UK-universiteiten: sekseapartheid islam is OK

Screenshot_15

Joe hallo en welkom in de wondere wereld van de Britse academische über-dhimmi’s. Een week of wat geleden publiceerde de ‘Universities UK’, de Britse vereniging van universiteiten, een gids met daarin praktische adviezen over het ontvangen van sprekers. Waaronder externe sprekers die mogelijkerwijs een zeer orthodoxe variant van een zekere religie aanhangen. Het rapport vindt u hierrr (pdf) en u mag direct doorscrollen naar pagina 27, casus 2. Daar staat, vrij vertaald, dat het OK is voor universiteiten om een publieke zaal in te delen in een mannen- en vrouwengedeelte als de orthodoxe externe spreker anders niet zou komen. Let wel: van links naar rechts, scheiden tussen voor en achter zou namelijk wel discriminazi zijn.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Appeasement, Dhimmitude, Elite, Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, Rotzakken, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

4 reacties op UK-universiteiten: sekseapartheid islam is OK

 1. Tom Hendrix zegt:

  Ik ben heel erg blij, met de bijdragen van Annabel Nanninga op www. GeenStijl. nl. Zij is een verademing ten opzichte van al de meer progressief gerichte- en socialistische schrijvers op de betreffende site. En het is echt ongelooflijk, hoe nota bene een universiteit, de euvele moed heeft, om een perverse ideologie toe te staan, om vrouwen en mannen te scheiden o.g.v. de hersenspinsels van Mo, de pedo-profeet, karavanenberover, en moordenaar. Engeland is net zo verloren aan de moslims als Zweden!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dit is, geloof ik, geen Nanninga-artikel, Tom, al lijkt het er qua stijl wel op. Het is ondertekend door ene van Leeuwen.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Theresa Geissler: 23.08. uur, op 6/12. Oei, niet goed opgelet Theresa, of ik moet terug naar Specsavers. LOL

    Like

 2. bigljohn zegt:

  Het is reeds lang geleden dat wij in de zomer naar Engeland op vakantie gingen. Toen een prachtig land. Als ik zo telkens de nieuwste (negatieve) ontwikkelingen lees over dit land, passen we wel ervoor om daar nog ooit naar toe te gaan. En dan te bedenken dat wij hier in Nederland precies hetzelfde gaan meemaken. En maar toegeven en aanpassen aan de Islam. Ik vraag mij zelfs af of we al niet in een stadium aangeland zijn dat zelfs – onze – PVV deze negatieve spiraal nog ooit kan doorbreken. Mochten zij, ja mochten zij ooit met een meerderheid in het parlement komen. En niet alweer in een gedoog positie terecht komen met alweer een linkse coalitie regering. Stemmenfraude is ook al niet uitgesloten want de stemmachines moeten weer terug komen van Den Haag.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s