Geboorte-Jihad in Berlijn: Turkse hoofddoekmoeder Emine heeft tot nu toe 11 kinderen

Screenshot_7

(Door: Michael Stürzenberger)

Emine is een van die “verrijksters” waarover Thilo Sarrazin heeft gezegd dat zij “constant nieuwe kleine hoofddoekmeisjes zouden produceren”. De broedmachine moslimmoeder heeft er tot nu toe tien. Enkele daarvan zullen vast en zeker ook weldra beginnen met zich te vermenigvuldigen, de oudste is al 17. Bij mama Emine kan dit ook nog lukken, want ze is pas ongeveer midden 30. Eindelijk was er op 28 november ook een stamhouder bij in de in het “Huis van de Oorlog” ter wereld gebrachte vierling: “Diyar” heet de jonge Pascha, en dat betekent zoiets als “het langverwachte land”.

Gaat het hierbij om het komende Alemanistan, vroeger bekend als Duitsland, destijds nog een vrij en democratisch land met grondwet en tolerantie, daarna echter islamitisch bezet, door de sharia gecontroleerd, zonder vrijheid van meningsuiting, met religiefascisme en de onderdrukking van alle niet-moslims?

Thilo Sarrazin sprak het in oktober 2009 openlijk uit en werd daarvoor door idiote  goedmenschen uitgescholden als nazi, buitenlanderhater en racist:

“De Turken veroveren Duitsland op dezelfde manier zoals de Kosovaren destijds Kosovo hebben veroverd: door een hoger geboortecijfer.”

Duitse “voorbeeld”-Turken, zoals SPD-man Vural Öger, praten hierover ook in kleine kring, als ze denken onder elkaar te zijn:

“In het jaar 2100 zullen er 35 miljoen Turken in Duitsland zijn. Het aantal Duitsers zal dan ongeveer 20 miljoen zijn. Datgene waarmee sultan Süleyman met de belegering van Wenen in 1529 is begonnen, zullen wij via de inwoners, met onze krachtige mannen en gezonde vrouwen, realiseren.”

De Turkse bestsellerauteur Burak Turna, wiens boekverfilmingen ook al werden vertoond in Cinemaxx Hannover, heeft een boek over de Derde Wereldoorlog met als titel “Ücüncü Dünya Savasi” gepubliceerd. Daarin omschrijft hij wat er volgens hem dient te gebeuren als de EU de toetreding van Turkije echt afwijst:

“De Derde Wereldoorlog breekt uit en Turkije marcheert Berlijn binnen. Dat is natuurlijk onzin. De Turken zouden nooit van Ankara naar Berlijn marcheren. Ze zijn daar sowieso toch al en trekken gewoon uniformen aan.”

Bij de verovering en onderwerping van Duitsland staat Turkije echter niet alleen. De wereldwijde oemma, de volksgemeenschap van alle moslims, helpt dapper mee. Zo voorspelde de voormalige Algerijnse president Houari Boumedienne al in 1974 voor de VN:

“Op een bepaald moment zullen miljoenen mensen het zuidelijk halfrond verlaten om binnen te dringen in het noordelijke. Zeer zeker niet als vrienden. Want ze zullen komen om het te veroveren. En ze zullen het veroveren door het noordelijk halfrond met hun kinderen te bevolken. Het lichaam van onze vrouwen zal ons de overwinning brengen.”

Via het asielbedrog komen er nu honderdduizenden moslims binnen en onze volksverradende politici overtreffen elkaar wederzijds in de bereidheid steeds meer binnen te halen. Wij zijn per slot van rekening edelmoedig, behulpzaam en goed. En laten we nu eens kijken hoe de goedmenschelijk besmette Berliner Morgenpost de islamitische ondermijning bejubelt:

“Thuis bij de familie Şahin in Berlin-Neukölln moet nu nog veel voorbereid en ingekocht worden. Moeder Emine had daar vanwege de andere kinderen nauwelijks tijd voor. In de laatste weken van de zwangerschap werd het ook steeds moeilijker voor haar om te bewegen. De laatste dagen voor de bevalling heeft ze zelfs in het ziekenhuis doorgebracht. “We hebben nog twee bedjes en een heleboel babyspulletjes nodig”, zegt vader Halit.

Ook een grotere woning is nodig. Hiernaar is het Turkse gezin al op zoek. De vier kamers, waarin het gezin tot nu toe woonde, zijn nu te klein. Ook is er een grotere auto nodig. Maar daarvoor ontbreekt het geld. Het gezin krijgt ook hulp van de Charité. “Babyloods Plus” heet haar programma, dat bijzonder belaste ouders direct na de geboorte adviseert en ondersteunt.”

In het “arme, maar sexy” Berlijn staan vast en zeker goed gevulde potten sociale hulp ter beschikking om het uit 13 personen bestaande gezin goed te doorvoederen. De hard werkende bevolking in Beieren, Baden-Württemberg en Sachsen werken zoals bekend ijverig om het parasiteren in het niet prestatiegerichte armenhuis Berlijn d.m.v. de financiële compensatie door de deelstaten mogelijk ter maken. Eén op de vijf heeft het zich in deze stadstaat van luilakken op kosten van een ander gemakkelijk gemaakt. In het islamitisch gedomineerde Berlin-Neukölln is al iedere derde moslim getrouwd met tot vier vrouwen, waarvan tot drie achter de rug van de Duitse wetgeving om worden aangemeld als alleen opvoedende moeders. Ze krijgen eigen woningen, produceren aan de lopende band kleine moslims en krijgen dan behalve de huur, Hartz IV en kinderbijslag ook nog per hoofddoekmoeder € 200,- als alleen opvoedende. Het geheel wordt daarna ook nog door een fatwa religieus gelegitimeerd als “tribuutbetaling van de ongelovigen”:

“Onze profeet Mohammed heeft ons bevolen te vechten tegen de ongelovigen als wij hiertoe in staat zijn, ze in hun landen te veroveren en hen voor de keuze te plaatsen, voordat we hun landen veroveren: 1. Tot de islam bekeren. In dit geval worden de ongelovigen beschouwd zoals wij, ze hebben onze plichten en rechten; 2. Tribuut aan moslims in vernederde toestand betalen; 3. Te besluiten voor de oorlog tegen ons moslims. In dit geval zullen, in het geval van onze overwinning, hun eigendommen, hun vrouwen, kinderen en landerijen ons toebehoren. Zij gelden als oorlogsbuit voor de moslims.”

Wanneer wordt de gewone Duitser eindelijk wakker?

Bron:
http://www.pi-news.net
Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Berlijn, Dhimmitude, Duitsland, fatwa, Immigratie, Islam, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

33 reacties op Geboorte-Jihad in Berlijn: Turkse hoofddoekmoeder Emine heeft tot nu toe 11 kinderen

 1. Scarlatti Bombatti zegt:

  Wanneer wordt de gewone Duitser eindelijk wakker?

  en wanneer de ‘gewone Nederlander’ en de ‘gewone ‘Zweed’ en de ‘gewone Noor’ en de ‘gewone Belg’ en de ‘gewone Fransman’ en de gewone REST van de WERELD’???!!!!!

  Like

 2. Harry zegt:

  Je moet toch wel behoorlijk stevig in je schoenen staan om niet door het lint te gaan als je dit leest .
  De enige oplossing is ruimen en daar dan zo snel mogelijk aan beginnen .
  De Duitsers kampen zeker nog met eenzelfde soort ” schuldgevoel ” als die achterlijke socialisten hier .
  Waarom moeten we dit ons laten welgevallen ?

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Nu, Michael Stürzenberger, kleine dappere man uit München, U BENT tenminste wakker en als altijd alert om ons bijtijds op dergelijke tendensen te attenderen! Intussen is het een schandaal, dat er door middel van fatwa’s openlijk zó over westerlingen gepraat wordt, dat de moslims op deze manier parasiteren op een samenleving, nota bene met het oogmerk, die te onderwerpen èn dat de overheden er maar als verdomde Louis bij staan te kijken! Tjesus, ik ben wel de laatste om opgelegde geboortenbeperking goed te keuren, maar de doelstellingen van deze moslims lopen de spuigaten uit! Trouwens, wat dat betreft mogen de islamitische ‘broedmachines’ ook wel eens wakker worden, want die kerels van ze maken hen eenvoudigweg kapót met al die wangerschappen; bij elk kind wordt er weer een stukje gezondheid gesloopt!
  “Hindert niet,”zeiden de Katholieken vroeger,”Als de moeder na het tiende kind bezwijkt, gaat ze rechtstreeks naar de Hemel.” En hier zie je dus wéér die misdadige kútsmoes! Het enige duidelijke antwoord op deze wanpraktijken zou natuurlijk zijn: Alle allochtone gezinnen na overschrijding van een bepaald aantal geboorten het land uit zetten, maar ja, het is zonneklaar, dat juist Duitsland aan zoiets nooit meer zal dúrven beginnen, gerechtvaardigd of niet. In plaats daarvan gaat men maar door met dat eindeloos pamperen, iets waartegen sociologen als Daniel Greenfield reeds zo bevlogen hebben gewaarschuwd en wat onze ondergang zal worden -ook van alle andere West-Europese landen dus- als we niet onmiddellijk het roer omgooien!
  Sommigen -zoals de kleine, dappere Münchenaar Stürzenberger en de verschillende nationalistische politici- zijn nu wel wakker. Maar hoe wekken wij de rest?

  Like

 4. bigljohn zegt:

  En de gezinnetjes hier in Nederland maar denken dat ze een groot gezin hebben als ze twee kinderen hebben. En die komen pas als pa en ma pas carriere gemaakt hebben, bij een vrouw tussen de 35e en 45e jaar. Zo laat mogelijk dus, met gevaar af voor een mongooltje of een gehandicapt kind. Het verschijnsel met tweetjes geld verdienen en carriere maken, zullen ook in Nederland er op termijn voor zorgen dat wij wat aantallen betreft door Moslims volledig ondergesneeuwd gaan worden. En onze democratie doet de rest, als deze al niet vooraf gegaan wordt door de jihad. En natuurlijk de groeiende groep Nederlanders die geen kinderen meer willen
  daar ze alleen maar geld en carriere prefereren, of om de domme reden dat ze geen kinderen in deze verziekte maatschappij willen neerzetten. Deden ze dat maar wel, het zou de balans naar ons voordeel kunnen laten doorslaan t.a.v. die steeds uitdijende Moslim mensenmassa.

  Like

  • fleckie zegt:

   Het zou ook eens kunnen zijn dat MEN deze mensen opgescheept heeft met een woekerpolis, zodat alle twee de partners wel moeten blijven werken,vooral als MEN de hypotheek Opgewaardeerd heeft, b.v 120 procent hypotheek heeft aangepraat voor een te kopen huis(omdat er 2 inkomens waren).en nu wast MEN zijn handen in onschuld,als een v.d.partners ontslagen is.(“.als het geld is uit de deur,staat de liefde slecht erover”)

   Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Gloeiende nakende, bij de KLOTEN van HERODES. Door de vuile gore RODEN, met in hun kielzog de andere VERRADERS, te weten, de LIBERALEN, en de zgn. Christen-Democraten en Groenen, zakt Duitsland in het MOERAS, en zal worden LEEGGEVRETEN door de ISLAM volgers. Ik kan niet wachten op NEURENBERG 2.0 als deze LANDVERRADERS voor hun VERRAAD tegen de muur gaan. Ik kan niet meer REDELIJK zijn, tegenover deze vuile SACHOFTEN die ons in 1975 hebben VERRADEN door aanname van:De Resolutie van Straatsburg! Man, man wat ben ik giftig!

  Like

  • Jade zegt:

   Beste Tom, vriend, ho huuu!!!
   Je verteld een eventuele nieuwkomer van de site maar de helft…
   Niet alleen Duitsland, maar heel Europa is binnenkort de sjaak…
   En aan het roer staat onze gifslang met mensenhoofd “von Rompoy”.
   (mede mogelijk gemaakt door Jan Peter Balkenende)

   Like

 6. fleckie zegt:

  Waarom blijven ze niet bij de vleespotten in de BOSPORUS!,dan kunnen ze zich daar vermenigvuldigen, via IVF?bij de eigen soort.

  Like

 7. Aegolius cs zegt:

  Onwillekeurig dwaalde mijn gedachten af naar de vermenigvuldigingsquot van ratten en zocht YouTube wat af. De heren in het filmpje hebben daar in ‘n kelder een “systeem” voor ontwikkeld.
  5 Vrouwtjes met 2 mannetjes in ’n kooi en zodra er 1 zwanger is “overplaatsen”. Goed voedsel en beluchting zijn sleutelwoorden. Uiteindelijk wisten de diertjes niet dat ze voorbestemd zijn als slangenvoer ten behoeve van het hogere gewin (…) der geïllustreerde heren.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Als Duitsland ook kinderbijslag kent, dan tikt dat aardig aan en ze betalen mooi mee aan hun eigen ondergang !! Net als in Nederland en België.

  Like

  • Tiny zegt:

   Ze krijgt nu bijna 3000,– euro per maand voor de kinderschare. Kindergeld, buiten moederschapsgeld en andere emolumenten. En als straks de moederrente er ook door komt levert dat haar later nog eens 250,– euro per koter op. Ze is nog jong kan nog even doorgaan. Fluks weer naar een islamitische gynaecoloog na eerst lans de moskee te zijn geweest voor toestemming en daar een een vruchtbaarheidskuurtje doen, met als resultaat weer een meerlinggeboorte.
   Die kuurtjes zijn helemaal in bij de baarkloeken, hoewel ze helemaal niet nodig zijn. Maar levert meer strijdertjes voor allah op.

   Like

   • Tiny zegt:

    lans moet zijn: langs

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Tja, het doet denken aan het zorgenkind van Dr. Phil, Nadya Suleman, de “Octomom,”als je daarvan gehoord hebt.
    Het enige verschil is, dat die, alleenstaand, haar 14 kinderen zowat allemaal door middel van KI gekregen had, waarbij de laatste inseminatie dus uitmondde in een achtling-zwangerschap die het allemaal nog overleefden ook!
    Volkomen verknipt, dat wijf! Die gynaecoloog van haar trouwens ook!
    En Phil Mcgraw -natuurlijk ook wel ten behoeve van zijn show- herhaaldelijk bijspringen met fondsen en thuishulp, tot hij zijn handen er eindelijk toch van aftrok, want ze verpestte keer op keer alles.
    Aan haar naam te horen had trouwens ook zij midden-Oosten ‘roots.’

    Like

   • koddebeier zegt:

    Dank U, dus ze daar net zo gek als in Nederland…
    Op de schop dus die kinderbijslag 1e en 2e kind bijslag 3de en 4de niets vanaf het 5de kind betalen en dat wordt per bijkomend kind hoger.
    Omdat de kosten voor de maatschappij ook hoger worden bij een (te) grote kinderschaar.

    Like

   • Tiny zegt:

    Nog gekker, want dit is per maand en niet per kwartaal..
    Je weet niet half hoe gek ze hier zijn en het wordt met de dag erger. Gelukkig zitten we hier in een nog zeer rustige omgeving en hartstikke katholiek ook nog. Het valt dus wel mee.

    Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Simpel: dat is nou de politiek van de islamitische baarmoeder, welke H.Boumedienne van Algerije tijdens een toespraak voor de VN in 1974 aankondigde. Zie alinea 9 van deze pagina:
  http://tinyurl.com/a9thg2w

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  Aanvulling van 15:25
  En vanzelfsprekend allemaal straks een uitkering. Dat en meer op deze pagina:
  http://tinyurl.com/oypkj96

  Like

 11. kraftavilqa zegt:

  “Wanneer wordt de gewone Duitser eindelijk wakker?” Net als de gewone Nederlander pas wanneer er een moslim met getrokken kromzwaard in z’n keuen staat.Tot die tijd sluimert men in de multiculturele droom.

  Like

 12. kraftavilqa zegt:

  Herstel: voor “keuen” lees “keuken”.

  Like

 13. felix zegt:

  Binnenkort ook in “Olandistan” .. (of het is het al zover natuurlijk).

  Like

 14. JooJootje zegt:

  Ga er maar van uit dat er plannen voor genocide klaar liggen.
  Europa zal het massagraf worden voor de islam en daar is niet eens veel voor nodig.
  Wij niets niemand iets.

  Like

 15. luckybee zegt:

  Dit is een beetje of topic. Ik heb vandaag de Pauw en Witteman van Vrijdag aangekeken,dat blonde dame die er bij was, is geloof ik de Tanja Niemeyer van Zuid Afrika, zo te zien heeft ze Nelson Mandela van af het begin van zijn strijd tegen de Boeren, gesteund.met wapens en raadslagen.Ze was zelfs lid van de NCA.Nu wil ze hier blijven.Moeten we voor haar bang zijn?vele van ons zijn Gereformeerden net als de Boeren.

  Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   waarom gaat ze niet ‘gezellig’ op een boerderij wonen? Maakt ze ms wel een ‘plaas-moord’ mee…. vandaar natuurlijk in NL wonen!! ZuidAfrikaanse vrienden van mij zijn hun land ontvlucht vanwege het geweld en de dagelijkse ontvoering en verkrachting van, en moord op, vrnl blanke kindertjes ivm de ‘vermeende’ magische krachten die de moordenaars daardoor zouden krijgen… als zij hun huis uitgingen moesten ze van te voren kijken of er geen vreemde ‘bewegingen’ in de straat waar te nemen waren, als ze de poort uitkwamen moesten ze onmiddellijk plankgàs geven voor de op de loer liggende ‘verongelijkten’ maar aangemoedigden door de negerleiders zoals mandela, mugabe etc etc…ik heb die dame ook zien en horen spreken… brrr en die van dis en van mingelen… wie zou op dat moment een ‘kritisch geluid’ hebben doen horen nadat deze ‘gekkies’ volop aan het woord zijn geweest?

   Like

 16. Joost Visser zegt:

  Het gaat niet om de meerderheid. Het gaat om de kritische massa zoals bij een atoombom. Bij pownews was er een interview en een op de achtergrond staande marokkaanse jongen van ongeveer 16 liet zich even ontvallen dat ´het nu onze tijd wordt, dat we al genoeg genomen hebben en dat we met genoeg zijn om onze plek op te eisen´.

  Van wie zou ie dat hebben? Zelf kan hij dat niet verzonnen hebben met dat idiote petje op zijn hoofd.

  Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   jongens zo IS het gewoon! het heeft allemaal NIETS met ONS te maken of hoe WIJ over zaken denken, het gaat om wat in DIE islamhoofden zit, zorgvuldig geïndoctrineerd en waar WIJ wèl mee te maken hebben is onze enorme STOMPZINNIGE ontkenning waar het deze islamiserende bende om gaat en dat is onderwerping v sowieso alle niet moslim landen maar ook sowieso zullen ‘ze’ ons ook dàn nog vermoorden omdàt wij kuffars zijn in hun enge ogen, ze maken onderling elkaar ook af soennieten alevieten welke idiotieten het ook zijn… het ZIT in hun dna inmiddels, vandaar ook die excessieve WREEDHEID van hun verkrachten/martel/moordLUST! Vergeet ook niet dat niet bestaande paradijs met die niet bestaande eeuwig maagd blijvende ‘maagden’ naw met opzet verkeerd vertaald van druiven naar maagden zodat t ‘aantrekkelijker’ werd om te gaan moorden als je die ‘beloning’ voorgehouden wordt… Het ENIGE wat er op zit s àl deze lui mèt hun feeders onze landen uit te zetten en te zorgen dat dat VOORGOED is èn blijft!!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Scarlatti Bombatti: 20.29. uur, op 9/12. Precies, zoals U het zegt. Ik heb vorig jaar het boek gekocht: ” WEG UIT DE ISLAM- GETUIGENISSEN VAN AFVALLIGEN”, van IBN WARRAQ, met een voorwoord van professor Afshin Ellian, commentator van ELSEVIER. Het boek is uitgegeven bij Meulenhoff pers. Toen ik het uitgelezen had, was ik volkomen klaar MET DE NAZI-IDEOLOGIE van de ISLAM! Maar ik vraag mij af, of er een politicus in de 2e kamer zit, die de moeite heeft/had genomen dat boek te lezen. Dan zou hun de ogen wel zijn open gegaan!

    Like

 17. realist zegt:

  vanaf derde kind geen kindergeld meer!

  Like

 18. G.Deckzeijl zegt:

  Helemaal geen fokpremie meer, realist! We moeten af van het idee dat de één(via zijn belastingbiljet inkomsten) opdraait voor de kosten mbt vermenigvuldigingsdrift van de ander.

  Past hier wel denk ik.
  http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/1755226/2013/12/09/Twee-aanhoudingen-bij-huiszoekingen-moslimpredikers.dhtml

  Like

 19. 4sjun zegt:

  Het heeft weinig zien om slechts op dit weblog stoom af te blazen of realistisch geluid te laten horen. Dat geluid moet de leefomgeving in. Daag kennissen en familie uit tot zelf nadenken. Schets mensen het Zuid-Libanonscenario dat zich binnen een generatie voltrok:
  http://bit.ly/1jIGt0Y
  http://bit.ly/19IP3ow
  Verhelder dat er bewust politiek gekozen moet worden om deze zeer vervelende zaak langs beschaafde weg opgelost te krijgen. Lukt dat niet bereid je dan voor op soortgelijke scenario’s als je in ‘Dar es islam’ ziet. Laat niemand dan nog kunnen beweren “van niets geweten” te hebben.

  Like

 20. elisamad2013 zegt:

  Berlin is dan wel gedomineerd door de islam…maar het enigge voordeel dat de deutsers hadden en nog hebben is dat ze zuinig omgegaan zijn met het weggeven van hun nationaliteit.

  Like

 21. G.Deckzeijl zegt:

  Klik de link van 9-12, 15:34 aan, de citaten uit Jihad in de Polder van
  Siem Eikelenboom, en lees dan dit:
  http://www.pi-news.net/2013/12/tuerkische-villen-dank-deutschlands-hartz-iv/

  Like

 22. Paardestaart zegt:

  ‘One day millions of men will leave the southern hemisphere of this planet to burst into the northern one. But not as friends, for they will burst in to conquer, and they will conquer by populating it with their children. Victory will come to us from the wombs of our women ” – Boumeddienne, to the UN general assembly

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s