Christenvervolging door de islam: We zullen nooit zwijgen

Screenshot_9

Gekruisigde Armeense vrouwen in het gebied rondom Des-es-Zor. Enkele vrouwen werden gered door Arabische bedoeïenen (zie foto), die hen weer van het kruis afhaalden 

(Door: Michael Mannheimer)

De bovenstaande foto toont gekruisigde christinnen. Ze hangen naakt aan het kruis. Daarvoor werden ze verkracht, kregen ze zweepslagen en werden ze gemarteld. Niet in het oude Rome, maar in Turkije in het jaar 1915/1916 in het gebied rondom Der-es-Zor. De genocide op Armeense christenen, uitgevoerd door de Turkse regering van de Nieuw-Turken, was de eerste en ergste genocide in de nieuwe tijd. Hiervan werden 1.500.000 christelijke Armeniërs en nog eens 500.000 christelijke Syriërs het slachtoffer. Voor Hitler was het de blauwdruk voor zijn genocide op de Joden van Europa. Want Hitler stelde in het midden van de jaren-30 met verbazing vast, dat de wereld deze destijds nog kortgeleden genocide al was vergeten…

Ieder jaar worden er 100.000 christenen vanwege hun geloof gedood in de islamitische landen

Tegenwoordig bedreigt Turkije iedereen die op de massamoord wijst. Zo moest zelf haar enige winnaar van de Nobelprijs, Orhan Pamuk, die deze misdaad tot onderwerp maakte, zijn land verlaten, omdat hem een levenslange gevangenisstraf dreigde. Onopgemerkt door de wereldopinie is het Turkije gelukt om het land, waarin oorspronkelijk bijna alleen maar christenen woonden, zo radicaal van christenen te “zuiveren”, dat het percentage christenen in het land nu nog maar 0,2% (!) bedraagt.

Desondanks is de haat van de Turken tegen de christenen niet opgedroogd: kerken zijn illegaal, zelfs noodzakelijke restauratiewerkzaamheden aan de weinige kerken zijn in Turkije onderhevig aan een jarenlang durend procedé. De Turkse geheime dienst is altijd aanwezig bij de kerkdiensten en neemt het gebeuren met een camera op.

Screenshot_42

De islamitische christenvervolging heeft Europa en Duitsland bereikt

Dit schijnen onze media allemaal oké te vinden. Want je verneemt iets over deze massale schending van religieuze tolerantie en het recht op het uitoefenen van de eigen religie. Integendeel: De media belasteren in Duitsland die weinig mensen die hun stem verheffen tegen de christenvervolging – op dit moment op een recordhoogte met jaarlijks meer dan 100.000 (!) vermoorde christenen in de landen van de islam – als rechts-radicalen, vreemdelingenhaters en islamhaters. En ze negeren, dat de Turken er al lang toe overgegaan zijn om ook hier in Duitsland jacht op christenen te maken: Geen enkele manifestatie, die waarschuwt voor de christenmoord, is veilig voor rellen van Turkse en Arabische nieuwe burgers. De eerste kerken werden al – midden in Duitsland – in brand gestoken. En op steeds meer kerken is de strijdkreet van de Jihad, “Allahu Akbar!”, te vinden. Bijvoorbeeld onlangs in Augsburg en München.

Daar vindt een schandalige coalitie tussen de socialistische regering van Ude, de kerk, de joodse overkoepelende organen en de media enerzijds met de islam anderzijds plaats. De reden is de strijd van een eenzame man, Michael Stürzenberger, die de bouw van een megamoskee in het centrum van de stad door de terreur financierende staat Qatar wil verhinderen. Volgens Orwelliaanse nieuwe taal gaat het bij de tegenstanders van het moskeeproject om islamhaters, vijanden van onze grondwet, laffe boeven. En bij hen zelf, de voorstanders van de moskeebouw, om mensen met “burgermoed”.

Screenshot_8

Wat in Qatar wordt gepredikt, zal weldra ook in de door Qatar gefinancierde moskee in München worden gepredikt

Wat in deze moskee, mocht zij gebouwd gaan worden, in de toekomst gepredikt zal worden, blijkt uit een video van een prediker uit Qatar – het land dat dit bouwwerk in München financiert:

http://michael-mannheimer.info/wp-content/uploads/2013/12/Freitagsgebet-Qatar-2004.mp4

“We moeten weten, dat het slaan van vrouwen door de islamitische wet van de sharia wordt voorgeschreven. Niemand zou dit moeten betwisten. Want het werd toegestaan door diegene die ons geschapen heeft…  De Schepper van de mensheid, Allah, heeft ons de koran gezonden om ons te laten zien welke weg we moeten nemen. We zouden ons tegenover andere naties niet moeten schamen om toe te geven – die zich nog in de toestand van onwetendheid bevinden – dat het slaan van vrouwen deel uitmaakt van onze religieuze wetgeving.”

Over Duitsland valt de duisternis van de Apocalyps. En niemand schijnt het mee te krijgen.

Screenshot_7

Bron:
http://michael-mannheimer.info/2013
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Donatie aan Michael Manheimer:
http://michael-mannheimer.info/2010/08/08/spenden-fur-michael-mannheimer/

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in christenhaat, Christenvervolging, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

28 reacties op Christenvervolging door de islam: We zullen nooit zwijgen

  1. Joost Visser zegt:

    Even een stukje basislogica:

    Pooiers slaan vrouwen
    Moslims slaan vrouwen
    Ergo, moslims zijn pooiers

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      Zeker…..Al vinden ze zelf het tegenovergestelde:
      Zij vinden zich namelijk dé grote behoeders van de vrouwelijke “eer.”
      (Laat ik maar ophouden, anders zeg ik weer dingen waar ik later spijt van krijg; ik heb daarnet nog dat krantenknipsel van Jean onder ogen gehad, zodoende…..

      Like

  2. bigljohn zegt:

    Het is triest te constateren hoe snel de meute alles vergeet. De tweede wereldoorlog met zijn immense verschrikkingen zit ook al weer in de vergeetdoos. De jeugd lacht er om als je het er over hebt. Op naar de volgende verschrikking. De Moslim barbarij. Het lijkt wel of de mensenmassa deze gebeurtenissen wel leuk vind. Leren doet de mensheid niets, alleen maar exacte wetenschap op de scholen. U kent het wel dat bourgeois gedoe; Mijn zoon studeert voor dit, en mijn dochter studeert voor dat. Ik zei het al meer; Nederland Kennisland, maar het echte weten, alsmede kennis van de geschiedenis, daar hebben ze geen kaas van gegeten. Men is, compleet met zijn linkse ideeen, nog stommer dan het achterste van een varken.

    Like

    • Theodoor zegt:

      bigljohn, Een varken is een schrander dier, dat kun je van de meeste gehersenspoelde en daardoor luie linkse mensen niet zeggen.

      Like

      • Dat zie je goed Theo , maar daar kunnen ze over het algemeen niks aan doen ze zijn geboren met de ongeneeslijke genetische zeer gevaarlijke afwijking ” het syndroom van LINKS annex ROOD !!!”

        Deze lieden zijn absoluut niet te genezen , te bekeren etc. , ze besmetten de jeugd op scholen , in het bedrijfsleven etc.

        Net als met de gekke koeienziekte , is preventief ruimen de enige oplossing !

        Like

    • lucky9 zegt:

      De meute wordt gehersenspoeld en daarna geïndoctrineerd. Dat is de reden waarom de mensen vergeten en nadien ook verkeerd stemmen. Dit heeft niets met exacte wetenschap zoals logica en wiskunde te maken. Het zijn juist de halfzachte ongare disciplines zoals sociologie en de pseudo-wetenschap politicologie die de geesten verzieken. Niet de chemie of fysica.
      De poco-pestilentie manifesteert zich reeds lang voordien: vanaf de kleuterklas.

      Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @bigLjohn: 22.39. uur, op 11/12. Helemaal met U eens John. Dat krijg je als de verachtelijke RODE BACIL, de laatste 40 jaar is doorgedrongen door alle geledingen van de samenleving. Van de politiek tot de voetbalclub, alles is BESMET door de RODEN. En deze RODEN en de laffe LIBERALEN en CHRISTEN-DEMOCRATEN heulen met onze grootste VIJAND de ISLAM!!

      Like

    • Ekster zegt:

      Het is tegenwoordig nog veel erger met het onderwijs, het is nu compleet de omgekeerde wereld; als er ergens ter wereld moslims worden aangepakt (zie indertijd Bosnië), besteedt men daar alle aandacht aan. De dood van een paar duizend moslims, gesneuveld in een burgeroorlog waaraan beide kanten schuld hebben, wordt direct, zelfs nog voordat er ook maar enig bewijs voor bestaat, genocide genoemd. Maar over de genocide op Christenen (net als alle andere niet-moslims) haalt men de schouders op en gaat over tot de orde van de dag. En dan hebben we het inderdaad over veel meer mensen; zoals het artikel noemt 100.000 per jaar. Dit gaat dag in dag uit door. Over niet al te lange tijd zijn al deze onschuldige mensen vermoord.

      Like

  3. Theodoor zegt:

    De bekende toneelspeler in de Tweede Kamer die thans D66 aan het verbouwen tot meer democratie is, “de mensen zelf zijn te dom voor een volksraadpleging die iedere Nederlander aangaat”, weet van geen christenvervolging door de Mohammedanen in Armenië.
    Geeft aan dat D66 tot een grote leegheid is gestegen die wel heeeeeeeeeeeel graag meebeslissen wil.

    Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @Theodoor: 23.50. uur, op 11/12. O U bedoelt de VERRADER en VEILINGMEESTER Pechthold, van de LAFFE PARTIJ D666, deze klootzak heeft als wethouder van Leiden, een burger de dood in gedreven! Deze man is een grote HUICHELAAR!

      Like

  4. luckybee zegt:

    Dit staat in de Bijbel geschreven:” 1 Korinthe 7 over het Huwelijk.1-40
    vers 33 Maar die getrouwd is, bekommert zich met de dingen der wereld, hoe hij de vrouw zal behagen.
    Ik geloof niet dat een vrouw deze behandeling door de mosljms werkelijk zal behagen.Dus mannen moeten er voor zorgen dat dit nooit hier bij ons zal gebeuren.Voor haar en haar nakoomlingen.

    Like

  5. Martha N zegt:

    Europa gaat gewoon door met het ondersteunen van de rebellen, DIT is wat ze doen met vrouwen en speciaal vrouwen die het Christendom aanhangen.
    Europa gaat niet alleen gewoon door, het is zelfs dankzij Europa dat ze dit kunnen doen.
    Weg met de EU, lijkt me geen gek idee.
    WAAR zijn de mensenrechten organisaties..?
    Zeker even met vakantie.
    Ik hoor hier niets over…!

    Like

  6. Dr.Kwast zegt:

    Lucky9:
    Goed verwoord. De boven ons gestelde zijn het eerst aanbod om bedreigd te worden en zij zijn de eerste die overgaan tot de besnijdenis. Van daar uit wordt naar onder toe druk uitgeoefend om dat te doen ten voordelen van de bedreiging die ons bedreigen

    Like

  7. Tromp zegt:

    Het zou wel netjes zijn als bij de eerste foto vermeld werd dat het een scene uit een speelfilm betreft.

    Like

    • E.J. Bron zegt:

      @Tromp

      Weet je wat nog veel netter geweest zou zijn? Dat je jezelf van tevoren eens wat beter had geïnformeerd alvorens hier zo´n onzinnig commentaar te geven!! KIES MAAR UIT! WELKE WIL JIJ GRAAG DAT IK BOVEN HET ARTIKEL ZET? ZWETSER!!!:

      http://armeniangenocide24april1915.blogspot.be/2012/04/blog-post.html

      Webmaster

      Like

      • Tromp zegt:

        De foto is van de amerikaanse speelfilm Ravished Armenia. De scene is te vinden op youtube: http://youtu.be/uTnCaW-Uo_s?t=21m48s

        Volgens de maakster van de film, Aurora Mardiganian, heeft deze kruiziging nooit plaatsgevonden:
        “The Turks didn’t make their crosses like that. The Turks made little pointed crosses. They took the clothes off the girls. They made them bend down, and after raping them, they made them sit on the pointed wood, through the vagina. That’s the way they killed – the Turks. Americans have made it a more civilized way. They can’t show such terrible things.”

        Like

      • E.J. Bron zegt:

        Nee toch. Ach, scroll dan gewoon even naar beneden. Daar staan nog veel meer foto´s uit die film…… Shit zeg. allemaal nep! 😦

        Like

  8. Dr.Kwast zegt:

    Willie:
    Als ik dit tot je neemt, is het logisch dat je geen wapens mag bezitten. Het verdedigen van lijf en leden is strafbaar. Voor die daar wel over beschikken zijn daarvan vrij gesteld. Waardoor massa afslachting mogelijk wordt gemaakt er is geen verdediging mogelijk.

    Like

    • Willie zegt:

      Dr. Kwast: ,ik weet dit al lang :waarom denk je dat in Europa zulke draconische wapenwetten bestaan ?? Om op hun makkie de mensen te kunnen afslachten ,zoals de USSR , China , Nazi Duitsland( jawel ! de gewone mensen mochten ook geen wapens hebben) en nog wel wat meer , Waarom zou odrama de US willen ontwapenen dacht je ? En de DHS anderhalf MILJARD !!! hollow point kogels gekocht hebben ?? Gemiddeld dus 5 per Amerikaan

      Like

  9. Tom Hendrix zegt:

    En waar zijn de Kamervragen van de CU, het CDA, en de SGP? Iemand…..

    Like

  10. JP zegt:

    Ik ben het eens met Tromp, dat het hier een foto betreft uit een verfilming gebaseerd op een boek dat deze wreedheden beschrijft. De link naar het boek is hier https://archive.org/details/ravishedarmenias00mard te vinden en op p. 132 wordt het werkelijke verhaal beschreven en zoals je zult lezen is deze gruwelijker dan wat in de film te zien is: “At the side of the road, in ridicule of the Crucifixion and as a warning to such Christian girls as lived to reach Malatia, the Turks had crucified on rough wooden crosses sixteen girls. I do not know how long the bodies had been there, but vultures already had gathered. Each girl had been nailed alive upon her cross, great cruel spikes through her feet and hands. Only their hair, blown by the wind, covered their bodies.”

    Like

    • E.J. Bron zegt:

      En dus? wordt het daar minder erg van o.i.d.??!! Zo langzamerhand moet ik echt kotsen van die zogenaamde christenen, die zonder slag of stoot aanvaarden dat hun broeders en zusters in het geloof over de hele wereld verkracht, onthoofd, gekruisigd en doodgemarteld worden. BAH!

      Like

      • JP zegt:

        Nee, want zoals ik al schreef “zoals je zult lezen is deze gruwelijker dan wat in de film te zien is”. Heb de afgelopen jaren vele malen films gezien over christenvervolging en helaas moeten stellen dat veel van deze een “romantische weergave” is, terwijl als je duikt in de achtergrond blijkt dat het vele malen ernstiger en beestachtiger er aan toeging en helaas aan toegaat.

        Like

      • E.J. Bron zegt:

        Trommel alle christenen in Nederland dan op en DOE ER EENS IETS AAN!!! Maak die klotenregering wakker, de politieke partijen (vooral de christelijke huichelaarspartijen!)!!

        Like

      • Theresa Geissler zegt:

        Precies, E.J. Evenwel: Als die christenen zich ontwikkelen tot PRAGMATISCHE christenen, die, behalve voor devotie en gebed tevens aandacht houden voor de dagelijkse praktijk en vanuit dat gezichtspunt een dosis humanisme aan hun levensbeschouwing toevoegen heb je minder kans dat ze in die tekortkoming vervallen.
        Dan worden het christen zoals Tom (Hendrix) die naast de geloofsbeleving àndere dingen belangrijk blijven vinden en daarom bijvoorbeeld reageerder worden op websites zoals deze of op een andere manier hun stem verheffen tegen dit soort wantoestanden.
        Mogelijk niet eens altijd even verfijnd, maar wèl op een manier die juist hèn op hun manier op een loepzuivere, ware christen maakt.
        Christenen voor wie je respèct kunt hebben, ook al ben je het zelf (officieel) niet eens.

        Like

Plaats een reactie