Verdeelde Mandela-clan begint nu al met “lijkenroof”

Screenshot_48

Nog overtreft een door de media geproduceerd beeld van de op 95-jarige leeftijd overleden voormalige Zuid-Afrikaanse president Nelson Mandela de strijd van de verdeelde Mandela-clan en het duistere erfgoed van de in het openbaar als “vrijheidsheld” neergezette zwarte politicus. Maar terwijl Mandela nog helemaal niet begraven is, begint nu al de “lijkenroof”, zoals dit genoemd werd door het dagblad “Die Presse”.

De hoofdrolspelers hierin zijn z´n ex-vrouwen, kinderen en kleinkinderen van de grote Mandela-clan, die in de schaduw van de grijze politicus de afgelopen twintig jaar hun dubieuze zaken hebben gedaan. Daarbij komt het door Mandela zelf weinig gewaardeerde “politieke erfgoed” van Jacob Zuma als huidige president uit de gelederen van het African National Congres (ANC) in Pretoria.

Achter de “leiderscultus” rondom de persoon Mandela wordt tot op de dag van vandaag een keiharde politiek van economisch en persoonlijk machtsbehoud uitgevoerd. Hiervan zijn de resten van de blanke bevolking de dupe, die door corruptie, misdaad en onderdrukking in steeds grotere aantallen het land uitgedreven of tot binnenlandse migratie gedwongen worden.

Mandela´s leven en dood worden ongebreideld te gelde gemaakt

Eigenlijk werd Mandela al sinds meer dan een half jaar alleen nog maar ten voordele van de clan kunstmatig in leven gehouden. De corrupte huidige president Zuma had er belang bij om Mandela´s persoon in ieder geval tot de verkiezingen in mei 2014 te gebruiken. Nu zal hij vermoedelijk met het propagandistisch geproduceerde zelfbeeld van het zogenaamde politieke erfgoed over de rug van een dode zijn verkiezingscampagne moeten voeren.

De nu officieel rouwende dochter van Mandela, Makaziwe en Zenani, hebben zich de afgelopen maanden er al enorm voor ingespannen om de miljoenen van het Mandela-Fonds onder hun invloed te brengen. In het fonds bevinden zich tantièmes, die afkomstig zijn uit de marketing van Nelson Mandela. Andere familieleden verzetten zich hier heftig tegen. Terwijl dochter Zenani als clanlid bovendien de Zuid-Afrikaanse ambassadeurspost in Argentinië veiligstelde, brengt Makaziwe een eigen wijnsoort op de markt onder de naam “House of Mandela”. Makaziwe zou op eigen initiatief ook al de uitzendingrechten van de begrafenisplechtigheden aan de Amerikaanse zender CNN voor goed geld verkocht hebben. Ook met de dode vader zijn nog goed zaken te doen.

Bron:
http://www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Zuid-Afrika. Bookmark de permalink .

8 reacties op Verdeelde Mandela-clan begint nu al met “lijkenroof”

 1. John zegt:

  Er worden wat tranen geplengd.
  Er worden wat woorden van medeleven gesproken.
  Maar dat deden ze bij Fortuyn ook.
  Mandela is dood. Lang leve Mandela.
  En het belangrijkste bij de begrafenis: De Koffietafel!
  “Wie isser ook weer dood?”

  Like

  • bigljohn zegt:

   Zo was het in 1999 bij de begrafenis van mijn vader ook. Iedereen die we aangeschreven hadden kwam in ieder geval condoleren en naar de koffietafel. In de kerk zagen we er niet veel die daar zaten. En schransen dat ze deden daar aan de koffietafel, en na een half uur waren ze allemaal weer verdwenen, de meest rare smoesjes achterlatend voor ons. Ja, ik moet snel weg want ik heb nog andere verplichtingen enz. enz. enz. Wij besloten om bij een volgend overlijden er geen kermis meer van te maken. Dus geen rouwkaarten, geen bezoek aan huis, geen rouw advertentie, en een stille begrafenis zonder de kerk. Die – kermis – rond die foute Mandela vinden wij (gezien onze eigen ervaringen waar misbruik van je gemaakt wordt) zeer ongepast en misselijk makend.

   Like

 2. luckybee zegt:

  Tsia O when the Saint Go marching in. Paul Kruger heeft toch gelijk,wij moeten eerst appart ontwikkelen voor dat wij zamen kunnen leven.Dat kunnen wij toch zien hier bij ons zamen leven met negers is zo niet mogelijk.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Och ja, mèt zijn dood zijn we er definitief achter gekomen, dat het allemaal beesten met een beestachtige mentaliteit zijn (tóch nog een openbaring, wat mij betreft), laten we ons nu meteen maar nergens meer over verbazen……
  Dat hele Zuid-Afrika kan beter vergeten worden en de ‘blankes’ doen er eigenlijk het beste aan, zo snel mogelijk te emigreren; ze hebben er niets meer te zoeken.
  Al zal dat voor hen niet meevallen. Want laten we heel eerlijk zijn: Ook ZIJ hebben door de eeuwen heen in dat rare land een rare mentaliteit ontwikkeld, waar ze in andere landen, waar ook ter wereld, vandaag de dag niet zo gemakkelijk meer mee weg komen.
  Met de bijbel in de hand de baas willen spelen over anderen en je superieur voelen ten opzichte van anderen -wat ze tijdens de Apartheid wèl deden, ook al blijkt er nu een andere kant aan gezeten te hebben- dat wordt elders ter wereld minder gemakkelijk gepikt. En dat zullen ze nog wel merken óók.
  Ze moesten maar massaal naar de binnenlanden van Australië; Volgens mij sluit dat het beste aan bij hun conservatieve inslag……
  En intussen maken de zwarte Zuid-Afrikanen elkaar dan wel af: Stammen-oorlogen, net als vroeger
  Exit Zuid-Afrika.

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Theresa en de blanken die niet op tijd vertrekken worden op den duur wel uitgemoord.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Daarom doen ze er ook het beste aan, maar wèl te vertrekken.
    Maar ik meen het: Ik heb sterke twijfels of ze het met hún aangekweekte mentaliteit elders wel redden. Of, uiteindelijk misschien wel, maar dan zal er hier en daar toch een knop óm moeten.
    Uit een interview dat ik ooit las met een jonge Zuid-Afrikaanse bleek, dat ze er nog steeds dachten te komen met ‘bescheidenheid,’beleefdheid,’ en een ‘sterk geloofsbesef.’ Twintig jaar was die griet! Man, generatiegenoten in Nederland zouden haar vierkant uitlachen en de vloer met haar aanvegen, behalve misschien in de biblebelt.
    Assertiviteit moet je tegenwoordig beheersen, hier. Maar zij hebben zichzelf al die generaties lang alleen maar àànmatiging aangeleerd tegenover de zwarten -zij het dan waarschijnlijk ook uit lijfsbehoud- en geen hedendaagse mondigheid tegenover elkaar.
    Geloof me, Zuid-Afrikanen die naar bijvoorbeeld Duitsland, Nederland of GB emigreren,
    konden wel eens èrnstige aanpassingsproblemen krijgen…….

    Like

 4. Theo Prinse zegt:

  Ik distantieer mij van het pro Mandela stuk in de Dagelijkse Standaard van Joshua Livestro die woonachtig schijnt in Engeland van de conservative David Cameron die de machtsovername vanwege Anglo Gold steunden en Livestro zich achter de Jezus Christus schaart van Wim Kok, Frans Timmermans en alle vijanden van de Partij voor de Vrijheid.
  Ik leidt uit de pro Mandela verklaring van Livestro af dat hij achter het blokkeren zat op DDS na mijn anti Mandela moordenaar comment op een pro Mandela artikel van Michael van der Galien waardoor ik hen niet meer van repliek kan dienen.
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/12/rechtse-wroeging-over-mandela
  Het pro Mandela artikel van Michael van der Galien dat tot mijn blokkering leidde staat diametraal op de anti Mandela terrorist artikelen bij het Amerikaanse blog FrontPageMag van David Horowitz. Dit is saillant omdat Michael van der Galien af en toe een artikel schrijft op FrontPageMag over Nederland of Turkije waar hij schijnt te wonen of vaak te verblijven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s