Italië wordt bezaaid met onlusten door de hele bevolking

Screenshot_41

Na de opstand van de “Bonnets Rouges” in Frankrijk wordt nu Italië getroffen door een opstand van de bevolking. Men noemt deze de “mestvorkrevolutie”. Linksen, rechtsen, boeren, studenten, zij allemaal gaan in groten getale de straat op om uiting te geven aan hun onvrede over de regering, tegen de globalisering en tegen Brussel:

Sinds maandag demonstreren de verliezers van de crisis in Italië. Ze noemen zichzelf “Forconi”, “mestvorken”, blokkeren spoorlijnen en straten. Hun woede is gericht tegen de politici van het land. Boeren, vrachtwagenchauffeurs, werkelozen en studenten – het spectrum van de protestbeweging is breed. In Rome behoren hiertoe ook leden van de rechts-extreme “Casa Pound”.

ARD – een doofpotzender, die vergeten heeft te noemen dat ook de linkse extremisten meedoen, zij aan zij met de “leden van de rechts-extremen”. Dan komen we te weten bij Indymedia:

Eerst de boeren, daarna de studenten: In heel Italië komt het tot demonstraties. De woede richt zich tegen de fiscus, het Brusselse bezuinigingsdictaat en de gevestigde politici.

Hieronder enkele video-opnames:
Bron:
http://www.kybeline.com/2013
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, EUSSR, Italië. Bookmark de permalink .

33 reacties op Italië wordt bezaaid met onlusten door de hele bevolking

 1. Monalisa zegt:

  hoe meer opstanden des te beter zouden ze ook in nederland moeten doen..

  Like

 2. Republikein zegt:

  Uit 020 krijgen ze geen welwillende hand!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Maar de EU zou toch vrede,welvaart en niets dan zegeningen brengen-kots! Kijk, hiervoor waarschuwen we op dit blog, en nog menig ander gremium al jaren! Maar wat doen onze “wegmetons politici”, zij blijven de HOER VAN BABYLON/EUSSR dienen met heel hun inzet en kracht. En de stomme massa maar kiezen voor: vvd,cda,d66,pvda,gl,cu. Zo gaan we lekker met ons allen naar de haaien, dat dan weer wel!

  Like

 4. fleckie zegt:

  Komen ze dat ook in de Ukraine aan de weet, hoe het er eigenlijk HIER voorstaat, of hanteert men daar ook DOVEMANSOREN?

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Ook Italie zit net als wij gevangen in het web van de giftige E.U. spin. Protesteren is hier als spartelen in het web. Dat helpt niet. De enige taal waar de E.U. geen antwoord op heeft, is de taal van het geweld. Revolutie dus. Gericht tegen Brussel, en de Islam. Eens komt het zover. De Fransen zijn wat dat betreft nu en in het verleden veel actiever, hebben al ooit een revolutie gehad.

  Like

 6. Bob Fleumer zegt:

  Wij voeren een oorlog op 2 fronten, tegen de bezetting van de EU en tegen de islam, beide zijn administratieve oorlogen de EU meer dan de islam maar ook de islam maakt gebruik van onze democratie om die op termijn op te heffen, dat kan toch nooit de bedoeling zijn van democratie?
  Ik vind wat ik nu meemaak als burger van net voor de oorlog werkelijk om je rot te schamen over wat wij onze kinderen nalaten, hebben onze ouders en wij het allemaal voor de kat z’n kont gedaan? Alles waar onze ouders en wij voor hebben gewerkt wordt nu door onze eigen regering bij het grof vuil gezet, alles dankzij de welvaart en vrede brengende euro wat een gotspe!!!!!

  Like

 7. luckybee zegt:

  En dit is maar het begin; hoe ziet dan het einde uit?

  Like

 8. Martha N zegt:

  Spanjaarden voeren actie, Italianen voeren actie, Grieken en wij..?
  Jazeker er zijn er enkelen die wel actie ondernemen, in navolging van Geert Wilders, die protesteert tegen de gang van zaken ons opgedrongen door Brussel..
  Toch is het allemaal maar slappe hap, waar zijn de ooit vurige Vrijheidsstrijders voor Vaderland en Volk en tegen onderdrukking gebleven?
  Men wist zelfs door te zetten met honger in de buik en de dood voor ogen zoals tijdens de 80jarige oorlog bijvoorbeeld.
  Nu wordt alles wat op ons bordje gekotst wordt zelfs doorgeslikt.
  Het gros der Nederlanders hangt versuft achter de buis met het telefoontje in de hand, maar wel in wilde opstand uit de stoel springen wanneer de voetbalclub niet wint, of de tennisbal verkeerd terecht komt o.i.d.
  Zo een opwinding zou men moeten tonen aan onze regering zodat ze zien dat wij het niet langer pikken. Maar ja…dan is de vurige strijder weer even ingestort en zijn energie weer kwijt, het zal mijn een zorreg zijn.

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Ja Martha N je weet het antwoord wel hoor, en ik ben er blij om dat je het zo stelt: Spanjaarden voeren actie, Italianen voeren actie, Grieken en wij? Wij doen niets de hele linkse reutemeteut heeft het voor het zeggen in Nederland, in alle hoge functies zijn de gutmenschen de vertegenwoordigers van de macht, maar dit wist een ieder toch. Weet ook geen oplossing voor dit giga probleem wat na WOII ingang is gezet, het is niet meer te stoppen na 68 jaar het is te gecultiveerd en te fijnmazig er aan gebouwd door de politiek correcte elite. Misschien dat de combinatie van Marine le Pen, Wilders, Nigel Farage een oplossing biedt, maar Farage heeft andere problemen aan het hoofd om een coalitie te vormen met deze twee.

   Like

 9. Jan zegt:

  Medelijden met parasieten: Duitse kinderen vinden dat Duitsland kapot moet

  Schüler streiken für „Lampedusa-Flüchtlinge
  Mehrere tausend Schüler haben in Hamburg für die in der Hansestadt gestrandeten „Lampedusa-Flüchtlinge“ demonstriert. Am Donnerstagvormittag versammelten sie sich zunächst in der Nähe des Hauptbahnhofs und forderten ein Bleiberecht für die Gruppe – während der Schulzeit.
  http://www.sn-online.de/Nachrichten/Der-Norden/Schueler-streiken-fuer-Lampedusa-Fluechtlinge

  Zijn de kinderen een product van hersenspoelen of van inteelt?

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Van links.

   Like

  • Tiny zegt:

   Van totale hersenspoeling die al op de kleuteropvang begint. En als iemand nu noch niet begrijpt hoe ooit AH aan de macht kon komen in Duitsland, die ziet hier hetzelfde gebeuren. Zo dus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Ze zijn nooit weggeweest en grijpen alle kansen. De Duitsers zijn nog heel veel makkere, dommere, meegaandere en vooral doodsbangere schapen als de Nederlanders.

   Like

 10. Pingback: Italië wordt bezaaid met onlusten door de ...

 11. Pingback: Italië wordt bezaaid met onlusten door de hele bevolking | goodthingsfromitaly

 12. Tiny zegt:

  @ Mona Lisa
  In Zuid Tirol is iets heel anders aan de hand. Die zitten onder de knoet van Italië en dat willen ze niet, heel begrijpelijk. Die willen weer verenigd worden met de rest van Tirol. Lees daarover maar eens de geschiedenis.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Tiny ik was 5 jaar geleden op doorreis en ging binnen door via kufstein en de Felbertauerntunnel in oostenrijk als je de tunnel uit rei dan kom je aan je rentehand het dorpje Matrei daar is een camping tegen daar schrok ik mij dood hier wouwen we 1 nacht slapen ik werd gegroet door de camping baas in het groene pak met zij arm om hoog, we waren moe, maar de volgende dag was ik al weer om 7 uur weg op zo’n camping wil ik niet staan maar Tiny je vergeet dat Hitler is op gegroeid is in Lienz en over dat gedeelte praat ik het is zo fascistisch als de pest.

   Like

   • Tiny zegt:

    Oh mei, groen pak en even rechter arm ter begroeting. Nou dan zijn we hier wel allemaal “voll nazi”. Onderweg begroten we elkaar ook door even rechter arm omhoog te steken. Hitlergroet ziet er anders uit. Groenen pakken worden daar veel gedragen en ook hier, is werkkleding die toch netjes is. Tirolers zijn niet facistisch (dat komt van Mussolini) maar sterk nationalistisch. Wij zouden ook wat meer nationalistisch moeten zijn, dan was de EU eerder aan gort. Je moet nu niet overal spoken gaan zien, waar ze niet zijn.

    Like

   • Tiny zegt:

    Mona Lisa,

    Loden stof. Ter informatie en ter lering en aanvulling,
    oftewel het groene pak van de campinghouder.

    Loden stof is een speciale wollen stof, verwerkt to kleding die vooral door de eenvoudige en boeren bevolking in het Zuiden van Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en dus ook Zuid Tirol wat nu bij Italië hoort, werd en wordt gedragen. De stof is warm, bijna waterdicht en ademend. Eveneens praktisch onverslijtbaar. De kleur bij voorkeur olijfgroen hoewel ze er ook is in grijs en andere gedekte tinten.
    Ook in de Noordelijk delen zie je het terug als de kleding van jagers (geef ze eens ongelijk) en schutters.
    Tegenwoordig, niet bedoelend dus nu, maar ook al tijden terug, worden deze stoffen ook door de beter gestelden graag gedragen. Kostuums en mantels van chique snit. De mantels vaak nog gevoerd met kostbaar bont.
    En om het plaatje over mijzelf vanwege de groet met rechter arm een stukje omhoog compleet te maken, ik had een dergelijk mantel. Schandalig duur en lang voor gespaard. Helaas is dit goede stuk uit de garderobe gestolen bij een groot bal waar ik gast was. Waarschijnlijk ook vanwege de bontvoering. De dader is nooit gepakt.
    Ik ben dus niet alleen nazi, maar ook fascist vanwege m’n groene mantel/pak. O ja, de bijpassende hoed die heb ik wel nog 😀
    http://de.wikipedia.org/wiki/Loden

    Like

   • Monalisa zegt:

    Je moet nu niet overal spoken gaan zien, waar ze niet zijn. Tiny die zie ik niet .

    Like

 13. Tiny zegt:

  Gelukkig maar Mona Lisa, is slecht voor de nachtrust 😀

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s