De Turkse buren van mevrouw Schneider

Screenshot_46

Mijn naam is Annette Schneider (naam uit veiligheidsredenen veranderd). Toen ik nog werkte, had ik een baan als ambtenaar bij de buitenlanderafdeling op het raadhuis. Ik was verantwoordelijk voor de aanvragen voor een verblijfsvergunning en de inburgering. Ik deed mijn werk tientallen jaren naar beste geweten, want ik was op mijn salaris aangewezen. Ik was een alleen opvoedende moeder en kon op niemand terugvallen.

Wellicht had ik in mijn jeugd beter moeten nadenken en een andere werkgever moeten zoeken, maar destijds gold de stad als een goede werkgever en ik voelde me er ook goed bij als ik mensen uit andere culturen kon helpen hun weg in onze samenleving te vinden, zich beter te integreren.

Af en toe waren er ook minder leuke ervaringen. Vaak voldeden de aanvragers niet aan de voorwaarden voor een inburgering en moesten we de aanvraag afwijzen. Menigeen werd woedend, ging door het lint en ontlaadde zijn woede tegen ons.

Er was bijvoorbeeld een keer een Turk die we moesten afwijzen, Hakan Öney (naam veranderd). Toen het kantoor zijn aanvraag had afgewezen, klaagde hij me aan, want ik had zijn aanvraag verwerkt. Natuurlijk gaf de rechter hem geen gelijk, maar ik kon me daar niet bij neerleggen.

Intussen ben ik al enkele jaren met pensioen en ik dacht al deze kleine en grotere beslommeringen, die ik bij het werk op kantoor had meegemaakt, eindelijk achter me te hebben gelaten en kan genieten van mijn welverdiende rust.

Maar alles kwam anders dan verwacht. Ik werd weer ingehaald door het verleden.

Ik woon in een woningwetwoning, want ik krijg niet zo veel pensioen en de subsidie van het woningbureau is noodzakelijk om de huur te kunnen betalen. Toen ik er destijds kwam wonen, was de woning en de buurt oké. Maar inmiddels wonen er alleen nog maar Turken om me heen. Alle Duitse gezinnen zijn vertrokken. En nu is een van de nieuwe buren nu net die Turk, die mij jaren geleden aangeklaagd en verloren had. Hij heeft zijn wrok niet vergeten. Hij neemt dagelijks wraak op me. Zijn kinderen pesten me voortdurend, gooien steeds de bal tegen mijn deur of schoppen tegen de deur aan, zodat ik iedere keer weer schrik. Ik durf nauwelijks mijn woning nog uit, want ik ben heel bang voor hen. Op zeker moment schopten ze zo hard tegen mijn deur, dat ik de politie moest bellen. Toen de politie kwam, moest ik tot mijn grote schrik vaststellen dat de politieagent ook een Turk was, een kennis van de familie Hakan Öney. Hij wilde mijn aangifte helemaal niet opnemen, integendeel, hij bedreigde me als ik aangifte zou doen.

Wat moet ik doen? Verhuizen kan ik niet, want daarvoor heb ik geen geld genoeg. Mijn pensioen is te laag. En überhaupt, waar moet ik naartoe? Dit is mijn stad, dit was mijn leven, hier weet ik goed de weg.

Bron:
http://www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, co-existentie, corruptie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken. Bookmark de permalink .

40 reacties op De Turkse buren van mevrouw Schneider

 1. Cathja zegt:

  Dit is meer dan ergerlijk! Hand over hand nemen de buitenlanders het ene na het andere Europese land in bezit. Zeg maar gerust dat ook wij binnen afzienbare tijd opnieuw ‘bezet’ zullen zijn!
  Deze mevrouw heeft het wel héél erg slecht getroffen in haar buurt, en dan ook nog geen geld genoeg hebben om de buurt de rug toe te keren en elders prettiger te gaan leven! Als je zó je gepensioneerde leven moet leven….!
  En wat ook zeer verwerpelijk is, is dat men bij de politie Turken in dienst heeft die mensen bedreigen als ze aangifte willen doen tegen landgenoten! Zulke lieden horen niet bij de politie te werken. De politie mag nooit partijdig zijn!

  Bah, wat wordt het overal grimmig!!

  Like

 2. Harry zegt:

  Ja zo zit je gruwelijk in de tang !
  Doet me denken aan een alleenstaande mevrouw in Dordrecht .
  Die woont ook als énige blanke in een flatgebouw .
  Ze had een miezerig klein autootje en dat parkeerde ze indien mogelijk een beetje onder haar woning ivm nog énig toezicht .
  Toen ze haar blikje weer eens wilde parkeren werd ze weggejaagd door een stel Surinamers en Antillianen uit dezelfde flat . En bedreigd , want dat was nu hún hangplek .
  Het werd zo erg dat ze de politie belde .
  Die raadde haar aan om vooral GEEN aangifte te doen , want de hoofddader was vaak bewapend !
  Als wij dat zouden hebben staat er zo een overmacht van vijftien agenten in je tuin , maar hier verkozen ze kennelijk om het maar zo te laten !
  Met als toevoeging : ” we kennen zijn vrienden , het zijn geen lekkere jongens , gevaarlijk zelfs ” .
  Lafheid ten top !

  Tja , de gaskraan open zetten , alles meenemen wat je lief is en op vakantie gaan lijkt me nog de enige optie .
  Kun je veertien dagen later een rondje rijden om te kijken wat er nog van over is .
  En de gemeente zorgt wel voor nieuwe huisvesting , nadat het restant van al die andere apen onderdak geholpen zijn .

  Like

  • Joost Visser zegt:

   Het bewapend zijn van een bekende van de politie is een probleem in zijn algemeenheid. Bij een verkeerscontrole en een bestuurder wordt zo dronken als een tor aangehouden en de politie constateert dat het een ´vuurwapen gevaarlijke is´, mag hij doorrijden. Dit soort sujeten mogen enkel maar aangehouden worden met een peleton ME. En dat is een procedure, die niet in start wordt gezet met voor beetje burengerucht.

   Eigenlijk een vrijbrief voor gedrag waar u en ik de gevangenis voor ingaan, rijbewijs kwijt raken of een flinke boete.

   Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Ik zal wel weer het nodige tegengas krijgen in de geest van: Ja, maar ze wordt nu eenmaal geïntimideerd etc. Maar toch zeg ik hier: Ze moet het hogerop zoeken!
  Je kunt het wenden of keren maar wat hier gebeurt, kàn helemaal niet: Politieman een kennis van die Turkse buren, en daarom hààr intimideren en weigeren, haar aangifte op te nemen……Kan-gewoon-niet. Punt.
  Herinnert iemand zich het artikel van laatst nog van die Duitse politieman die klaagde, dat zijn werk door de jaren heen zoveel moeilijker geworden was?
  Ja, het systeem ís ingewikkelder gemaakt. Maar dat was nu juist om dergelijke toestanden te voorkomen.Om de willekeur en het dillettantenwerk terug te dringen, precies datgene waar zij nu tegenaan loopt.
  Die Túrkse smeris zit fout met zijn aanpak, niet zij. En ik weet best dat het gemakkelijker gezegd dan gedaan is, maar ze is aan zichzelf en aan de Duitse gemeenschap bijna verplícht om het hier niet bij te laten zitten. Om te beginnen moeten ze er op toezien, dat er een onpartijdige agent op gezet wordt en geen “Turkse kennis.”
  Zoek desnoods professionele hulp en ga hogerop.
  Want als je het al met zulke dingen erbij laat zitten, is het eind helemaal zoek; dan kunnen de Autochtonen in heel Europa binnenkort metterdaad inpakken!
  Dus: Laat je niet intimideren en er tegenaan!

  Like

  • Joost Visser zegt:

   Hoe meer van origine buitenlanders officiele functies bekleden, des te meer clientisme. De ene turk laat de andere niet vallen. Zie verhalen die sporadisch in de kranten verschijnen.

   Like

  • Tiny zegt:

   Tegengas? Nou, omdat je er zo vriendelijk om vraagt 😆
   Theresa, nee zoals jij meent wat mevr. Schneider zou moeten doen, dat gaat niet en dat werkt niet en maakt het voor haar alleen maar erger. Zo werkt het zelf hier bij de politie niet. Deze vrouw zal het met haar kleine pensioen moeten uitzingen als enige tussen een heleboel Turkse buren. Het is al heel wat, dat ze het zelfs heeft gewaagd de politie te bellen. De Pasduitse politie agent wilde haar aangifte niet opnemen ( gôh, dat hoor ik in Nederland ook steeds vaker). Dat is nog tot daar aan toe. Echter wat erger is, dat deze agent, van origine Turk en kennissen van de haar lastig vallende buren, haar bedreigde.
   Volgens jou, moet ze dat niet pikken en het hoger op gaan zoeken. M.a.w. ze moet een klacht indienen bij de meerderen van deze agent en alsnog aangifte doen tegen de buren en ook tegen de agent. Nu, daar zal het faliekant fout gaan. Want heeft mevrouw getuigen dat ze bedreigd is door deze agent? Kan ze het erop gooien dat de agent een kennis of zelfs vriend zou zijn van de betreffende buren? Zeer waarschijnlijk kan ze dat niet. Dus ze loopt ook nog eens de kans zelfs een aangifte te krijgen, voor het doen van valse aangifte, belediging en waarschijnlijk ook racisme. Zou ze, als het geld ervoor had, naar een advocaat stappen en het laten voorkomen, dan altijd zal de nu hier heel in zwang staande “omgekeerde bewijslast” aangevoerd gaan worden en is ze alsnog de klos. Over de omgekeerde bewijslast staat juist vandaag een goed artikeltje op PI, lees dat maar eens door.

   http://www.pi-news.net/2013/12/die-umkehr-der-beweislast/

   Wat ook deze “politieagent” die een artikel heeft geschreven ook zegt, dát zal hij/zij nooit en te nimmer in het openbaar willen toegeven of ook maar iets in die geest zeggen. Deze politie agent zal nooit naast je staan op de barricades of je helpen tegen juist die waarover hij/zij schrijft. Regels van bovenaf. Ze zullen vooral toekijken of zelfs weglopen. Het schorriemorrie zal niet aangepakt worden. Ze hebben het zo uit de hand laten lopen, dat dit dan ook het enige is wat ze nog doen kunnen niks. Het lijkt wel of iedereen in een massapsychose verkeerd hier betreffende de bonte medeburgers. Als er niet heel snel iets gaat gebeuren, is Duitsland verloren. En zoals al terecht ergens werd opgemerkt, de Duitsers daar zijn als gehypnotiseerde konijntjes en doodsbang. Wij Nederlanders zullen de kar moeten trekken.
   Ik heb diep medelijden met mevrouw Schneider, die geen kant op kan. Zelfs niet kan verhuizen, omdat de pensioenpotten zo leeggeroofd zijn, dat zij waarschijnlijk op het minimum zit na haar hele werkzame leven netjes afgedragen te hebben, plus zoiets als wij huurtoeslag noemen en wat hier ook niet veel voorstelt.
   Zo vergaat het echter veel, heel veel mensen in Duitsland en er komen er steeds meer bij. Nog erger is, dat er zelfs overal mensen uit hun huurwoningen worden gezet, die dan maar moeten zien waar ze blijven. omdat men deze woningen nodig heeft voor de steeds grotere stroom “vluchtelingen”.

   Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Voel een verschrikkelijke woede opkomen.

  Like

 5. Paardestaart zegt:

  Bericht uit ons aller toekomst..

  Like

 6. Thomasson zegt:

  Wij moeten zeer dankbaar zijn aan mensen zoals de Duitse mevrouw Schneider. Zij durft de angstaanjagende verhalen uit de ‘succesvolle integratie van allochtonen” openbaar te maken. Hoe meer van dat soort verhalen, des te meer mensen zouden in opstand komen. De officiële ‘PRAVDA-media’ in de Europese landen doen er alles aan om de autochtone slachtoffers van de multiculturele samenleving de mond te snoeren. Ook in Nederland gebeuren die soort taferelen zeer vaak. Toch zijn er maar zeer weinig mensen die hun verhaal naar buiten brengen. Dat gaat trouwens niet uitsluitend over mensen in de verziekte buurten van de grote steden. De infectiebron is over heel Nederland verspreid.
  Zie: http://forum.fok.nl/topic/616580/1/999
  Gezin vlucht voor buren (Honselerdijk)
  https://ejbron.wordpress.com/2013/06/27/familie-is-intimidatie-zat-en-wil-naar-badhoevedorp/#comment-94304
  http://www.ad.nl/ad/nl/1038/Rotterdam/article/detail/3358579/2012/12/05/Bejaarde-is-leven-niet-meer-zeker-na-massale-afranseling.dhtml
  De lijst kan door en door en door gaan.
  Geen regering in Europa met traditionele coalities zal er ooit een einde aan maken. Vervoerend Nederland (vooral in de Binnenvaart) heeft als slagzin: DE VERVUILER BETAALT. Echter de huidige regeringen, die samengesteld zijn uit voornamelijk ‘VERVUILERS’, zouden nooit voor hun daden betalen. De grote schoonmaak zal in de toekomst plaatsvinden, met behulp van jonge mensen uit de ‘Génération Identitaire’ beweging en anti EU en anti Islam partijen.

  Like

  • bigljohn zegt:

   Dit soort verhalen krijgen alleen een podium in forums als deze. Ga je ermee naar de krant, dan wordt je verhaal steevast geweigerd als zijnde grote onzin. Zodoende krijgen allochtonen (die toch al flink in de watten gelegd worden) alle ruimte voor onderdrukking van de autochtonen, en op den duur landjepik. En die oude man die afgetuigd werd, sprak over Marokkanen, terwijl de gemeente maar bleef toeteren over jongeren. Sinds het verdrag van Straatsburg bestaat de Europeaan niet meer, en wordt hij door zijn superieuren verplicht om de underdog van de Islam te spelen.

   Like

 7. Monalisa zegt:

  hier is niks tegen te doen het is wachten tot je dood gaat maar dit gebeurt ook in nederland en in ander landen van europa we hebben te veel van deze gasten maar wo3 komt er aan alleen weet ik niet wanneer het begint! dan hoop ik dat wij het niet meer mee te hoeven maken.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Monalisa
   Ik ben met je eens dat mevrouw Schneider kan zelf niets aan doen. Ze is in haar eentje, ze is oud en heeft zeer beperkte middelen. Behalve dat, woont zij in een buurt waar de meerderheid van de autochtone Duitse bewoners zijn al weg. Dus, haar huis kan vergeleken worden met het huis van een Unionist in Belfast die heel dicht bij de demarcatielijn woonde en ieder moment kon getroffen worden door een dwalende IRA kogel of aangevallen door IRA leden.
   Aan de andere kant zij heeft al gedaan wat ze kon doen: een weg naar de media. In dit geval de populaire weblog van Kybline. Ik hoop dat zij ook de weg vond naar organisaties zoals Pro NRW en andere rechtse anti Islam en anti immigratie organisaties die in Duitsland meer dan voldoende zijn. Deze organisaties kunnen via zeer negatieve media, gericht tegen de burgemeester, wethouders en de rest, afdwingen om de vrouw te evacueren naar een omgeving waar de omwonenden Duitsers zijn. Zo wie zo het is tijd dat de evacuatie van autochtone bewoners zal plaats vinden uit gevaarlijke gemengde buurten waar ze in de toekomst als slachtoffers kunnen vallen.

   Like

   • Cathja zegt:

    Het zou beter zijn als er helemaal geen ‘gevaarlijke buurten’ zouden bestaan. Hoe hebben ze het zó ver laten komen?
    Deportatie van de foute bewoners van zo’n wijk is de enige echte oplossing, maar wel radicaal!

    Like

   • Monalisa zegt:

    Thomasson ik hoop dat die mevrouw Schneider de kracht nog op kan brengen om dat voor elkaar te krijgen, een mooi stukje.

    Like

 8. peterselie1 zegt:

  Tsja Mevr Schneider u is niet de enigste die onder deze politiek correcte terreur van een overheid zwicht, hier in Nederland het zelfde laken en pak bijna alle oude volks-wijken werden in ruim vier decennia bevolkt door deze kolonisten en de autochtone burgers die het zich kon veroorloven verhuisden naar ander buurten in de stad of Vinexwijken. Alleen zijn en aangewezen op alleen de AOW is het niet te doen, dan moet je om de vrede te bewaren met dit islamitische tuig en je als een dhimmie gedragen. Op het werk ging het er net zo aan toe de bedrijf-leiding was zo een beetje een kleine regering, op een gegeven moment moet het bedrijf zoals elk groot en midden bedrijf een ‘Quota’ negers, islamieten in vaste dienst nemen zonder dat deze enige vorm van vakkennis hadden en werden zij ingezet als hulp arbeider wat nooit goed ging. De islamieten daar werd een aparte bid ruimte beschikbaar voor gesteld. Eerst zag je ze hun poten in de wasbakken wassen, maar dat riep al snel protesten op van de autochtone werkers. Zo er werd een aparte was ruimte voor alleen de voeten ingericht, en maar bidden, bidden en nog eens bidden. Ook hadden zij de gewoonte om op de toilet-zitting met hun gore werkschoen er boven op de ‘bril’ te gaan staan om te schijten, zij waren gewoon een gat in de grond gewend, opzouten met die lui kan wel een boek schrijven over deze geïmporteerde bedrijfs-ellende.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @peterselie1: 14.54. uur. Tja Peter, ook wij zitten in het multiculturele GEDROCHT! Ons opgedrongen door politici, die zonder met de ogen te knipperen, ons hebben verkwanseld en verkocht aan de islam. En dat alles gebeurde in 1975, achter de rug van de europese burgers om. De belangen van de olieboeren, de fam. van A. te A., de belangen van BILDERBERG en WERKGEVERS, gingen voor de LEEFBAARHEID in Nederland en Europa. ook ik heb mijn hoop gesteld op de jeugd van de Géneration Identitaire, om daar een verandering in te krijgen. De politici gaat dit NIET OPLOSSEN, neen zij zijn onderdeel van de problemen geworden, van dit multiculturele DRAMA.

   Like

 9. luckybee zegt:

  Toen ik maar net in Dordrecht ging wonen, moet ik ook van zo’n moelticultie idioot me bij een arabier, melden voor een werk.Ik heb het in de pot gegooid, want ik was allang in pensioen.Ze zien me dat wel niet aan maar mijn verloops DATUM WAS ALLANG OVERSCHREDEN.Resultaat die vent hebben ze uit het huis eruit gesmeten.Hij waas een erg vervelende idioot.

  Like

 10. realist zegt:

  zo erg,zoiets komt wel meer voor in europa.zulke toestanden kunnen NOOIT blijven bestaan,zelfs de meest linkse personen kunnen zo een toestanden niet blijven verantwoorden,het is kwestie van tijd mensen!!

  Like

 11. helletocht zegt:

  Dit is heel erg, maar ook iets dat ons allen te wachten staat. Onze vriend Rutte is vandaag in de Palestijnse gebieden om daar bij Ramallah een stad te bezoeken die mede met Nederlands geld wordt gebouwd. Een geinterviewde Palestijn vertelde dat hij al voor 170.000 euro een appartement had gekocht, zal wel met ons geld zijn! Welke Nederlander kan dit zo maar, juist weinigen. De PVDA heeft ons land helemaal kapot gemaakt en nu werkt de VVD daar weer aan mee, net zoals ze in Europa onze vijand de extremistische Eurofiel Verhofstadt steunen om de landen nog meer dan voorheen aan de Europese ketting te leggen. Tcoh zien maar weinig Nederlanders waar het naar toe gaat. Dat deze mevrouw zo in haar eigen land behandeld wordt is een schande.

  Like

 12. Santine zegt:

  Dit gebeurt ook net zo goed met oerhollandse agenten die agenten in bepaalde criminele families als vriend hebben. Ik werd door de politie gecontroleerd of ik mijn vader (alcoholist) wel netjes liet begraven. Ik moest alles laten zien wat ik geregeld had! Uiteraard goed, daar niet van, maar toch het feit dat je gecontroleerd wordt voelde erg beledigend aan! Ik had n.b. om niet voor het blok te worden gezet zelf ooit een verzekering voor hem afgesloten en betaalde die ook om niet voor grote kosten te komen staan. Na zijn overlijden heeft die bepaalde familie mijn auto helemaal bekrast. Ik had dat doorgegeven aan dezelfde politieagenten en die deden er niets mee! Puur vriendjes politiek! Heb altijd netjes geleefd, geen strafblad, nette baan, niets op mijn geweten, dochter alleen opgevoed (universiteit heeft ze) enz. Met de afscheidsdienst hebben mijn dochter en ik helemaal apart bovenin gezeten om zo de dienst te volgen, terwijl allemaal vreemden dichtbij zaten! Ze hebben zijn rekening helemaal leeggeplunderd, zijn huis leeggehaald en de politie … deed niks toen ik dat doorgaf! Maar wel mij controleren door een tip van een criminele familie! Die worden dus eerder geloofd dat een eerlijke burger! En achteraf ben ik nog beschuldigd dat ik geen koffiereceptie heb gegeven met cake waar ik zelf niet bij mocht zijn, maar wel betalen (heb alles heel simpel en netjes geregeld, zoals ik het ook voor mijn moeder had gedaan)! Van achtervolgingen kan ik ook meepraten! Daar sta je dan machteloos als eerlijke burger! Vanaf dat moment ben ik ook anders over de poltie gaan denken. Laat staan onze veiligheid!

  Like

 13. Trucker zegt:

  Het arme mensje zal niks kunnenbereiken, jammer maar waar.
  De cops gaan de rangen sluiten(naar buiten uit) en geen kat in de herarchie zal hier zijn vingers aanbranden.
  Enige hoop vor het mensje is dat ze een kennis heeft die een kennis heeft en zo verder die dit kan aanklagen bij het stadsbestuur, maar ik vrees ervoor.
  Simpelste oplossing is uiteraard die islamiet met een ploegje eens opwachten en letterljik het hospitaal inslaan, niet afkomen met “ha daar is hij met sterke praat” want het is al gebeurd met eigenaars in Vlaanderen die krakers en ander tuig wettelijk NIET uit hun eigendom kunnen halen (dat heet de FUCKING justitie in pelgie eigendomsrecht en huisvredebreuk jawel).
  Dan gaan wanhopige mensen eens op zoek en vervolgens is het tuig er vlugger uit dan ze ooit inkwamen.
  Ten andere naar zo een samenleving stevenen we af waarin geweld meer en meer op de voorgrond treed enkel kijken hoe het in het verkeer is geevolueerd, dertig jaar terug moesten ze het woord “verkeersagressie” nog uitvinden.

  Like

 14. koddebeier zegt:

  Geloof nou nooit in de onpartijdigheid van een allochtone politieagent…
  Je zal het bezuren !!

  Like

 15. maria zegt:

  Ook opvallend is het aantal hoofddoek-meisjes dat de opleiding Personeel & Organisatie volgt. Om vervolgens op de Personeelsafdeling te werken en mijn sollicitaties ongezien afwijst. Met name overheidsdiensten en woningcorporaties zijn daardoor voor mij ondoordringbaar gebied.

  Like

 16. Exter zegt:

  IK zal de enigste wel zijn met deze uitspraak ,maar deze mevrouw is veel te laat wakker geworden,toen het nog kon had ze medestanders moeten zoeken, en tegengas,nu is het gewoon te laat ,

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   U bent niet de enige want dat van dat tegengas,dat beweer ik zelf immers ook!
   En medestanders, wat U zegt! Professionele hulp. Daarnaast heeft U waarschijnlijk gelijk, dat het in DIT stadium inderdaad te laat is.
   Wat niet wegneemt, dat het te krankzinnig voor woorden is! Een politie-agent mag toch zeker niet weigeren, een aangifte op te nemen, uit welk motief dan ook!
   Wat ik bedenkelijk vind is, dat er op deze site langzaam maar zeker meer reacties verschijnen -op dit soort onderwerpen- als: ‘Het gaat niet,’het ‘is nu eenmaal zo,”Over een tijdje zitten we er zelf in,’enzovoort. Als iedereen zich zó machteloos voelt, vraag ik me af, wat deze site eigenlijk nog voor zin heeft. Je signaleert toch geen onrecht om meteen te constateren dat er niets aan te doen is?!
   Je blijven afvragen wat er wèl aan te doen is, dat is mijn mening!

   Like

   • Trucker zegt:

    euh wat denkt u van wat ik voorstel ?

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Trucker, 18.33u: Ja, desnoods! Als de instanties echt geen sjoege geven.
    Maar in Godsnaam: NIET beginnen van: Er valt toch niets aan te doen en binnen een aantal jaren zijn we allemaal de klos en dat gebeurt onherroepelijk.
    Dat lijkt misschien realistisch, maar voor je het weet is dit een doemdenkerssite en geef mijn portie dan maar aan fikkie, als dat gebeurt. Daar komt dan toch automatisch niets meer uit voort?!
    Als ik nóg terug denk aan dat artikel van……Lààt ook maar.

    Like

 17. Jade zegt:

  Arme vrouw, maar vroeg of laat komen we allemaal
  in hetzelfde schuitje te zitten. Hoe ver is het al bij u?
  Check: http://www.geenstijl.nl/paginas/mijnburen/?postcode=1504

  Like

 18. Thomasson zegt:

  @Jade
  Een gelijk verhaal van de Duitse mevrouw Schneider, gebeurde, paar jaar geleden, ook in Nederland. Het was gepubliceerd in het oude blog ‘Het Vrije Volk’. Zie link: http://hvv.amsterdampost.nl/HVV/www.hetvrijevolk.com/indexb271.html?pagina=11768
  Etnisch zuiveren? Een verslag van juli 2010. Deze mensen vochten als leeuwen tegen de criminele allochtone bendes die bezit namen van de wijk en hun handlangers. Er gebeurden daar zaken die eerder passen bij de voormalige Sovjet Unie of de DDR dan bij een Westers land. Zij hebben gewonnen, maar de prijs was zeer hoog. Ze hadden geluk dat zij konden vluchten en kwamen in een paradijselijke omgeving terecht; waar de meerderheid van de bevolking autochtoon Nederlands is. De overwinning heeft wel hun gezondheid gesloopt.

  Wie weet hoeveel mensen in Nederland zitten in dezelfde schuit en geen uitweg hebben? Multiculturalisten zijn multi-misdadigers die andermans levens durven op het spel zetten of op te offeren voor hun eigen hobby. Denk maar aan de misdadig schenken van apparaten die 6.000.000 Euro kosten aan de Palestijnen en Israël om te zorgen dat alles bij een ver van mijn bed show grens goed verloopt, terwijl de voedselbanken hebben geen geld meer om de eigen armen te verzorgen. .

  Like

 19. DonnaDolce zegt:

  Het is en blijft KUT volk……

  Like

 20. Trucker zegt:

  @ Theresa Geissler 9 december 2013 om 23:13

  “…Als ik nóg terug denk aan dat artikel van…… …’

  ? ? dit vraagt om opheldering

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Oké, je hebt gelijk: Wie A zegt, moet ook B zeggen:
   “De Nazi-laars van de EU,” van 5 November jl. Auteur: Martha N.
   Laat iedereen er het zijne van denken, maar MIJ maakt zoiets ràzend: Púre ontmoediging, c.q. bangmakerij!
   Ik heb intussen via google enkele artikelen gevonden, waaruit blijkt,dat het European Framework niet eens door de EU ontworpen ís, maar door een ‘adviserend orgaan.’ Zó vast ligt alles dus nog niet.
   Natúúrlijk moeten we op alles alert blijven, maar dat is geen reden om de hele site bij voorbaat de stuipen op het lijf te jagen. Enfin, dat heb ik toen bij gelegenheid óók al gezegd in mijn comment.
   En ik bespeur dus, dat verschillende reageerders elkaar steeds pessimistischer maken; dat is volgens mij geen goede zaak.
   Zodoende dus.

   Like

 21. Denclaas zegt:

  Het is erg dat een volk zo verraden is door hun regering, helaas .
  Ook is onderscheid maken noodzaak voor behoud van de christelijke cultuur, maar de verraders hebben de wet zo gemaakt dat we dan strafbaar zijn.
  Het verbaast mij niks dat de turkse politieman zo reageert, ze spannen allemaal samen.
  Zo doen ook de praktiserende heidenen (heksen en satanisten), waar kan je als christen nog zonder problemen gaan wonen.

  Like

 22. Trucker zegt:

  Ik weet het niet of “we” elkaar trachten mee te slepen in een doemdenk scenario Dame Geissler (als ik u goed begrepen heb) ik merk soms moedeloosheid bij mijzelf en ook anderen maar of dit een systematische tendens is…
  Elkaar trachten te overtuigen “wat voor nut heeft het nog…” of “we kunnen er niks (meer) aan doen…” is toch echt niet de hoofdtoon op deze blog (naar mijn bescheiden mening) eerder vechtlust en (heel veel) woede tegen het regeringsbeleid en de steeds verdergaande islamisering van eurabia, waarbij de belanghebbenden zo zege zeker zijn dat het zelfs niet meer steels of onderhuids gebeurd maar integendeel in de volle spotlights.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Wààr gebeurt het dan in de volle spotlights? In Nederland toch zeker nog steeds niet!
   Van Scandinavië wil ik afwezen; dat zijn inderdaad halfzachte sukkels . En GB heeft het veel te ver laten komen met die no go-areas. Duitsland dúrft sinds ’45 niet meer voor zichzelf op te komen en……Vlaanderen/Wallonië (ik zal wel uitkijken om tegen U van “België” te spreken) heeft een doorgedraaide partij met dito senator die met de krankzinnigste resoluties komt. -Allemaal zorgwekkend, maar nog steeds op zichzelf staand. Je moet het signaleren en er rekening mee houden natuurlijk, het is een héél foute tendens, maar de kunst is om het niet erger te maken dan het is. Zo’n European Framework ís om van te schrikken. omdat de inhoud doodgewoon bedenkelijk is, al denken de ontwerpers waarschijnlijk dat het elkaar wel in balans houdt: Ze redeneren natuurlijk: Intolerantie jegens de Islam wordt niet geduld, maar intolerantie jegens feminisme óók niet, dus dat vlakt elkaar uit. -Of zoiets. Maar het blijft veel te ver gaan, natuurlijk. Edoch, Trouw, dat er aandacht aan besteedde, rectificeerde haar artikel de volgende dag in zoverre, dat het hier niet om een wetsontwerp door de EU als zodanig blijkt te gaan, maar om een ontwerp door de Raad van Verzoening, een vóórstel dus.
   Waarvan je nog moet afwachten of, en in welke vorm het ooit door de EU wordt aangenomen. ’t Is geen beste ontwikkeling, dat geef ik toe, maar om te doen of de islamisering hier morgen op de stoep staat en onafwendbaar is, is voorbarig en zaait veel te veel paniek. Dàt werkt de moedeloosheid in de hand, die ik hier meer en meer bespeur. Misschien dat ú die vechtlust waarneemt, waarover U het heeft, maar persoonlijk vind ík haar een schim van wat ze nog een maand of zes geleden was, hier.
   En artikelen zoals die “Nazi-laars, “werken dat alleen maar in de hand. Dat kan ik niet uitstaan, omdat het te gek voor woorden is om ervan uit te gaan, dat het tij niet te keren valt! En dat is mijn stellige overtuiging!

   Like

 23. Trucker zegt:

  Waarschijnlijk heb ik mijn tekstje verkeerd gezet (tja de letterzetter was even afwezig moest het zelf doen vandaar).
  Ik kan geen proza schrijven want heb echt niet lang school gelopen 😉
  Goed zal de laaste regels herschrijven zodat het duidelijk is.

  “…Elkaar trachten te overtuigen “wat voor nut heeft het nog…” of “we kunnen er niks (meer) aan doen…” is toch echt niet de hoofdtoon op deze blog (naar mijn bescheiden mening) eerder vechtlust en (heel veel) woede tegen het regeringsbeleid en de steeds verdergaande islamisering van eurabia.
  Opmerkelijk is dat de belanghebbenden in het vernietigen van onze Joods Christelijke beschaving zo zege zeker zijn dat het zelfs niet meer steels of onderhuids gebeurd maar integendeel in de volle spotlights.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s