PVV’ers hebben geen moeite met samenwerking Le Pen

Screenshot_8

In tegenstelling tot de meeste Nederlandse media zien de PVV-stemmers de Franse dame best zitten.
Dit weekeinde berichtte Nieuwsuur dat een aantal PVV’ers “moeite” heeft met de samenwerking met het Franse Front National. Geert Wilders wil volgend jaar gezamenlijk met de Franse nationalisten optrekken in de verkiezingen voor het Europees Parlement. Marine Le Pen heeft van het Front een redelijk gangbare volkspartij gemaakt, maar de schaduw van haar antisemitische vader hangt nog altijd over de beweging heen. Het Front is al lang niet meer extreemrechts. Sterker, de partij verzet zich vandaag de dag tegen de globalisering en is op economisch vlak eerder links. Ook wat dat betreft zijn er overeenkomsten met de PVV, een partij die zich verzet tegen open grenzen, bezuinigingen op de gezondheidszorg en tegen de verhoging van de pensioenleeftijd. Toch blijft het voor tegenstanders van beide gemakkelijk de partijen weg te zetten als extremistisch.

Lees verder>>>
(h/t Peter Selie1)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Marine Le Pen, PVV. Bookmark de permalink .

23 reacties op PVV’ers hebben geen moeite met samenwerking Le Pen

 1. Theresa Geissler zegt:

  Kijk, daar heb je weer het verschijnsel dat je een mening in de schoenen wordt geschoven zonder dat het je zelfs maar is gevraagd. Want mij is er niets over gevraagd. Iemand van U soms? Het wordt nu werkelijk tijd, dat de MSM eens ophoudt met het doorgeven van verzonnen en/of eenzijdige informatie; vooral wat betreft die eenzijdigheid hebben we, naar nu blijkt, met betrekking tot Zuid-Afrika lang genoeg onze portie gehad.

  Like

 2. Jan zegt:

  Dat zijn zeker die ex-PVV’ers met in de voorhoede Brinkman die de PVV met zijn partij meer dan zou decimeren. Nieuws uur is overigens een hetze aan het voeren, samen met die exen.

  Like

 3. Joost Visser zegt:

  Er komen europese verkiezingen aan en je kunt niet vroeg genoeg beginnen als gecontroleerde media de vijand aan te vallen. Als je het voor 90% eens bent, kun je als politieke partij toch over die andere 10% heen stappen en voor een gemeenschappelijk doel samenwerken? Daar is niets vreemds aan.

  Wat wel vreemd is dat de VVD en de PVDA die ideologisch lijnrecht tegenover elkaar staan, samenwerken. Daar wordt geen discussie aan verspeeld in de MSM.

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  “de schaduw van haar antisemitische vader hangt nog altijd over de beweging heen”

  Ik ken nog -een helaas invloedrijk- iemand, met een foute (Argentijnse) pa, maar daar doen haar fans niet moeilijk over.
  Sterker nog: ze blijft bewierookt worden en ze hoeft geen belasting te betalen!
  Weet iemand misschien wie ik hiermee bedoel?

  Like

  • Harry zegt:

   Ik stel een gratis fles wijn ter beschikking voor de eerste die het goede antwoord geeft .
   Ik denk Maxima ?

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Tuurlijk wel, maar haar nààm komt me niet eens over de lippen, laat staan uit mijn toetsenbord.
   Zoals je misschien opgemerkt hebt, volsta ik altijd met de salsa-teef of de salsa-trut.
   Da ’s mooi genoeg voor haar, wat mij betreft.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Beste Theresa, vanwege de ‘majesteitsschennis’ waarvoor die lui mensen de bak in kunnen laten smijten, schieten mij woorden te kort om ‘onze’ ‘koningin’ aan te duiden.
    Ik ben het toch zó ontzettend beu om de schaamteloze weelde en hebzucht van die roofzuchtige familie te moeten aanzien (en er tegen mijn zin in over te moeten horen) terwijl ik mijn ouders zie wegkwijnen in een ‘bezuinigend’ verzorgingstehuis!
    Wanneer rotten die Von Amsbergjes nou eens op naar één van hun paradijselijke oorden?!?!!
    Naar Argentinië bijv., waar ze beschikken over ca 1500 ha in het gebied dat ‘de speeltuin van de rijken’ wordt genoemd.

    Like

  • bobzelf zegt:

   ja , mijn tante sjaan ??????
   whahahaha

   Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Ik sta volkomen achter de samenwerking van de PVV en de partij van Mw. Le Pen. Het zou de EUROFIELEN geweldig goed uitkomen, als er aan de patriottische kant van de politiek, heibel zou ontstaan, ze zijn o zo bevreesd voor de samenwerking in Europa van nationalistische en vaderlandslievende partijen. Reken er maar op, dat de gevestigde politiek, in aanloop naar de verkiezingen ALLES uit de kast zullen halen, om deze samenwerking te saboteren!

  Like

 6. helletocht zegt:

  Nieuwsuur begon met “het gaat goed met de PVV”, en toen dachten ze daar gaan we wat aan doen! . Vervolgens worden er een aantal ouid-partijleden uit de kast gehaald die de grote leider een kopje kleiner moeten maken. Gelukkig viel dat mee, tot grote teleurstelling van Nieuwsuur! Om het nog vervelender te maken, probeerden ze de link de leggen met de nazi-figuren van het Nationaal Front. Zo beschadig je altijd iemand, moeten ze geredeneerd hebben. Hun linkse voorkeur droop van het item af, en naderhand zullen ze zeker met de grachtengordelkoning Alexander P. gebeld hebben om te vragen of ze het wel goed gedaan hadden. Nee, dan maar de PVDA die hun hele partijstructuur gevuld hebben met medelanders die gewillig hun oortjes laten hangen naar hun moslimachterban, en ons land aan de rand van de afgrond gebracht hebben.

  Like

 7. Wachteres zegt:

  http://joostniemoller.nl/2013/12/nieuwsuur-waarschuwt-de-pvv-nog-een-keer/

  Ook Joost Niemöller gaf zijn mening:

  Het was ronduit pathetisch. Het programma Nieuwsuur zette gisteren een aantal ex-PVV-ers in het zonnetje die Wilders nog eens waarschuwden: doe het niet, Geert, die samenwerking met Marine Le Pen. Ze werden allemaal als diepe denkers in beeld gebracht, een beetje donker-artistiek uitgelicht, waardoor het leek alsof ze iets bijzonders te vertellen hadden.

  Het kwam er op neer dat Wilders zou gaan samenwerken met allerlei antisemitische partijen. Waaruit dit antisemitische karakter van die partijen bestond, werd niet duidelijk gemaakt. Dat hoefde niet zo te verbazen….

  Like

 8. Trucker zegt:

  Die demonisering “extreem rechts en racistisch” is ook in Vlaanderen het kostuum dat het Vlaams Belang wordt aangepast door de media. Echter net als meisje Marine is DE partij linkser als de spa (de Nationaal Socialisten) maar dat wordt in de media NOOIT (nogmaals NOOIT) gezegd en als het sociale thema’s zijn in een debat op de openbare KRomroep BRT wordt de partij nooit uitgenodigd.
  Persoonlijk vind ik DE partij nog te tollerant tegenover islamieten beetje de lijn van meisje Marine, ik zou zeggen ALLEMAAL verwijderen tot de laaste uit de Vrije Westerse Wereld maar ja ik beslis (jammer genoeg) niet.
  Samenwerking met Front National en de andere rechtse partijen is mijn inziens nodig om een breekijzer te hebben om de eurabia deur te kunnen forceren en despoten in brussel die zich ongenaaktbaar voelen …te verwijderen.

  Like

 9. Harry zegt:

  We ( als ik voor de PVV-ers mag spreken ) zijn helemaal niet in een positie om ál te kritisch te zijn .
  Aan de ene kant loert de dictatuur van de EU ,
  aan de andere kant de dictatuur en terreur van de islam .
  Wie gaat er dan nog zitten zeuren over het democratisch gehalte van de PVV en aanverwante partijen ?
  Dus laten we onze handen ineenslaan en niet gaan zitten mierencopuleren over details en die kankergezwellen verslaan .
  Marine le Pen komt heel dicht bij de PVV .
  Haar vader mag dan niet helemaal fris zijn , hij is 85 en hoort al lang te dementeren .
  ( En misschien doet ie dat wel , gezien zijn uitspraken , maar we sluiten van Agt toch ook niet op ?
  En die is beslist wél agterlijk )
  Hopelijk draait Nigel Farage ook nog een beetje bij .
  We moeten aanvaarden wat redelijk in de buurt zit , zolang het geen gevaarlijke extremisten zijn .
  Samen het monster van de Eu verslaan , de islam te lijf en geen gemekker over details .
  Kom op ! De beuk er in !
  En die smerige rooie fascisten kort hakken .

  Like

 10. louis-portugal zegt:

  De samenwerking van Wilders met andere anti-EU partijen begint telkens meer pijn te doe bij links.
  Iets om van te genieten zoals ze hangen te spartelen.

  Like

 11. Wans Horst zegt:

  Gouden set van Wilders, we moeten ons immers niet klein houden of in lijn lopen met de calvinistische wensen van een deeltje Nederlanders. Ook Wilders zoekt het buiten Nederland, omdat binnen Nederland alles al geregeld is. Binnen Nederland heeft geen burger of bedrijf het nog voor het uitkiezen, alsof alles onder de beton is gespoten. Vrijheid ± 0,1% Nederland is een (steeds minder) efficiënt draaiend systeem waar het sinds de laatste 20 jaar eerder regel dan uitzondering is dat slechts een bepaalde groep aan de touwtjes trekt. Allemaal vriendjespolitiek en daardoor komen helaas niet de beste krachten aan het roer te staan van het Nederlandse bedrijfsleven waardoor het bedrijfsleven zichzelf langzaam maar zeker opheft, oorzaak: inteelt zoals bij de Arabieren [1], gevolg: Nederland is vaker ziek.

  Wilders is niet ziek, hij ziet het heel goed en hij snapt dat je niet mee moet doen aan die inteelt, als je wilt dat Nederland nog een kans heeft beter te worden. Nu mag van de EU maar een maximum percentage man zijn in de raden van bestuur, waardoor een ‘probleem’ in de elitaire gelederen opgelost wordt.

  Het blijft alleen makkelijk om de PVV en het Front Nationale weg te zetten als populistisch indien het volk meer waarde hecht aan de media dan aan hun eigen waarnemingsvermogen. Lees ook: PrimeTime propaganda [2] en u bent plots van uw tv-verslaving af.

  Noten:
  1: http://nieuwreligieuspeil.net/node/3043
  2: http://www.amazon.co.uk/dp/006193478X

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Wans Horst: 21.40. uur, op 9/12. Als we feitelijk het woord populistisch bekijken, dan blijkt dat populistisch helemaal niet negatief behoort te zijn. Populistisch afgeleid van het Latijnse Populus= Volks. Feitelijk luistert een populist naar het volk, en is dat niet de taak van een volksvertegenwoordiger? Ik vind dat de RODEN alles in het werk stellen om de term POPULISTISCH in een kwaad daglicht te stellen. En zeg ik dan tegen de SOCIALISTEN, waren jullie als beginnende partij dan ook niet populistisch! Over huichelaars gesproken!

   Like

 12. Avidia zegt:

  Harry zegt:
  9 december 2013 om 20:09

  Ja de beuk erin, laten we ze een poepje laten ruiken, PVV is groot. we laten ons niets afnemen!

  Like

 13. Avidia zegt:

  Wilders is de ECHTE politiser die er is, hij weet van de hoed en de rand, niemand weet het beter, hiij weet, waar we naar toe gestuurd worden en waarschuwt ons, ik blijf bij de PVV, de enige echte politieke partij!!!!

  Like

 14. koelpiet zegt:

  Wij willen ons land niet verkopen aan de islam, maar voor ons zelf behouden. Met onze stokblinde en strontdove regering moeten we ons niks van aantrekken. Daarom moeten we blijven vechten voor onze eigen rechten en ons niet alles laten afnemen van de EU en Rutte 2. Wij gaan ervoor en stemmen op Geert Wilders. En hoofdzakelijk tegen de EU,want die zijn schrikbarend en doodlopend.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s