Echt. Waar: de Kerstman is nu OOK racisme

Screenshot_12

HO HO HO! Nee, dit is niet de bassende, gulle lach van de kerstige kindervriend, u hoort hier het schrille gesnerp van de politiek correcte MagNiet milities. Want wat zijn wij hier aan het doen, mmmh? Een beetje met een pigmentarme huid een geliefd publiek figuur zijn? Hallo. Dit is 2013 he, alle kindertradities moeten kapot dus het ene sprookjesfiguur mogen we niet meer zwart verven en het andere verzinsel mag niet meer blank zijn. Sowieso is het gewoon verboden om nog langer een blanke gezonde heteroman te zijn, want dat is nogal dwingend-normatief in deze wereld dus kwetsend voor kleurlingen, vrouwen, bochelaars, homo’s en, nouja alles wat dus geen blanke, gezonde heteroman is. Geldt ook voor Santa Claus, een paar Quinsietjes aan de andere kant van de grote vijver hebben bedacht dat een blanke kerstman rassenhaat is. Jazeker, de hypocrieteker. Satan Claus met zijn respectloze ROThuidskleur is een verkeerd rolmodel voor kleine Trayvons en Sha’niquas.

Lees verder>>>
(scroll naar beneden)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

29 reacties op Echt. Waar: de Kerstman is nu OOK racisme

 1. Peter Klaasing zegt:

  Waarom gaan al die mensen met een gekleurde of zwarte huid niet massaal terug naar Afrika, waar zij zich zeker meer thuis zullen voelen en zich dan ook bezighouden met voodoo en kannibaallisme. Wat zou het niet een verademing zijn als er geen zwarten meer in ons land zouden zijn.

  Like

 2. Martha N zegt:

  Ik scheld niet vaak, maar soms word ik doodziek van dit soort berichten, zodat ik eigenlijk een heel grote vloek zou willen laten horen, heeft geen zin maar lucht wel op.

  Als ik het niet dacht, na Sinterklaas en zijn PieterBAAS, nu de Kerstman…
  Een blanke die alleen maar kinderen een plezier wil doen, gelijk Sinterklaas, beiden zijn verwant.
  Lieve blanke mensen waarom gaan wij ons niet met zijn allen verzuipen, zodat al de mensen die wij hebben getracht goed te doen, nu eindelijk tevreden kunnen zijn.

  Like

 3. Leo zegt:

  Maak me hierover heeelemaal niet druk…….
  Dat blank zijn niet politiek correct meer is.
  Driekwart van de bevolking op aarde is gekleurd, driekwart van DIE bevolking heeft AIDS
  Maak me heeeelemaal niet druk……

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Dus…..Eerst mocht zwart niet en nou mag blank weer niet. (Eh, van wie eigenlijk precies niet? Want dàt werd me in weerwil van dat originele stijltje van A. Nanninga niet helemaal duidelijk.)
  Weet je wat? Het doet er ook niet toe van wie het niet mag: We negeren het doodgewoon, dan houdt het gezeik vanzelf wel weer op, dacht U niet?
  Het wordt namelijk zo stróntvervelend op den duur……

  Like

 5. Republikein zegt:

  De kerstman is dood, het geld op!
  Vaarwel welvaart, het is echt waar, lees maar, en let ook ff op de afbeelding van foto rechts over links, zegt mij genoeg.
  http://www.uitkijk.net/algemeen.php?subaction=showfull&id=1382619000&archive=&ucat=1&

  Like

 6. Monalisa zegt:

  E.J. Bron waar gaan we naar toe!

  Like

 7. Republikein zegt:

  Als koffie maar betaalbaar blijft, de kerstman kan de koffiepot op, ho ho ho!
  http://hetvrijevolk.com/?p=16

  Like

 8. luckybee zegt:

  Kan iemand dan uitleggen dat iemand die in de Noordpool leeft zo veel pygment in zijn huid zouw hebben?Is toch belachlijk?

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Dat krijg je nu van 40 jaar SOCIALISTISCHE HERSENSPOELING! En let maar op, straks met Pasen, gaan ze problemen maken over het feit dat Jezus, geen zwarte huidskleur heeft, c.q. ze gaan zeiken over de Paashaas, dat het dierenmishandeling is of zo iets. Maar de RODE KERK, die uiteraard NIET AAN HET WERK IS, heeft-KOTS- 24/ 7 niets anders te doen, om onze CULTUUR en LEEFWIJZE kapot te maken. En de zgn. VVD gaat daarin ook nog mee ook. Rutte wat bij jij een GRAFTAK, om je lenen voor het pamperen van SOCIALISTEN!

  Like

  • Tiny zegt:

   Als iemand uit het Midden Oosten, was Jezus beslist niet roomblank, maar had een kleurtje, dus waar hebben we het over. No ja, dan zullen ze daar ook weer wat over te zeiken hebben.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Beste Tom, onze onderdrukkers hebben geen enkel ander doel dan zichzelf verrijken, en daarbij maken ze ons zonder enig gewetensbezwaar letterlijk en figuurlijk kapot.
   Ik las gisteren weer de meest afgrijselijke berichten over de bejaarden’zorg’; het is rampzalig wat ons te wachten staat…
   Hopelijk zijn de dictators tegen de tijd dat al ons belastinggeld is verkwanseld (dat zal niet lang meer duren), zo ‘barmhartig’ om ons dan de middelen te verstrekken waarmee we heel snel en pijnloos een eind aan ons leven kunnen maken.
   Dan hebben ze geen last meer van ons en kunnen ze fijn gaan genieten van het geld dat ze van ons hebben geroofd!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Beste Tistochwat: 11.56. uur. Ik weet er van, beste Tistochwat. Als voorzitter van een Cliëntenraad, van een Zorgcentrum, heb ik met lede ogen gezien wat er aan verschraling van de Zorg gebeurt is, en wel sinds September 2009. Het is om te janken!

    Like

 10. Plankaert Jeanine zegt:

  Dat alle vreemdelingen teruggaan naar land van herkomst dat ze daar hun ongenoegen gaan uiten wij blijven die flauwekul niet slikken oprotten !!

  Like

 11. Als wij hun suiker feest willen verbannen dan hebben we het echt gedaan zolang wij alles rustig huiden en alles goed vinden en onze bek houden dan gaat het hun goed met de wind mee waaien dan hebben zij gewonnen als we eens hun volk eens er uitgooien is maar een voorbeeld want datttt gebeurd hier NOOIT durven wij niet om stof te doen opwaaien in hun gezicht .
  We moeten er allemaal niet op reageren we reageren te veel op hun pesten meningen
  en wat zij zo graag doen

  Like

 12. Wij steunen alle landen die een ramp hebben wanneer helpen wij onze eigen armen niet eerst

  Like

 13. sylvia Groot zegt:

  Een zwarte kerstman, hahahahahaha ik zie het al voor me:
  Rode ijsmuts bollend over de zwarte poedelkop, een geplette neus en gezwollen lippen, op de arreslee met rendier glijdend over het besneeuwde landschap, almaar roepend “HO HO HOT HOT HOTTENTOT” hahahahahaha

  Ik zeg: doen !

  Like

 14. Jan zegt:

  ” This isn’t really about Santa. It’s about the criminalization of whiteness under the label of White Privilege. It’s about making race into an implicit offense by arguing that any norm that reflects whiteness in a country with a white majority is racist.
  Whiteness isn’t the problem. The obsession with race is. The left has turned a social construct into the definitive lens for viewing all human relationships. And it’s that lens that causes the misery. The more you look through it, the more bitter and insecure you become.
  Santa isn’t guilty of white privilege. The racialists are guilty of an obsessive resentment that expresses itself in the need to contest everything on racial grounds.”
  http://www.frontpagemag.com/2013/dgreenfield/santas-white-privilege/

  (In Amerika kan men op alle rotzooi afstuderen (hier overigens ook al lang). ‘Whiteness’ is zoiets: http://en.wikipedia.org/wiki/Whiteness_studies. Het laat alleen zien hoe ziek en schizofreen een fiks deel van het volk is. Erg is dat het ook hier epidemische vormen heeft aangenomen met de politiek correcten, aka linguistische schizofrenen aan het roer)

  Like

 15. Tistochwat zegt:

  Weten jullie wat? Als wij blanken nou helemaal geen kleur meer zouden hebben?
  Is het misschien een idee om ‘transparant’ te worden?
  Helemaal doorzichtig dus? Ja, dát gaan we doen.
  Ik denk dat de eu-dictators daar geen bezwaar tegen zullen maken; integendeel: daar zouden ze heel erg blij mee zijn!

  Like

 16. sylvia Groot zegt:

  Blanken hebben vliegtuigen, auto’s, tractoren, radio, televisie, computers, electronica, mobile phones bedacht. Alle rassen profiteren daarvan.
  Verplicht onderwijs, anti rascisme-wetten, gezondheidszorg, gelijkheid tussen mannen/vrouwen, humane straffen ingevoerd, kinderarbeid en slavernij afgeschaft.

  Bijzonder ras.

  Like

 17. Jan zegt:

  Hoe komt het toch dat socialisten een lachwekkend volk is

  Like

 18. Jan zegt:

  Wie beweert dst de kerstman blank is is een racist

  Dem (zwart) Roland Martin: Megyn Kelly Reinforces to Black, Hispanic Kids – ‘This Is a White World, and You Don’t Matter
  http://cnsnews.com/news/article/melanie-hunter/roland-martin-megyn-kelly-reinforces-black-hispanic-kids-white-world-and

  Beroeps blankenhater en racist Touré: “Er is al een kerstman en hij heet Obama”
  Touré Says There’s Already a Benevolent Black Man Who Gives Gifts to Kids: Obama
  http://www.mediaite.com/tv/toure-says-theres-already-a-benevolent-black-man-who-gives-gifts-to-kids-obama/

  Klopt, voedselbonnen, EBT-kaarten (Electronic Benefit Transfer) en ‘gratis’ telefoons

  Like

 19. Jan zegt:

  Waarom feministes geschift zijn en in quarantaine moeten (levenslang)

  Like

 20. sylvia Groot zegt:

  De vraag van die doedel is waarom de kerstman per definitie blank zou moet blijven?
  Ons enige juiste antwoord is:
  OMDAT DE BLANKE KERSTMAN DEEL UITMAAKT VAN ONZE BLANKE CULTURELE
  IDENTITEIT !!!!!!
  Daarom.

  De zwarten zouden het omgekeerd niet accepteren wanneer wij gaan tornen aan de zwarte huidskleur van hun Winti symbolen, zoals Wanaisa, Anana en de liliputterknecht met zijn grote hoofd: Bakroe.

  De natives uit N.Amerika hebben zelfs een vloek uitgesproken wanneer blanken hun indiaanse symbolen gaan gebruiken….. en terecht wat mij betreft. Want dat is en blijft deel van hun identiteit, is niet die van ons.

  Ik pleit ervoor om niet als slachtoffer te reageren, maar na te denken over het formuleren van juiste antwoorden t.a.v. onze blanke identiteit. Dat moet bij iedereen hier prioriteit krijgen, anders hebben we straks geen eigen identiteit meer.

  Overeenkomstig de winti cultuur (manipulerend en intimiderend) maakt dat deel uit van de natuur van de zwarten, en zo gedragen ze zich nu t.o.v. de blanken. Niet intrappen dus.
  Onze symbolen vertegenwoordigen iets geheel anders, namelijk vrijgevigheid en hulp aan armen:
  Sinterklaas/Zwarte Piet – Sint Maarten – Kerstman. Dat maakt deel uit van onze natuur.

  Groet en Fijne feestdagen voor iedereen.

  Like

 21. Jan zegt:

  Alles is ‘racistsich volgens links typhusvolk: “Praten over oorlog tegen Christenen is racistisch”

  Like

 22. Jan zegt:

  De toekomst van de kerstman

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s