GB: Voorstel om alleen voor 2 kinderen kinderbijslag te betalen

Screenshot_35

(Door: Kybeline)

Zo ziet het er ongeveer uit als een wereldmacht op het punt van instorten staat. Het idee is voor velen nog onvoorstelbaar, maar de Britse regering wordt in toenemende mate met problemen geconfronteerd en daarom overweegt men nu oplossingen, die vroeger onvoorstelbaar waren. Vooral hangt boven het hele land het zwaard van Damocles van het multiculturalisme, van de vele vreemde volkeren, die niet bereid zijn om met elkaar een solidaire gemeenschap te vormen in een land, waarin de bronnen steeds schaarser worden (zie stroomvoorziening, Londense plunderingen enz.). De wens van Schotland naar onafhankelijkheid is hier nog een teken van. Jaren geleden hadden deskundigen er al voor gewaarschuwd dat dit zou gaan gebeuren, dat het land zich zal opsplitsen naar etniciteiten.

In deze context is het vanzelfsprekend dat de verschillende etniciteiten (ook migranten etnicitieten) niet meer bereid zijn om aan de moslims en andere arbeidsonwillige grote families luxueuze sociale bijdragen te betalen, waarmee zij een veel hogere levensstandaard krijgen dan een hard werkende autochtone familie.

Het zijn echter niet alleen de autochtonen, het zijn ook andere migratieculturen die hiertegen in verzet komen. Deze keer is het een migrantenpoliticus van de Conservatieve Partij, ene Nadhim Zahawi, die dit voorstel doet:

Nadhim Zahawi, lid van de 10-punten-commissie, eist dat men alleen voor de eerste twee kinderen in een gezin kinderbijslag en belastingvoordeel zou mogen ontvangen.

Het voorstel komt, nadat George Osborne zei dat een conservatieve regering zou proberen miljarden op de sociale uitgaven te bezuinigen als de partij de macht behoudt na de volgende verkiezingen.

Meneer Zahawi zei, dat het koren op de sociale uitkeringen naar de grootte van het gezin “miljarden zou besparen en de volgende generatie ertoe zou brengen om na te denken over hun instelling tegenover de welvaartsstaat.”

Telegraph

Deze keer heeft Cameron dit weggewuifd. Maar na het vele jarenlange gepraat over dit thema kunnen we ons erop voorbereiden dat zulke voorstellen de komende tijd steeds vaker zullen voorkomen. En wat doen de gezinnen dan, die hun familieplanning hebben opgebouwd op de sociale uitkeringen? Stoppen ze hun kinderen daar terug waar ze vandaan zijn gekomen? Of bidden ze tot de moslimgod, dat hij hen voor de rest van de geboorten een sociale uitkering geeft?

Bron:
http://www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië. Bookmark de permalink .

20 reacties op GB: Voorstel om alleen voor 2 kinderen kinderbijslag te betalen

 1. Wans Horst zegt:

  Dit is de zoveelste beperking die het autochtone volk mag doormaken omdat de overheid niet wil discrimineren. Reken er maar niet op dat moslima’s het rustiger aan gaan doen door deze belasting van het hele volk, zij zullen nog eerder van oliemagnaten uit het Midden-Oosten geld op de bankrekening gestort krijgen, dat zijn de Euro’s die u al betaald heeft aan de pomp omdat auto’s nog niet op water kunnen rijden.

  Like

 2. Linsky zegt:

  En dan komt er dit nog bij:
  Het verraad komt niet alleen van de politici, maar eveneens van binnenuit!

  Eén van de grote vakbonden, Unite, een aanbod voor alle Roemeense en Bulgaarse mensen die naar Engeland willen komen om ze te leren hoe ze uitkeringen kunnen claimen.

  De bond wil graag meer leden en ziet dit als een uitstekende manier om te zorgen dat dit zal lukken. Ze hebben zelfs al aanmeldingsformulieren in het Roemeens en Bulgaars laten drukken om deze stap zo gemakkelijk mogelijk te maken. Voor het geld hoeven de nieuwe immigranten het niet te laten, want een lidmaatschap kost minder dan een Euro per week en voor dat bedrag krijgen ze advies hoe ze het maximale rendement uit uitkeringen kunnen halen. Dat niet alleen, ook zal ze worden geleerd hoe ze in bepaalde situaties het maximale rendement uit “compensatie claims” kunnen halen.

  Het voorlopige plan is dat Engeland onbeperkt deze Oost Europese immigranten zal toelaten en men verwacht er dan ook honderdduizenden.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2523553/Romanians-Bulgarians-taught-claim-UK-benefits-return-joining-union.html

  En dit dan:
  De Ierse regering roept hun burgers op om het land te verlaten als ze in eigen land geen werk kunnen vinden omdat ze bijna niet meer in staat zijn om te betalen voor alle sociale voorzieningen.

  In een soort wanhopige poging hun uitgaven te verminderen heeft de overheid ongeveer 6.000 brieven verstuurd naar mensen die zonder werk zitten met de suggestie dat ze een baan moeten overwegen in een ander Europees land. Als die dan niet zo goed betaald is als ze gewend zijn, dan moeten ze maar denken dat de “bonus” bij sommige van deze banen het Middellandse Zee klimaat is.
  Zo werd een werkzoekende geadviseerd om maar te solliciteren als buschauffeur op Malta….!? 🙂

  http://www.independent.co.uk/news/business/news/unemployed-told-to-leave-ireland-in-desperate-move-to-slash-welfare-costs-9002720.html

  Like

 3. Jan zegt:

  De jihad-generatie

  Volgens de bolsjewieken is er niets aan de hand.

  Like

 4. Monalisa zegt:

  ik ga nog verder kinderbijslag voor 1 kind en niet het land uit.

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Ik ga nog verder: kinderbijslag afschaffen, maar tegelijkertijd de belastingen omlaag. Al die toeslagen en subsidies zijn immers een sigaar uit eigen doos.

   Like

 5. koddebeier zegt:

  Als het maar genoeg geld gaat kosten, dan worden ze misschien wakker…………al hoewel ??
  Die gasten kosten al miljarden !!

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  @Monalisa, 18:24
  Goed idee om alleen nog kinderbijslag te betalen voor de eerste 2 kinderen, maar qua demografische ontwikkeling binnen de moslimgemeenschap gaat me dat niet ver genoeg.
  Gelet op het feit dat de meeste mosketen in de EU financieel worden gesteund vanuit o.a. Saudi-Arabië moet de regering van dat land hun zgn onderdanen in het buitenland ook maar financieel ondersteunen. En dan heb ik het niet alleen over die “fokpremie”, alle kosten voor levensonderhoud moeten de arabieren maar voor hun rekening nemen, bijstand, huur, eten en drinken, you name it.
  Ik durf te wedden dat de islamitische vermenigvuldigingspret* snel afgelopen is.
  *Is meer machtsverheffen wat die allahschreeuwers al eeuwen doen.
  Tegenovergestelde ervan is aftrekken…(en dat bedoel ik niet in overdrachtelijke zin)

  Like

 7. Jean zegt:

  Ik zou voorstellen ” vreemdelingen geen kindergeld” dat heeft pas effect op dat parasitisme.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Vind ik nou ook, Jean: Waarom zou de oorspronkelijke bevolking mede de dupe moeten worden van wat vreemdelingen aanrichten?
   (Alleen: de goedmens pikt dat woord ‘vreemdelingen’ natuurlijk weer niet; je zult zien dat Bertje Bleíter ervan steígert!)

   Like

 8. baksteen zegt:

  De autochtone Britse bevolking zal zich nog moeten gaan terugtrekken achter de muur van
  Hadrianus, rustig blijven zitten, hergroeperen en proberen je land terug te veroveren…reken op 300 jaar..

  Like

 9. Fubar zegt:

  Alleen een beetje kinderbijslag beperken zal niet voldoende zijn. Drastscher maatregelen zijn noodzakelijk:

  De hoogste tijd voor remigratie
  https://ejbron.wordpress.com/2013/06/05/de-hoogste-tijd-voor-remigratie/

  Like

 10. Henk.V zegt:

  Zolang de leidende politici in het westen weigeren te begrijpen dat het produceren van veel kinderen onderdeel is van een islamitische veroveringsoorlog die gevoerd wordt om getalsmatig de overhand te verwerven, zullen de door linkse geïnspireerde sociale diensten de ”onderdrukte” goed bedoelende fundamentalistische bevolkingsgroep ruimhartig de hand boven het hoofd houden.

  De doorgeslagen linkse gulheid op andermans kosten heeft Groot Brittannië nu al geruïneerd, maar dat zal links een rotzorg zijn.

  Het voorstel tot beperking van de uitkeringen is zinnig genoeg, maar ik moet nog zien of het effect is wat men verwacht.
  Vergeet niet. dat nagenoeg de hele club van mensenrechten specialisten oer links is en op de bres voor de verdrukte broedmachines gaat springen, waarop grote massa’s verontwaardigde lieden zich op straat gaan begeven en onder het geroep van ”Alloa Alkmaar” hun gerechtvaardigde razernij op gebouwen en voorwerpen gaan botvieren.

  Wie ooit in Engeland is geweest en van dat land is gaan houden en de alles aantastende veranderingen daar ziet, kan niet anders dan in kille woede proberen links op alle fronten afbreuk te doen.

  Wees niet verbaasd wanneer -indien de sociale instanties weer normaal gaan doen en de verspilling stoppen- er inderdaad uit de zandbak verborgen geldstromen naar islamitische instanties gaan komen, die daarna zogenaamd zelf voor de gezinnen van de gelovigen gaan zorgen.

  De enige eerste goede zet is : de instroom stoppen en ondermijnende elementen op grote schaal afvoeren, of ”Europa” daar nu tegen is of niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s