Dood een Jood en krijg duizenden euro’s

Screenshot_16

(Door: Herman Meijer)

De Palestijnse Autoriteit gaat door met het verheerlijken van moordenaars en terroristen. Criminelen krijgen geld, veel geld. Ondertussen is er twee miljard hulpgeld aan de Palestijnse Autoriteit zoek. Man man…

Ik heb de afgelopen weken een tweetal artikelen (dit is één en dit is twee) over ontwikkelingssamenwerking geschreven. Ik was daarin niet positief over deze miljardenhulp. Mijn mening is er niet op vooruit gegaan toen ik begreep dat er ook nog eens twee miljard euro aan hulpgeld van de Europese Unie aan de Palestijnse Autoriteit zoek is. Gewoon kwijt in de zin van nooit verantwoord. 2.000.000.000! Je hoort er helemaal niemand over! Geen partijen, geen media, stilte over alle landen. Waarschijnlijk omdat dit nieuws slecht is voor het imago van ontwikkelingssamenwerking en, dat is nog erger, dat het net alsof lijkt dat de Palestijnse Autoriteit bestaat uit een stelletje corrupte boeven. Tijd om in de doofpot te stoppen dus.

Wat men met het geld gedaan heeft, is natuurlijk onbekend. Het zou maar zo kunnen dat men het heeft gebruikt om Palestijnse criminelen, die in een Israëlische gevangenis hebben gezeten, een mooie bonus te geven. Voor heldengedrag en betoonde moed. Ik zie u denken, huh?

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", EUSSR. Bookmark de permalink .

3 reacties op Dood een Jood en krijg duizenden euro’s

  1. G.Deckzeijl zegt:

    Timmerfrans & Ploumen, kom er maar in.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s