Van het schoolplein in de Jihad

Screenshot_40

Salafisten werven op Duitse schoolpleinen voor de “heilige oorlog”. Aan het begin stond het uitdelen van korans in de voetgangerszones, inmiddels stappen Salafisten offensief op leerlingen en jongeren af en werven op schoolpleinen voor de “heilige oorlog”. Vooral op scholen in de Duitse deelstaat Hessen.

Salafisten in Duitsland werven openlijk op Duitse schoolpleinen jongeren om in de “heilige oorlog” in Syrië aan de radicaalislamitische kant te vechten. Op zes scholen in Frankfurt zouden wervingspogingen hebben plaatsgevonden. Dit bericht “Focus” en citeert de Hessische minister van Binnenlandse Zaken Boris Rhein (CDU). Zo werd er voor een school een complete actiekraampje ingericht, bericht hr-online.de verder.

Hulpeloosheid en activisme

Tot nu toe zouden er 30 jonge mensen uit Hessen van de kant van de Salafisten naar Syrië zijn getrokken. Allemaal jonger dan 25 jaar. Negen van hen zijn nog scholieren, een van hen is pas 16 jaar oud. Leraren en ouders zijn bezorgd en hulpeloos. Een leraar van een leerling, die zich al in Syrië in de “heilige oorlog” bevindt, merkte op dat deze leerlingen al van tevoren waren opgevallen. Ze hadden zich islamitisch correct gekleed en droegen baarden en desbetreffende mutsjes. Er was geen sprake meer van lesgeven, omdat de leraar constant verstrikt raakte in discussies over hun interpretatie van de islam.

De roep naar preventie van radicalisering is weer te horen, volgens welke men in jaren van appeasementpolitiek door verkeerd begrepen tolerantie de basis heeft gelegd voor de radicale islam.

Voortdurend toegeven heeft de huidige situatie pas mogelijk gemaakt

Hoe dit voortdurende toegeven functioneert, werd eens temeer gedemonstreerd bij de campagne “Vermist”. Destijds had het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken het “Initiatief veiligheidspartnerschap” in het leven geroepen. De campagne “Vermist” was het resultaat van deze partnerschap, die al op 1 januari 2012 als reactie op de dringende behoefte aan advies voor leden van zich radicaliserende jonge moslims werd gestart.

De reacties kwamen al snel. Zoals blu-NEWS berichtte, protesteerden islamitische verenigingen al van tevoren tegen de campagne. De islamitische verenigingen ZMD, DITIB, VIKZ en de Islamitische Gemeenschap van Bosnische moslims in Duitsland namen de campagne “Vermist” tot aanleiding om hun samenwerking met het “Initiatief veiligheidspartnerschap” stop te zetten.

Kenan Kolat, de voorzitter van de Turkse gemeenschap in Duitsland, richtte zich zelfs tot de wereldgemeenschap. De OVSE werd vanwege de Duitse campagne serieus om hulp gevraagd. De OVSE en de VN zopuden moeten ingrijpen, aldus Kolat, om een einde te maken aan de als discriminerend gevoelde postercampagne tegen de radicalisering van islamitische jongeren in Duitsland. Door de posteractie zouden moslims in de meerderheidsbevolking gestigmatiseerd en het verklikken van en de vooroordelen over moslims versterkt worden.

Dit hele gedoe wordt betaald door de burgers

In september vorig jaar werd de postercampagne daarna op grond van een bedreigingbeoordeling in verband met de video “Innocence of Muslims” uitgesteld. Uiteindelijk nam men genoegen met het uitdelen van “Vermist”-ansichtkaarten.

Na de aankondiging dat de campagne uitgesteld zou worden, was de Turks Islamitische Unie blij en eiste de volledige stopzetting van de campagne. Milli Görüs noemde het “een stap in de goede richting”. De Turks Islamitische Unie (DITIB) eiste de stopzetting van de campagne. Claudia Roth, destijds chef van de Groenen, begeleidde de uitspraken van de islamitische verenigingen met de eis de posters te “vernietigen”, omdat met deze actie alle moslims verdacht zouden worden.

Gespannen kan de burger dan binnenkort de hulpeloze acties m.b.t. de preventie van radicalisering volgen – en uiteindelijk betalen. Met zijn belastinggeld en zijn veiligheid.

Screenshot_38

Bron:
http://www.blu-news.org/2013

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)
(h/t vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Dhimmitude, Duitsland, Islam, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Naïviteit, Overheid, Rotzakken, Salafisten, Syrië, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

8 reacties op Van het schoolplein in de Jihad

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Tip!!! Lees het Duitse Lies op z’n Engels. Wat krijg je dan?
  Juist, heel goed..!!! Want dat eeuwenoude, verzonnen VOD barst
  letterlijk en figuurlijk van de…
  En dan nu de ultieme oplossing om die uitwassen te bestrijden:
  http://kassa.vara.nl/tv/afspeelpagina/fragment/viswinkel-vistherapie/speel/1/

  Like

 2. Jan zegt:

  Nu gratis verkrijgbaar: Leugens. Sinds Martien een eens foto plaatste met ‘lies’ (Duits imperatief) maar die je feitelijk diende te lezen als ‘leugens’ overkomt mij dat nu regelmatig.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  En dat allemaal met de goedkeuring, en/of het stilzwijgen door politici, van liberale, socialistische, groene, en christen-democratische kant. Er verandert helemaal NIETS, en de HAATJURKEN zal NIETS in de weg worden gelegd!

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Het is me toch wat moois. Vroeger hadden we de Hitler jugend, en nu is dat geworden de Jihad jugend. Tja, wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Wordt dit nu onze toekomst, alweer ? Nee he !

  Like

 5. luckybee zegt:

  Nieder Sachsen was altijd een hoogburg geweest van Marxisten, nu komen de moderne Ratten vanger van Hamelen weer hun werk verrichten.Maar ik ben daar niet erg treurig van, het zijn meestal Moslim jongeren. Die willen wij toch kwijt?

  Like

 6. Arsen zegt:

  Heel de islam is een gezwel een kanker die zich rap uitzaait en de wereld wil overnemen.
  Dit zei mijn opa 20 jaar geleden.
  Ik stem op wilders

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s