Bekentenissen van een radicaalislamitische strijder uit Syrië: De Allah-strijders zijn veel erger dan Assad

Screenshot_52Alah Al-Fakhri waarschuwt voor de wreedheid van de “rebellenstrijders” in Syrië

Dit alles zou de wereld al veel eerder hebben kunnen weten als ze dit blog regelmatig gelezen hadden. Men zou zich veel ellende en leed – en uiteraard ook heel veel islamitische vluchtelingen – hebben kunnen besparen, die op dit moment in Turkije kamperen en er nauwelijks op kunnen wachten Duitsland binnengesluisd te worden. Maar misschien gelooft men deze voormalige “rebellenstrijder” uit Libië, waarover men in “Welt Online” kan lezen:

“De radicale islamieten zijn erger dan Assad.”

Libië is het centrum van de terreur geworden. Van hieruit worden strijders en wapens Syrië binnengesluisd. Nu vertelt voor het eerst een drop-out over de gruwelen van de Allah-strijders daar.

“Bepaalde namen en plaatsen kan ik u niet noemen, anders verlies ik mijn hoofd”, zegt Alah Al-Fakhri (naam gewijzigd) voor het begin van het gesprek. Daarbij gaat hij met zijn hand over zijn keel. “U weet toch, deze mensen laten niet met zich spotten.”De 43-jarige heeft in Syrië aan de kant van de aan Al Qaida gelieerde groepering Jabaat al-Nusra (JAN) gevochten. Hij is de eerste buitenlander die hierover bereidwillig wil vertellen – en dat zonder de gebruikelijke Jihad-propaganda van de goddelijke sharia, het martelaarsparadijs of de oprichting van een glorieus kalifaat zoals 1400 jaar geleden.
(…)
“Deze mensen zijn erger dan de Syrische president Baschar al-Assad.”

Welt Online

Je moet het artikel heel aandachtig lezen, want het zijn precies deze Allah-strijders, van wie niet weinig West-Europese paspoorten bezitten; en niet weinig van deze beestachtige Allah-strijders worden op dit moment als “vluchtelingen” Duitsland en West-Europa binnengesluisd, onder bescherming van argeloze, maar geldgeile burgemeesters, sociale diensten en andere medewerkers van de migratie-industrie, die ons vertellen dat het daarbij zou gaan om onschuldige “families”, om veel hulpeloze “vrouwen en kinderen”.

Het zijn zulke rondtrekkende islamitische huurlingen, Allah-strijders, zulke in de strijd beproefde beroepssoldaten, die hier tekeer zullen gaan zodra in West-Europa de islamitische onlusten uitbreken. Daarom is het goed dat zo mogelijk velen van jullie een idee hebben met wie we te maken zullen krijgen: niet met “domme analfabeten”, maar met in de strijd geharde professionele soldaten.

Ze zijn vooral gespecialiseerd in de strijd die op ons afkomt: tussen gebouwen, met kleine groepjes, paramilitaire acties waarbij de burgerbevolking wordt betrokken, de inzet van lichte wapens, partizanengevechten, kleine splintergroeperingen die semionafhankelijk handelen enz.

Dat is opnieuw een voorspelling van ons, die eveneens zal gaan uitkomen.

Bron:
http://www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Syrië. Bookmark de permalink .

34 reacties op Bekentenissen van een radicaalislamitische strijder uit Syrië: De Allah-strijders zijn veel erger dan Assad

 1. Harry zegt:

  We wisten het , allang . Zelfs ik als simpele boer kon het op m’n vingers uittellen !
  En zo’n Obama , de stomme bonobo , begint er heeeeel langzaam íets van te begrijpen .
  En dat zou dan één van de meest invloedrijke mensen van de wereld moeten zijn ?
  Waar hebben we het allemaal aan verdiend , zo’n zwerm idioten om ons heen ?
  Hopelijk roeit Assad ze allemáál uit , die volgers van de vredelievende ideologie .
  Want wie moet dat hier anders doen ? Dat handjevol resterende militairen ?

  Like

 2. Trucker zegt:

  Tja, wat pende ik geruime tijd geleden op deze blog…de islamiet die vorig jaar de Franse Speciale Dienst (nadat hij dagenlang hun inval afwachte misleide (hij liet zich voor “dood” liggen in een ruimte) bleek voor deze mannen een zeer taaie klus.
  Normaal is er eerst een onderhandelingsfase waarbij de situatie geevalueerd wordt aan de hand van psychologische parameters (onderhandelaars zijn steeds psy’s) en aan de hand van deze resultaten die soms sucsesvol zijn (lees overgave) worden de opties bekeken hoe en wanneer een inval uit te voeren.
  Bij deze man wisten ze dat hij een guerrilla opleiding ergens in pakistan of afghanistan had gevolgd, wapens in overvloede had, zich ingesloten had en de technieken die zij gebruiken ook kende (niet in de finesse maar wel in een stadium dat hij letterlijk levensgevaarlijk was).
  Ik heb nog nooit gehoord van welke speciale unit waar ter wereld ook dat niet zij maar het target de aktie bepaalde, en ergo dat de leider van de unit naderhand zei dit heb ik nog nooit meegemaakt…
  Ik schreef toen ook dat gewone politie voor deze terroristen niks voorstelt daar lopen ze zo doorheen en dat er nu (door binnenlandse veiligheidsdiensten “geschatte” cijfers) in europa vele DUIZENDEN zijn, voor de goede orde dit zijn mensen die ruwweg dezelfde trainingen doorlopen als special forces met het aspect urban warfare op de voorgrond.
  Naast deze duizenden die hier wachten (?) op iets ? zijn nu een bijkomend risico de islamieten die terugkomen van de oorlogen, zij hebben gevechtservaring en kunnen net als iedere militair na de gevechtsperiode in een PTS fase vallen en we weten uit ervaringen met Vietnam en later Irak dat dit niet zonder gevaar is.
  Getrainde mannen die terugkomen uit een oorlogszone, guerrilla specialisten die na hun training terugkomen en de meerderheid van de DOMME kiezers weten dit zelfs nog niet of liggen er niet van wakker, een overheid die er geen gevaar inziet, en de veiligheidsdiensten die rapporteren maar weten dat hun rapprorten in de versnipperaar belanden.
  De DOMME kiezer mag absoluut niet onderkend worden in het gevaar en de overheid reageert op een uiterst STOPZINNIGE (ik weer waarlijk geen ander woord voor hun houding) op een potentieel zeer gevaarlijke situatie ingeval van zware ongeregelheden in hun gebieden.
  Ik ben ervan overtuigd dat (de minimale stroom van) informatie rond deze gevaarlijke situatie bewust achtergehouden wordt louter en alleen om de DOMME kiezer geen rechtse islamofobe keuze te geven.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Ze hadden nooit in opstand moeten komen tegen Assad. Toen hij aan de macht was, lag het land niet in puin en tijdens zijn bewind zijn er nooit zo onnoemelijk veel slachtoffers gevallen. En wat te denken van de vele vluchtelingen? Kunnen ze ooit terug naar hun land?
  Ook in Egypte en Libië ging het helemaal mis nadat de leider verdreven was. Ze dachten meer democratie te kunnen krijgen, maar het is erger geworden voor de bevolking dan ooit. Áls het ooit weer goed komt, dan zal het een kwestie van vele jaren worden. Ik denk niet dat de gemoederen daar snel tot bedaren zullen komen!

  Like

  • Trucker zegt:

   “…Ik denk niet dat de gemoederen daar snel tot bedaren zullen komen!…”

   Zal nooit meer gebeuren, de geest is uit de fles en niemand kan dit nog stoppen.

   Like

 4. Zoals Harry (16 dec. 22.07) zegt; We wisten het allang. En we weten het inderdaad.
  Het zijn bloeddorstige beesten in mensengedaante die in Syrië genadeloos medemensen letterlijk en figuurlijk een kopje kleiner maken. En wat ze in Syrië kunnen, kunnen ze evengoed op andere plaatsen in de wereld. Dus ook in Nederland.
  Als we ons niet grondig op deze zaak voorbereiden dan zullen velen afgeslacht worden. We hoeven ons niet af te vragen of dit gaat gebeuren, het is een kwestie van WANNEER?
  Het zou goed zijn als men dit gebeuren tracht voor zichzelf te visualiseren. Dat is niet moeilijk als men de beelden vanuit Syrië terug op het netvlies haalt. Men hoeft dat slechts op de persoon van onze geliefden (familie, vrienden, collega’s enz) te projecteren en zich dan af te vragen of men gelaten afwacht tot het gaat gebeuren of dat men tegen het beleid van de huidige politieke bobo’s in verzet komt. Vraag het aan ‘onze’ politicus van het jaar.

  Like

 5. fleckie zegt:

  Welke “opleidingen”hebben MARINIERS gehad?zouden die manschappen MANS genoeg zijn, als CORDON voor de massa, tegen de KOPPENSNELLERS-SLACHTERS?

  Like

 6. Ja, ik voorspel al jaren de Libanisering en Beiroetisering van land en stad in West-Europa.
  De lont in het kruitvat zal de grote en onvermijdelijke oorlog rond Israël zijn.
  Dan zullen de islamitische 5e colonnes pas écht van zich laten horen en zien.
  En inderdaad: de ex-Syriëgangers zullen prominent zijn in de huis-aan-huis-gevechten, waarop “wij” totaal niet voorbereid zijn.
  Het zou me ook niet verwonderen als er een aantal moskeeën wapenvoorraden hebben waarvan de AIVD geen notie heeft.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Martien Pennings: 06.24. uur. Van die wapens in moskeeën, daar ben ik ook van overtuigd.

   Like

  • Trucker zegt:

   “…De lont in het kruitvat zal de grote en onvermijdelijke oorlog rond Israël zijn….”

   Of u me geloofd of niet, dit zei ik in de jaren ’80 (dus echt “onverdachte tijden”) reeds tegen collega’s, het kruitvat dat de wereld laat ontploffen is het midden oosten…
   Lachen en “het zal wel niet zo erg worden” en andere ontkenningen volgden.
   Als ik nu zeg dat de derde wereldoorlog bezig is zijn er al die vragen of “alles oke is” of ik niet doordraaf…
   Ze doen maar heb het al eerder gepend mijn prioriteit is ik en mijzelf, niet de messias zijn voor anderen die met open ogen de realiteit ontkennen.
   Nu komt er het aspect moslimbroeder barack hussein bij kijken (ik hoef gen tientallen linken te plaatsen van BNI met materiaal waarop de aantijgingen hard kunnen gemaakt worden want dat doet reageerder Jan reeds heel voortreffelijk), die als president van de US doet wat geen andere president voor hem deed, nl. de vriendschapsbanden (en samenwerking) met Israel op de helling zetten zodat het duidelijk wordt wat de moslimbroeder hussein zijn bedoelingen zijn en met hem het clinton serpent en velen uit zijn administratie waar DRIE moslimbroeders tot behoren en niet te vergeten zijn onverholen nauwe vriendschapsbanden met CAIR.
   Wat gebeurd er in “het veld”, wat negeren velen en denken dat het zelfs goed is (op deze blog zou ik ze geen eten willen geven zij die zeggen laat ze maar doen) en dan als steeds de dromers die denken aan een “revolutie”, ook op deze blog de “redder van de mensheid” zijn plannen (aléé die wil hij -nog- niet ontvouwen wat hoogst begrijpelijk is…)gelezen…enig probleempje hij heeft enkele duizenden “manschappen”nodig en dan wordt het “lethal” ja want hij “weet het hoe het te doen” ik verzin het niet, dus regageerders die denken dat de tijd rijp is om het land over te nemen kontakteer ..oeps ben eventjes zijn naam vergeten 🙂
   De islamiet rukt massaal op in hun territorium, mannen gaan gevechtsopleidingen volgen (nogmaals duiden urban warfare) waarbij de regulaire legeronderdelen een sitting duck gaan zijn voor hun en dan zijn er de mannen die terugkeren met gevechtservaring…
   Nine Eleven is de oorlog gestart met eindoel totale overheersing van de wereld, ze hebben hun troepen reeds overal gepositioneerd, hebben op alle echelons infiltranten zitten (kunnen ze alles volgen én hebben toegang tot alle databases die er zijn zoals militaire, overheid en privé).Ze hoeven geen echte strijd te voeren tot hiertoe want ze kiezen (Sun Tzu indachtig) de weg van de minste weerstand en die is voorlopig de bereidwillige medewerking van de plaatselijke (landelijke) overheden.
   Ingeval het moment komt van de echte strijd, dus de openlijke aanval (of oorlog) hebben ze hun troepen klaar (en nogmaals de trainingen die ze doorliepen laten de gewone legeronderdelen en politie tot kneusjes herleiden) en niet vergeten ze zijn niet bang voor de dood integendeel.
   Dit alles samenvoegen en de starre houding van velen (ontkennen), de misdadige overheid met falende politie en veiligheidsdiensten (deels omdat ze instructies krijgen van de politici) en de massa die er geen weet van heeft…voorspellen niks goeds.

   Like

  • Jantje zegt:

   Inderdaad wat in de Centraal Afrikaanse Republiek gebeurt (10% van de bevolking is daar moslim) kan hier ook gebeuren.

   Like

  • nn zegt:

   Hier kon de islamisering wel eens zonder slag of stoot plaatsvinden. In Libanon waren er nog christenen die voor hun zaak vochten, onze overheden hebben echter al lang gekozen voor islamisering. Ze steunen overal juist de fundamentalistische islam. En dat is al heel lang het geval: Amerika heeft het Saoedische koningshuis in het zadel geholpen op voorwaarde dat het de islam als leidend beginsel zou nemen (heb ik ooit gelezen) en ze zijn al die tijd dik bevriend gebleven. Denk verder aan het systematisch steunen van de moslimbroederschap etc. (Kosovo is door de NAVO gemaakt, denk aan Libië, en de steun die ze wilden geven aan de Syrische rebellen). Denk aan Donner die geen moeite zei te hebben met invoering van de sharia! Het zijn ook onze eigen leiders die de islam in Europa hebben binnengehaald. Alleen Geert Wilders en consorten verdedigen ons, maar hoe lang nog! Hoe sterker de tegenbeweging wordt, des te heter wordt het de islamiseerders onder de voeten en zullen ze haast gaan maken met hun project vrees ik.

   Like

 7. Jan zegt:

  Auschwitz in Syrië

  ‘People toasted in ovens’

  What the Islamist rebels did when they entered Adra on Wednesday morning was a “massacre,” one a local resident told RT.

  “The situation was terrible – with killing, atrocities, and fear as the background. Unidentified armed men came into town, but it was obvious that they were Jabhat al-Nusra militants,” Muhammad Al-Said said.

  “The worst crime they committed was that they toasted people in ovens used to bake bread when those people came to buy it. They kidnapped and beat up many,” he added.

  According to Al-Said, the rebels committed the atrocities so they could place blame on government forces.
  http://rt.com/news/syria-adra-civilian-execution-289/

  Like

 8. luckybee zegt:

  Helemaal mee eens Jan!

  Like

 9. Theodoor zegt:

  De oerdomme gutmenschen politici weten waarachtig niet in welke wereld ze leven, nietwaar Pechtold, Cohen en Halsema. We hebben inmiddels al veel aan u te danken.

  Like

 10. Jean zegt:

  Wij moeten eerst de politieke misdadigers aanpakken die dergelijke troep het land binnenhalen en dan de troep verwijderen.
  De grootste misdadigers zijn te vinden in die EU misdaadorganisatie.
  25 mei 2014 staat gegrift in mijn agenda als payday.

  Like

 11. Ekster zegt:

  Het is klip en klaar dat de islamieten, met hulp van en onder bescherming van “onze” overheid, zich voorbereiden om het land met geweld over te nemen. En reken er inderdaad maar op dat zij wél over wapens beschikken. We zullen als lammeren (ritueel) worden afgeslacht, danwel onderdrukt worden, tenzij wij ons ook bewapenen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Ekster: 17.00. uur. U zegt: ” Tenzij wij ons ook bewapenen”. Tja, mee eens, maar dat mag dan niet van de KLOOTZAKKEN van de VVD, de PvdA, D66,CDA,GL. Neen, zeg het eigen volk weerbaar laten zijn? Dat NIET zeggen deze VERRADERS!

   Like

 12. Republikein zegt:

  @Oliebolie.
  Ik schaam me diep! Zie je me rood worden?

  Like

 13. Jan zegt:

  Kerry: “Ik denk dat wij de moordenaarsbendes toch maar wapens moeten leveren”

  Kerry says meeting with Syrian rebel group possible
  “The United States has not met to date with the Islamic Front but it’s possible it could take place,” Kerry told a news conference in Manila where he is visiting.

  “There is an effort afoot among all of the supporting nations of the Syrian opposition to want to broaden the base of the moderate opposition and broaden the base of representation of the Syrian people in the Geneva two negotiation,” he added.
  http://www.reuters.com/article/2013/12/17/us-syria-crisis-kerry-idUSBRE9BG0MT20131217

  Like

 14. Jan zegt:

  Syrian Jihadi Leader Zahran Alloush: We Will Not Let Democracy Be Imposed upon Syria

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s