VIDEO (Jared Taylor): Blanke identiteit. Wat deze inhoudt en waarom ze noodzakelijk is voor Europa en de VS


Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op VIDEO (Jared Taylor): Blanke identiteit. Wat deze inhoudt en waarom ze noodzakelijk is voor Europa en de VS

 1. Martien Pennings zegt:

  Jammer dat er geen tekst van die monoloog bestaat.

  Like

 2. AdriePVV zegt:

  Je zou dit verhaal nog kunnen aanvullen met het niet willen dat je land “veroverd” wordt door mensen met een islamitische identiteit, ongeacht hun ras.

  Like

 3. luckybee zegt:

  Om dat al deze landen veels te koud is voor Negers, ze zullen op den duur door het Climaat gedood worden.En dit geldt ook voor Zuid Afrika, en Argentinie.

  Like

 4. Wans Horst zegt:

  Dit stukje is van toepassing op Europa, maar niet op Amerika. Het verschil zit hem erin dat Amerika de indianen toebehoort en dat zwarten gekocht zijn van islamitische slavenhandelaren die dus zijn gedwongen daar hun eindbestemming te vinden en de Europese immigranten uit eigen vrije wil hierheen zijn gekomen in de hoop op een ‘beter’ leven, althans dat is ons steeds voorgehouden. Alleen de Engelsen valt in die zin een verwijt te maken, voor de Vrede van Breda (31 juli 1667) was New York nog Nieuw Amsterdam en leefde men vreedzaam samen met de indianen. De werkelijke reden dat groepen mensen uit niet-westerse landen voor o.a. Nederland gekozen hebben is pure luiheid, makkelijk geld, buiten vluchtelingen van oorlog en geweld om natuurlijk. Luiheid om nog iets te maken van het land waarin zij geboren zijn, welke van deze groepen keert terug naar het eigen land nadat voor hen enig gevaar is geweken? Mensen die blijven zijn op dat moment gelukzoekers. Mensen die gewoon geen zin hebben om in hun eigen land te blijven, terwijl er voor de autochtoon in Nederland ook niets meer te doen is mede dankzij Poolse ‘werknemers’, moeten bij de grens geweren worden, dat dit niet gebeurt komt door de EU, die de Nederlandse elite gewild heeft. Gelukzoekers moeten terug naar het land van herkomst en zeker niet voor €7,3 (NLG 16) miljard per jaar komen vreten van de door ons autochtonen zorgvuldig opgebouwde sociale voorzieningen. Ook heeft hij gelijk dat je als land geen plicht hebt een ander land of vreemde bevolkingsgroep te voorzien van levensbehoeften of überhaupt je land binnen te laten.

  Voor Westerse regeringen zou het wel een eye opener kunnen zijn dat Japan een verbod heeft op plezierimmigratie om de eigen cultuur te behouden. Nederlanders die in Japan gaan werken voor een Nederlandse bedrijf vinden keer op keer dat Japan zo’n geweldig land is en dat is niet omdat de Japanse cultuur ‘verrijkt’ is met vreemde culturen, wat in de praktijk erop neerkomt dat er geen groepen Arabieren zijn die de Sharia eisen of groepen Japanners intimideren, laat staan dat ze in het parlement zitten of burgermeester zijn van je op een na grootste stad. Ook zal je daar weinig moskeeën aantreffen. Je zal wel autochtone Japanners hebben die wel heil zien in de dromen van Mohammed, maar dan is het probleem nog te overzien.

  Like

  • Jan zegt:

   “dat Amerika de indianen toebehoort”

   Ook al omdat indianen nomaden waren en dus geen aanspraak konden maken op een stuk grond zoals later deEuropeanen die een bestaan opbouwden op één specifieke plaats en waar sprake was van persoonlijk bezit

   Like

   • Jan zegt:

    Daarom leven indianen tot op de dag van vandaag in het Stenen Tijdperk net als moslims en hebben nooit iets van Amerika gemaakt en ook nooit iets ervan zullen maken. Overigens waren indianen slavenhandelaren, moorden andere stammen uit, verkrachten de vrouwen, roeiden dierpopulaties uit. Jammerende en parasiterend volk, net als moslims.

    Like

   • Wans Horst zegt:

    De indianen hebben meer recht op het land dan de Europeanen, ongeacht of zij daar als eerste woonden. Kan iemand uitsluiten dat er niet ergens een nog oudere indianenschedel begraven ligt? Als dat een belangrijke maatstaf is, moet Australie terug gegeven worden aan de Aborigionals.

    De Amerikanen kwamen trouwens verdomd snel met het oordeel en de verdachtmaking dat indianen gewoon hun rechten niet kwijt willen raken, daar zit een goede argumentatie in om de wetenschappers voor smaad en laster een proces aan te doen.

    Like

   • Wans Horst zegt:

    Je kunt Indianen niet vergelijken met moslims! De islam roept op andere landen te onderwerpen, dus de letterlijke betekenis van de islam tot uiting te brengen, waar indianen zijn onderworpen aan Engelsen, waar de Nederlander met de indiaan handel dreef. Hun land is van hen gestolen, ook al hebben ze er geen niet-verplaatsbare gebouwen neergezet. Wat een slappe redenatie trouwens. Verder is het de vrijheid van indianen te leven zoals zij willen, ook in het stenen tijdperk. Het westen kan z’n handen wassen in onschuld? Nee, de huidige situatie met de islam in Nederland is geen excuus voor wat de Amerikanen hebben gedaan. Eigenlijk de Engelsen, die zelfs nu nog het bloed van Vikingen door hun aderen hebben stromen die hen 300 jaar teisterden.

    Like

 5. koddebeier zegt:

  Het ‘blanke’ ras is bezig aan zelfvernietiging, voornamelijk aangestuurd door links en zogenaamde christenen die omgekeerd racisme aanmoedigen en promoten.
  Voor het merendeel door misplaatst schuldgevoel en indoctrinatie.

  Like

 6. Raar maar als “non 100% white” ben ik het toch in grote lijnen met Taylor eens! In feite gaat het niet om huidskleur maar om mentaliteit! En wees eens eerlijk: Niet alleen in de USA maar ook in Europa, waar de laatste eeuw een tsunami van immigranten heeft plaatsgevonden, is ook de criminaliteit enorm toegenomen. Dit wil niet zeggen dat blanken beter zijn, want criminaliteit is een breed begrip; het zgn.” legaal” beroven van een volk is net zo crimineel! Maar ik heb het over barbarisme, dat in het verre verleden bij iedereen (ongeacht het ras) ook plaatsvond, heeft nu weer dankzij de invloed en aanwezigheid van niet westerse landen in de geciviliseerde wereld weer de kop opgestoken!

  Like

 7. Jan zegt:

  Wat geldt voor Europa, geldt evenzeer voor Amerika. Het wordt geruïneerd door socialisten met het marxistische waanzin. De Balkanisatie van Amerika.

  Suicide of a Superpower: Pat Buchanan on the Death of Western Civilization

  Like

 8. Jan zegt:

  @Wans Horst zegt:
  12 december 2013 om 20:42

  Nomaden kunnen geen gebied claimen want dat zou betekenen dat een zwerver een plek in de stad kan claimen.
  De indianen van beide Amerika’s en Midden-Amerika waren niets anders dan slavenhandelaren die als zij andere stammen overvielen deze compleet uitmoorden, de vrouwen verkrachten. Geen enkele indiaan was een edele wilde. Als zij zo graag zo willen leven moeten zij ook niet zanikken om steun, laat hen dan maar creperen, maar als socialist beginne zij dan te jammeren dat hun situatie is veroorzaakt door blanken. Volslagen onzinnig. Dat volk krijgt alles gratis maar zij maken van hun huis en omgeving een stinkende ravage. Toen ik eens in Amerika op vakantie was sprak ik met een hulpverlener die het had opgegeven dat volk enige civilisatie bij te brengen omdat zij alles vernielden en niets konden dan jammeren, op een enkeling na. De indianen moete een sophouden te jammeren want zij hebben nooit iets van het land gemaakt en dat geleuter over genocide hangt mij meer dan een meter de keel uit.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s