Hoe het Westen door de “Syrische rebellen” belazerd wordt

Screenshot_45

(Door: Kybeline)

Het Westen zou er heel goed aan hebben gedaan zich niet met Syrië te bemoeien en Assad zijn gang te laten gaan. Dat zou een verstandige manier geweest zijn, temeer destijds, toen het conflict in Syrië ontbrandde, al aan de landen van de Maghreb te zien was waar de “bevrijding” door de “Arabische Lente” toe zou leiden. Maar de Syrië-politiek van het Westen wordt niet geleid door verstand, maar door Washington, de media en Obama.

De belangrijkste stations in dit conflict waren: het duidelijk positie kiezen van de kant van het Westen voor de vijanden van Assad, de zogenaamde “rebellen”, met een massale “vluchtelingen”beweging. Daarna beschuldigden de “rebellen” Assad ervan gifgas te gebruiken – een beschuldiging, die zij nooit hard konden maken. Intussen kwamen er steeds meer radicale islamieten en terroristen Syrië binnen, leden van de meest beruchte terroristische verenigingen van de moslims wereldwijd. Rusland probeerde het conflict van zijn scherpe kanten te ontdoen door te bemiddelen tussen Syrië en de westerse organisaties (NAVO, VN, Washington,. Londen). De radicale islamieten kregen steeds meer macht in het rebellenkamp. In het Westen probeerde men wanhopig een onderscheid te maken tussen “rebellen” en “terroristen”, opdat men de gruweldaden van de radicale islamieten als ondersteuners van het rebellenkamp niet hoefde te verantwoorden.

De nieuwste ontwikkeling echter toont aan dat de door het Westen gesteunde groep van de “rebellen” door de radicale islamieten vernietigd wordt. Nu staat het Westen te kijk, tussen de radicale islamieten en de Assad-regering. Het Westen heeft heel duidelijk ingezet op verliezers.

Radicale islamieten nemen in Syrië het kamp van de door het Westen ondersteunde rebellen in – aldus waarnemers.

De Syrische rebellen van de in de afgelopen maand opgerichte “Alliantie van de radicale islamieten” bezetten in de buurt van de Turkse grens de kampen van een rebellengroepering die door het Westen wordt ondersteund, zeiden de rebellen en activisten zaterdag.

De radicaalislamitische rebellen vormden een Islamitisch Front, waar de 6 grote islamitische terreurbewegingen aan meedoen. Tegen hen heeft de door het Westen gesteunde rebellengroepering “Free Syrian Army” (FSA) nauwelijks een kans.

De radicale islamieten hadden hen wijsgemaakt hen te willen beschermen. Toen de prowesterse rebellen hen hadden binnengelaten, lieten ze onmiddellijk hun tanden zien. Ze eisten dat de vlag van het FSA vervangen werd door de radicaalislamitische vlaggen. Kennelijk staan de prowesterse rebellen veel dichterbij de terroristenrebellen staan dan bij het Westen, dat ze maar wat wijsmaken. Meqdad, de woordvoerder van het FSA, zegt:

“Wij geloven dat de brigades (van het Islamitisch Front) onze broeders zijn, dat zij weten dat wij niet hun vijanden zijn.”

Reuters

En het Westen zal nu doen wat het in zulke gevallen altijd heeft gedaan: Het zal zijn bondgenoten laten vallen als het er niets meer van kan verwachten. En de radicale islamieten zullen het met Assad moeten uitvechten. Wij wensen Assad dat hij daarbij zoveel mogelijk radicale islamieten met Europese paspoorten de dood injaagt.

Bron:
http://www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Naïviteit, Syrië, Terrorisme, Westen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Hoe het Westen door de “Syrische rebellen” belazerd wordt

 1. Wans Horst zegt:

  Het westen laat zich maar wat graag belazeren en Syrie vult dat gat in de markt, dat heet niet belaseren, maar marktwerking!

  Like

 2. Er zal nog wel wat geld uit de pot van ontwikkelingssamenwerking vrijgespeeld kunnen worden om de rebellen aan meer wapens te helpen. Niet alles natuurlijk want stel je voor dat er toch nog een paar van die idioten levend terugkomen, dan is er nog wat nodig om ze pamperend te herintegreren. Was getekend linksch goedmensch.

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Nee Th. M de figuren die terugkomen worden weer gewoon opgevangen door er allerlei speciale programmas, betaald door de belastinfbetaler, tegenaan te gooien want ze zijn zo “zielig” nietwaar.

   Like

 3. Paardestaart zegt:

  “En het Westen zal nu doen wat het in zulke gevallen altijd heeft gedaan: Het zal zijn bondgenoten laten vallen als het er niets meer van kan verwachten”
  Amen. Zouden we dan nu eens en vooral de pretentie kunnen laten varen dat we ons een morele positie kunnen veroorloven, als we toch niet bereid zijn om onze tanden te laten zien wanneer die moraal in de verdrukking komt? Of gaan we door onze soldaten in de vlammen te jagen om ons gezicht te redden – zonder rugdekking?!
  (“What difference does it make now”?!)

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Maar met name -de linkse kerk- zal deze extremistische moslims niets in de weg leggen, als ze terugkeren naar Nederland. Neen, deze halve zolen en goedmensen, zullen gelijk zorgen dat deze primaten van alle gemakken worden voorzien. Misschien kan Job alvast thee gaan zetten?

  Like

 5. luckybee zegt:

  Helemaal mee eens; de enige die van onze hulp profiteerd zijn de Sharia liefhebbers, en dat zijn beslist niet onze vrienden

  Like

 6. baksteen zegt:

  Ik denk dat het juist de bedoeling was om zo radicaal mogelijke moslims naar voren te schuiven, net zoals EU en Amerika dat tot nu toe al jaren gedaan hebben. Daarnaast ook het laten insluiten verzwakken en isoleren van Israel. Het recente “bezoek” heeft blijkbaar ook dat doel. De PO zullen nu Israel plat bashen en de schuld van het hele verhaal gaan geven, de burger wordt steeds verder voorbereid op een boycot van Israelische producten. Ondertussen krijgt Iran de vrije hand in de verdere ontwikkeling van de bom. Allemaal volgens plan zou ik zo zeggen. Gelukkig heeft Israel Egypte nog als bondgenoot tegen de radicalen.

  Like

 7. Luchtpint zegt:

  “De nieuwste ontwikkeling echter toont aan dat de door het Westen gesteunde groep van de “rebellen” door de radicale islamieten vernietigd wordt. Nu staat het Westen te kijk, tussen de radicale islamieten en de Assad-regering. Het Westen heeft heel duidelijk ingezet op verliezers.”

  De winnaars zullen uit het door de Saoedis gesteunde kamp komen, en dat gaat zich uiteraard tegen ons keren. M.a.w. het wordt bibberen geblazen en de zgn. intelligentsia in het Westen kunnen blijven proberen zich af te schermen van de lelijke waarheid, maar dat zal niet verhinderen dat veiligheidsdiensten nu dubbel zoveel werk gaan moeten doen. Dit wordt een veel groter probleem dan salonfähige linksdenkers hadden gedacht met al hun gewauwel over multiculle verdraagzaamheid. Het zal namelijk op IEDEREEN zijn kop terechtkomen hier. Hou je vast voor onaangename verrassingen.

  Ik vraag mij af hoe lang dat zootje idioten zich nog gaan verschansen in hun ivoren toren als er hier met de regelmaat van de klok bommen beginnen te ontploffen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s