De “vreedzame” Arabische verkrachter van Pullach

Screenshot_17

(Door: Kybeline)

De creatuur op de foto van de bewakingscamera is nog maar net 16 jaar oud, maar hij heeft een 52-jarige vrouw overvallen en verkracht. Natuurlijk beschermt men weer de dader en diens etniciteit, allemaal bloedjong, mannelijk, vol testosteron en haat tegenover de vrouwen van de andere etniciteit:

In de loop van de namiddag  sloot het net steeds strakker om hem heen. Tegen 20.00 uur kon de scholier, die tot nu toe nauwelijks bij de politie was opgevallen, in de woning van zijn vader in Neuperlach gearresteerd worden. De knaap zwijgt weliswaar nog, maar de politie is er van overtuigd de dader te hebben opgepakt: “Na het uitvoeren van een DNA-test op zaterdag kon hij duidelijk als dader geïdentificeerd worden”, zei de woordvoerder van de politie, Timper. Er is al een arrestatiebevel uitgevaardigd!

De dader had in de vroege ochtend van 3 november, dichtbij de tramhalte Pullach een 52-jarige keukenhulp overvallen. Hij sleurde zijn slachtoffer een stuk bos in trok de kleren van het lijf van de hulpeloze vrouw. Toen verkrachtte hij haar tweemaal op een uiterst wrede manier!

Toen de verkrachter korte tijd later op de tram van lijn 7 richting binnenstad stapte, kwam hij in beeld van de bewakingscamera, die haarscherpe beelden leverde. Hierdoor werd hij herkend door het slachtoffer. Vrijdag publiceerde de politie bovenstaande foto in alle media.

Merkur Online

Overigens staan we hier opnieuw voor het typische paspoortraadsel. Hoewel in de beschrijving van de politie de dader een 30-jarige Arabier werd genoemd, blijkt nu dat het volgens zijn identiteitspapieren om een 16-jarige zou gaan. Medewerkers van de migratie-industrie weten heel goed dat het vaak om vervalste papieren gaat.

De wrede verkrachter van Pullach is gepakt: dankzij een openbaar opsporingsbericht kon de politie de dader vrijdagavond in Neuperlach arresteren: hij is pas 16 jaar oud.

En:

Volgens de omschrijving is de verkrachter 27 tot 30 jaar oud, ongeveer 1.75 meter groot en slank. Hij zag eruit als een Arabier en heeft kort, golvend, zwart haar.

Merkur

Onlangs nog vertelde een medewerker van de migratieautoriteit over een familie uit Azië, die 11 jaar in Duitsland woonde en pas tijdens de uitzetting bleek dat het gezin zich hier met een valse identiteit ophield en zich liet voeden door de belastingbetaler.

Bron:
http://www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", Barbarisme, Criminaliteit, Duitsland, Eurabië, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

27 reacties op De “vreedzame” Arabische verkrachter van Pullach

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Uitzetten, vandaag nog.

  Like

 2. fleckie zegt:

  Ik heb al eens eerder de opmerking geplaatst,:meenemen naar een geluiddempende kelder, en daar eens goed laten “afstraffen”,maar BEHOORLIJK(netjes uitgedrukt, dan)zodat dat volk leert dat ze niet altijd “ongestoord”hun gang kunnen gaan,

  Like

 3. fleckie zegt:

  Dank, voor nog “meerdere”ideeen” ter berde te brengen,( in gedachten,natuurlijk)

  Like

 4. Cathja zegt:

  Eerst castreren dit tuig, zodat hij voor de rest van zijn leven een ‘aandenken’ aan deze smerige en misselijk makende daad zal hebben. Daarna terug naar land van herkomst. Valse papieren vernietigen, eventueel tweede paspoort afnemen, en nooit meer toegang tot een Europees land!
  Zo pak je dat tuig aan.

  Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   en dat castreren moet zodanig uitgevoerd worden dat het met wortel en tàk gebeurt en dat ‘overgebleven kuiltje’ dichtnaaien met een festonsteek, onverdoofd uiteraard… en dan alsnog Willie’s idee uitvoeren (in gedachten uiteraard…) zéker niet in gevangenisstraf omzetten, denk aan àl die ‘privileges die dat crapule toch weer ten deel vallen!
   En om in diezelfde ‘sfeer’ te blijven moeten wij hoognodig opstomen naar ‘Den Haag’ c.q. Brussel en wel op DIE dagen dat de ‘aanvoerders/feeders’ daar ook aanwezig zijn zodat er ‘spijkers met kòppen’ geslagen kunnen worden en het tot een afdoend voorbeeld leidt!

   Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  @Theresa
  Uitzitten van de straf kost de belastingbetaler teveel geld.

  Like

 6. Dr.Kwast zegt:

  De wet beschermt hen nadat, het gebeurt. De wet beschermt ons voordat het gebeurt.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Wanneer beginnen we met dat tuig gewoon op te hangen, zgn. rechtspraak pampert ze toch alleen maar.

  Like

 8. luckybee zegt:

  Pullach dat ligt toch aan de Starnbergerzee?Als ik me niet vergis befind daarook Hotel Elisabeth, waar Sisi haar jeugd heeft door gebracht.En nu zitten ook daar de arabieren te klooien?

  Like

  • Tiny zegt:

   Ja, ze zitten over al, in de kleinste gemeenschappen. Wat wil je dan ook als er 12.000 + per maand binnenkomen. Volgens de officiële cijfers dan. Denk maar het dubbele ++ onofficiëel.

   Like

 9. gorby zegt:

  dumpen en straf uitzitten in zijn land!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, maar zo direct wordt hij dààr weer eerder losgelaten omdat ze er daar anders tegenaan kijken.
   Een vrouwelijke “kaffir,”dat zal hullie een rotzorg zijn, of die verkracht wordt. En nog in het goddeloze Duitsland óók…..

   Like

 10. Jean zegt:

  Please, geef ons die vuiligheid 5 min in handen en hij verkracht
  NOOIT nog een vrouw of man.

  Like

 11. AdriePVV zegt:

  Beter is het om leden van de PC “elite” te “straffen”, mensen zoals Pechtold.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @AdriePVV: 17.16. uur. En niet te vergeten de andere landverraders van de partijen: CDA,VVD,PVDA,CU,SP,PVDD. Ongelooflijk dat er nog kiezers zijn op DEZE PARTIJEN die ons VERRADEN en VERKOCHT HEBBEN!

   Like

 12. exter39 zegt:

  Samen met de opvoeders ,Vader ,Moeder, Oudere broers , het land uit zetten, ook al is hij hier geboren , als mijn Duitse Herder in een Paardenstal zijn jongen krijgt, worden het ook geen paarden

  Like

  • Trucker zegt:

   Zeg ilk al langer dan vandaag, ze hoeven nog niks gedaan te hebben, of ja spuwen op een agent en dat is reeds voldoende om vervolgens jouw theorie in de praktijk om te zetten.

   Like

 13. Tiny zegt:

  Straf uitzitten? Wat zal dit schatje wat beweerd 16 jaar te zijn nu helemaal krijgen als straf. Ten eerste jeugdrecht. Ten tweede verzachtende omstandigheden en ten derde de migrantenbonus.
  Dan gaat die nog eens in hoger beroep en wordt het nog minder. Een paar maanden en zeer waarschijnlijk nog eens voorwaardelijk. Hij kan zo weer aan de slag met verkrachten en erger.

  Like

  • Tiny zegt:

   moet zijn: wat heeft beweerd

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Tiny: 19.48. uur, op 15/12. Nou, met een rechter uit de D666 klasse, schat ik op 100 uur schoffelen en thee drinken! Voor de thee zorgt Job!

   Like

   • Tiny zegt:

    Ik schreef toch wat hij zou krijgen, een paar maanden voorwaardelijk. Niet eens schoffelen. Thee en een Job hebben ze hier niet, wel anderen, een soort van Jobs. We zullen nog wel even moeten wachten op een rechtszaak en een vonnis, Du we wachten af wie er gelijk krijgt 😀

    Like

 14. Jade zegt:

  Dit soort vullis moet gewoon uitgezet worden.
  Laat die straf maar zitten, dan kost het ons nog meer.
  Maar het thuisland werkt niet mee, de papieren kwijt, hoeboe zooo zielig,
  daar hebben we gewoon niks mee te maken.
  Gewoon retour dat tuig,, de eerste keer met parachute,
  en de tweede keer zonder…

  Like

 15. En weer staan er duizenden in de wacht om hier “opgenomen” te worden!!! Hoezo controleren? Ze zijn toch allemaal zo zielig!

  Like

 16. Aafke zegt:

  Iemand van 16 noemt men in Nederland “kinderen”
  Het mocht wat, alles geleerd van de “ouderen”

  Like

 17. Trucker zegt:

  Tja, ik lees soms reacties die me doen twijfelen aan het één en ander… ik ben tegen de islam en de islamiet (louter alleen reeds de aanwezigheid van hun in het Vrije Westerse Wereld), daarom dat het appartheidsregime een goede zaak was voor beide kanten in Zuid Afrika en Rhodesië, is ook perfect toepasbaar op de islamiet in de Vrije Westerse Wereld.
  Goed, mijn punt dat ik wil maken is dit “…geluiddempende kelder…”/ “…kan je nog andere dingen met zulk crapuul hoor !! ,daarna niks meer hehhehe…”
  Tja vooral dat laaste dat “hehhehe” doet mijn nekhaar overeind komen, ik ben geen doetje verre van maar de grens tussen straffen en sadisme is soms zo flinterdun dat ik denk met lieden te doen hebben die “kikken” (of geilen ingeval het niet goed begrepen is) op zuiver sadisme.
  Laat ik het zo stellen was het iemand om wie ik gaf keek het klootzakje in een “pompje” cal.12 (is op enkele decimeters voor je kop heel intimiderend) en dan…(zoals ik het graag uitdruk) case solved en eventueel next one.
  Gruwelijkeheden verlagen een mens (ik hoop onder de mensen te zijn, toch ?) op hetzelfde niveau als een zij die in naam van hun manual (aka koran ) hun wreedheden uitvoeren en er plezier aan beleven.
  Vrees niet, ik ben van het principe “aan mij de wraaak” maar niet op elke wijze en zeker niet met het sinistere hehhehe.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s