De waarheid…

Screenshot_12

Wilt u allemaal s.v.p. even uw oogkleppen afdoen, uw oordopjes uit uw oren halen? En er slechts 5 minuutjes voor uittrekken om te weten te komen hoe het nu echt in elkaar zit met “onze” zgn. volksvertegenwoordigers annex volksverlakkers. Ja!? Zet u schrap, uw oogkleppen zullen u worden ontnomen! Nee!? Nou, slaap en droom dan heerlijk verder dat “we” in een democratie leven, mopper/discussieer dan heerlijk verder in uw eigen wereldje.

Want zou u het pikken en slikken als u in een straat woont met zo´n 300 mensen en er dan slechts 8 mensen op een dictatoriale/terroristische manier de dienst in de straat uitmaken ? Bepalen wat u moet afstaan van uw salaris, wat u wel en niet ma , wat u wel en niet MOET ! Wie jullie MOETEN toelaten in jullie straat, u zomaar een enorm hoge boete opleggen voor de grootst mogelijke onzin etc. etc.? Deze boetes komen (laten) innen met zeer veel toegeëigend machtsvertoon etc. etc.  Dat deze 8 mensen zichzelf steeds meer en meer macht en voordelen toebedelen, kartelafspraakjes met elkaar maken om maar aan de macht te blijven etc. etc.

Nee toch zeker, ik weet wel bijna zeker dat dan echt de pest pleuris losbarstte in die straat.

Waarom gedogen wij, 12.689.810 kiesgerechtigde Nederlanders, dat dan wel van  slechts 2,5% ( nog geen 320.000 ) mensen dat lid is van welke politieke partij dan ook . Want dat is echt het totaal aantal leden van alle politieke partijen in Nederland samen . Wij staan middels het huidige corrupte kiesstelsel in principe toe dat zij voor ons de dienst uitmaken. Dat deze nog geen 320.000 mensen alle bovengenoemde feiten (en mogelijk nog veel meer) met “ons” ( laten ) uitspoken d.m.v. “hun” zgn. vertegenwoordigers?

Dit alles onder het mom van zgn. democratie, die “wij” dan zelf hebben gekozen ? Welke achterlijke dwaas heeft dit systeem uit de middeleeuwen bedacht ? Welke achterlijke dwazen willen dit systeem uit de middeleeuwen nog steeds in stand houden? Welnu, heel simpel, dat zijn die 320.000 lieden die lid zijn van zo´n politieke partij.

Waarom zijn zij lid van zo’n politieke partij ? Een heel klein deel uit idealisme of uit domme familietradities. Zo zijn er helaas talrijke mensen die zelf niet kunnen of willen nadenken. En maar oeverloos het familievoorbeeld volgen om op een partij te stemmen, zelfs het programma niet eens kennende !

Verder zijn er vele lieden die dit voor de mooie baantjes en de voordelen die dit met zich meebrengt. Want is het u niet opgevallen dat op allerlei sleutelposities leden van politieke partijen zitten? Niet alleen ambtelijke baantje, maar ook in het bedrijfsleven. Vaak bepalen die lieden via een omweg weer  wie er wel en niet in een organisatie komt.

Uhhhh vriendjespolitiek, uhhhhhhhh corruptie ??????

Heeft u met uw gemopper, geschrijf op forums, demonstraties etc. wel eens bedacht dat “we“ helemaal niet in een democratie leven, maar in een ernstige dictatoriale staat ? Want ga je met de zgn. democratische verkiezingen je zogenaamd democratische stem niet uitbrengen, dan heb je volgens de meerderheid al helemaal niets meer te klagen of te zeggen over de (on)democratische manier waarop die zgn. “volksvertegenwoordigers” te werk gaan!

Maar heeft u ooit één politieke partij gezien, die werkelijk voor de volle 100% uw wil en mening in haar programma had ? Ik niet in ieder geval!

Grote fake en burgerfuck dus.

Heeft u ooit één politieke partij gezien, die werkelijk voor de volle 100% deed wat zij voor de verkiezingen beloofde? Ik niet in ieder geval!

Wederom grote fake en burgerfuck dus.

Kortom,  kan de meerderheid van de kiezers voor de volle 100% achter de partij staan waarop zij hun stem hebben uitgebracht? Ik ben benieuwd hoeveel van de 12.689.810 kiesgerechtigde Nederlanders hierop volmondig zonder te liegen “ja” zouden zeggen.

Heeft men u in uw hele leven ooit gevraagd of u het wel eens was met dit systeem? Heeft u ooit enig document ondertekend dat u het zo wilde? Nou nee dus, de dictators lijfden u bij uw geboorte al in als een soort lijfeigene. U bent toch te dom om zelf te denken, te beslissen etc. Dat bent u in principe ook door dit te willen accepteren of te gedogen. Want als u in een democratie leeft, zoals zij beweren, waarom accepteren ze dan niet datgene wat “wij” willen?

Een goed voorbeeld is het zgn. democratisch volksreferendum over de EU. Zei niet de overgrote meerderheid van de stemgerechtigden hier “nee” tegen? En wat deden die heerlijke volksverlakkers?

Juist ja. “Ons” “NEE”  werd omgezet in “hun” “JA”.

Is het eigenlijk niet de allerhoogste tijd dat de resterende 97,5 %van de 12.689.810 kiesgerechtigde Nederlanders in ons land de macht van die 2,5% die ons terroriseert weer totaal afneemt? Is het niet de allerhoogste tijd dat wij burgers van Nederland zeer democratisch opeisen wat van ons is? Namelijk de macht in dit land terug eisen! Dat wij een totaal nieuw bestuurssysteem voor dit land eisen ? Een bestuurssysteem dat meer van deze tijd is dan het huidige stuk antiek uit de middeleeuwen. Een bestuurssysteem met uitslag gebonden volksreferenda voor alle belangrijke beslissingen!?

Dit dient als eerste te worden opgenomen in de Nederlandse grondwet.

Om u te laten zien dat ik u geen hoax verkoop of onzin uitkraam, heb ik wat bewijzen verzameld :

http://pub.dnpp.eldoc.ub.rug.nl/FILES/root/DNPPpersberichten/pers_lt2012.pdf

Momenteel is SLECHTS 2,5% van de 12.689.810 kiesgerechtigden die Nederland bij de Tweede Kamerverkiezingen op 12 september 2012 telde  lid van een politieke partij .

SLECHTS 2,5% van de 12.689.810 kiesgerechtigden bepaalt dus eigenlijk wat u en ik moeten, mogen, uhhhhh kortom, alles voor ons !

Ik ga nog heel even terug naar het begin van dit artikel. Zou u het pikken en slikken als u in een straat woont met zo´n 300 mensen en dat er dan slechts 8 mensen op een dictatoriale/terroristische manier de dienst in de straat uitmaken ?

Niet aan mij het antwoord, dat is aan u !

SLECHTS 2,5% van de 12.689.810 kiesgerechtigden, dat is evenveel als in 2011, bepaalt nog steeds wat goed is “voor hen” !

SLECHTS 2,5% van de 12.689.810 kiesgerechtigden vullen over uw en mijn rug hun eigen zakken  en die van  hun vriendjes !

Minder dan SLECHTS 2,5% van de 12.689.810 kiesgerechtigden zit daarom op sleutelposities !

In 2010 bedroeg deze zogeheten ‘organisatiegraad’ 2,6%. Of moeten we spreken van een politieke maffia organisatiegraad van 2,6% ?

Wat gaan we doen, wie zegt het ? Wat gaan we doen, wie heeft er ideeën ?

Voor meer informatie over politieke cijfers :

Gerrit Voerman
Documentatiecentrum Nederlandse Politieke Partijen
Broerstraat 4
9712 CP Groningen
Tel: 050-363 68 30
06-13975457
E-mail: g.voerman@rug.nl
Site: www.dnpp.nl

Door:
Ab
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

63 reacties op De waarheid…

 1. dutchess43 zegt:

  quote Kortom, kan de meerderheid van de kiezers voor de volle 100% achter de partij staan waarop zij hun stem hebben uitgebracht? unquote

  Ja hoor, ik wel. Sta nog steeds achter de partij waarop ik gestemd heb!

  Like

 2. Monalisa zegt:

  herr bron had die telefoon nummers weggelaten + zijn adres. die man word plat gebeld.

  Like

 3. Hi Gerrit,
  Helemaal gelijk, het is schokkend , compliment voor je research en visie. Het is onze gezamenlijke verantwoordelijkheid, dat we het zo ver hebben laten komen.
  Helaas is je verhaal hier dan weer gericht aan mensen, die juist wel betrokken willen zijn, maar geen structuur of partij hebben.
  Nieuw partij? We hebben gezien wat dat oplevert bij o.m. LPF, PVV, ouderenpartij e.d.
  Onze “elite” heeft zich bovendien al verkocht via de EU aan de NWO, men ziet uit naar een wereldregering/leider.
  Dan komen we verder van de regen in de drup, zie
  http://tora-yeshua.nl/2013/12/de-messias-mandela-mohbama-een-superjood-of-jhwh-in-de-mensengestalte-van-yeshua/
  Shalom,
  Ben

  Like

  • We hebben het niet zover laten komen omdat het nooit anders is geweest.
   Via warlords, stamoudsten, priesters, kooplieden, adel, grootindustriëlen en bankiers zijn we beland in de grootste verlakkerij ooit.
   De elite heeft wat wij onder democratie verstaan ingesteld om de massa’s te controleren.
   Slaven die denken vrij te zijn komen niet in opstand.
   Het concept werkt, in dit land al vanaf 1848.

   Like

   • leto2thesandworm wilt u contact met mij opnemen , ik heb zelf n.l. ook een visie dat het reeds veel eerder begon etc.

    Het jaar 1848 of dat dat klopt weet ik echt niet , ik heb nog niet gepuzzeld c.q. doorgekregen of dat dit het juiste tijdstip is etc.

    Maar ik had heel graag uw visie op alles , lijkt me echt heel interesant of deze overeenkomt met mijn visie .

    Mijn mail burgelijkongehoorzaam@gmail.com

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ben kok: 19.44. uur, op 9/12. Beste Heer Kok, het is volkomen waar dat de elite ons VERKOCHT hebben aan de Eu en de NWO. Frappant in deze is, dat voor het hoofdkwartier van de EU, in Straatsburg een beeld is geplaatst, van een beest (stier) met een vrouw op de rug. Naar mijn mening DE HOER VAN BABYLON. Dan weet men toch al genoeg.

   Like

   • De EU en NWO zijn de elite, althans hun wrochtsels.
    De “elite” is dankzij de industriële revolutie globaal gegaan en bepaalt al bijna 200 jaar de gang van zaken op deze planeet.
    “Follow the money” en je komt uit bij gespuis als Rothschild en consorten.
    Deze amorele geldrobots spelen via hun politieke dienaars hele volkeren tegen elkaar uit, met wereldoorlogen tot gevolg.
    Bankiers verdienen aan vrede en oorlog.
    Niet voor niets joeg Jezus de woekeraars de tempel uit.

    Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Tja, wat héét……..
  Ooit schafte mijn moeder een boekwerkje aan dat “Ons lieve leven”als titel had en de maatschappelijke veranderingen tussen ca.1910 en 1975 beschreef, zoveel mogelijk voorzien van foto’s, ook dàt. De inleiding van het hoofdstuk “politiek” werd aldus afgerond:
  “Waar het tegenwoordig op neerkomt: De tegenstelling, de strijd ligt aan de basis, bij het volk, maar aan de top bevindt zich dan een select groepje, dat het altijd weer op fatsoenlijke manier met elkaar eens wordt. Helemààl democratisch is het niet, maar wie wil nu het onderste uit de kan?”
  Dat lezende krijg je sterk de indruk, dat de samenstellers eveneens van mening waren dat het “gemene volk” niet té veel de vrije teugel gelaten moest worden en dat we het allemaal maar netjes aan de omes politici moesten overlaten, die het wel zouden regelen. Zoiets…..
  Zodat ze ook de overduidelijke uitslag van het referendum bij het oud vuil konden zetten, zeker.
  Of, misschien nog erger, het volk openlijk geen referendum gúnnen. – Zoals die trut Mona Keijzer van het CDA (“Je kunt toch al elke vier jaar stèmmen?”)
  Ten tijde van de Franse Revolutie waren ze hetzij aan de lantaarn, hetzij op de guillotine geëindigd, in feite niet eens buitenproportionele straffen voor zulke volksverlakkerij!
  Kiezersbedrog is het in ieder geval!

  Like

 5. Republikein zegt:

  Voorbeeld nemen aan New York.

  Like

 6. Op het feit van de uiterst geringe deelname van de bevolking heb ik al herhaaldelijk gewezen. De PVV verergert die verhouding door geen leden toe te laten,
  De PVV, i,c.Geert Wilders heeft daar heel goede redenen voor. Het is natuurlijk aan een ieder om daar zelf een oordeel over te hebben, Ik betreur het dat het niet anders kan.
  We kunnen er wel iets aan doen. Er is binnen de schrijvers en reageerders op dit blog inmiddels een INITIATIEFGROEP van start gegaan. Doel is om deze lacune op te vullen. Van onderuit.
  Ziet u de noodzaak daarvan in? Neem via de webmaster contact met me op. Er zijn nog enkele plaatsen vrij,

  Like

  • Mijnheer / Mevrouw van Baarle .
   De PVV maakt ook gewoon deel uit van de staats poppenkastshow , zonder boefje , en zonder acts geen staatspoppenkast .
   Dhr. Wilders is of zeer onbekwaam , omdat hij niet schijnt te weten hoe hij beginnen moet , n.l. met te eisen dat het hele kies systeem moet veranderen gelijk zwitsers model ( zoals ik het omschreef ) , NEEEEEE want dan zijn hun ook hun ” baantje ” kwijt .

   Ook zorgt de Hr. Wilders gelijk Dhr. Janmaat voor ruzie’s en weg loperijen onder de gelederen , dus ik zie hem ook meer als ” gewoon de kwade poppenkastpop” dan als wat anders .

   We hebben niet nog een P.p. nodig , we hebben burgeriniatitief , burger actiebereidheid nodig etc..
   Alsjeblieft niet nog zo’n volks verraders clubje er bij , die na te zijn gesetteld ook weer hetzelfde doet als hun voorgangers .

   Zwitsers model en klaar , een RRRRRRR AMB tenaar kan de uitslagen doorvoeren , het bespaart ook nog eens ( enorm duur ) oeverloos poldermodel geleuter .

   Like

   • Martha N zegt:

    Waarom hebt U GEEN initiatief groep opgericht in de zin van burgerinitiatief en actiebereidheid, wanneer u dit als noodzaak ziet..
    De weg is vrij voor U!
    Maak er wat van!
    Maar dan moet U nu wel actie gaan ondernemen.
    Anders blijft het bij kletsen!

    Like

 7. baksteen zegt:

  Het pijnlijke is dat een volksvertegenwoordiger noodzakelijk was omdat niet iedereen te paard naar den Haag kon om zijn stem uit te brengen en nu dat wel mogelijk middels het internet-referendum komt de ware aard komt boven, vooral van D66, de moeder van het Nederlandse referendum, niks referendum, het volk moet haar mond houden. De 8 man op een buurt van 300, dat kennen we, van de Godfather…dat gaat natuurlijk een keer verschrikkelijk mis.

  De wijze waarop de Nederlandse media over de ontwikkelingen in de Oekraine rapporteren is onthullend. De PO rapporteren niet aflatend over de strijd van het volk tegen de regering omdat de regering zich tegen de wil van het volk wil aansluiten bij Rusland, hoe ondemocratisch!
  Onze eigen regering, Balkenende en Verhagen, vergeet nooit die namen!, tekenden in Lissabon nadat de nederlandse bevolking zich tegen het verdrag hadden uitgesproken. Radio 1 gaat vanmorgen vervolgens tekeer over de “staatszender” van Poetin. We zitten in de Staatspropagandamachine van onze elite, tijd om een zelfde feestje te bouwen als in de Oekraine?

  Like

 8. baksteen zegt:

  De grafiek in het stuk van Gerrit geeft duidelijk aan dat het aantal leden, na een langdurige daling, is gaan stijgen na 2001. Waarom? De banen lagen blijkbaar minder voor het grijpen!

  Like

 9. Fred zegt:

  Wat het meest schokkende is en onvoldoende in het verhaal naar voren komt is dat alle van die 300 mensen in die straat telkens en telkens weer die 8 personen die de dienst uitmaken hun steun betuigen.
  Wel kankeren maar het ondertussen via hun stem goedvinden.
  Verder een prima betoog.

  Like

  • Klopt Fred , die mensen in de straat zijn ziende blind , maar wat moeten ze anders , ze mogen niks anders , maar wat mij betreft MOETEN ze ” iets anders” n.l. die lui de straten uitraggen !
   In het verhaal van het hele land , op naar Scheveningen , en ze daar bij de pier de Noordzee in drijven als haaienvoer .
   En de rest iemand anders zei het al gelijk de Franse of Russische revolutie .
   Anton Mussert is immers ook wegens landverraad terechtgesteld ?

   Like

 10. bigljohn zegt:

  In de jaren dertig had men in Chicago en omstreken het verschijnsel – De Organisatie -. Wie in de wereldwijde jaren 30 crisistijd lid was van deze club had het financieel beter dan wie ook. Burgers en bedrijven afpersen, intimideren, martelen en doden. En dit alles draaide om geld en macht. Wat een treffende gelijkenis met de E.U. als men het martelen en doden achterwege laat. Nog niet tenminste. Geintimideerd worden door een zeer kleine misdadige minderheid. En zijn ook andere overheidsdiensten die men eveneens kan rekenen onder de noemer De Organisatie; De Belastingmafia, betalen of anders…..de kinderbescherming e.d. De laatste is een staat in de staat, en heeft zich het recht toegeeigend onze kinderen te pas en onpas te stelen, uit huis te plaatsen. Soms bij een pedofiel. Het verschijnsel – De Organisatie – is hede ten dage wijd verbreid, en niet alleen bij de echte Mafia !

  Like

 11. AdVader zegt:

  inderdaad, gelegaliseerde mafia, niet enkel referenda maar ook terugdraaien van allerlei vervuilingen en vervalsingen welke de afgelopen 50 jaar door neo-socialisme/liberalisme achter onze ruggen om valselijk zijn ingebracht.

  Like

 12. Peter Rissing zegt:

  En nu dit visie op de EU regering/verkiezing loslaten.
  Conclusie: de socialistische dictatuur een nu al realiteit is.
  Stap voor stap zal onze (nationale) identiteit ons verder worden afgenomen tot er over 50 jaar een lichtbruine meute het dystopisch Europa bevolkt.
  Big Brother, kan het echt niet helpen dit cliche te moeten gebruiken, zal realiteit geworden zijn.
  Tenzij . . . ?

  Like

  • bigljohn zegt:

   De hele wereld die Islamitisch gaat worden…… Het idee alleen al geeft je eigenlijk een soort voorgevoel dat dit in feite onmogelijk is. Dat er ooit tegenkrachten komen die de Islam voor het grootste deel of totaal vernietigen. Laten we hopen dat die tijd snel aanbreekt.

   Like

 13. dr.Kwast zegt:

  De elite zijn erg. Het tussen kader wordt vaak vergeten. De helpers zij die dingen bedenken om uitgevoerd te kunnen worden en zij die het uitvoeren. zij die heulen met het regime dat is een behoorlijk deel van de bevolking die de bevolking demoniseert. Dat slag volk kan men niet vernietigen, ik vind het zombies.

  Like

 14. Bob Fleumer zegt:

  De (is) maakt ons allen (lam) , wat een wereld zijn we aan het maken wat een schrikbeeld is dit.

  Like

 15. Dit is al decennialang in elk rechtse Blog vermeld, we hebben het over moderne slavernij, in stand gehouden door een groepje bestuurders, die elkaar constant de bal toespelen, en waarvan het aantal slavendrijvers steeds meer groeit (EU!)

  Like

 16. G.Deckzeijl zegt:

  Democracy is when two wolves and one sheep decide what’s for dinner.
  Met andere woorden: er is in de afgelopen jaren veel te veel over bepaalde toestanden/praktijken(van wie dan ook) ontwikkelingen geschreven, zonder dat er ook
  maar iets veranderde.
  Ook hier heb ik in het recente verleden al die verdomde katuitdeboomkijkers(Nederlanders genaamd, sporadische uitzonderingen daargelaten) door de mangel gehaald.
  Resultaat:louw loene.
  Ik denk dat G.Voerman heel goed snapt wat ik bedoel.
  Wijlen mijn vader vertelde me tijdens m’n jeugd dat de meeste Nederlanders tussen 40-45
  stukken saamhoriger waren: nou zijn de meesten nog te laf om hun pink in beweging te brengen.

  Like

 17. G.Deckzeijl zegt:

  Update…
  Wéér één die het gore lef heeft heel Nederland in het verdachtenbankje te plaatsen.
  ZUM KOTZEN.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22125398/__Massale_fraude_toeslagen__.html
  Waar blijftie godverdomme met bewijzen?

  Like

  • koddebeier zegt:

   Nou Gerrit die bewijzen zullen ‘ze’ je nooit laten zien, want we weten allemaal wie die massale fraude plegen, ok er zal best weleens een autochtoon tokkie bijzitten, maar de rest………….

   Like

 18. John zegt:

  Er ziijn zelfs mensen die vinden dat we nog meer onze soevereiniteit en vrijheid af moeten staan.
  Ik stem op de Libertarische Partij.
  Een van hun sites is vrijspreker.nl
  Als ik bovenstaand stuk lees weet ik zeker dat jullie achter deze partij staan.

  Like

 19. Ik wil u als auteur van dit stukje nog wat meer vertellen over de EU , deze is namelijk in 1942 al door de NAZI’s uitgedacht .

  Het Duitse Nazi plan voor de Europese economische en monetaire eenwording is beschreven in een boek , dat in hetzelfde jaar in Berlijn werd gepubliceerd onder de titel ; “Europäische Wirtschaftsgemeinschaft”.

  Het boek bevat essays, geschreven door belangrijke industriëlen , bankiers en economen van het Derde Rijk en is uitgegeven door de Berlijnse Industrie und Handelskammer in samenwerking met de Economische Hogeschool in Berlijn (Wirtschafts-Hochschule).

  “De Nazi blauwdruk voor een verenigd Europa komt verbluffend veel overeen met de structuur van de huidige Europese Unie , zoals wij die nu kennen.”

  Mogelijk is slechts het enige verschil dat de Nazi’s “de Reichsmark” wilden als europees betaalmiddel , omdat ze zelf niet op het woordje “EURO” kwamen .

  Meer hierover ( met de nog overgebleven bewijs stukken, want zelfs in NL liggen nog een paar bewijs stukken ) vind u hier ;

  http://wo2waarheden.jouwweb.nl/het-1000-jarig-reich-is-nooit-verdwenen-het-laait-weer-op

  Like

 20. rotsus zegt:

  Bij deze wil ik kort reageren in afwachting van respons van de heer Th. M. van Baarle hierboven en geef eveneens aan de webmaster te kennen dat ik graag zou hebben dat deze mijn mailadres zou willen doorgeven om contact met me op te nemen. Ben reeds langer actief op forums maar allemaal kankeren en zaniken maar iets doen…..ho maar. Ben het echt zat en kan me dan ook eveneens vinden in het “feestje” welk “Baksteen” hierboven wil organiseren zoals in Oekaïne. Ben overigens een fervent voorstander van de door “onze volksverlakkers” zwartgemaakte heer Poetin. Aan deze man kunnen velen zich een voorbeeld nemen. Voor de liefhebbers 2 linkjes welke resp. 1.42 min http://www.youtube.com/watch?v=UcnIBBFPSUU (hier maakt hij Barosso voor leugenaar uit op een wel zeer diplomatieke manier in het EU parlement nota bene!!!) en 1.54 minuten http://www.youtube.com/watch?v=Z7C63CsqfVI (hier verhindert hij het persoonlijk dat een paar geldwolven een fabriek willen sluiten en een paar duizend mensen op straat zouden komen te staan, nee dus, kijk lulletje Rutte, zo doe je zoiets, ezel)
  Mensen, we MOETEN IETS DOEN tegen deze vieze maffiosi en ik ben bereid om heel ver te gaan hiervoor. Ben nu meer dan 38 jaar aan het werken en word stukje voor stukje helemaal kapotgemaakt door deze megacriminelen. Het wordt NU tijd dat ze een toetje krijgen en ik wil het hun met liefde gaan voeren.
  W.g.
  Rotsus

  Like

  • apelstaartje zegt:

   ik zet het er nog maar een keer op dit zijn de grondleggers van de EU

   Like

   • Thinker zegt:

    Nee Appelstaartje dat waren de Nazi’s al in 1942 , zie ; http://wo2waarheden.jouwweb.nl/het-1000-jarig-reich-is-nooit-verdwenen-het-laait-weer-op

    Het Duitse Nazi plan voor de Europese economische en monetaire eenwording is beschreven in een boek , dat in hetzelfde jaar in Berlijn werd gepubliceerd onder de titel ; “Europäische Wirtschaftsgemeinschaft”.

    Het boek bevat essays, geschreven door belangrijke industriëlen , bankiers en economen van het Derde Rijk en is uitgegeven door de Berlijnse Industrie und Handelskammer in samenwerking met de Economische Hogeschool in Berlijn (Wirtschafts-Hochschule).

    “De Nazi blauwdruk voor een verenigd Europa komt verbluffend veel overeen met de structuur van de huidige Europese Unie , zoals wij die nu kennen.”

    Mogelijk is slechts het enige verschil dat de Nazi’s “de Reichsmark” wilden als europees betaalmiddel , omdat ze zelf niet op het woordje “EURO” kwamen .

    En er vanwege hun militaire ( over ) macht ook weinig met andere machtshebbers / hoogwaardigheidsbekleders te onderhandelen viel .

    Duits befehl uit Berlijn , was immers befehl !

    Zou om een dwaalspoor aan te leggen Berlijn nu vervangen zijn door “Brussel / Strassbourg” ?

    Dat is de conclusie van een artikel, verschenen in de International Currency Review , een specialistisch blad dat vrijwel alleen binnen de bankwereld wordt gelezen.

    Aan het boek hebben onder andere meegewerkt de eerder genoemde Walter Funk , die een beschrijving gaf van het economische karakter van het nieuwe Europa ;

    Dr. Emil Woermann , professor aan de Universiteit van Halle , die het toekomstige landbouwbeleid beschreef.

    Dr. Anton Reithinger , werkzaam bij IG Farben, hij gaf een exposé van het nieuwe industriële Europa .

    Staatsecretaris Gustav Koenings , die een beschrijving van een Europees verkeersbeleid gaf .

    Dr. Bernhard Benning, directeur van de Reichs-Kreditanstalt A.G. , hij werkte de economische politiek van de Nazi’s uit : het vraagstuk van de Europese wisselkoersen en het komen tot één Europese munt .

    Verder bevat het boek essays over een verenigde arbeidsmarkt , een verenigde agrarische markt en algemene principes van Europese samenwerking .

    Opvallend is ook dat de auteurs Groot-Brittannië liever buiten het verenigde Europa wilden houden , en ook plannen hadden voor een Europese Centrale Bank .

    Die dan door Duitsland gedomineerd zou worden .

    De EU is het soms een hersenspinsel , een kreet van de huidige van de huidige machthebbers ?

    Of zijn de huidige machthebbers gewoon heel simpel “verkapte NAZI’s ” ?

    Like

   • Monalisa zegt:

    Thinker u zegt het zelf al,heeft van hofstad vanavond gezien hij leek precies een nazi’s heel brussel zit zo in elkaar maar dat weet u als de beste, ik heb deze video er allen op gezet om mensen wakker te maken.

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @rotsus: 00.28. uur. Ik ben het geheel met U eens. En we hebben ons al laten zien op de Koeweide in Den Haag in September j.l. Het is als het goed begrijp Dhr. van Baarle die aan de slag is met een vorm van organisatie.

   Like

 21. Monalisa zegt:

  ik hoop dat u Engels kent hij was er ook met een nederlanse ondertitel helaas die is verwijderd van het internet

  Like

 22. G.Deckzeijl zegt:

  @John, 00:25
  Die libertarische partij is ook geen oplossing.

  Like

  • Geen enkele nieuwe p.p. zal een oplossing zijn , ten telke male zal de vertegenwoordiging of al vergiftigd zijn voor men er aan begint ( mooi praters ) , of vergiftigd worden als deze is ontstaan .

   Zo niet dan word het kopstuk gewoon door de NWO opgeruimd, als voorbeeld Pim Fortuin .

   En ebt het weer weg

   Like

   • Frans Brassens zegt:

    De Libertarische partij zal het nooit halen in Nederland.
    Allereerst omdat men daar vergeet een groot publiek te moeten aanspreken om ook maar enigszins een vinger in de pap te krijgen. Wat niet lukt met het nogal elitaire taalgebruik. Aantal stemmen in 2012: een schamele 4163, vijf hónderdste van een procent!
    Vervolgens omdat de idealen er mede van uitgaan dat mensen bereid zijn andere mensen (ook financieel) te helpen op vrijwillige basis, wat een mensbeeld is dat geen opgeld doet.
    Komt nog bij dat er anarchistische trekjes in die partij te vinden zijn (onder andere namen) die erg weinig mensen zullen aanspreken.
    Een aantal andere gezichtspunten zijn heel wat acceptabeler, maar ook terug te vinden bij bijvoorbeeld de PVV. Daar hebben we geen libertarisme voor nodig.
    Uiteindelijk ook omdat men de libertarische periode in de U.S.A. verheerlijkt waarvan men kan weten waarop dat uitliep en waarin het recht van de sterkste een beslissend punt was, wat ook niet door iedereen gewaardeerd zal worden.

    Tenslotte een persoonlijke ervaring, in een discussie van een tijdje terug (elders) met een vertegenwoordiger van deze partij: Steekhoudende argumenten werden weg gesabeld, en als je je niet van de wijs liet brengen door een soort agressieve, apodictische, propaganda kon je beledigende en kleinerende taal verwachten. En dat dus onder het door de libertarische partij gehanteerd principe van ‘non-agressie’. Door zijn arrogante houding werd deze libertarische meneer door andere opponenten en meelezers meewarig afgeserveerd.

    Nee, die partij gaat het niet redden.

    Like

 23. luckybee zegt:

  Niet vergeten dat de wetten dat wij nu hebben niet de zelfde wetten zijn die wij hebben, toen we er mee begonnen.Toen was alle wetten op de Bijbel , gesteund.Wat wij nu hebben komen na de Bezetting door Napoleon Bonnaparte uit de Franse revolutie.Goddeloos.Aan de katholieken te verdanken die de Bataafse Republiek, als vehikel voor hun revolte gebruikten. In plaats van Jezus Christus onze koning kregen wij een,koningshuis, dat in de Congres van Wenen wordt bedisselt.Allemaal tegen de wil van God.Zinds dien waren wij ook niet meer oppermachtigd maar verliezen alle oorlogen, zo dat wij nooit onze eigenburgers tegen over de veroveraars konden verdedigen.(Napoleon rekruteerd onze jongens voor het Grande Armee.Hitler vermoordt onze joden en vele Nederlanders,in concentratie kampen, en werk slaven)

  Like

 24. Rotsus ik heb mijn mailadres al open gegeven in een reactie , kijk uit niet te veel per mail , er is n.l. een deel van de RRRRRR OVERheid wat maar al te graag mee kijkt en luistert .

  nogmaals ik sta achter wat u schrijft ; burgelijkongehoorzaam@gmail.com

  Like

 25. G.Deckzeijl zegt:

  Geen geschikte draad. Een linkdump per 1-1-2014 zou heel fijn zijn…
  Verdwijnt heel Noord Nederland straks ook in een sinkhole…(vanwege de aardbevingen)
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22127712/__Fietsster_verdwijnt_in_gat__.html

  Like

 26. Joost Visser zegt:

  Blijkbaar interesseert de andere 12,3 miljoen semgerechtigden de politiek niet in die mate om lid te worden van een partij, totdat ze het in een portemonneau voelen dat er iets fout is gegaan.

  Like

  • Mijnheer Joost het is toch echt van de gekke dat je uberhaupt al lid zou moeten worden van een p.p. , leest u eigenlijk wel goed ?

   de moderne maatschappij heeft het achterhaalde kies systeem helemaal niet meer nodig , met een digid nummer kan toch iedere kiesgerechtigde zijn / haar stem uitbrengen bij uitslag gebonden volksreferenda ?

   Like

   • Joost Visser zegt:

    Als een gedeelte van het kiezersvolk niet of nauwelijks nederlands spreekt is iedere kiesvorm een farce.

    Like

 27. G.Deckzeijl zegt:

  Nederlandse ambtenarij: werkelijk zum kotzen, maar dan achter elkaar..!!!!
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22128225/____U_woont_in_een_schuur___.html
  Al die zelfverzonnen regeltjes, ook nog verschillend per gemeente, in de vuilcontainer
  ermee, vandaag nog.
  Welke goede geest maakt in de 21e eeuw schoon schip zodat ambtelijk GELAZER
  zoals dit tot het verleden behoort..???
  Ja, en da’s nog niet alles: gaan ze bij die krant ook nog een enquête houden over de
  rechtmatigheid van de WOZ…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s