KIEZEN VOOR VRIJHEID

Screenshot_58

(Door: Martha N.)

Is het moeilijk te kiezen voor vrijheid..? Wat is de betekenis van vrijheid..? Er zijn er velen, maar laten we de allerbelangrijkste betekenis naar voren halen. Vrijheid wil zeggen: “Onafhankelijkheid”. Zoals minister-president Balkenende indertijd zei: Niet wegkijken bij onrecht en onderdrukking. “Onafhankelijkheid” wil zeggen dat een land niet bestuurd wordt door een ander land (noch door een zelfbenoemde instelling) en volledig kan beslissen over zijn binnenlandse en buitenlandse politieke beleid.

“Land”, dat wil zeggen “het volk”, de bewoners van een land. In dit geval Nederland. ZIJ en zij alleen bepalen wat zij goed voor hun land vinden. Zij alleen kunnen kiezen voor hun eigen welzijn en voor datgene waar zij achterstaan. Zij hebben een vrije wil en mogen daar gebruik van maken.

Deze vrije wil echter wordt danig in de weg gezeten vanwege vervalste informatie, dat wil zeggen: het verdraaien van woorden en feiten. De informatie aan de kijkers via de tv en aan lezers via kranten is dus niet de waarheid.

De media in Nederland zijn (over het algemeen) zeer eenzijdig en hebben tot doel het Nederlandse volk om de tuin te leiden. Zij denken hun brood te verliezen wanneer zij het woord van de “meester” niet verspreiden. Dat Nederlanders hun minder belegde boterham eveneens verliezen door geloof te hechten aan deze berichten, dat deert hen niet.

Onafhankelijkheid wil zeggen dat een land niet meer bestuurd wordt door een ander land noch door een zelfbenoemde instelling… Deze “instelling” heeft een naam, namelijk “Europa”… Europa is geen land, heeft eigenlijk geen enkele bevoegdheid ons vaderland regels op te leggen!

Regels en bezuinigingen die wij niet willen, zoals het volstoppen van een land dat al overvol is, alleen omdat Europa dit wil..? Het gaat er om wat wij, de Vaderlanders willen, u hebt uw stem, wat wilt u..? Uw vrijheid voorgoed wegschenken aan Europa, aan Brussel, die uw zuurverdiende geld over de balk gooit en onze geloofsvijanden hiermee van eten, onderdak en wapens voorziet..?

Ten eerste hebben zij het recht niet..! Ten tweede denk ik niet dat het uw bedoeling is om uw zuurverdiende geld op te laten gaan aan onnutte doelen. De door vele Nederlanders gekozen regeringsleiders hebben u, de bevolking van Nederland, van jong tot oud misleid! Bedrogen onder valse voorwendsels.

Is dit onze vrijheid.? Willen wij dit alles..? Voelt het voor de Nederlandse kiezer als een bevrijding om onder dwang geld af te staan aan een zonder enige inspraak opgericht verspillend bedrijf, de EU..?

Ik laat me niet langer indoctrineren door de valse en verdraaide berichtgeving bij P&W, noch in de kranten, noch door een Brinkman of welke andere overloper dan ook. Ik kies voor mijn vrijheid, voor mijn vaderland, mijn recht om te kiezen..! Daar heb ik P&W niet voor nodig…

Niet wegkijken bij onrecht en onderdrukking..! Nee zeker niet! Wij worden onderdrukt en wel door de Brusselse macht, door mensen die ons het leven moeilijk maken met het bedenken van dwaze regeltjes, ons geld verspillen. Sinds Brussel denkt het voor het zeggen te hebben is onze schatkist totaal leeg en zijn er slechts schulden..! Ik laat me niets meer wijsmaken..!

Hoe is het gegaan met de gezondheidszorg, met de bejaarden, die hun hele leven verplicht aan hun AOW hebben bijgedragen? Hun pensioenen? De werkenden zijn ook aan de goden overgeleverd en kunnen alleen maar per half jaar denken, want een vaste baan is er niet meer bij! Niemand, van jong tot oud, kan nog op vastigheid rekenen.

Is dit vrijheid? Nee, en daarom kies ik voor vrijheid. Ik maak me los van het juk der onderdrukking genaamd Europa, maak me los van wat de heren/dames politici me wijsmaken, daarbij geholpen door de eenzijdige media, die tegen alles wat maar “kiezen voor vrijheid” zijn.

Bedenk dat u en iedere vaderlander zijn mening mag uiten, maar dan wel een eigen mening en niet die van P & W. Mijn vrijheid is mij alles waard. Niet alleen mijn vrijheid, maar ook die van mijn kinderen! Ik vecht voor later, zodat ook zij een toekomst kunnen opbouwen in hun eigen vaderland! Ik vecht tegen de bedisseling door Europa over ons, vrije Nederlanders. Tegen de uitpersing van de hard werkende Nederlanders. Tegen het volstromen van ons land door allerlei vreemdelingen, die ook recht op een uitkering schijnen hebben, ooit door de Nederlanders bij elkaar gespaard. Een AOW-pot die al lang leeg is en waar nu het ene gat met het andere gevuld moet worden.

Voor de Nederlandse vrijheid werd ooit gevochten. Nederlanders waren toen nog vechters. Neem de Tachtigjarige Oorlog! Lees over de Nederlandse opstand. Een oorlog die eigenlijk begonnen is als een opstand in een van de rijkste gebieden van Europa, Nederland. We durfden de Spanjaarden te weerstaan.

We waren tot voor kort nog een rijk land, maar dat is helaas verleden tijd dankzij onze verplichte bijdragen aan Europa. Dit alles was niet nodig geweest. Het is dankzij het, in feite, misdadige bedriegen van het Nederlandse volk door deze en voorgaande regeringen dat wij nu op de blaren moeten zitten, terwijl zij lachend op het zachte fluweel zitten.

De schatkist is leeg, we zijn gedaald in de beurswaardering tot een AA+-status. Het is tijd dat het tij keert in Nederland. Ik zeg nee tegen de EU, tegen onze regering. Ik kies voor vrijheid, niet voor onderdrukking door plucheplakkers.

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

31 reacties op KIEZEN VOOR VRIJHEID

 1. Tom Hendrix zegt:

  Geweldig en goed artikel Martha N. Ik ben het geheel met U eens. De ELLENDE begon, toen Helmut Kohl CDU, duitse Bondskanselier, en de Franse President PS SOCIALIST, op de Top van Maastricht, het SATANSKIND EU ten doop hielden, en dat was al in 1992! Bewust heeft de hele gelijkgeschakelde pers, natuurlijk volkomen links, de bevolking misleid en belogen omtrent dit GEDROCHT. In de jaren ’90 van de vorige eeuw, zijn er velen geweest die HIER TEGEN gewaarschuwd hebben. Maar helaas, deze mensen werden bespot en veracht, met name door volgers van partijen als het CDA, de VVD,D66, en de PvdA. Uiteindelijk werd ons de Euro door “de strot”, geduwd, waardoor de ELLENDE pas echt begon. Ongelooflijk dat vorig jaar, de Judas RUTTE, ons verraden en verkocht heeft aan de communisten van Brussel. Door ondertekening van het ESM Verdrag, zijn we nu zwaar de sjaak!

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Het Nederlandse volk word belogen, bedrogen en gemanipuleerd door de Europese Unie, de zogenaamde volksvertegenwoordiging (de regering), de kranten en de tv media.
  En is jammer genoeg te dom om het zelf door te hebben.

  Like

 3. Harry zegt:

  De enige kans die we hebben om onze vrijheid te herwinnen is te stemmen op een partij waarvan velen vinden dat ie niet democratisch geleid wordt .
  De pvda is zogenaamd wel een democratische partij maar daar stikt het van de valserikken die je zo een virtueel mes tussen je ribben steken .
  Werd Rob Oudkerk ook niet door z’n eigen partijleden verraden ?
  En Cohen ? Hoe terecht ook , die minkukel !
  Wouter Bos was ook al niet zo positief , had het over een dusdanig hoge zuurgraad binnen het bestuur dat ze een speciale hinderwetvergunning aan moesten vragen .
  Nee , daar zit je goed !
  Kennelijk is dat usance daar , die streken .
  De naam slangenkuil komt ook niet uit de lucht vallen , immers ?

  Geef mij dan de veiligheid van de ” dictatuur ” bij de PVV maar !
  Ik denk dat Wilders een heel stuk slimmer is dan de rest van de kamer en een meer democratisch bestel binnen de partij zou tot meer gedoe leiden . Daarom lijkt het mij dat ie de beste strategie heeft gekozen . De touwtjes stevig in handen houden en geen tijd verdoen aan allerlei rompslomp .
  En als ” minder democratie ” binnen een partij tot meer vrijheid voor het hele land leidt is dat immers de beste optie ?
  En een goed kader opbouwen duurt lang !

  En dan wat die democratie betreft , hoeveel mensen hebben al niet ervaren , als ze een bedrijf hadden en een compagnon binnen haalden , om wat voor reden dan ook , dat ze verdomd goed op moesten passen dat hun eigen bedrijf hen niet ontstolen werd !
  Ik heb het meegemaakt .
  Zou in de politiek ook zo maar kunnen gebeuren , dat een Brinkman met de partij aan de haal gaat , bij voorbeeld . Geholpen door een zwermpje andere dissonanten .

  Hij is slim hoor , die blonde .
  Mijn stem krijgt ie weer !
  Op naar de hernieuwde EEG .

  Like

 4. Bob Fleumer zegt:

  Ik sta hier voor de volle 100% achter!

  Like

 5. Willemientje zegt:

  helemaal geweldig lieve Martha

  Like

 6. Theodoor zegt:

  U heeft volkomen gelijk. Ik voel het jaren zo. Moedeloos wordt je ervan dat de medelander te lui is om zich te informeren. De mensen die wel geïnformeerd zijn en bij de les zijn zullen de straat op moeten. Veel meer jongeren zullen moeten meehelpen de rest van de medelanders wakker te schudden het gaat tenslotte voor hun toekomst.

  Like

 7. AdVaderAdVader zegt:

  het blijft lastig om vrijheid te benoemen maar als vrijheid onafhankelijkheid zou ziijn dan noem ik dat vrij dom, overheden beperken juist vrijheid, om je vrij en bevrijdt te voelen in een systeem vanwege werk en centjes is slaafs, vrijheid framen in redelijke verantwoordelijke concepten is niet eens secundair en pseudologisch, met gevaar op irrationaliteit, vrijheid gaat samen met waarheid, de hele waarheid en niets dan de waarheid, en waarheid is ongelijk werkelijkheid hoe krankzinnig ook, het uitoefenen van volwaardige vrijheid betekent juist geen enkele overheidsbemoeienis, wij zijn niet onze nationaliteit, noch ons beroep, noch ons brein.

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Vrijheid is onvoorwaardelijk de mensen in staat stellen datgene te doen wat men wil terwijl de overheid, voor zover dat redelijk is, de mensen in bescherming neemt. De overheid is geen uitzendbureaum alhoewel het UWV wel een soortgelijke functie vervult, dus alle ministeries op die van veiligheid na, zouden feitelijk kunnen worden afgeschaft.
   Dat alleen al zou zoveel geld besparen voor de werkende burger en een ongekende stimulans zijn voor de niet-werkende burger. Als burgers met het geld dat ze nu overhouden ervoor kunnen kiezen wie ze helpen en wie niet is de uitkerende instantie ook minder makkelijk te misleiden. Ik voorzie dat niemand meer iets tekort zal komen als burgers (bijna) geen belasting meer hoeven te betalen. Als burgers wapens mogen dragen is de politie ook niet meer, of minder, nodig, blijft alleen nog het leger over.

   Like

   • AdVader zegt:

    dat is vanuit een bepaald overheids perspectief, ware vrijheid heeft absoluut niets met overheid te maken, ‘liberty’ doesn’t equal freedom.

    Like

 8. dr.Kwast zegt:

  Martha: Alle lof voor je schrijven.
  Europa is geen land.
  Het nadeel is dat het door Europese regeringen gesteund wordt en dat zijn de kiezers. En die willen bestuurt worden door die ongekozen heilloze, verkwanselende, onrealistische, onbenullen.

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  De wens met rust gelaten te willen worden is het begin van alle vrijheid.

  Like

 10. Wachteres zegt:

  Last Night of the Proms 2013: Het patriottisch gebeuren in GB. Maar je ziet ook allerlei andere Europese vlaggen.

  We moeten weer patriottischer worden om te beseffen wat we hebben. Daarom is het voor mij nog altijd onvoorstelbaar dat de Britten zich zo in de luren laten leggen.

  GB, wees net als Frankrijk ons lichtend voorbeeld en leidt ons naar de vrijheid!

  Zo niet, dan moeten wij het doen. Dank voor je stuk, Martha!

  Like

 11. Jade zegt:

  Prima artikel Martha.
  Ik hoop dat veel meer mensen er zo over denken tijdens
  de aankomende EU verkiezingen in mei 2014.
  Als ik het goed heb heeft de PVV 5 van de 26 zetels.
  Dus er liggen kansen.

  Like

 12. Scarlatti Bombatti zegt:

  Gràndioos stuk van jou Martha N (y)

  Like

 13. luckybee zegt:

  Lieve Martha ik ben het helemaal met je eens.Kiesen wij weer Jezus Christus als onze koning net als de Geuzen toen der tijd.

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  Geen geschikte draad. Deze gaat ook over vrijheid. Deze man gebruikte de koran als…
  muismat.
  http://www.barenakedislam.com/2013/12/08/very-unusual-e-mail-sent-to-bni-from-a-muslim-living-in-turkey/

  Like

 15. peterselie1 zegt:

  Bedankt Martha N. voor je artikel.

  Tsja er zit niets anders op om op Wilders zijn PVV te stemmen er is geen andere keuze dan de PVV, de landverraderlijke reguliere politiek moet nu maar eens groot gedragen de rug toegekeerd worden, maar dat zal niet lukken, om maar even één voorbeeld te geven het CDA is weer in virtuele zetels opgeklommen door dat Sybrand niet van de media weg was te slaan met zijn populistische uitspraken, waar bijna de helft van het CDA in Rutte I het niet zag zitten met gedoogpartner de PVV. Het gaat gewoon weer dezelfde kant uit, de reguliere politiek heeft sinds 1848 het fantastisch voor elkaar met zijn allen, het lukt maar niet om verandering hierin te brengen.

  De hele maatschappij is verandert in ruim vier decennia, de socialisten kunnen bogen op hun trouwe aanhang en ook het islamitische stemvee wat zij geïmporteerd heeft, daar komt geen kentering in. De maatschappij is socialistisch tot in de haarvaten, hoge ambtenaren, rechters, advocaten, overheids instellingen, semi overheids instellingen en u raadt het al de ruim 5 miljoen allochtonen wat die stemmen, de PVV komt jammer genoeg niet aan een meerderheid en als dat wel zo zal zijn, dan wordt hem het regeren onmogelijk gemaakt door dat de hoge ambtenaren zijn beleid laten verzanden.

  Ben nu 65 geworden dit jaar en de eerste keer dat ik mijn stem uit bracht dat was meen ik in 1986 op Jan Maat die in de peilingen erg hoog stond, in die tijd was er ook een massa werkeloosheid en onvrede onder de burgers. De verkiezing uitslag viel hard tegen, volgens mij zijn de zetels van Jan Maat gewoon bij de reguliere partijen geschoven door het gebruik van de elektronisch stem-machines, welke Minister Plasterk weer terug ingevoerd wil hebben. Voor de rest heb ik nog een maal op Fortuyn en twee keer op Wilders gestemd. De burgers zijn niet te bewegen om massaal op de PVV te stemmen zij stemmen toch gewoon weer op de reguliere policor, er zou wat anders moeten gebeuren maar dat zal dan een ander EU lidstaat moeten doen waar de nood en de afschuw van de reguliere politiek groter is als die in Nederland, want men is verdeeld op het bot.

  Like

 16. peterselie1 zegt:

  Telkens als ik en plein publique verklaar dat ik het socialisme beschouw als een perverse ideologie; dus niet als een op zichzelf loffelijk en nastrevenswaardig ideaal dat helaas in de praktijk faalt door tegenwerking van gewetenloze egoïsten, maar als een intrinsiek onrechtvaardig en immoreel, om niet te zeggen crimineel systeem, dat onvermijdelijk gedoemd is om uit te draaien op totale zelfdestructie of totale dictatuur (ja hoor eens, zo denk ik er nu eenmaal naar eer en geweten over, en dan kun je daar ook maar beter rond voor uitkomen, zeg ik altijd maar) dan valt dat in het algemeen nogal slecht.

  Gek genoeg worden dan niet alleen de socialisten kwaad; zelfs de VVDers en de christendemocraten in het gezelschap tonen zich geshockeerd. Zo diep zit het er bij iedereen in dat socialisme gelijk staat aan rechtvaardigheid, barmhartigheid, menslievendheid en voorspoed. Zo diep is het in ons onderbewuste gehamerd dat je een zelfzuchtig monster bent als je bezwaar maakt tegen gedwongen solidariteit en gedwongen egalitarisme, eenzijdig opgelegd door een leger zelfbenoemde filantropen die niet met de collectebus rondgaan maar met een dwangbevel, en zich in ruil daarvoor ook nog eigenmachtig een vet jaarsalaris toeëigenen uit de opbrengst.

  En altijd word je dan blindelings ingedeeld in het kamp van de conservatieven, de kapitalistische uitbuiters, de verheerlijkers van het verleden, de voorstanders van het kolonialisme, kortom van de mensen die terugverlangen naar het feodalisme van voor de Russische revolutie, als het ware. Men vindt dat kennelijk een vanzelfsprekendheid: als je de ene vorm van terreur afwijst, dan pleit je dús voor een andere vorm van terreur, in hun ogen. Kennelijk beschouwen ze zichzelf als onmondige kinderen, die de staat als kleuterleidster nodig hebben om te overleven. Een wereld zonder terreur en dwang, daar kunnen ze zich geen voorstelling van maken, en daar verlangen ze ook niet naar. Dat noemen ze een utopie, en daarmee is voor hen de kous af. Ze missen hun vrijheid niet eens. Ze zijn geheel gehospitaliseerd. Lees verder –>

  Pamela Hemelrijk 23 januari 2004

  http://www.meervrijheid.nl/index.php?pagina=863

  Like

 17. Joost Visser zegt:

  Helaas, een van de roependen in de woestijn, die gezamenlijk de oase niet kunnen vinden om krachten op te doen om daadwerkelijk acties te ondernemen i.p.v. schrijfacties. Dat er gezamenlijk de oase gevonden wordt, zal komen, maar het zal een lange, lange weg zijn.

  Like

 18. Dries Jansen zegt:

  Als iedereen vandaag 1 iemand wakker schut en de geschudde morgen 1 dan zijn we zo met zijn allen vrij

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s