Spencer en Geller: Inreisverbod in GB, omdat ze Israël ondersteunen

Screenshot_28

Steeds opnieuw komt er nieuwe informatie aan het licht die de werkelijke reden noemen waarom Robert Spencer en Pamela Geller Groot-Brittannië niet binnen mochten.

Spencer schrijft daarover op zijn blog Jihad Watch dat hij en Pamela zogenaamd uit Groot-Brittannië verbannen werden, omdat het ministerie van Binnenlandse Zaken hun aanwezigheid als “tegen het openbaar belang” gericht zag.

Bovendien stond er in de motivering voor het inreisverbod dat hij de oprichter van het blog Jihad Watch zou zijn, een site die als “islamofoob” werd geclassificeerd, evenals de oprichter van verschillende andere anti-islamitische haatgroepen.

Nu echter zijn er nieuwe documenten aan het licht gekomen, die een nieuw licht op de zaak werpen. De beslissing van het ministerie van Binnenlandse Zaken werd in de hand gewerkt door linkse agitatiegroepen, die zeer vijandig tegenover Israël staan.

Dat, aldus spencer, zou duidelijk zijn, want het ministerie zou het begrip “islamofobie” gebruikt hebben in verband met zijn blog, wat een manipulatief en propagandistisch neologisme zou zijn, dat niet-moslims moet intimideren.

De enigen die dit begrip gebruiken, zouden islamitische onderdrukkers zijn, hun linkse geallieerden en diegenen die ze over de streep hebben getrokken, zodat zij denken dat dit een legitiem begrip zou zijn in deze discussie – zoals het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken.

In de documenten uit het ministerie van Binnenlandse Zaken, die Geller en Spencer kregen toegespeeld, waren weliswaar alle namen zwart gemaakt, maar eentje had men vergeten:

De groep “Faith Matters”, die opgericht werd door de moslim Fiyz Mughal, die ook voorzitter is van “Tell Mama”, een groep die “islamofobie” dient op te sporen. De regering stopte in juni de subsidiëring van “Tell Mama”, nadat zij valse informatie over een zogenaamde golf van “islamofobe incidenten” had gepubliceerd.

Tot slot merkte Spencer op, over het feit of hij ooit weer Groot-Brittannië binnen zou mogen komen of niet, dat de ineenstorting van de Conservatieven, zoals deze in de documenten van het ministerie van Binnenlandse Zaken duidelijk werd, zou wijzen op een regerende partij en een samenleving die fundamenteel verward is en bedreigd wordt, zodat zij de voor hen liggende wezenlijk grotere crisis niet als zodanig herkennen.

Bron:
http://europenews.dk/de/node/74982

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", antisemitisme, Appeasement, Censuur, Dhimmitude, Groot-Brittannië, Islam, islamitische ideologie, Islamkritiek, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, lafheid, Moslims, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

6 reacties op Spencer en Geller: Inreisverbod in GB, omdat ze Israël ondersteunen

 1. Perfide Albion zegt:

  Die Britten. Tot 1939 hadden ze werkelijk geen benul van de Nazi’s en hun bedoelingen. Pas toen het bommen regende en na dat Churchill aan het roer kwam begreep men het. Le histoire ce repette zeggen de Fransen. En dat zeggen ze niet voor niets.

  Ditmaal hebben de Britten een veel groter probleem dan met de Nazi’s. De ideologische vijand is al binnen hun grenzen. En er is ditmaal geen Churchill om ze te redden. En als Churchill ze nou niet gewaarschuwd had voor de islam dan kon men het nog begrijpen.

  Er is geen dommer volk dan de Britten. Bussen worden opgeblazen. Soldaten worden op Brits grondgebied op klaarlichte dag onthoofd. Natuurlijk wijs je dan Geller en Spencer uit! Een heel. logische reactie…

  Groot Brittannie is de kanarie in de kolenmijn. Het verbaast me dat dáár nog niemand het gewapend verzet tegen de politieke kaste leidt.

  Like

 2. Philippine zegt:

  De Britten hadden wel degelijk benul van wat nazi’s wilden.
  Ze hadden fascistische fel antisemitische partijen.
  18 juni 1919 richtte Hamilton Beamisch ‘The Britons’ op.
  In 1924 richtte Totha Linorn-Orham de ‘British Fascisti’ op.
  In 1929 bestond de ‘Imperial Fascist League’ olv Arnold Spencer Leese. Hun lijfblad was de Morning Post.

  Like

 3. Philippine zegt:

  En wat dacht Ghandi over Hitler?

  “Tegen het einde van de oorlog prees Gandhi, althans zo leek het, ondanks zijn anti-geweldsprincipe, Adolf Hitler na diens zelfmoord. Zijn voormalige kameraad uit de Congrespartij, Subhas Chandra Bose, was ook een bondgenootschap met keizerlijk Japan en nazi-Duitsland aangegaan voor de vorming van het Legion Freies Indien, dat onder de Wehrmacht ressorteerde, alsook van een Indian National Army in Azië. Vanuit zijn geweldloosheidsprincipe had Gandhi op 10 mei 1940 geschreven dat hij „Herr Hitler niet als een kwaadaardige zag, zoals hij afgeschilderd wordt” (“We have no doubt about your bravery or devotion to your fatherland, nor do we believe that you are the monster described by your opponents.”) In 1941 schreef hij aan Hitler persoonlijk, dat hij niet geloofde, dat deze een monster was “zoals uw vijanden u beschrijven”. [2][3]

  Like

 4. Wanneer krijgen de Britten een reisverbod in Nederland?

  Like

 5. luckybee zegt:

  Tsia dat is nog Britse politiek uit de Dominions politiek; dat nog steeds geld in Engeland.Alle leden van gemenebest hebben de Britse ationaliteit. En heel veel pakistani’s, Bangladesh, en Arabieren, leven als Britten in Brittanie.Zo lang als Engeland de Gemenebest handhaven,zal dat op den duur de Britten hun nek kosten. en wel letterlijk.

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  @Perfide Albion: AMEN!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s