Nog een kerk in München beklad met “Allah is de grootste” en “Heilige Oorlog”

Screenshot_32

(Door: Michael Stürzenberger)

Ook de kerk St.-Benedictus in Westend in München werd beklad. Het schijnt om dezelfde moslim te gaan die ook St.-Michael met zijn islamspreuken heeft ontwijd: Een asielzoeker uit Jordanië. Moslims, die uit islamitische landen naar ons toekomen en asiel aanvragen, moeten onmiddellijk naar hun landen worden teruggestuurd. Door wie worden ze eigenlijk vervolgd in hun islamitische paradijzen? Bij ons tiranniseren en bedreigen ze veelvuldig christenen in de asielzoekerscentra, betasten en verkrachten ondertussen vrouwen, klimmen af en toe op bouwkranen en dreigen naar beneden te springen als hun asielaanvraag niet onmiddellijk wordt ingewilligd, proberen ons te chanteren en doen datgene wat moslims het meest doen: eisen, eisen en nogmaals eisen. Onze regerende politici doen als bokkingen zonder ruggengraat aan dit hele circus mee.

In de “Abendzeitung” staat:

Onlangs was bekend geworden dat een man de toegangsdeur van de kerk St.-Michael in de voetgangerszone met Arabische letters had beklad – donderdag in de winkeldrukte voor Kerstmis.

Intussen is er een tweede geval bekend geworden: zoals de politie afgelopen weekend meedeelde, werd ook de kerk St.-Benedictus in Westend met dezelfde woorden beklad: “Allah is de grootste” en “Heilige Oorlog”.

Foto´s van de bekladding levert de “Abendzeitung” niet – wij echter wel. PI-lezer Moses stuurde ons behalve de foto boven het artikel ook de volgende foto´s op:

Screenshot_30

Ook de muur van een huis in Westend beklad:

Screenshot_31

De Jordaniër had zich eigenlijk helemaal niet in München mogen bevinden, want hij is ondergebracht in de Unterallgäu. Wellicht zijn de bekladdingen in Augsburg ook van zijn hand:

De politie controleerde de personalia van de spuiter. Het gaat om een 30-jarige asielzoeker uit Jordanië, die bovendien de residentieplicht heeft overtreden. Het asielzoekerscentrum, waarin hij is ondergebracht, bevindt zich in de Unterallgäu. Na de ondervraging zette de politie de man op de trein terug naar de Allgäu. Of er een verband bestaat tussen drie frappant gelijksoortige zaken, wordt nog onderzocht.

Waarom wordt dit figuur niet vastgezet? Dat moet je je toch eens voorstellen: De man vraagt bij ons asiel aan en in plaats van dankbaar te zijn dat we hem hier hebben opgenomen, beschadigt hij kerkeigendom en beledigt hij christenen. In plaats van braaf in zijn asielzoekerscentrum te wachten tot er over zijn aanvraag beslist is, maakt hij een illegaal reisje door Beieren en overtreedt meerdere keren de wet. Die zou eigenlijk al lang weer in het vliegtuig terug naar Jordanië moeten zitten, dan kan hij daar wat ons betreft moskeeën bekladden.

Maar zo neemt het onheil zijn beloop: Eerst wordt er beklad, daarna vernield, verwoest, in brand gestoken en uiteindelijk zijn de christenen aan de beurt. Hier een lijst van de kerkschendingen in Duitsland van de afgelopen twee jaar, samengesteld door “Kopten ohne Grenzen”.

Bron:
http://www.pi-news.net/2013
Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", christenhaat, Duitsland, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

12 reacties op Nog een kerk in München beklad met “Allah is de grootste” en “Heilige Oorlog”

 1. koddebeier zegt:

  Ze dreigen van een bouwkraan af te springen, nou lekker laten springen, toch.
  Rot op met dat k**volk !!

  Like

 2. Jean zegt:

  WIJ kunnen daar iets aan doen nl. ze wegstemmen en ze voor een rechtbank slepen want ZIJ zijn verantwoordelijk voor de chaos, de ellende, het geweld, de criminaliteit enz. enz.
  Op 25 mei weet IK wat ik moet doen, zeker weten, mijn stem zal NIET naar een rode, groene, blauwe of oranje rat gaan.

  Like

 3. Cathja zegt:

  En dan eist Brussel dat we niks ten nadele over de islam en over moslims mogen zeggen! Omdat moslims dit weten, voelen ze zich sterker dan ooit en gaan stap voor stap verder met hun inneming van heel Europa! Des te meer een reden om die hele puinzooi in Brussel op te doeken! Als je meehelpt om jouw werelddeel onder de voet te laten lopen door een leger barbaren, dan lijkt het me de beste oplossing dat het hele EU-parlement in Brussel (behalve de echt goedwillende mensen die knokken tegen de opmars van de islam) opzouten richting de Arabische wereld, want daar zullen ze wel met open armen worden ontvangen.

  Wij zijn ze hier in Europa meer dan spuugzat!

  En al die bekladders van christelijke kerken en instellingen verdienen niet beter dan direct verwijderd te worden uit Europa. Als je ze hier houdt, kom je ze overal weer tegen, en dan niet op een leuke manier.

  Opkrassen jullie. Geen asielzoekersopvang meer, want 90% liegt toch over zijn afkomst.

  Like

 4. helletocht zegt:

  Ik heb de bisschop van Roermond dit door gemaild, blijft hij op de hoogte.

  Like

 5. Josh Bensen zegt:

  Is het nou zo moeilijk om de ogen te openen van de EU en/of de EU lidstaten als individueel en dit soort etterbakken enkeltje naar land van herkomst te sturen en die grapneukers eens en voor altijd de toegang te weigeren (persona non grata te verklaren) na uiteraard eerst vingerafdrukken te hebben genomen enz enz zoals men dat met criminelen normaal gesproken doet ? Of is men opeens weer bang dat er geen olie meer richting Europa komt ? Nou Rusland , en Noord Europa hebben genoeg olie en gas . Verder , kunnen we nog altijd andere energie voorzieningen treffen. Ook bestaat de mogelijkheid om in Z.O.- Azie olie te halen. Prijzen stijgen toch , dus dan maar wat meer betalen en verder creatiever zijn. Het lijkt verdorie wel alsof men stront in de ogen heeft en shit for brains in de EU .

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Het gaat maar door. dag aan dag! En de POLITIEK verrekt het, om deze bedreiging-de Islam- aan te pakken, maar ja, de POLITIEK en de betreffende partijen, zijn dezelfde smeerlappen die, ” De Resolutie van Straatsburg”, hebben ondertekend in 1975. Waarvan de strekking is, dat IEDERE MUZELMAN het RECHT kreeg om hier te komen UITVRETEN! En de eigen bevolking, mag daar niets van zeggen, want dan wordt men uitgescholden voor “racist, bruinhemd en nazi”. Zo gaat dat in ons huidige Europa!

  Like

 7. Henk der Niederländer zegt:

  Ach de Dhimmys in de verschillende deelstaten zullen wel uit weten te leggen dat het een enkel incident is want de lijst van deze bekladdingen zullen pertinent niet in de media verschijnen.

  Like

 8. Willie zegt:

  Messen scherpen ipv op politiekers te rekenen

  Like

 9. HansFire zegt:

  omdat arabisch geklad op alle <kathologisch of Evangelische beklad, moet we direct alle moslims overal op alle moslims meteen alle moslims tuig direct alle meteen de moslims direct de brand de fik in, dat vuile moslims meteen als er weer direct de brand in de fik er in.

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  Er is nooit een allah geweest, dus van enige grootheid is ook geen sprake.

  Like

 11. luckybee zegt:

  De Moskee in Wielwijk Dordrecht is bijna klaar, het kreeg een werkelijke poepkleurtje , bruinlich geel met groene vlekjes.en een blauwe koepel.Lelijker kan het niet meer.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s