijven beschuldigd kunnen worden van tegenwerking als dat hun winsten zou vergroten. Gevolg daarvan zou zijn dat nationale parlementen en wetgeving buitenspel gezet kunnen worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s