Het verdeelde Europa

Screenshot_18

(Door: trias politica)

Week 49. Een week waarin pijnlijk duidelijk werd dat ‘Europa’ (de EU) voor meer verdeeldheid zorgt tussen de deelnemende landen ooit. Zelfs tot meer verdeeldheid tussen nationale politieke stromingen onderling.

Dat verwondert ook allerminst. Het plaatje boven dit artikel geeft de verschillende talen van Europa weer. Zoals u ziet zijn dat er nogal wat. In het Europees Parlement wordt jaarlijks bijna een miljard euro (peil 2006) uitgegeven aan tolken en vertalers om alle stukken in de 24 verschillende talen weer te geven. Een miljard euro, elk jaar opnieuw, en stijgende. Brussel is gewoon een Toren van Babel: men verstaat elkaar niet. Noch letterlijk, noch figuurlijk. Alleen al dit feit zou voldoende moeten zijn om het megalomane project richting federale unie te stoppen. Gewoon een kwestie van gezond verstand. Maar wie dát zegt wordt weggezet als ‘populist’ en door de euro-gelovigen verketterd.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Het verdeelde Europa

 1. oogenhand zegt:

  Dit is op oogenhand herblogden reageerde:
  Kunsttalen, of toch maar alleen Chinees en Arabisch als werktalen?

  Like

 2. bigljohn zegt:

  De vergelijking met de toren van Babel moet in een andere context gezien worden. Ten tijde van de echte toren van Babel zorgde God ervoor dat een ieder een andere taal ging spreken. Zij begrepen elkaar niet langer, en het hele Babel project strandde. Nu is er een E.U. toren van Babel., en heeft God volgens mij de duivel volmacht gegeven de mensheid te treffen. Ondanks alle verdeeldheid in Europa en tegenwerking door, wat men populisten noemt, gaat deze ellende maar steeds verder, verder, en verder. Bovendien voelen we hier ook de duivelse adem van de Islam in onze nek. De Islam die door onze superieuren als een vriend binnengehaald werd om de autochtone bevolking van Europa te verdrijven, uitroeien. Wij die plaats moet maken voor die Sharia mannen. Iedere logica, omtrent dat omarmen van de Islam als een grote aanwinst, ontbreekt. Een ieder zou toch zo zoetjes aan moeten weten wat Islam betekent. Maar ook in Nederland Kennisland is men op dat gebied nog veel simpeler dan een zwak begaafde. Ik zie hier de hand van de satan in die tijdelijk volmachten van God kreeg om ons zwaar te treffen. Onze superieuren reageren niet meer logisch en wijs, en omarmen het kwaad ! Uitgezonderd mensen van dit soort fora uiteraard.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Nederland is een land wat geregeerd wordt door zwak begaafden, vandaar dat ze het zo goed kunnen vinden met de Europese Unie en dat ze zichzelf en de bevolking vrijwillig naar de slachtbanken van de Islam leiden.
   Maar het is de keuze van de meerderheid, die idioten blijven stemmen op de linkse landverraders en hun mee heulers VVD, D66, CDA.. Op naar de vernietigging van Volk, vrijheid en cultuur !!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s