Asielzoekers bestormen Duitsland

Screenshot_26

In vergelijking met vorig jaar nam het aantal asielaanvragen met 68% toe. Het aantal Syriërs, dat kon vluchten voor de burgeroorlog, is sterk gestegen. Maar ook de toestroom uit de Balkanlanden blijft hoog.

In Duitsland hebben dit jaar zoveel mensen asiel aangevraagd als sinds 1997 niet meer: Alleen al van januari tot november waren het 99.989 mensen. Dat is in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar en plus van ongeveer 68%. Dit werd vrijdag meegedeeld door het Duitse ministerie van binnenlandse Zaken in Berlijn.

Alleen al in november vroegen 12.130 mensen asiel in Duitsland aan, 1461 daarvan kwamen uit Syrië. Dit jaar vroegen tot nu toe 11.768 Syriërs asiel aan in Duitsland. Sinds het begin van de burgeroorlog in het jaar 2011 waren het meer dan 23.000, die voor de met steeds grotere wreedheid gevoerde gevechten naar Duitsland zijn gevlucht.

Toestroom van de Balkan dient afgeremd te worden

Bijzonder veel asielzoekers kwamen dit jaar opnieuw uit Servië en Montenegro. Vaak gaat het daarbij om leden van de Roma-minderheid, die veelvuldig te lijden hebben onder discriminatie.

De toekomstige grote coalitie van christendemocraten en sociaaldemocraten wil deze beide Balkanlanden evenals Bosnië-Herzegovina in het vervolg als veilige landen van herkomst kwalificeren om asielzoekers die daar vandaan komen sneller te kunnen afwijzen.

Bron:
http://diepresse.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)
(h/t vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Immigratie. Bookmark de permalink .

11 reacties op Asielzoekers bestormen Duitsland

 1. Republikein zegt:

  De Koning der Nederlanden gaat er wat aan doen, oefening baart kunst!

  Like

 2. Henk der Niederländer zegt:

  .Even ter verduidelijking.
  De Roma worden inderdaad gediscrimineerd in de Balkanlanden, maar als ze opgenomen worden in de bevolking is het eerste wat ze gaan doen de zaak bestelen en waar mogelijk profiteren van de maatschappij die ze alle kansen geeft.
  Dat zit hem in de natuur en de opvoeding van hun kinderen.
  Deze zigeuners hebben maar al te goed begrepen dat als ze de discriminatiekaart kunnen trekken durft niemand zijn mond nog open te doen in de ambtenarenwereld.
  Het gevolg daarvan is dat ze dus zowat ongestraft in de Balkanlanden kunnen roven en stelen.
  Scholing wil de zigeuner nog niet eens aan denken omdat dan minder tijd over blijft om hun kinderen het voor hen edele beroep van dief en oplichter te leren.
  Wat Ik hier schrijf klinkt discremenitoir maar zo zit de hele zigeunergemeenschap in elkaar waarbij Ik moet zeggen dat er soms uitzonderingen zijn, maar deze uitzonderingen zijn zeldzaam.
  Een Maarten die hier ook soms reageert en zelf in Bulgarije woont kan er nog meer over vertellen als Ik en Ik heb in de 5 maanden dat Ik in de Balkan ben verbleven al genoeg gezien.
  Een voorbeeld: De weg van Giurgu naar Varna in Bulgarije werd aangelegd met Europees geld en net na de opening ben Ik over deze weg naar Shumen gereden.
  Vier weken later moest Ik in Roemenie zijn en nam dezelfde weg terug naar Giurgu waarbij me op viel dat zowat alle verkeersborden verdwenen waren en zoals mijn Bulgaarse vriendin uit de krant vertaalde waren die door zigeuners gestolen en verkocht als schroot.
  Dit is een van de vele dingen die Ik gezien heb van deze zogenaamde zoals ze hier graag genoemd willen worden “edele wilden” De Balkanlanden waar een grote zigeunergemeenschap woont zijn bezig om de zigeuners in rap tempo te voorzien van paspoorten zodat ze er daar van verlost zijn en wij ermee opgescheept zitten.
  Helaas heeft de westerling nog niet echt begrepen wat ze hier gratis en voor niks naartoe gestuurd krijgen maar in Frankrijk en Italie weet men er al een en ander van, zo erg zelfs dat de Franse President al is begonnen om ze in grote getale terug te sturen naar hun landen van herkomst, uiteraard dwars gezeten door Brussel.

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Zo is dat Henk.
   Hier in Portugal zitten er ook heel wat. Ze stelen vooral koper.
   In portugal bestaan graven in de vorm van kapelltjes net als in andere zuidelijke landen.
   In die graven liggen de kisten waarin de doden zijn opgeborgen in een loden binnenkist.
   Het is al voorgekomen dat een kapelletje was opengebroken, het lijk op de grond lag en het lood gestolen.
   Voor degenen die werkelijk geinteresserd is ga maar eens wat lezen over Koko Petalo, oud zigeunerkoning en superoplichter van de Roma´s in Nederland.

   Like

 3. Tiny zegt:

  Die Syriërs, tenminste ze beweren allemaal dat ze dat zijn, halen ze zelfs met vliegtuigladingen vol uit Libanon. Die hoeven niet eens met bootjes over te steken, vliegtuig taxi staat al klaar.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Kijk dit zijn nou de gevolgen van een COMMUNISTISCHE HEILSSTAAT de EU. En deze EU zou volgens de RODEN, en de LIBERALEN en CHRISTEN-DEMOCRATEN, toch het paradijs op aarde worden! Een grote rotzooi, armoede, onlusten en opstanden, dat is het gevolg van de EU of ook wel: DE HOER VAN BABYLON. Maar domme massa kiesvee, vooral blijven stemmen op de VVD,PVDA,CDA,D66,GL,CU. Komt het vast goed. NOT!

  Like

 5. Bauernschmaus. zegt:

  DE HOER VAN BABYLON,een mooie vergelijking Tom Hendrix.

  Like

 6. luckybee zegt:

  Als de trend zo hoog blijft dan zijn er binnenkort meer moslims als duitsers!

  Like

 7. Martha N zegt:

  Toename asielaanvragen..?
  Kom nu…
  Mensen dat is in Duitsland, dit zal in Nederland NIET gaan gebeuren is ons verzekerd van alle kanten. Ach en die paar asielzoekers zijn nog maar aan het oefenen.

  Straks hebben we alles vrij gegeven… Turkije kom erbij, U, gelijk al die andere asielzoekers/gelukszoekers of ze nu uit Syrie komen of uit Verweggistan, weten beter de weg richting sociale uitkeringen en zorg dan wij de Nederlanders.

  Velen uit eigen land, ouderen en de werkelijk zorg behoevende mensen, werd hun zekerheid afgenomen, zodat we zekerheid kunnen bieden aan de nieuwe toestroom…

  OH ja, onze regering heeft alles goed voorbereid en het bedje gespreid maar niet voor de eigen Vaderlanders. Hoeft toch niet, wij hebben genoeg zorg gehad… het is NU de Nieuwe Wereld die zorg nodig heeft… die paar ouden van dagen die we nog hebben zijn echt niet interessant, de groeten…

  Like

 8. bigljohn zegt:

  We krijgen dus binnenkort nieuwe buren. Geen Duitsers meer, maar Moslims. Eerst riepen onze oosterburen Deutschland uber alles, en nu roepen ze binnenkort; Allah uber alles. En wij kijken maar toe, terwijl ons leger krimpt en krimpt, en onze politie al op de hand van Moslims is. Een handjevol soldaten hebben we nog maar die de Moslim in het buitenland bestrijd, terwijl de Moslim binnenslands alle ruimte krijgt. In principe precies dezelfde situatie als voor de tweede wereld oorlog. Een slecht leger, een ongeinteresseerde bevolking, en de dreiging uit het oosten. Voor de verandering geen Nazi’s, maar nu Moslims.

  Like

 9. helletocht zegt:

  Dit jaar zijn er al 100.000 binnen gekomen. Nu is een Turkse ( nog zonder hoofddoek) ook minister van Integratie geworden
  in het nieuwe kabinet van Angie, dank zij de linkse SPD, war längst fällig, zei de dikke bratwurst Siggie Gabriel, een volgevreten politieke proleet die de linkse partijleider is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s