Hoe de politiek en de media tegen ons liegen: De verzwegen expansie van de islam

Screenshot_26

(Door: Michael Mannheimer)

De grootste expansie in de islamitische historie vindt op dit moment plaats. Binnen een periode van 50 jaar zijn 55 miljoen moslims Europa – en nog eens miljoenen de overige regio´s van de westerse wereld (zie de rode pijlen) – binnengestroomd. Het gaat daarbij om een uit Cairo (Moslimbroeders) en Saoedi-Arabië (wahabisme) aangestuurde demografische jihad, die slechts één ding tot doel heeft: De overname op de middellange termijn van de hele wereld door de islam en de door Allah geëiste islamitische wereldheerschappij (dar Al-Islam). Westerse politici en media verheimelijken dit dodelijke gevaar en vervolgen diegenen die hier voor waarschuwen.

Bron:
http://michael-mannheimer.info/2013
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)
(h/t G.Deckzeijl)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering. Bookmark de permalink .

34 reacties op Hoe de politiek en de media tegen ons liegen: De verzwegen expansie van de islam

 1. felix zegt:

  We gaan weer duistere middelleeuwse tijden tegemoet. beangstigend gewoon …

  Like

  • Maria02 zegt:

   Yup….en zonder een schot af te vuren, wij laten ze al te graag binnen en uitkeringen aanvragen ook nog,want wij hebben ” ze nodig om te werken ” terwijl er geen werk is voor ze ..krabt hoofd…. Krankzinnig ? losgeslagen ? Zo gek als een deur ?
   Juist…
   Precies

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Maria 02: 00.51. uur. U zegt: “wij laten ze al te graag binnen etc.” Maar Maria dat zijn niet WIJ op dit BLOG of andere nuchtere Nederlanders, maar onze VERRADERS der politici van: VVD,PVDA,CDA,D66,GL,CU.

    Like

   • Maria02 zegt:

    Dat weet Ik toch Tom…wij…Westerse landen..dus…elite regeerders…excuses was niet duidelijk. Wij, ons, hier op EJ en andere normale mensen kunnen er niets aan doen. Kunnen alleen maar stemmen, en dat helpt ook niet schijnbaar…nu niet…er is altijd hoop

    Like

  • marjolein zegt:

   nou felix dat slaat precies de spijker op zn kop wat doen we er tegen dan???

   Like

 2. Monalisa zegt:

  ik citeer een ander.
  De media liegen en bedriegen ons op voor een lange tijd, omdat dit de islam voorstanders is de islam “vrede”
  Ja, kan deze vrede te bewonderen in de Arabische Lente!
  Deze Arabische Lente betekent vervolging en brute moorden op kinderen en mensen tot het christelijk geloof.
  kerken en kloosters worden vernietigd .
  door de hulp van de media, politici en kerken in Europa zal binnenkort islamitische besmet. De massamoord op moslims begangen Europeanen wordt doodgezwegen door de media. De uitlopende kerken in Zweden en Duitsland is het begin van islamisering!
  Media wordt geleid door het beleid (evenals de rechters) en daarom kan men verwachten niets goeds dat deze gedwongen islamisering kon stoppen.
  omdat niet elke Europeaan geïnformeerd Internet.

  Like

  • Driek zegt:

   Het is een angstaanjagende gedachte, dat over enkele jaren de Islam ons allen zal overheersen. Maar gelukkig ben ik dan er niet meer. Vooral blijven stemmen op PVDA, D66, CDA, VVD en andere verdervelijke partijen die ons allemaal ten ondergang voeren. Luther zei het al: “Wie tegen de Turken strijdt, strijdt tegen de duivel zelf. De Christen die als soldaat in de strijd met de Turken gewikkeld is, behoeft niet bang te zijn dat hij onschuldig bloed vergiet. Wie van hen hij ook doodt, voorzeker wurgt hij een vijand van God en een lasteraar van Christus, door God zelf tot het hellevuur veroordeeld.
   Allah de God van de Turken, dat is de duivel”.

   Like

 3. delamontagne zegt:

  Het wereld-kaartje bevestigd m,n vermoeden, of liever hetgeen ik al wist. Het enige wereld-deel dat ,t minst beinvloed wordt is de Caribbean en zuidelijker, S.America.

  Like

 4. Theodoor zegt:

  De westerse wereld is volgevreten en gezopen, het begint al op jonge leeftijd. Het socialisme of communisme zoals u wilt heeft het leven uit de bevolking weggezogen. Een bevolking die doorlopend (rood) gekleurd wordt bewerkt door een leger aan zogenaamde journalisten die als machteloze zakken alleen maar aan hun baantje denken en niet meer aan zelfstandig onderzoek doen.
  Daarbij of zoals u wilt overheen zijn we met een politieke elite verrast die lui is en vooral met hun eigen loopbaan bezig zijn op het eiland “Binnenhof” en waarbij op een leugen niet meer gekeken wordt.
  Ziedaar Romeinse toestanden en dus klaar voor de slacht.

  Like

 5. greethajary zegt:

  Het ziet er slecht uit, we gaan naar de kloten, misschien voor bepaald doel?
  Ik weet het niet, er zijn genoeg sites die ons wat anders vertellen, dat is vaak toch hoopvoller dan te verwachten dat je met huid en haar wordt opgevreten door het grote klompot van satan, hier een voorbeeld! Ik twijfel….
  http://nl.rael.org/message

  Like

  • Wel een beetje zweverig verhaal. Er zijn op diverse plaatsen vondsten gedaan die niet eentweedrie verklaard kunnen worden. Däneker heeft daar een aantal voorbeelden van beschreven in zijn Waren de goden kosmonauten. (of was het astronauten?).
   Als je echter nuchter om je heen kijkt blijft voor mij de atheïstische insteek de meest geloofwaardige.
   In ieder geval lijkt mij, om niet off-topic te geraken de strijd tegen satan uit het Midden-Oosten het meest noodzakelijk.. Dat is namelijk direct levensbedreigend. Zie Gaza, Syrië, Mali, Soemalië, Indonesië en vele andere strijdtonelen.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @greethajary: 23.40. uur, op 10/12. Het bepaalde doel amice, dat is de NWO, de wereldregering o.l.v. de duivel zelf!

   Like

 6. Victor zegt:

  dank u Michael Mannheimer

  Like

 7. bigljohn zegt:

  Van de ene kant zie ik hoe de islamisering gestaag vordert. Van de andere kant wil het er bij mij maar niet in dat de hele wereld islamitisch wordt, inclusief Israel. Dat zou betekenen dat de hele wereld een groot Syrie slagveld wordt en dat Israel (een heel klein landje in de wereld) mee ten onder gaat. In de bijbel lezen we wel eens verhalen over volkeren die door Gods toorn getroffen worden, maar de hele wereld tegelijk ? En wat voor misdaden hebben wij dan gedaan waardoor we die moslim plaag aan verdiend hebben, aan te danken hebben. ? Ik kan dit alles niet meer plaatsen. Niet vanuit het geloof en de bijbel, en ook niet volgens de principes der logica.

  Like

  • Tiny zegt:

   Dat wordt dan een Mad Max III scenario uiteindelijk of erger, zie de video’s die er van die halsafsnijders rondzingen op internet. Niemand wil het. Maar we stonden erbij en keken ernaar, lam geslagen en vol ongeloof. Vooral dat laatste is het probleem. Men gelooft gewoon niet dat zoiets kan gebeuren. Wordt tijd juist van dat soort geloof eens af te vallen en de verlamming in actie doen overgaan.

   Like

 8. luckybee zegt:

  Ik ben op West Java geboren; en kent de islam tot aan zijn bases.Ik weet dat wat hier in Europa gebeurt erg gevaarlijk is voor ons niet moslims, inclusief de Marxisten.Daar om zit ik hier allang hierover te zeuren.En zit op hete kolen als ik van de Kerken te horen krijgt dat Jezus Christus alles vergeeft.dat klopt toch niet zo Jezus Christus vergeeft niet alles kijk maar naar Matheus 7 de Smalle weg vers 13-23.
  22 Velen zullen te dien dage tot Mij zeggen: Heere, Heere! hebben wij niet in Uw Naam geprofeteerd, en in Uw Naam duivelen uitgeworpen, en in Uw Naam vele krachten gedaan?

  23 En dan zal Ik hun openlijk aanzeggen: Ik heb u nooit gekend; gaat weg van Mij, gij, die de ongerechtigheid werkt!
  En dat doen de kerken op het ogenblik precies dat, namelijk de ongerechtigheid werkt.

  Like

 9. @DonBasco zegt:

  Het grootste gevaar is dat onze jeugd het gevaar totaal niet ziet!
  Ik wordt als een mopperende autist neer gezet als ik er voor waarschuw.

  Tot het te laat is. Ik vrees eigenlijk dat het al te laat is. Het is 5 over 12!

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  Bigljohn zegt: “Aan de andere kant wil het er bij mij maar niet in dat de hele wereld islamitisch wordt, inclusief Israël.” En inderdaad, die twijfel is terecht!
  Oh, de moslimwereld zou dat dolgraag wíllen, natuurlijk. Maar tussen willen en kunnen realiseren bestaat nog wel eventjes een verschil! En we hebben de moslimwereld intussen toch wel…..nou, ik wil niet zeggen: doorgrónd -dat is vrijwel onmogelijk bij die lui- maar toch genoeg bestudeerd om te concluderen, dat ze daar bepaald niet overlopen van realiteitszin.
  Want: Staan de grootste pessimisten op dit gebied er wel eens bij stil, dat de westerse wereld eenvoudig ongeschíkt is om islamitisch te worden?
  Jazeker, U leest het goed: On-ge-schikt. Mentaal ongeschikt. Dat vergeten we wel eens van onszelf, maar het is wèl zo. We kijken naar landen als Iran, hoe het daar gegaan is, naar Turkije en Indonesië, waar het nu lijkt te lukken, naar Libië en dan zeggen we angstig: Dààr lukt het toch óók!
  Zeker, maar dàt komt omdat het allemaal gebieden zijn, waar de instemming met de Islam mentaal reeds aanwezig is.
  De meest modern ogende Turk, Indonesiër, Libiër en wat dies meer zij verzet zich innerlijk minder tegen de groepscultuur als de westerling; hij voelt zich daar nèt iets minder door beknot en, anderzijds staat hij vreemder tegenover het humanisme en individualisme dan de westerling.
  Als men tegen mij zegt, dat het essentieel is voor een vrouw om een ‘goede dochter en echtgenote’ te zijn, steíger ik. ‘En ikzelf dan, ” denk ik onmiddellijk. De oriëntaalse vrouw vindt het een mooie gedachte en wordt niet boos. Het is maar een klein voorbeeld…..
  En hetzelfde, waarachtig, geldt voor de westerse goedmens. Weliswaar is hij een hopeloos geval om het aan het verstand gepeuterd te krijgen, omdat het hedonistische narcisme waarmee hij behept is het realiteitsbesef overheerst, maar hij is evenmin mentaal geschikt om de Islam als levensstijl te accepteren! Dat blijkt wel aan de manier waarop hij zich afzet tegen westerse dwingende varianten, zoals het bevindelijke christendom.
  Hij wíl totaal niet geïslamiseerd worden; Hij is alleen maar niet van de gedachte af te brengen, dat het niet zover kómt. -Wat al evenzeer een bewijs is, hoever het van hem af staat!
  Hij blijft hardnekkig volhouden, dat, als het westen hier en daar maar wat water bij de wijn blijft doen, de moslimwereld dat op den duur ook doet. Dat dit niet in hun aard ligt, wil er bij hem vooralsnog niet in.
  Maar dat wil niet zeggen, dat hij uiteindelijk geschikt is om zich te onderwerpen aan de Islam!
  Ergo kunnen de PLANNEN van de moslimwereld om de hele wereld binnen ‘middellange termijn islamitisch te maken er wel zijn, maar het is de vraag of ze zich realiseren, hoe onmogelijk dat in de praktijk is.
  Nogmaals: In gebieden waar het wel lukt, is de mentale ongeschiktheid minder. Maar je maakt mij niet wijs, dat dit eveneens geldt voor het westen!
  Met wapengeweld bereikt men heel veel. Maar een groot deel van de wereldbevolking mentaal omvormen is nog weer iets anders!
  Kortom: Wat we ook moeten doen, NIET bij de pakken gaan neerzitten, maar integendeel alert blijven en blijven ageren! Vroeg of laat moet dat helpen!
  De moslims de wereld overnemen? Ha! Dat dènken ze, met hun simpele gedachtengang!
  Komt alleen maar omdat ze het té gemakkelijk hebben gehad in gebieden, die qua mentaliteit al van hen wàren!
  Maar mooi, dat dat níet voor het westen geldt!

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  Ja hoor, ik wist ’t vooruit, heb ’t deze week op deze site geparkeerd(kan ’t zo gauw niet meer vinden, LINKDUMP ZOU WEL MAKKELIJK ZIJN, Bert Bron..!!!),
  ze gaan weer terug “als het veilig is” in dat islamitische wespennest.
  Tsjonge, hoe naïef kun je zijn na alles wat je hebt beleefd?
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3560252/2013/12/11/Spiegel-we-zijn-heel-blij-dat-we-vrijgelaten-zijn.dhtml
  Onthouden: niet één islamitisch bolwerk in deze wereld is veilig en al helemaal niet
  voor niet-moslims.

  Like

 12. helletocht zegt:

  Deze decadente en ignorante samenleving zal datgene oogsten dat ze zelf gezaaid hebben, de onvermijdelijke transformatie naar Eurabia, en daar helpt geen enkel middel meer tegen. Ondanks het feit dat wakkere geesten al jaren roepen dat het verkeerd gaat, gaat het Europese volk voor het mobieltje, de i-pad en hoe de andere nieuwe goden ook mogen heten. Maar op zekere dag zal een baardman op hun Facebook pagina opduiken die hun vertelt waar de hooddoeken en de burka’s gekocht moeten worden, en zal de kromneuzige kledingpolitie de Europese trutjes op straat geselen vanwege een ontblootte enkel. Dan zullen ze merken dat de strijd verloren is. Ze zullen dat al eerder merken, maar het nog niet kunnen geloven omdat ze te dom zijn. Het is n.l. al jaren aan de gang. Onze vrijheid is nu al voor een deel weg. Op zekere dag zullen ze echter hun ouders en leiders vervloeken, omdat ze niet alles gedaan hebben om dit te voorkomen. Ze zullen zich realiseren dat het Europese beleid nog ergere gevolgen heeft gehad dan het vreselijke nazi-regime. Achterlijke eigen leiders hebben dan echter al een achterlijke cultuur op het hoogste podium geplaatst.

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Hoe stop je dat waanzinnige geloof ???

  Like

 14. Mick zegt:

  Allah bestaat niet, hoe kan hij dan iets eisen?

  Like

 15. Trucker zegt:

  cameron de islamofiele schoft die Margaret Thacher’s erfenis sedert zijn aantreden naar de kl***n heeft geholpen zei na de slachtpartij op soldaat Lee Rigby dat dit niks met de islam te maken had..integendeel.
  Hij is een linkse multikulle islamofiele SCHOFT die blijkbaar zijn eigen verzinzels (is het niet nee nee het is een perfide strategie) geloofd (heet men zo’n type niet een lucide type) en dus terecht kan verbannen worden naar een islamietisch pretland.
  Winston Churchill en Margaret Thatcher draaien zich om in hun graf met de gewetenloze SCHOFT die (zeer bewust met wat hij doet) de ooit zo trotse natie uitleverd aan de achterlijke stenen tijdperk cultuur aka islam.
  Hij is één van de regeringsleiders die het proces versneld en goedkeurend kijkt als rechtoplopende vrouwenjurken allerlei haatboodschappen verspreiden maar de andere kant opkijkt als een Brit met zijn blinde geleide hond niet in een taxi mag omdat er een islamiet achter het stuur zit.

  http://www.barenakedislam.com/2013/12/11/muslims-to-prime-minister-david-cameron-youre-wrong-the-savage-murder-in-the-street-of-british-soldier-lee-rigby-was-done-in-the-name-of-islam/

  Like

 16. Jade zegt:

  Ik word niet goed als ik naar die kaart kijk…

  Like

 17. Maloch zegt:

  @Theresa Geissler

  Wie 20 jaar geleden had gezegd dat er in veel (Malmö, Londen, Parijs, Antwerpen, Brussel, enz….)Europese steden vandaag de dag complete wijken aangemerkt zouden kunnen worden als no-go-areas, zou niemand geloven.
  Zulke zaken zouden hier niet gebeuren. Onze samenleving zou daar -ongeschikt- voor zijn.
  We zien nu dat de geschiedenis van landen/culturen geen woord te zeggen hebben als alles aan het bestuur van het land/het beleid van de EU bijvoorbeeld ligt.
  -Idd…die woestijn-ideologie/doodscultus hoort hier ook niet en is daarom ‘ongeschikt’.-

  Maar daar heeft de islam maling aan. Zij is gericht op de gehele wereld. Volgens mohammed is elk mens een schepsel van allah. Jij, ik, iedereen hier op E.J. Bron of wie dan ook. Alleen niet iedereen houdt zich aan zijn wetten. De opdracht is voor de islam om iedereen daar onder te laten vallen. Voor haar is dus de hele wereld geschikt, ookal vindt jij van niet.

  De islam werkt volgens een ander princiepe; Het gaat om de hoeveelheid. Als het percentage van mohammed-fans in een land maar hoog genoeg wordt, wordt het vanzelf wel ‘geschikt’ gemaakt zodat jij (niet-moslim) wel moet slikken.

  Het zal zo snel allemaal niet gaan lopen maar Egypte was recentelijk nog een mooi voorbeeld hoe zij te werk gaan; Door het democratische systeem aan de macht komen (de MBS) en daarna alle democratische verworvenheden overboord gooien.

  Als wij op deze voet doorgaan worden wij vanzelf wel -geschikt- gemaakt voor nog meer onderdrukkingen (vanuit de islam).
  Jou leven gaat immers niet om jouw. Wij zijn niks anders dan slaven van het systeem waarmee anderen geld willen verdienen. En met het zwarte goud/olie is veel geld te verdienen. De rest (het tolereren van steeds meer immigranten/moslims) moeten wij maar slikken zodat wij een geschikte prijs betalen en dat zij zich over de wereld kunnen voortbouwen (de islam) om uiteindelijk -geschikt- te worden voor de islam.

  Het zou toch verrot zijn dat iemand over 20 jaar zegt; We wilden het niet en toch is het gekomen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Maar de MENTALITEIT leren ze ons toch nooit aan. Hooguit na eeuwen. En dan weet ik het nóg niet zeker.
   Ze kunnen tot véél dwingen dat is waar. Maar ze verkijken zich op de gigantische culturele kloof die er bestaat en die in de landen, die zij momenteel bewerken/ bewerkt hèbben veel kleiner is..
   Overigens zeg ik niet, dat we ons geen zorgen hoeven te maken, helemaal niet! We moeten alert blijven en doen wat we kunnenom het tij te keren. Van MIJ zult U niet horen, dat we op dezelfde voet door moeten gaan als nu, integendeel!
   Ik zeg alleen dat de moslims zich op onze mentaliteit ernstig verkijken. En daar blijf ik bij.

   Like

 18. Het gaat duidelijk verder dan een”uit Cairo en Mekka islamistisch complot”, hoewel dat er wel degelijk is, lees Bath Yeor.
  De NWO weet de islam voor haar karretje te spannen en die mol in het Witte Huis, Mohbama, manipuleert de boel namens de NWO op koers naar de wereldregering.
  Het is de zoveelste menselijke inspanning om “de wereld te beheersen”, liefst de kosmos ook.
  Dit laatste aardse “koninkrijk” zal verpletterd worden door de komst van de Mashiach, dwz. JHWH in de gestalte van Yeshua, zie Zach. 14 en Hand. 1:9-11 in de Bijbel.
  Ook Daniel 2:36-46 geeft een helicopterview van de wereldgeschiedenis, met als hoogtepunt de komst van de Mashiach, Die al die wereldrijken opruimt.
  Zie Daniel 7:19-28, waarin de vervolging van de “heiligen” (dat zijn alle oprechte gelovigen in JHWH) wordt genoemd en de ondergang van dat laatste rijk.
  We zitten in een tijd, dat christenen de grootste vervolgde groep zijn. Joden en christenen hebben vaker vervolging gekend en natuurlijk zijn niet alle Joden en christenen oprechte gelovigen/heiligen; JHWH kent ieders hart en zal het kaf van het koren scheiden, juist in de tijd van vervolging blijkt wie oprecht gelooft en wie een nepgelovige is.
  In Daniel 11:21-28-45 kun je de beschrijving van de islam lezen ( ca. 1000 jaar voordat dat duivelse systeem ontstond!!)
  Het hele gedeelte is buitengewoon profetisch en herkenbaar, alleen al vs. 37, waarin gewezen wordt op de burka/sluier , het achter de voordeur houden van de vrouw in de islam.
  (“het meest gewaardeerde door vrouwen”, dwz. haar uiterlijk schoon, wordt veracht in de islam door dit krampachtig te verbergen).
  Het agressieve van de islam komt tot uiting in vs. 38,39, de islam vereert de “god der vestingen”, dwz. de oorlog.
  In genoemd gedeelte wordt de ontwikkeling van de islam geschilderd vanaf begin tot einde, want er komt gelukkig een einde aan , zie vs.45
  “want dat komt hij (de islam) aan zijn einde, zonder dat iemand hem helpt”.
  Om dit alles goed te begrijpen, dien je de relatie met de Enige ware God, JHWH te gaan zoeken, lees http://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/
  In die relatie gaan je ogen verder open, zo is mijn ervaring en die van vele anderen.
  Uiteraard ben je hartelijk welkom met je vragen op onze site.
  Shalom,
  Ben

  Like

 19. Gilhuis zegt:

  Gedachten, ontstaan door onderstaande woorden.

  Ongeloof, Ongeduld, Ongehoorzaamheid.
  *** *** *** ***

  De God van Israël is de Enige en Waarachtige God.
  Hij schiep hemel en aarde en formeerde de mens
  naar Zijn Beeld en Gelijkenis.

  De mens ontving een opdracht de aarde te bewaren
  maar hij faalde en werd de Hof van Eden uitge-jaagd.
  Wel met de belofte dat een Tweede Adam,
  Jezus Christus, zou komen om deze opdracht, die Adam verknoeide, te voltooien.

  Dan vindt God in Abraham, de man, die de Stam-vader moet worden van het volk Israël.

  (Uit de stam Juda is toen Jezus Christus geboren.)

  God belooft Abraham, dat zijn nazaten niet te
  tellen zullen zijn. Maar wanneer Abraham ouder wordt gaat hij toch denken:”Hoe zal dat zijn?”

  Dan bevestigd een Engel des Heren hem, dat zijn vrouw Sara zwanger zal worden van een zoon.

  Wanneer deze zwangerschap uitblijft gaat Sara twijfelen en schakelt haar mooie Egyptische slavin in en geeft haar aan Abraham als vrouw.

  Door dit Ongeloof, Ongeduld en Ongehoorzaamheid, wordt Ismaël geboren en daarmee is de voorvader der Islamieten geboren.

  Deze bogen op het feit dat Abraham hun Aartsvader is. Dat is in feite waar, maar de Islamieten zijn echter bastaard-zonen.

  Dit volk was nooit ontstaan als Abraham en Sara
  gehoorzaam waren geweest en in ‘ t geloof af hadden gewacht, zonder ongeduldig te worden.

  Dit volk loochend dat hun god een zoon zou hebben, dat is een belediging voor hun godheid. ( Allah )
  Zij loochenen dus de Christus, de Zoon van de God van Israël.

  Hier uit volgt dat er twee Godheden zijn, een echte;
  en een zelfbedachte. Deze laatste is niets, dus zijn ‘volgelingen’ worden aan hun lot overgelaten.
  Zij verkeren in grote armoede,( Althans het grootste deel. ) en hebben tweeduizend jaar achterstand in hun welvaart.

  De God van Israël zegent iedereen in rijke mate
  die Hem aanbidden en zijn Zoon Jezus zien als hun Verlosser.

  U ziet dus wat O,O,O, teweeg kan brengen in de wereld geschiedenis!

  De keuze is niet moeilijk, toch?
  Jiooda.

  Like

  • Sylvia Groot zegt:

   Dit verhaal klopt.
   Ismael is de zoon van de slavin Hagar, onwettige zoon van Abraham.
   Een slavin moet zich onderwerpen aan haar houder.
   Islam betekent onderworpen.
   Een geloof voor slaven.
   Hagar en Ismael werden naar de woestijn gezonden.
   Ismael is de stamvader geworden van de woestijnvolkeren, de arabische volkeren.

   Isaak is de zoon van Sara, de wettige zoon van Abraham.
   Hij zal lachen.

   Like

 20. Goed artikel! toch moeten we het doel van de islam niet uitsluiten: i.c. een totale wereldheerschappij! Of zij de tegenhangers of medestanders zijn van de NWO weet niemand…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s