Moordenaar Pim Fortuyn per 1 februari op proefverlof

Screenshot_20

Volkert van der Graaf gaat per 1 februari volgend jaar op proefverlof. De bezwaren van staatssecretaris van Veiligheid en Justitie Fred Teeven (VVD) zijn niet toereikend.

Dat heeft de beroepscommissie van de Raad van Strafrechtstoepassing en Jeugdbescherming(RSJ) dinsdag bepaald.
De commissie oordeelt dat staatssecretaris Teeven vanaf 1 februari 2014 maandelijks verlof moet verlenen aan Van der Graaf tot aan zijn voorwaardelijke invrijheidstelling in mei komend jaar. Die uitspraak is bindend.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

51 reacties op Moordenaar Pim Fortuyn per 1 februari op proefverlof

 1. Willie zegt:

  Allemaal wat centen samenleggen ??

  Like

 2. Trucker zegt:

  Krijgt die schoft een stel agenten mee om hem te bewaken, volgens mijn kalender is het jachtseizoen nog niet gesloten.

  Like

 3. luckybee zegt:

  Als ik me niet vergis, dan heeft Pim Fortuyn, een heel grote fan club van ook goddeloze Nederlanders.Kan de rechters eigenlijk wel voor de veiligheid van Volkert van der Graaf garanderen?Dat hij dan niet in vrijheid door ze gemoldt wordt?Voor Goddelozen is zelfs moord niet onmogelijk.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Laten we het kind bij de naam noemen: Een type als van der Graaf schiet uiteindelijk een politicus als Fortuyn neer uit puur tirannieke overwegingen.
  Hij kan er voor zichzelf of voor anderen -de rechtbank bijvoorbeeld- nog zó ’n mooie draai aan geven, diep in de grond gaat het er bij zo ’n milieufreak om, dat hij het niet kan verkroppen, dat een groot deel van het volk er niet aan denkt om zijn levenswijze over te nemen, dus massaal sober en ‘milieuvriendelijk’ te gaan leven, alle moderne middelen af te wijzen en “veganist” te worden, om maar een paar aspecten te noemen
  Hij zou ze ertoe willen dwingen, als hij kon, maar die macht heeft hij niet. (Want dat soort beweert altijd glashard, dat ze niemand willen dwingen, maar als ze de middelen ervoor hàdden…..) Dus pakt hij tenslotte een bepaalde politicus, die die grote groep, die maar niet wil, duidelijk vertegenwoordigt. Dat had ZIJN genoegdoening moeten zijn.
  Hij had in wezen al levenslang moeten krijgen vanwege zijn uiteindelijke streven, de hele massa te willen onderwerpen aan zijn principes. Maar helaas is zoiets weer niet hard te maken.
  Blijft die belachelijke 18 jaar. Waarschijnlijk kan dat alleen maar worden toegeschreven aan sympathiserende motieven van de Rechtbank, zoals sommigen ook van mening zijn dat ‘we’ ons best wat minder zouden mogen afzetten tegen de Islam, omdat die zoveel devotie, saamhorigheid en onbaatzuchtigheid uitstraalt. (met ‘r mond, ja.) Als er op de één of andere manier maar ‘nobele motieven’ aan te pas komen, zul je altijd mensen houden, die gauw genoeg óm zijn, tenminste gedeeltelijk.
  En dat er juist vanwege die 18 jaar nog weer een paar jaar af zouden gaan, kon iedereen weten: Dat gebeurt altijd, zolang het geen levenslang is.
  Maar goed, we zullen zien, hoe lang hij het uitzingt: Onder die massa, die géén milieufreak en/of veganist wil worden, bevinden zich allicht een pààr spinnijdige vermetelen…….

  Like

  • Wans Horst zegt:

   De moord had niets met milieubewust of dierbewust leven te maken, Fortuyn kon niet makkelijk genoeg worden gedemoniseerd aangezien een professor in de linkse gelederen toch bijna een godheid is, Fortuyn was atypisch en dáár kon Volkertje niet tegen. Het overige is niet te bewijzen en inmiddels niet relevant meer, we hebben immers Wilders!

   Veganisme betekend dat je zelf geen dierlijke producten eet en draagt, het betekend niet dat je een publiekelijk figuur die dat wel doet om zeep helpt.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ik beweer natuurlijk ook geen ogenblik, dat het ergens een excuus voor is, integendeel!
    Wat ik wel beweer is,dat die milieufreaks niet zo vrijblijvend zijn als ze zich voordoen.
    Ze zouden ons allemaal wàt graag willen dwingen als ze konden. Van der Graaf vond Fortuyn het prototype van een slecht voorbeeld en daarom…..Begrijp je?
    Dàt heet nou fanatisme!

    Like

 5. delamontagne zegt:

  Het is voor hem (alleen voor hemzelf ! ! )) ?
  dan toch te hopen dat ,em niet overkomt wat VELEN op E.W. hem toewensen en hem vergelijken met een “kille”p-figuur, gelijk een voormalig kampbewaker.

  Like

 6. Cathja zegt:

  En zo gaat dat hier in Nederland. De belangen van Volkert van der Graaf wegen zwaarder dan alle bezwaren die er in Nederland leven tegen zijn vrijlating.
  De moordenaar mag wel oppassen als hij zich vrij op straat begeeft. Je weet maar nooit of er een kogel van rechts of van links komt…!

  Like

 7. Aegolius cs zegt:

  In de jaren ’80 van de vorige eeuw stond er een artikel in de Telegraaf over hoe crimineel de Bijlmer wel niet was. Onder andere werd er een clubje beschreven dat voor 1000,– gulden een “aangewezen” persoon het ziekenhuis in zou slaan. Voor fl 10.000,– kon desgewenst ook iemand versneld en deskundig naar de andere wereld worden geholpen. Dat laatste is voor sommige mensen te humaan en zo viel me in,dat het clubje voor 10.000,– gulden ook 10 maal zou kunnen terugkomen: zoiets van “joh, dat is pas de eerste keer”. Nog 9 te gaan…….. De Bijlmer bestaat niet langer en het clubje waarschijnlijk ook niet meer.
  Ik droomde maar wat weg.

  Like

  • Trucker zegt:

   Oostblokkers werken aan een “gereduceerd” tarief voor een paar duizend eurotje s vind je er al die op school niks geleerd hebben behalve hoe je je geweten kan uitschakelen.
   Ook vreemd dat er geen éne reahherder dacht dat die graaf moordenaar geen doodstraf verdiende.
   Hij heeft de Nederlandse geschiedenis gewijzigd is niet juist hij heeft gezord dat de teokomst nooit meer hetzelfde zal zijn want Geert Wilders is geen P Fortuyn en hij zal nooit zijn charisma evenaren.
   P. Fortuyn was ook geen voorstander van de islamieten en met hem als premier zou het er inderdaad andezrs uitgezien hebben.
   Die graaf klootzak zou na het vonnis onmiddelijk naar de afgesloten ruimte moeten gebracht zijn en nekschot gekregen hebben dat zoou pas rechtvaardig geweest zijn en niet enkel jaartjes gevangenis…
   Nu triomfeert links multikul islamofiel en geen ander.
   Die klootzak zal gedegen bewaakt worden niet vergeten wat ze gedaan hebben met die klootzakken (11 -12 jaar kan je ook al een klootzak zijn zie maar naar psychopaten hun jeugd) in Groot britagne die een kleuter DOODGESMETEN hebben met stenen, andere identiteit en een pak centen, denk geen seconde dat die klootzak alleen fluitend over straat zal lopen nee doe klootzak krijgt surveillance.

   Like

  • Tiny zegt:

   Sinds wanneer bestaat de Bijlmer niet langer? Als je je daar maar niet in vergist.

   Like

 8. Tistochwat zegt:

  Moordenaar Van der Graaf tóch op proefverlof?
  Ik wíst het; het kromme en het kwaad overwinnen keer op keer…
  Van der Graaf vrij en wij voor altijd van onze vrijheid beroofd omdat dat zwijn Pim heeft vermoord!
  Pim, die minister-president had kunnen zijn, waardoor we nu niet met dat roofzuchtige tweetal in Den Haag opgescheept zouden hoeven zitten!
  Ik hoop dat iemand het voor elkaar krijgt om Van der Graaf alsnog op de juiste wijze te straffen.
  Graag op een manier die voor die laffe moordenaar uiterst onplezierig is.

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Zo, zo…

  Like

 10. Martha N zegt:

  Ik had niet anders verwacht.
  Volkert van de Graaf een einzelganger..? In zekere zin wel, maar hij weet wie hierachter zitten, hij heeft niet alleen gehandeld, om Pim te doden waren er twee.
  Hij zit zijn straf uit… De ander is gevlogen…
  Wanneer hij straks eenmaal vrij is, zou het me ten zeerste verbazen wanneer hij niet vertrekt uit Nederland, zelfs mogelijk dat hij een andere naam krijgt. Ze zullen hem wel helpen.

  Like

 11. Banderes zegt:

  Zo, nou gelukkig vindt die commissie dat het wel meevalt met die maatschappelijke onrust en het gevaar voor vdG zelf. Teeven heeft dus geen reden en kan dan ook gerust besluiten om vdG consequent géén beveiliging te geven en de belastingbetalers niet met die extra kosten op te zadelen.

  vdG zal dan wel steeds achterom moeten kijken terwijl hij ‘geniet’ van zijn laatste (…) dagen.

  Like

 12. Martien Pennings zegt:

  Ik hoop dat iemand Folkert vermoordt.
  En dat die iemand prima kan verwoorden waarom hij dat heeft gedaan.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, maar toch: Wat E. J. hier om 14.36u naar voren brengt, is evenmin te veronachtzamen:
   Als díe vergelder -want zo wil ik hem best noemen i.p.v. dader- aanwijsbaar de PVV aanhangt, kun je het wel weer schúdden, inderdaad…..

   Like

 13. Harry zegt:

  Zijn er foto’s in omloop hoe dat secreet er nú uitziet .
  Zie haast niet anders dan die eeuwige zelfde paar foto’s .
  Wat een wonder trouwens dat niemand zijn huis nog in brand gestoken heeft . ( Gratis tip ) .
  Al zal ie waarschijnlijk wel zo’n wereldwinkel of kringloop interieur hebben , had ie toch mooi een tijdje kunnen knarsetanden achter de tralies .

  Like

 14. bigljohn zegt:

  Het is toch niet te hopen als, ja als, Volkert van der Graaf vrijkomt, hij meteen Geert Wilders op zijn vizier heeft. Het moest gewoonweg niet kunnen dat justitie gevangenen na 2/3 van hun straf vrijlaat. De straffen voor allerlei misdaden zijn op zich al een lachertje, zozeer zelfs dat het buitenlandse criminelen aantrekt. Als ik toendestijds in de schoenen van de rechter had gestaan, kreeg Volkert van der Graaf levenslang, en zonder aftrek van voor arrest, en geen mogelijkheid om na 2/3 deel van de straf op vrije voeten te komen. Dit is wel het minste wat een rechter zou kunnen doen. De doodstraf is helaas afgeschaft, anders mocht die Volkert van der Graaf van mij toendestijds plaatsnemen op de electrische stoel. Men is veel en veel te soft met straffen in Nederland. Aanhangers van de Allah krijgen zelfs nog beduidend minder straf als wij. Voor een zwaar delict zoals een verkrachting, krijgen ze zowaar een werkstraf. Men zou haast het volgende kunnen stellen; Al is Justitie nog zo snel, de misdaad achterhaalt haar wel !

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  Het is grof schandalig, dat deze moordenaar, op proefverlof mag gaan. Maar de rechtspraak in Nederland is kromspraak geworden, mede door de vele D66 rechters en andere progresieven bij Justitie. Het is ook ongelooflijk, omdat deze Volkert van der G. NOOIT spijt heeft betuigd. Mijn vertrouwen in zowel de politiek als in “vrouwe Justitia”, is gedaald tot het nulpunt!

  Like

 16. Trucker zegt:

  Niet geheel on topic maar dan weer wel:
  Kees Brusse is overleden lees ik net, ik kende de man als een verdomd goede acteur want wij Vamingen keken in de jaren 70- 80 allemaal naar de Nederlandse televisie.
  Deze man heeft niemand vermoord, heeft geen enkele terroristische daad gepeegd en toch horen we geen ophemeling want de heilige der heiligste terrorist mandela genaamd is dood en wij zullen het geweten hebben.
  Die klootzak graaf waarom is hij eigenlijk nog in leven, hij is iets dat je op straat tegen zijn knie trapt en als hij op de grond zit trap je keihard die rotkop eraf.
  Kees Brusse of die graaf klootzak wat denken jullie…

  Like

 17. Trucker zegt:

  Dqt mocht er eventjes bij;

  Like

 18. koddebeier zegt:

  Wederom blijkt dat de Nederlandse ‘rechtspraak’ tot op het bot verrot is.
  Het wordt de hoogste tijd dat deze zogenaamde ‘rechtspraak’ op de schop gaat en dat flink de bezem gaat door de infantiele rechters.

  Like

 19. Harry zegt:

  Wat heeft het nou voor zin om iemand 18 jaar gevangenisstraf te geven en hem dan na twee derde van die tijd al weer vrij te laten ?
  Wat is dat nou voor onzin ?
  Is dat wat anders dan een beloning zodat ie niet lastig zal zijn tijdens zijn vakantie-detentie ?
  Hij moet opgesloten worden , maar liefst zo kort mogelijk .
  De burgers getemd en na een paar jaar zijn ze alles toch weer vergeten .
  De overheid wil hem wel uit de kost . Ga het maar weer proberen , jongen !

  Als wij een belastingaanslag krijgen kunnen we dan ook volstaan met het betalen van 66% van dat bedrag ?
  In ieder geval moeten we maar proberen dat hele clubje van de RSJ uit te gummen .
  Totaal overbodig en contraproductief . Wat zijn dat voor zachtgekookte eieren ?
  Waarom zou die vuile rotstraal recht op dezelfde behandeling hebben als een “gewone ” crimineel ?

  En wederom , voor de zoveelste keer , blijken de woorden van Rutte niks meer waard dan de lucht die ie uitademt . Flapdrol .

  En van welk geld heeft ” mevrouw v. d. G ” al die tijd geleefd ? Nog een uitkering ook soms ?
  Zo’n kreng is natuurlijk ook niet helemaal vrij te pleiten .
  Is terugvorderen een optie ?
  Laat ze maar verhongeren .

  Like

 20. Wans Horst zegt:

  Ik heb het zware vermoeden dat hij plastische chirurgie heeft ondergaan en een andere identiteit aangemeten heeft gekregen. Onherkenbaar als bescherming.

  Like

  • greethajary zegt:

   Mijn idee!

   Like

   • Republikein zegt:

    Ik dus, niet mijne lieve met reactie, het zal haar worst zijn “whats happening”.
    {heb haar vele malen hiervoor gewaarschuwd, het niet willen zien en horen van de waarheid, maar ze is koppig.}

    Like

   • Wans Horst zegt:

    Frustratie is niet goed voor je hart. Soms zien mensen het heel goed, maar kiezen ze ervoor het te negeren omdat het volk toch in zekere zin machteloos staat tegenover gebeurtenissen. Het enige dat je kan doen is op de PVV stemmen of zelf de politiek in gaan. Extremer dan dat en je brengt je eigen leven of levensgeluk in gevaar en dat is het ook niet waard.

    Like

 21. felix zegt:

  Dat wordt nummertje trekken wie hem als eerste mag omleggen. 😆

  Like

 22. G.Deckzeijl zegt:

  ON TOPIC! Ik voorspel hier dat dat stuk STRONT continu over z’n schouder zal kijken.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22128015/___Van_der_G._vermomd_met_verlof___.html

  Like

 23. Volkert is/was een stroman.
  Het is zelfs maar de vraag of hij de daadwerkelijke schutter was.
  De opdrachtgever zetelt heel hoog in het bestel en zal nooit ter verantwoording worden geroepen.
  Die hele Volkert is onbelangrijk, de zoveelste pion in het schaakspel der elite.

  Like

 24. Trucker zegt:

  Voor de hardhorigen op deze blog zal ik dit nog eens herhalen uit mijn eerdere comment:

  “…denk geen seconde dat die klootzak alleen fluitend over straat zal lopen nee doe klootzak krijgt surveillance….”

  En waarom dan wel( ?), omdat de overheid bezorgd is over het lot van die klootzak…precies maar dan niet om dezelfde reden als u en ik.

  Like

 25. Harry zegt:

  Misschien gaat ie straks in een boerka over straat , is ie pas echt onherkenbaar .
  En hij blijft in zijn eigen favoriete wereldje . Daarom deed ie het toch , voor die lorrenkoppen ?
  We moeten dus al die boerka’s optillen of afpakken uit veiligheidsoverwegingen .

  Weet trouwens iemand het adres waar zijn vrouw woont ?
  Ome Gerrit , dossier ?

  Like

 26. Frans Brassens zegt:

  Kan het misschien ook nog zo zijn dat ‘men’ hoopt dat de figuur Volkert vd Graaf op de een of andere manier wordt omgelegd tijdens dat of een volgend verlof? Met de achtergedachte dat hij dan, al of niet geprest, nooit meer zal kunnen verklaren wat de wérkelijke reden was van zijn moord op Fortuyn en/of wat een eventuele deal inhield? ’t Is maar een ideetje hoor……

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s