Islamitische massaverkrachtingen in Zweden in de internationale media

Screenshot_33

(Door: Kybeline)

Veel lezers waren er sceptisch over of het Zweedse publiek deze keer wakker geschud werd. Daar bestaan signalen van. Het schijnt dat in Zweden deze dagen het thema van de islamitische massaverkrachtingen zo vaak in de media opduikt, dat de internationale media en het internationale publiek er lucht van krijgen, net zoals daarvoor van de verkrachtingsgolf in India, die ook door één enkel geval de emmer deed overlopen, namelijk door de vermoorde studente medicijnen uit Delhi.

In ieder geval konden de Oostenrijkers 4 december in “Die Presse” over de massale verkrachtingen in Zweden lezen, wat een zichtbaar signaal is voor het feit dat men deze keer niet meer kan zwijgen:

Zweden: Toename van groepsverkrachtingen.

Sinds begin van dit jaar vonden er in Zweden al meer dan 1600 seksuele delicten plaats waar minderjarigen aan deelnamen. Het land staat daarmee mede aan de Europese top wat betreft het aantal gemelde verkrachtingen (…) Verleden jaar waren dit nog 1301 zaken.

Proces tegen minderjarigen

Bij het begin van het proces tegen drie jongeren in de leeftijd van 14 en 15 jaar zei de woordvoerster van de politie, Moni Winsens, dat het aantal gelijksoortige delicten verontrustend zou zijn.

De verdachten worden ervan beschuldigd een 12-jarige in een bos bij Stockholm seksueel misbruikt en de daad gefilmd en gefotografeerd te hebben. Daarna hadden ze hun slachtoffer ermee gedreigd de filmpjes en foto´s op internet te zetten.

Zweedse rechtbanken behandelden het afgelopen jaar 466 zaken, waarin een slachtoffer tussen 15 en 17 jaar oud was. Zweden staat volgens informatie van de politie mede aan de Europese top wat betreft het aantal gemelde verkrachtingen.

Die Presse – die uiteraard de Oriëntaals-islamitische herkomst van de wrede verkrachters verzwijgt. Maar het Europese publiek weet dat sowieso al.

De titel “Zweden geschokt over verkrachtingsgolf” duikt zelfs in de Indiase media op, die vorig jaar zelf zo´n geschokte samenleving hebben meegemaakt:

Vrijspraak voor verkrachterbende: activisten roepen vals spel.

(…)

De vrijspraak werd in het hele land veroordeeld, door alle lagen van de Zweedse samenleving, als een “falen van justitie” en als “onacceptabel in een geciviliseerde humane samenleving”(ook door linksen, activisten, migratievoorstanders, zelfs door de huichelachtige moslimverenigingen).

In een ontwikkeling die grenst aan die van de verkrachtingszaak in Delhi, schijnt de Zweedse justitie wakker te zijn geworden voor de sociale realiteit. De nieuwe regelingen waren aanleiding voor iedereen om zijn mond open te doen en om nieuwe wetten te roepen, volgens welke verkrachters eerst toestemming van hun slachtoffers moeten hebben.

De feministische beweging “Femen” houdt heel luide protesten en drijft de zaak op de spits met de volgende slogan: “Zweden werd het woedende, unieke verkrachterparadijs van de (islamitische) wereld.”

En hier wordt duidelijke taal geschreven, die ons laat zien dat de hele wereld op de hoogte is van de herkomst van de daders: Het zijn de beestachtige islamitische verkrachters, die met veel huichelarij en leugens naar Zweden immigreerden om daar zogenaamd te integreren en een waardevolle bijdrage te leveren:

Sinds maart 2013 houdt deze zaak de Zweden bezig, toen een 15-jarig meisje ontvoerd, opgesloten en door 6 teenagers verkracht werd. Het incident vond plaats in Tensta, een voorstad van Stockholm, hoofdzakelijk bewoond door Noord-Afrikanen en Arabieren. In de Zweedse en de internationale media heeft Tensta de naam het grootste (moslim)getto van Europa te zijn.

“Dat alle verkrachters deze etniciteit hebben, maakt de zaak erger. Dat, en de onnatuurlijke manier van seks die ze praktiseren”, zei zelfs de activist Hans Eriksson tegenover de media.

Zeenews India

Nee, als je de berichten en protesten in de internationale media leest, lijdt het geen twijfel: Zweden is geschokt, vooral omdat deze kleine ratten, die het kind verkracht hadden, door een hogere instantie werden vrijgesproken. “Femen” protesteert daar voor de rechtbanken, de activisten doen eindelijk hun mond open, de Zweedse samenleving is in opstand. Op een gegeven moment, misschien volgend jaar, zullen “Der Spiegel” en de ARD hier ook over berichten en dan pas zullen jullie het geloven.

Bron:
http://www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Zweden. Bookmark de permalink .

22 reacties op Islamitische massaverkrachtingen in Zweden in de internationale media

 1. Thomasson zegt:

  Toen gorilla ‘Bokito’ uit zijn kooi in diergaarde ‘Blijdorp’ ontsnapte en een vrouw ernstig had verwond, was niet ‘Bokito’ de boosdoener. De leiding van Blijdorp werd met de rekening gepresenteerd. De kooi waarin Bokito zat, was niet veilig genoeg en zodoende liep het bezoekerspubliek in de dierentuin gevaar. Hetzelfde mag men beweren over de Zweedse regering. De groen-rode coalitie van Frederic Reinfeldt kiest bewust om het locale publiek in gevaar te brengen. Ze kiezen de vrijloop van gevaarlijke geïmporteerde aapmensen uit islamitisch en Afrikaanse landen boven de veiligheid en welzijn van hun eigen kiezers. Net als iedere onverantwoordelijke leiding, die de boel in gevaar brengt, moeten de bobo’s de laan worden uitgestuurd. Als de top wordt uitgemest, kan men met de grote schoonmaak beginnen. Opgeruimd staat netjes!!.

  Like

  • maria zegt:

   Nee het was zelfs erger. De aangevallen vrouw werd verweten dat zij oogcontact zocht met de gorilla, die dat op zijn beurt als seksuele aandacht opvatte. Daarom is dus de burka uitgevonden…. Maar ja een gorilla is een beest maar een moslim…..

   Like

 2. Theodoor zegt:

  Nog minder dan beesten zijn het, net zo als de Zweedse politieke elite.
  De Zweedse politieke elite worden door de belastingbetaler onderhouden in ruil voor veiligheid en wat brengen ze ervan terecht, om te huilen is het.
  Net zo als de Europese politieke elite trouwens, die zijn ook ernstig ziek.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  De Zweedse samenleving in opstand? Nou, dat zal eens tijd worden! Of moeten we ze nu ook nog een schouderklopje geven en zeggen: “Wat goed van jullie dat jullie zo alert reageren?”
  Kom op zeg! Ze hadden al veel eerder in het geweer moeten komen! Niet alleen wat betreft die massaverkrachtingen, maar ook vanwege al het andere dat het moslimtuig het land al aangedaan heeft, zoals de onlusten in Stockholm en Malmö, eerder dit jaar!
  Zulke dingen pík je toch niet! Je moet trouwens nog afwachten, hoe deze ‘opstand zich ontwikkelt: Zo direct is de storm weer en beetje geluwd en zijn er Zweden, die, in navolging van die idioten in Noorwegen, in het openbaar gaan verzuchten: “Goddank ben ik door dit alles géén racist geworden……”
  Want als dàt zich weer gaat voordoen, zou je echt in staat zijn om een knóóp in ze te leggen….!
  Nee, al met al sta ik over deze ontwikkelingen echt niet te juichen; het besef had er al veel eerder moeten zijn!
  En, zoals gezegd, eerst maareens afwachten of ze nu ècht een beetje ruggegraat ontwikkelen…….

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theresa Geissler: 22.36. uur, op 7/12. ” En zoals gezegd, eerst maar eens afwachten of ze nu echt een beetje ruggegraat ontwikkelen”. Daar ben ik ook zeer benieuwd naar Theresa, maar veel verwacht ik er eerlijk gezegd niet van. De RODEN hebben 10 tallen jaren al geregeerd, en het volk murw gemaakt.

   Like

  • louis-portugal zegt:

   Theresa ik ban nog altijd geen racist.
   Maar door enige levenservaring let ik wel beter op en geef niet iedereen alle vertrouwen.
   Mijn conclusie is dan ook dat mensen die zich niet aanpassen aan de geldende omstandigheden in dat gebied, flink gestraft moeten worden.

   Like

 4. luckybee zegt:

  Maar bij ons blijft Twan Huys Wilders te demoniseren,Nelson Mandela hoog te bejubbelen,en moslim erg aardige mensen te vinden.Wanneer pleuren ze die klootzak uit de scherm. Ik wil hem helemaal nooit meer zien.

  Like

 5. 4sjun zegt:

  Het komt er net op aan wat ene meneer Wilders wil. Beter is het alle vruchten van islam in de wereld te inventariseren en deze informatie goed gedoseerd in verschillende talen over de wreed te laten uitgaan. Zolang vanuit islam mensen gediscrimineerd, gekoeioneerd, geïntimideerd, afgeperst, vernederd, gemolestreerd of vermoord worden moet de mythe van islam als religie van de vrede keer op keer worden doorgeprikt. Deze contrajihad kan worden voorzien van teksten uit de islamitische overleveringen zelf om aan de grootste onbenul te verhelderen dat de leer zelf aan het fundament rot is en tot mensonterend gedrag stimuleert.

  Ondanks het voorgaande gegeven, zijn er ook beschaafde moslims die evenals ieder ander iets op willen bouwen. Zij blijven veilig weg van Mohammed en zijn directieven en beleven zich een eigen islam. Uiteindelijk zullen deze mensen door minder rekkelijken in de leer tot ongelovigen of huichelaars bestempeld worden waardoor ook zij ten prooi vallen aan de klonen van Mohammed. Tegen die tijd zal voor hen het hedendaagse zwijgen, wegkijken en soms afdekken van misstanden er niet langer toe doen.

  Het is niet eerlijk om dezè mensen onwetend te laten over wat de door hen aangenomen levensovertuiging voorstaat en uitwerkt. Vooral niet als die mensen in onze nabijheid leven.

  Like

 6. Joannes den Hollander zegt:

  Nu het internationaal bekend is inzake de massa verkrachtingen zullen de Zweden uit schaamtegevoel die barbaren wel gaan uitroeien

  Like

 7. Jan zegt:

  Als ik het commentaar lees op het artikel ‘Woman reports doctor after religious row’ dan is de doorsnee Zweed toch echt een ingeslapen sukkel. Bijna iedereen neemt het op voor die achterlijke sharmuta.
  http://www.thelocal.se/20131206/doctor-reported-by-woman-for-non-hand-shake

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Ik was er lang geleden enkele weken.
   Ik kreeg toen de indruk dat ze al half dood zijn.
   En het is nog steeds zo.

   Like

   • Jan zegt:

    Objectieve berichtgeving in Zweden over ‘immigratie’ niet gewenst, is ‘racisme’

    Ad for book on immigration causes upset
    The headline of the ad reads: “What do YOU know about immigration and immigration policy?” It urges readers to find out more in a book whose title translates as “Immigration and Cover-ups: An Objective Report From a Distorted Era”.

    Swedish journalist and priest Helle Klein described the ad as “racist” and urged Dagens Nyheter to apologise for publishing it. Journalist Alexandra Pascalidou also suggested on Twitter that the ad amounts to “racist propaganda” and that it is filled with “distorted facts”.
    http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2054&artikel=5727283

    Like

 8. Exter zegt:

  Zo zal elk land met een linkse regering aan de macht ,op zijn bek gaan vallen ,want dat goed praten en verzwijgen van de barbaarse daden van de moslims ,die de dingen heel normaal vinden dat ze geleerd hebben ,van uit hun zo heilig boek,dit zal de bevolking niet lang meer pikken, laten we dan vooral ook niet meer tolerant zijn tegen het linkse etabliesement ,die alles met de mantel der liefde en olie dollars bedekken ,ten koste van hun bevolking ,die hun notabene hebben gekozen, zo als de dieren al hebben verloren met het hallal slachten, laten we dit met de bevolking voorkomen ,om niet meer op deze vereders te stemmen.

  Like

 9. realist zegt:

  de toenemende criminaliteit zoals geweld en verkachtingen stijgt gelijklopend met het toenemend aantal migranten en dat is geen beschuldiging of verwijt maar enkel en alleen een vaststaand feit! er zullen eerst enkele dochters van pro-multiculturele politici moeten ten prooi vallen aan een verrijkende verkrachting voor er werkelijk iets zal aan gedaan worden en dat komt er ongetwijfeld aan,is weer een kwestie van tijd.misschien zijn deze “politici” wel bereid om hun geliefden op te offeren voor een illusie zoals een harmonieuze multiculturele/Multicriminele samenleving,het fascisme van links heeft geen grenzen,letterlijk en figuurlijk!

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Realist ik vrees dat het harder gaat dan parallel.
   Het stijging van het aantal verkrachtingen is een veelvoud van het aantal immigranten omdat ze zich steeds veiliger voelen en meer bevestigd.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s